Hu gyerekek, ennyire rossz nem lehet a KX Project:
Bővebben: link
Vagy valamit nagyon elbenaztam a tesztnel? 
[Szerkesztve]
Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!

Hu gyerekek, ennyire rossz nem lehet a KX Project:
Bővebben: link
Vagy valamit nagyon elbenaztam a tesztnel? 
[Szerkesztve]
Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!

Én eddig ha minden igaz csak sima AU2-es dirverrel próbáltam. Honnan tudok letölteni AU2 ZS drivert, hogy azzal is kipróbálhassam?
Köszi

Nemtudom kicsit olvass vissza ottvan valahol az AU2 ZS driver, de ha a sima 2-el nem ment akkor szerintem a ZS val se fog. Szerintem nem jól csináltál valamit azér nem jó neked.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

Audigy 1? Az én 5.1es creativom is ebbe a kategóriába tartozik?
''A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok őrült, vagy mindenki más?'' -Albert Einstein-

Nem. A tiéd Soundblaster 5.1 (gondolom Live). Az Audigy meg Audigy. 

Sajna nem működik a mikrofonom ezzel a mod driverrel... 

Nem csak neked nem jó egyik haveromnak se jó.

már csak pár nap...megjön az Audigym s akkor majd én is ''barkácsolok''...
majd írok fejleményeket...
kOrÁn kELtEm, hOL aZ aRaNy?

Na ja, a moddolás ára! 
De tényleg szépen szól. Addig fent is hagyom, amíg nem kezdek megint America's Army-t nyomni. A klánnal már jó lenne dumálni! 

Nekem is Army a kedvencem.

Szia
Sikerűlt upgrade-lni a AU kártyát AU2 ZS-re 
Azt mondtad, hogy nekem a sima SB Audigy-m van, az pontosan mit jelent, mert a hivatalos oldalról akartam leszedni hozzá drivert, de nem tudom melyiket, mert ott olyanok vannak, hogy Audigy bulk, platinum, player, surround 5.1, ........
[Szerkesztve]

Asszem a sima Audigy 1 az Audigy Player, nekem is az megy A2 ZS-ként.

ááááááááááááááááááááááááááááááááá VÉGRE MEGVAN...
elsőre felment az Audigy 2-es drivere...és jóóóól is müxik de így nem tudom meg a különbséget a ''sima'' és a 2-es között...(lusta vagyok...
)
de egy bibi van:
hátha tudtok megoldást: hangszoró ''tesztmél'' vagy beállításnál...néha (vagyis 5-ből eddíg 4-szer) lefagy a gép és ad egy ''kis'' sípoló hangot...
azthittem, hogy a driver miatt...de az eredeti cd-n lévővel is ezt csinálja...
így maradok az A. 2-es drivernél...különben minden suppppper csak késő van már de majd holnap tesztelek...
különben egy ''sima'' Audigy 1-es asszem ES...és még játékot is adtak hozzá pedíg OEM verzijjjó...
+ CREATIV INSPIRE T5400...amit eddíg hallotam belőle NAON JÓL szól...és van ám sulya is...
ha valakinek még fagyogatott kéremCépppen szojjjon ha talált megoldást...

Üdv!
Nagynehezen sikerült feltelepítenem a sokmegás Audigy 2-es patchelt drivert Audigy 1-re. Leszedtem a legújabb Audigy 2 Web Update-t, megpatcheltem (azt írta, hogy sikerült), aztán fel akartam telepíteni, de azt írta, hogy nem talál korábbi telepített Audigy 2 drivert. Mi ilyenkor a teendő?
Oscar
Ebben az upgradeben semmi kockázat nincs?? És egy sma 10K-s OEM Audigyivel is müxik??
Hörcsög Powa'

A webupdate-et hogyan patchelted meg? Előtte ki kell tömöríteni (pl. winrar-ral) és az oda bemásolt ctcomp-pal lehet életet lehelni bele. Így működnie kell.
1000 köszönet wassermann-nak, csak véletlenül futottam bele ebbe a topicba.
Én is feltelepítettem az Audigy 2-es drivert az Audigy 1 Player kártyámhoz a leírt módon, ég és föld a különbség! Sokkal több beállítás, szebb hangzás stb. 
RMAA-val is kimértem, az is javulást mutat.
Talán ma sikeresen lejön a ZS driver is, azzal is kipróbálom. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Kicsomiztam a webupdate-t, és meg is patchelte a program, de még is azt írja, hogy nem talál előzőleg telepített Audigy 2 drivert. Lehet, hogy az a baj, hogy más Audigy-s drivert töltöttem le?

