Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Ati VGA tulajok baráti klubja - Archívum I. (téma lezárva)

(#551) FefeeX válasza Bundás22 (#539) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Ha a négerek bejütnának a fejedbe, a sötétségben világítanának...
Ehhez már én is csak azt tudom hozzátenni, hogy ügyes voltál, ekkora kemény gyereket még nem láttam

SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

(#552) Bundás22 válasza FefeeX (#551) üzenetére

Bundás22
(őstag)

jól van
most vettem nanopasztát a cpu-ra és házventit most everest stress test 2 perc után 42-43 cpu 39 fok ami qrva jó 50 fellett volt eddig, na most már lehet nyugodtan tunningolni ;)
sztem szarul raktam fel, na meg nézzem mit is tudnak a corsair-ek, 1 gigahertzet biztosan, meglássuk kinek lesz igaza
mondjuk belátom lehet jobban jártam volna az 1066-os ramokkal, de ezek is minőségiek szal rosszul se jártam szvsz
hihetetlen ez a tx2-es nem is tudom miért fikázzák egyesekalapon :DDD

[ Szerkesztve ]

Ego sum magister vitae - I am the teacher of life

(#553) Bundás22

Bundás22
(őstag)

azt még mindig senki se tudja megmagyarázni minek vegyek p35-ös lapot 22 ezerért mikor 12K-ért van 965-ös garis
szal ebben viszont nekem van igazam

(#554) Bundás22

Bundás22
(őstag)

áhh lazán fölhúztam 3333-ra a cpu-t áhh szar vétel volt igazatok van ;]
a ram 988 mhz-en van
fsb 370
zokszó nélkül bootolt
cpu 31-35 fok alapon c1e és eist kikapcsolva :R

(#555) Speed(R)

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hát skacok, az a helyzet, hogy most nem Bundás22 beszél hülyeségeket..
Nektek mindegy, hogy van-e a nyuszin sapka vagy nincs, csak ütni lehessen :(

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#556) Bundás22 válasza Speed(R) (#555) üzenetére

Bundás22
(őstag)

hagyjad csak irigykednek h ilyen pöpec kis gépem lett és még 2800 forintocskám melléje

nicht wundern, nachmachen! :Y

(#557) lsc válasza Speed(R) (#555) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Amennyiben megnézed a konfigomat nem arról van szó , hogy hülyeséget csinált /én is am2-ről váltottam / , hanem arról , hogy most egy hétig /remélem csak addig/ azt fogjuk olvasni , hogy az Ő cucca milyen f@sz@ /kíváncsi leszek mikor változik az aláírása valami intelt istenítővé / . Egy olyan kijelentéssel sem igazán lehet mit kezdeni , hogy abitot nem vesz , de az Ő dolga .

Az élet kegyetlen .

(#558) Bundás22 válasza lsc (#557) üzenetére

Bundás22
(őstag)

a p35 vitához annyit h ami olcsó p35 lap a giga ds3L abba nincs ide kábel tehát az kilőve mert kell a dvd meghajtómnak
az abit-ban van viszont az vérszegény és nem túl jó overclocker tehát nem látom értelmét minek adjak ki +6000ft -ot(pláne többet) egy p35-ös lapra :( video review

(#559) lsc válasza Bundás22 (#558) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

"az abit-ban van viszont az vérszegény és nem túl jó overclocker" Ismét jót nevettem , ajánlom a topicját [link] .Egyébként a Te dolgod hogy mit csináltál , én csak attól félek , hogy azt kell olvasni heteken keresztül , hogy milyen ügyes gyerek vagy . Remélem nem így lesz .

Az élet kegyetlen .

(#560) Bundás22 válasza lsc (#559) üzenetére

Bundás22
(őstag)

egy szó mint száz az is jó, ez is jó, ez viszont olcsóbb, sokat ne vitázzunk ezen :R

[ Szerkesztve ]

(#561) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Emberek! Csekkoljátok: :R

[link]

Nem kicsit jó ár?? :DDD

alba gu brath

(#562) FefeeX válasza lsc (#559) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Nem csak az ABIT topik, hanem az E2000 topic is... Érdekes mód az Abit P35 lapokkal készültek a legjobb eredmények, ugyanaz a proci Giga és Asus lap után az Abit-ban megtáltosodot... Mindegy, mi vagyunk a hülyék.

SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

(#563) FefeeX válasza Speed(R) (#555) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Olvass már vissza, végig pozitív volt a hozzáállásom, de a srác annyi baromságot hord össze, amennyit egy ország nem termel egy év alatt...

(#564) FefeeX válasza Solten (#561) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Az egyetlen baj hogy ez igazából 3850 OC, csak mert ugye mag ugyanaz, a memók meg ezen GDDR3-ak, ettől függetlenül az ára óriási, érdemes CF-re beruházni lassan :)

(#565) FefeeX válasza Bundás22 (#560) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Szerintem akkor álljunk is le a géped témával, már letárgyaltuk szerintem elég széles körűen, mindenki örül neki hogy sikerült új cuccokat venned, beszéljünk másról...

(#566) Speed(R) válasza lsc (#557) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A DS3 harapósabb lap mint az IP35Ed.. Ár-érték szempontból jobbat nem is vehetett volna. Az E2160at meg bármikor lecserélheti egy Wolfdalere, ahogy te is. Csakhogy míg a DS3nak nincs gondja az 500+ FSBvel, a IP35Enek van. Quadot meg egyikbe se raknék, ahhoz tisztességesebb tápellátó részleg kell.
Mindegy mit vehetett volna +3-4-5kért, az van, hogy amit vett, az teljesen perfekt arra, amire vette. Hová nem elég egy 3+GHz C2D 2G memóval meg 3850el..?
Hogy feleslegesen nagy dobra veri, az más tészta, azzal én sem értek egyet, hogy mások igényeit lealacsonyítóan illeti valaki eltérő nézőpont miatt.

(#567) Solten válasza FefeeX (#564) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Jah, egy hülye tesztoldal átqrta a fejem, a gigabyte (és egy két user) felvilágosított hogy ddr3... Az ugyanilyen 3850 meg vagy 3k-val olcsóbb.. :)

alba gu brath

(#568) FefeeX válasza Solten (#567) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Na azért nem ugyanilyen, ezen speckó hűtés van. Az ASUS lehetne ennek a vetélytársa 512M-el, azis kb ennyiért megy. Meg ez alapból magasabb órajelen megy, 680 helyett 770 Mhz asszem, amit mondjuk magadtól lehet nem emelnél... (Én valszeg nem is fogok :) )

(#569) FefeeX válasza Solten (#567) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Lekéstem a módosítást, de az a kari kb annyit ér mint ez: [link] tehát nem rossz ár érte...

Bár folytott a memó-órajele, aki meri húzni, meg aki nem annak is best-buy: [link]

[ Szerkesztve ]

(#570) Bundás22 válasza FefeeX (#562) üzenetére

Bundás22
(őstag)

persze csak azért mondod h hülye vagyok h nem azt vettem

olyan nincs h egy másik lapban megtáltosodik nonsense :(

speedr: kösz, én is úgy gondolom h jól választottam, jó lap és olcsó, ennyi, most ne jöjjenek többet ezzel a P35-ös baromsággal, piszkálja a csőrüket nagyon hogy egy vasat se költöttem az új gépemre, sőt ;] ;)

[ Szerkesztve ]

(#571) EarL 007 válasza FefeeX (#569) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azért a Sapphire-féle már végre 30k alatt, igaz, hogy csak egy kicsivel, de aki a kicsit nem becsüli... Mégiscsak el fog érkezni magyarisztánba az AMD árcsökkentése? :F Bár a Gigabyte-féle jobban megéri a több mem és jobb hűtő miatt.

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#572) KillHates válasza Bundás22 (#570) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Ezt a monsztát láttátok?
3870x3 jaj a 9800GX-nek!

Féláron eladó egy i5-2430M notebook processzor.

(#573) lsc válasza KillHates (#572) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ehhez van túlméretes ház is ?

Az élet kegyetlen .

(#574) Bundás22 válasza KillHates (#572) üzenetére

Bundás22
(őstag)

én nem veszek ilyet, de tetszik

nekem 4850-es kell szinte már eldöntött :R

(#575) EarL 007 válasza Bundás22 (#570) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én is azt mondom, hogy jól választottál ez egyértelmű. Őket is meg lehet érteni, mert kis plusz pénz befektetéssel akár picit "jobb" gépet is összetolhattál volna, de nem baj, hogy nem így lett, mert a "jobb" ugye ált. drágább, és Nálad gondolom az sem volt utolsó szempont, hogy olcsón jöjjél ki. Örülj neki, hogy ilyen lett, ez az olcsón jót tipikus esete. :) Ők a Te helyedbe mást vettek volna, ez szubjektív, kinek a pap, kinek a papné... ;] Én pl. egy Asus P5B-t vettem volna, de ez az Én véleményem. Másfelől egy ici-picit elszabadultak az indulatok, Te is, Ők is kicsit túllihegtétek a dolgot, ahogyan láttam. (Ez is szubjektív.) Egy darabig csak vita volt, utána már valamivel "komolyabb"... :( Ne ilyen bolondságokon keményen vitázva rontsuk a topik hangulatát. Na tessék, lehet engem kövezni.

Mod: Na most okoskodtam egy sort... ;] ;]

[ Szerkesztve ]

(#576) FefeeX válasza EarL 007 (#575) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

:R :R :R

Egyetértek, hagyjuk, lépjünk túl, vegyünk 3870X3-at... :) Meg nagyobb tápot :) Meg erőművet :(

(#577) FefeeX válasza lsc (#573) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Kicsi hozzá a házatok? Panelba nem előnyös, kell hozzá egy 200nm-es családi ház :):):)

(#578) Bundás22 válasza EarL 007 (#575) üzenetére

Bundás22
(őstag)

Én pl. egy Asus P5B-t vettem volna
van itthon egy P5B-m is
2500Ft-ért jutottam hozzá, bios hibás egyébként, nem kell? :DDD

ugyanaz a kategória mint a giga 965-ds3, viszont a kettő közül a giga a jobb hidd el,
1. szebb színű, nagyon szép a giga a p5b viszont randa
2. a doboza a füzetei a kábelek a gigának csillognak- villognak a P5B ehhez képest spártai
3. jobb kábeleket adnak pl a sata kábelek olyan profik a gigánál van rajta kis rögzítő
4. a p5b-t könnyű elbaszni bios frissítésnél
5. a gigának tartósabbak a kondenzátorai nem fölpuffadós fajta

szal ugyanazt tudják viszont nálam a giga a befutó a sok kis apróság miatt, nekem sokkal jobban bejött mint az asus, sztem egymás mellett te is a gigát vennéd

[ Szerkesztve ]

(#579) EarL 007 válasza FefeeX (#576) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Lassan a videókártya is súrolja dinnye szó fogalmát. ;] Méretük akkora lesz, mint annó az elektroncsöves gépeké. :( Paksi atomerőmű egyik blokkja csak elég lesz... Vagy nem.
De tényleg mekkora már ez? Lesz itt 3870X4 is? :DDD

Bundás22: Elég jó érveket felsoroltál a Gigabyte mellett, melyek nem elhanyagolhatók. Én esetemben lehet, hogy Gigabyte, lehet, hogy más. Nekem megtenné akár az Asus is. Olcsón jót kaptál, elégedett vagy vele, ez a lényeg. :) Éppen ezért mondom, hogy ez akár teljesen szubjektív is lehet. (Amíg az egyént jó érvekkel meg nem győzik, hogy mást vegyen. ;] ) Hibás P5B köszi de nem kell. Ahhoz még kéne proci, ram, meg csipkebokor vessző, sok-sok kutyafüle... :D

[ Szerkesztve ]

(#580) EarL 007 válasza EarL 007 (#579) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:W Kicsúsztam a modból: Az Asus azért tenné meg nekem, mert kisebbek az igényeim, nem tuningolnék, meg akármi.

(#581) Bundás22 válasza EarL 007 (#579) üzenetére

Bundás22
(őstag)

jah P5B olyan katonás spártai, mustársárga színű, doboza is olyan semmilyen
a gigabyte meg csillog villog nagyon szép élőben, királykék a kondik ezüstszínűek a hűtő arany a ramfoglalat..stb a doboza is ezüstös betűkkel van tipp-topp
az asus meg olyan katonás a füzete mintha újrahasznált WC-papírra lenne nyomva, a gigáé olyan mint a cosmopolitan, szal más ;)

az is igaz ha berakod a gépbe halálmindegy, ugyanaz a kategória, egyébként mintha a giga picit olcsóbb lenne itt a ph-n :R

[ Szerkesztve ]

(#582) Bundás22

Bundás22
(őstag)

most komolyan mitől jobb a p35 egy 965-ös laptól?
valaki árulja már el miért kérnek el kétszer annyit érte, csak nem kétszer jobb :Y
én úgy tudom h picit finomítottak rajta és kevesebb áramot fogyaszt, hát nemtom hogy megéri ;)

[ Szerkesztve ]

(#583) lsc válasza FefeeX (#577) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A családi ház meg van , a többi szűkös lenne ahogy a fotót elnézem .

Az élet kegyetlen .

(#584) FefeeX válasza Bundás22 (#582) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Használtan 965 vs p35 : 12 vs 16 ezer - a 16 nem 2*12... így erről ennyit. A P35 újabb, jobban nem értek hozzá különösebben...

(#585) FefeeX válasza EarL 007 (#579) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Legyen akkor már 3870X9 is, vagy akkor már 3890X9, na abból kéne 2 CF-hez :)

(#586) lsc válasza Bundás22 (#582) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tessék , csak keresni kell .

Az élet kegyetlen .

(#587) Speed(R) válasza Bundás22 (#582) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hivatalos 45nm/1333MHz FSB/ DDR3 támogatás, fejlettebb tápellátó részleg.
Az, hogy a 965Phez is heggesztettek 45nm ready BIOSokat, más kérdés.
De ezt nem minden gyártó tette meg és nem is alkalmas mindegyik lap
Szvsz ne lihegd túl a témát, térjen vissza a topik az eredeti témához.

(#588) Aggregátor válasza Bundás22 (#582) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Túl sok újítást nem hozott a 965P-hez képest (kivéve a DDR3 támogatása); de támogatja a 45nm-es procikat, illetve tuningban jobb.
Az összehasonlításod nem helytálló, mert te a használt alaplapod árát hasonlítod az újhoz.
Ipon.hu árak:
GIGABYTE GA-965P-DS3 - 19080 Ft
GIGABYTE GA-EP35-DS3 - 21.864 Ft

Szerinted +3k-t nem ér meg? Ráadásul a második alaplap EP-s, tehát kicsit fejlettebb az energia gazdálkodása.

Szerk.: a sima P35-DS3 1k-val olcsóbb: [link]

[ Szerkesztve ]

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#589) Bundás22 válasza Aggregátor (#588) üzenetére

Bundás22
(őstag)

ne légy már ilyen, én 12000 forintért vettem ugyanezt mik ezek a hülye árak? nincs igazad :W
pontosan 10000Ft-tal több :W
+10000-ret nem ér meg, de 3000-ret se biztos, na jó azt talán, jól van beárazva ;]

na látod akkor mekkora bizniszt csináltam ezzel a lappal, 19K helyett 12K szvsz

aggregátor: és ha a kettő közül kellene választanom miért választjam a p35-öst? miért nem elég a 965-ös, van válaszod vagy nincs? 3000Ft is pénz

speedr: ja ez is valami, gyakorlatban jelentősége nincs, 45nm-es proci is beleillik a 965-ösökbe(lesz 266-os fsb-s is), kevesebbet fogyaszt na és?, PCI-E 2.0 hát ez propaganda a 3870X2 is PCI-e 1.0-val jött ki erre sincs szükség, szal jól tettem h nem vettem sokkal drágább lapot csak elméleti hasznom lenne belőle

[ Szerkesztve ]

(#590) FefeeX válasza Bundás22 (#589) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

De már te nelégy ennyire setét, hogy a használt lapod árát hasonlítod a bolti 3évgaris újéhoz... Azért egész nagy a különbség. 15ért kaptál volna P35-DS3-at használtan
Ettől független nem rossz a tied, meg mostanra tökéletes is. Hagyjuk már

(#591) Bundás22 válasza FefeeX (#590) üzenetére

Bundás22
(őstag)

15-ért mutass nekem egy P35-öst! Nem fogsz! ;] :P

(#592) Aggregátor válasza Bundás22 (#589) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Áhh ezt nem vártam...
Azért mutattam új árakat, mert akkor a használt 965 és használt P35 chipsetes alaplap között sem lehet nagy különbség!
[link] [link] [link] [link]

Használt Gigabyte P35-DS3-t nem találtam, de az is hasonló árban lehet.

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#593) Bundás22 válasza Aggregátor (#592) üzenetére

Bundás22
(őstag)

jah ultraolcsó p35-ös minek?
jó tényleg hagyjuk, már idegesítő

sztem nem ér meg sokkal több pénzt egy p35-ös picivel jobb de 2-3000Ft-tal nem adnék érte többet, egyesek a dupláját is megadják, egészségükre, már ki van vesézve ez a téma

[ Szerkesztve ]

(#594) Bundás22

Bundás22
(őstag)

nah jó éjt kimerültem a vitában :R

(#595) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Sz@rnak veszekedtek már ennyit egy qrva alaplapon... :DDD

alba gu brath

(#596) Bundás22 válasza Solten (#595) üzenetére

Bundás22
(őstag)

ja hiába erőlködnek, jól jártam a lappal :DDD
nézzetek be a Bundi-Bazárba: [link]

[ Szerkesztve ]

(#597) KillHates

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Whoa! Jó hírek! Az RV770 gyártás alatt!! Akkor pár hónapon belül jön a 4000-s széria!
De jó olcsóbb lesz a jó kis 3870X2 akkor :D! Teljes cikk!

Az meg szégyen, tényleg hogy szaros alaplapokon maradkodtok az ATI topicban, és egy nVIDIA-snak kell mindig a friss ATI híreket figyelnie!! :P

Féláron eladó egy i5-2430M notebook processzor.

(#598) TeeBee73 válasza Bundás22 (#558) üzenetére

TeeBee73
(őstag)

De bizony, van IDE csati a DS3L-en, mert nekem is arról megy az DVD-m. :K

Üdv a fórumozóknak! :)

"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

(#599) Bundás22 válasza TeeBee73 (#598) üzenetére

Bundás22
(őstag)

erőlködjél jól jártam a lappal nagyon ;)
nem szórom a pénzt a kedvedért :P , na alaplap téma befejezve!

(#600) Bundás22

Bundás22
(őstag)

behalt a topic mindenki elfáradt ebbe az idióta vitába :DDD

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Ati VGA tulajok baráti klubja - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.