Jobb szépen az elejéről kezdeni, ne az Update-kel próbálkozz mert minden
összekavarodhat a gépedben! Inkább tedd fel eleve az Audigy2-ZS alap
telepítőjét az elég új!

Hát igen...én is kipróbáltam kíváncsiságból ezt az ''egyszerű'' kis KX meghajtót,de a minőségével egyáltalán nem voltam megelégedve...a sima Au driver sokkal jobb minőséget ad...
Keleti blokk, nyugati oldal - balkáni pocsolya.

HELP...
honnan lehet ''NAGY'' A2 ZS drivert leszedni???
én csak 6 megásokat lelek...
help Help hElp heLp HelP...

Lásd: #77 alul...

pedíg pusztán 3-szor futottam át az egészet...
köcönöm a gyors seggícccséget...

valaki megcsinálta már SB live valuera? tudom h meglehet mert az kiokoskodtam az angol forumrol csak nem tudom hogy na mind1 majd még probálkozok

csak nagyjából futottam át az englis leírást de...
szerintem ugyanúgy ahogy itt már (fejjjeb) leírva vagyon...
sok baj nem lehet belőle..max NO hang...

Vettem egy Audigy ES-t és simán felment rá az AU 2 ZS! Csak azt nem értem hogy mér nincs basszus a Winampon?? Csak a Jetaudioba van 5.1-be a sima Au 1-es driverrel meg volt basszus a winampban. Ez gondolom azér lehet mer a ZS verzió ugyebár 7.1 is kezel és hat csatlakozo van hátul benne, és így nem kéne használia az SPDIF-et. Meg valami Az Advanced EQ-egyikse szól csak az Au 1-es driverrel.

SSSSIIIIKKKKEEEERRRRÜÜÜÜLLLLTTTT...

NAGGGYON JÓÓÓL SZZÓÓÓLLL...
tehát mindenkinek csak ajánlani tudom...
Audigy ZS driver
Audigy ZS driver update
mindez megpeccselve...![;]](/dl/s/v1.gif)
THX wassermann jú ár dö KING...
na mindenkinek sok-sok sikert...

Nya siker felraktam... szol csak a menube ha lépnék be azt irja hogy not suported

winamp.com
pluginek
5.1 plugin
nekem így mŰXIK...

A megadott linkről töltötted le?ISOban?Pontosan mekkora a mérete?

Jó lett nekem is, teljesen, a DVD fílmek is nagyon szépen szólnak.

a linkes driver 4* 80mega + a creative honlapjáról 13 mega a update...
és ready...
de nem lehet folytatni letöltés ''segítővel''...legalábbis nekem nem ment Flashgettel...ezért nagyjából 4-szer kezdte el előről...

Elküldöd postán?1k?

micsoda????...????....
Let Mi understand...
...szóval én kírom CD-re...jó kis hungarise POSTa...és TE mindezért fizetnél 1 ''Mátyás-t''...???
hmmm...mennyi a posta kültség ha én adom fel vagy azt is te állnád???
hmmm...ez egyre jobbnak tűnik???...

Az 1k-ban benne lenne a posta...olyan 2-300 péz...

nahhhhh...OLDJUK meg...
mond ''mit?-hogyan?''...vagyis hogy képzelted el...stb és akár már holnap postázom...

Köszi,de megszereztem....
bocsesz hulyevagyok de megkérdem:
veszek 9e Ft-ért egy audigy LS-t és ezzel a motyoval csinálhatok belőle audigy2-t?
jessz
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."

Valószínűleg minden fajtára felmegy! - lsd. a #125-ös hozzászólást, de a
biztonság kedvéért azért ellenőrizném az eredeti angol linken.
A címet lsd. a #77-es hozzászólás végén.
Sok sikert! 
(#139) SomAti válasza wassermann (#138) üzenetére

wassermann: elmagyaráznád, hogy hogyan kell ezzel a rightmark programmal tesztelni? Nyomtam egy playback only-t, aztán elmentettem a wav filet, majd kielemeztettem a progival, és minden excellent lett. 
Szerintem vmit nem jól csinálok, lécci help!
AMD64 + ABIT + ATI R350... cool... ~8)

A mérésekhez egy rövid sztereo-sztereo jack kábellel össze kell
kötni a LINE IN-t és a LINE OUT-ot. Ilyet adnak pl. a TV kártyákhoz.
(Ezzel kell összekötni a TV-kártya hang kimenetét a hangkártya bemenetével.)
(#141) SomAti válasza wassermann (#140) üzenetére

Ez OK, és ezután mit kell nyomkodni? 
(#142) SomAti válasza wassermann (#140) üzenetére

Összekötöttem, de ezt csinálja
KATT >Bővebben: link < KATT
[Szerkesztve]

Közben rájöttem, hogy mit kell csinálni.
Nos lenne ezzel kapcsolatban 1-2 kérdésem. 
Először is, kipróbáltam azt, hogy kihúztam a kábelt, és semmit nem változott az eredmény, akkor minek kell bedugni? 
Másodszor, az Audigy-met a két mérésem során kicsit máshogy mérte le (vannak eltérések a két mérés között), ez mitől van? 
Végül pedig: az alaplapomon található ALC658-at is lemértem, és összehasonlítottam a netes tesztekkel, és az az érdekes dolog derült ki belőle, hogy a program lényegében tök megbízhatatlan, mert egyik netes teszt szerint az ALC658 very good, az én mérésem szerint csak good, egy harmadik teszt szerint pedig ismétcsak very good. A mért értékek csak picit különböznek, de a végső értékelés más-más. Akkor ez a progi mire jó? Ahány gép, annyi mérés? 

HA MÉRSZ - EGY MÉRÉS NEM MÉRÉS! A mérőlaborok is többször
elvégzik ugyanazt a mérést (3-4) és átlagolják az ertedményeket.
A különböző eredmények más-más poti beállítástól is eredhetnek,
de lehet külső ok is pl. porszívóznak valahol vagy éppen nem úgy dugtad be a csatlakozó jacket mint korábban (pl. zsíros lett a kezedtől)
(#145) SomAti válasza wassermann (#144) üzenetére

OK, értem!
És akkor azt még elmondhatnád, hogy végülis minek kell összekötni a kimenetet a bemenettel? Hiszen amikor nincs összekötve, ugyanolyan eredményeket kapok, mintha össze lenne kötve (ellenőriztem a neten, és mások is velem kb. azonos eredményeket kaptak).

Röviden:
a mérés azt használja ki, hogy egy úgynevezett FULLDUPLEX hangkártya,
két elvileg független részből áll. Így lehetséges egyidőben, hogy az egyik része
lejátszik, a másik felvesz: a gép kiad egy jelalakot, amit fel is vesz és a felvett
eredményt később összehasonlítja az eredetivel. (Persze a jelszinteket a méréshez megfelelően be kell állítani, nehogy túlvezéreljük a bemenetet.)
(#147) SomAti válasza wassermann (#146) üzenetére

OK, de még mindig nem tudom, hogy miért kapok azonos eredményeket ha össze van kötve, és ha nincs összekötve? 

Sajnos fejből nem nagyon tudok többet segíteni, mert a progit már
leszedtem a gépemről... de valaki csak jár még erre!

No, bakker, most kénytelen leszek lecserélni az SB 5.1-met? Nem lehet ezt is upgadelni, de nem a polcra?

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg