Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Ati VGA tulajok baráti klubja - Archívum I. (téma lezárva)

(#51) No-kia

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

éljen a 9600pro :DD meg van az első oldal (h a50 re van beállítva a hozzászólás szám) :C

[ Szerkesztve ]

C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

(#52) Bundás22 válasza No-kia (#51) üzenetére

Bundás22
(őstag)

a cél lenyomni a sznob G80-as topicot :P
a lázadók kis csapatával! :DDD

nokia: abba a gépbe raknék a helyedben egy 1650pro-t vagy hasonlót hidd el megdobná,

200 hsz-t is be lehet állítani szal még messze az első oldal de ne is ez legyen a cél

[ Szerkesztve ]

Ego sum magister vitae - I am the teacher of life

(#53) Dyno válasza No-kia (#51) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Amúgy tényleg világbajnok lenne egy olyan karival jó oké lehet nem hajtaná ki, de azért lényeges különbség lenne itt is van egy kicsike lehet drága de gyorsan akartam keresni :R mindenesetre mindentbele jó topik lesz ez :C

(#54) Dyno válasza Bundás22 (#52) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

nah találtam mégegyet [link]

(#55) No-kia válasza Dyno (#54) üzenetére

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

de ez a proc nagyon nem hajtaná ki ,nem lenne túl nagy az fps veszteség e miatt? am kb mennyi lenne a javulás fps ben mondjuk gta-ban (azt még tesóm is sokat nyomja)? markokat meg társait nem szerete :B m

C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

(#56) Dyno válasza No-kia (#55) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Hát a San Andreas szerintem bőven menne 1024x768-ban élsimitással is akadás mentesen :R procid az mennyiről van meghúzva?

(#57) Iscariah

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csatlakozom: Nekem is 9600XT-m van, és ha beválik a 1650Pro akkor lecserélem rá..
(Erősebb kari felesleges lenne a P4 konfigomba és csak jövőre veszek új gépet így hát ezért)

REAL EYES REALIZE REAL LIES.

(#58) bubuka71

bubuka71
(fanatikus tag)

ati 9550 256mb 128bit. újítani kéne

(#59) Dyno válasza Iscariah (#57) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Pedig a 3ezress Northwood az már lényegesen nagyobb változást hozna azon még húzni is lehet azok nagyon jó procik voltak :R

(#60) Dyno válasza bubuka71 (#58) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

pentium 3-ba? :DDD

(#61) No-kia válasza Dyno (#56) üzenetére

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

1667 :B de gyári hűtővel, és már lassan 4 éves a konfig (kivéve a 9600-ost), de még mindig bírja :DD

(#62) bubuka71

bubuka71
(fanatikus tag)

Tudom nincs sok értelme , de kíváncsi lennék. a másik gépbe is lecserélem az nvidiát

(#63) Dyno válasza No-kia (#61) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

nah hát akkor egy kicsi van rajta húzva de én a helyedbe itt PH-n vennék egy 2500+ avgy 2700+ Barton magos Athlon XP-t és akkor tényleg elég lenne a karihoz ez a proci melett is lenne bőven teljesítmény növekedés

(#64) Dyno válasza bubuka71 (#62) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Hát akkor irj valami összeget de a p3asba felesleges abba már a 9550 is túlerős :R

(#65) No-kia válasza Dyno (#63) üzenetére

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát bele is férne anyagilag HA nem lenne az a fránya bmx ,és a kettő közül sajnos (nehéz döntés) de inkább a bmxre költök, talán nyár elején megfontolom a tanácsod addig csak kihúzom ezzel a konfiggal (legalább van egy kis kihívás) ;]

átnéztem én is a nvidia topikba ;]

[ Szerkesztve ]

(#66) Dyno válasza No-kia (#65) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Hát én mostanság nagy lustaság vagyok minden pénzem gép fele verem :DDD de ha nyáron beruházól akkor érdemes lenne a konfigot átújjitgatni nem olyan nagy összeg olcsón meglehet úszni nem kell tőlle félni :R

(#67) Solten válasza No-kia (#42) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Nem tudom ezt láttátok-e... :B

[link]

alba gu brath

(#68) Iscariah válasza Dyno (#59) üzenetére

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Áhh kizárt, én nem húzom és nem csak azért mert nem értek hozzá, hanem az alaplapom is csak 3.0 Ghz-et kezek max :D
Amúgy ezen a konfigon tök jól megy a Far Cry, maxon minden, ultrahigh, vsync meg minden, jóh AA kikapcs, és élsimítás se maxon mert amúgy nem látok különbséget, csak úgy hogy lemegy az FPS.
Amúgy én meg kihagytam a locsolást, jó oké, aki átjött szomszéd nő meg sógornőm azt meglocsoltam meg mutert is :)

(#69) Dyno válasza Solten (#67) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Nem azért mondom de ha az árakat nézem akkor itt a radeon a nyerő és azért ettől a 9800gx2 többet vártam volna

(#70) Dyno válasza Iscariah (#68) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Figyelj elég az a proci ahhoz a VGA-hoz amiket feljebb ajánlgattam én a helyedbe megvásárolnám ha rá fölös kereted :R

(#71) Iscariah válasza Dyno (#70) üzenetére

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Már megvan, egy ASUS AX1650 PRO. Csak még nincs hozzá tápkábelem (mert PCI-E-s kell, nekem meg csak 4 tűs van) – zsír újan vettem, de nem volt a dobozban :C ennyit a víz computerről.
Meg járt már nálam egy HIS Iceq X1650 Pro is, de az valmiért nem bírta a strapát és túlmelegedett.. Erről cseréltem ASUSra, remélem ezt már bírni fogja az alaplap :DDD

(#72) Dyno válasza Iscariah (#71) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Megkora tápod van fogja birni :F Honnan lett ilyen hamar meg a VGA? Átfürödtem egy napot? :DD

áááá rosszul értelmeztem az egyik hsz-edet :DDD

[ Szerkesztve ]

(#73) Iscariah válasza Dyno (#72) üzenetére

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem úgy nem bírta... Valamiért a 360-as Chieftec lekapcsolta a gépet UT2K4 közben. Aztán kiderült a HIS-sel van a baj, mert az AGP átalakító csipje (mert eredetileg PCI-E-s széria az IceQ) olyan genya forró lett hogy megégette az ujjam ha hozzáértem. na mindegy, biztos kifogtam egy rossz karit. Bár letesztelték akvában, és aszonták semmi gáz, de inkább azért választottam az ASUSt nehogy befürödjek és lehet az volt a gáz télleg hogy az alaplap már nem bírja (socket 478 érted, nem egy mai darab)
Aztán ezért kaptam az ASUSt de mivel nuku tápcsati, várnom kell legalább holnapig amíg lesz. Vagyis már csak máig :D
Aztán ha nem bírja az ASUS-t se a gép, akkor eladom és marad a 9600XT. Addig meg majd csak olvasom milyen jókat játszanak 150ezerér a Crysissel, én meg majd 4 év múlva tizedannyiért :DDD :DDD

(#74) Iscariah válasza Solten (#67) üzenetére

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nekem valahogy a dzsíforcok (jó, Geforce-ok :D ) soha nem lesznek szimpik. pl ez a 200K-s 88 ultra is gáz volt (ár miatt). A Radeonok meg HD-k valahogy jobban odavágnak. Bár azért az egyik HD 3XXX-nél kicsit túlzás a 4 DVI

(#75) Dyno válasza Iscariah (#73) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Nem lesz semmi gáz lehet mondjuk hogy a házad szellőzése nem elég megfelelő?! :( Ha meg a táp lenne akkor vegyél egy FSP 350PNF-t nem lesz vele semmi gáz 5,5K egy ilyen tápés bőven elég bár annak a csifinek elégne kellene lennie hacsak enm Sirtec beles :F ezt azért mindenesetre vizsgáld meg :R

(#76) Solten válasza Iscariah (#74) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

"Számból vetted ki a szót" ;)

A radeonoknak mindig is emberibb áruk volt.

alba gu brath

(#77) fero02

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szép estét mindenkinek!

Most vettem észre, h létezik ez a topik. :DDD Engedelmetekkel csatlakoznék a klubhoz. :R

Üdv!

"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

(#78) Dyno válasza fero02 (#77) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Húúúhúúú még egy Tag gyarapodunk gyarapodunk igy tovább srácok :C :C ÜDV a klubba :Y

HÚÚ ÉS GRATULÁLOK A KÁRTYÁDHOZ :K :C

[ Szerkesztve ]

(#79) Dyno válasza Solten (#76) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Hát azért most a 9600GT-nek elég jó ára van de reméljük hogy a HD3850 csunyán sokat fog esni az ára :K

(#80) Iscariah válasza Dyno (#75) üzenetére

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én alapból leveszem a ház oldalát, a hőfokkal sincs baj. A Chieftec tápom biztos nem hibás, amúgy használtan vettem a múlthéten egy PH!-s formától :D Nah az hogy milyen beles, azt nem tudom, de két ventis, és langyi levegő jön ki, úgy hogy még a procitól is elszívja...Je.
Amúgy az ASUS karinak nagyobb a ventije mint a HIS-é volt, lehet ezt kellett volna vennem alapból is, mert a HIS karinak 512MB memója van aminek nem látom értelmét :S
Nah mindegy, a héten kiderül mit tud az asus, felrakom majd a FEAR-t :D ;]

(#81) fero02 válasza Dyno (#78) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kösz, kösz. :R

Életem első zsír újonnan vett VGA kártyája... :B :DDD Nem bántam meg. Mondjuk a gépeim 90%-ban csak ATI vga volt. ;) A maradék 10% integrált és egy TNT2 volt.

"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

(#82) Dyno válasza Iscariah (#80) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Ha 2ventis a táp akkor delta beles amúgy rákell hogy legyen irva vagy a tetejére vagy az odalára meg ha úgy van a tipusa hogy DT-360....valami akkor Delta beles éa az a jó :K na de gyerekek én lépek alukálni majd hónap jövök aztán alázzuk a G80as topikot :DDD Jóéjt Mindenkinek :R

(#83) Iscariah válasza fero02 (#81) üzenetére

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Huhh nekem még mindig megvan a régi P3-asom... Abban még TNT2 van! Az még az Unreal 1-et se nagyon szerette...

Dyno: HPC-360-202 DF → ez a táp típusa... Jó éjt!

[ Szerkesztve ]

(#84) Dyno válasza fero02 (#81) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Enyém mondjuk csak 256-os de még eztse igazán használom ki csak nagyon ritkán :Y szidják hogy szar a hűtése de nekem annyira tetszik :B nah jóéjt és üdv. mégegyszer :R

(#85) Solten válasza Dyno (#79) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Ez így van, de szvsz a 64 sp-jével elég túlmisztifikált kártya... Inkább egy 3850 :)

alba gu brath

(#86) Solten válasza Dyno (#82) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Az enyim:

1*12 cm venti, delta belső ;) Jóéjt!

alba gu brath

(#87) fero02 válasza Dyno (#84) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem a gyárival sem volt bajom, de a proci hűtő miatt is lecseréltem egy Zalman VF 900 Cu-Led -re.

Jó éjt! Üdv!

(#88) Speed(R)

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

No, bepofátlankodok, ha már ideiglenesen nosztalgiázásra adtam a fejem. Fejlesztés céljából eladtam a Q66+88GTs konfigom, aztán gondoltam míg hozzá nem jutok ahhoz amit szeretnék jó áron, ellötyögök oldszkúl vasakkal.

Kezdtem egy RageXL 8MBos csodával, de az nem igazán volt nyerő xD
Aztán most itt van ez a 9000Pro, 3kért remek vétel volt, szép képe van és passzív.
A közeljövőben beújítok egy 9700nonPro karit, kőkemény 6kért. Életem első igazán bitang karija, anno 61ért vettem és 15ért adtam tovább 2 év múlva ;((
Kap egy VF700Cut, megérdemli, bitang kis vas, 5+ évesen hadd hüsizzen végre =8)

Volt még egy rakat karim Atiéktól és lesz is, ha minden igaz hamarosan 3850CF.
Szóval örök tagságit kéretik kitölteni a nevemre :))

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#89) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

O yes! :C Én is tervezem beújítok még egy 3850-et a jelenlegi mellé :)

alba gu brath

(#90) Bundás22 válasza Dyno (#54) üzenetére

Bundás22
(őstag)

[link] nokianak üzenem: annyit nem érdemes már arra a gépre költeni, vegyél egy használtat, vagy akár a 6600gt-t, a 9600xt-det pedig eladod 5-6000-ért és olcsón megúszod, biztos dobna rajta hisz a legtöbb játék leszarja az erős procit inkább erős VGA kell neki, sztem 2006-os játékok jól fognak futni rajta a2007-esek közül nem mind

(#91) Bundás22 válasza Bundás22 (#90) üzenetére

Bundás22
(őstag)

pl.: a cod4 állítoólag qrva jól fut még egy elég gyenge VGA-n is(7600gt maxon minen élsimítóval: 40-45 fps), ha a cod2 futott kábé majdnem olyan jól megy a cod4 is
a 6600gt pedig 50%-kal gyengébb a 76gt-től, szal minden maxon 30 fps-re talán számíthatsz ami elmegy, max lejjebb veszed

U.I.:nem gondoltam volna h ennyire beindul a topic, 2 nap elteltével kábé 20-25 hsz-re számítottam, 90-re nem számítottam, :R Azt hittem h annyira üres lesz h jön majd egy modi és törli az egészet(akik amúgy se csípnek engem se az AMD-t). ettől függetlenül bezárhatják ha eldurvul a hangnem, de csupa-csupa jófej hozzászólásokat látni, köszönöm! :R

[ Szerkesztve ]

(#92) Bundás22 válasza Solten (#67) üzenetére

Bundás22
(őstag)

én az atit venném nemrég láttam 78K-ért itt a ph-n, tuti fejlődni fog, annyival nem gyengébb, de szebb a képe(mint az atiknak általában) és kevésbé melegszik sztem :)

(#93) No-kia válasza Bundás22 (#91) üzenetére

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

geforve 6600gt-t? inkább maradok az atinál, esteleg van egy eladó ház békésen és ha itt ph!-n megveszi vki akkor tudok majd venni egy komplett új gépet :DD :)) és akkor nem kell majd ilyen 5-6 ezer forintos kártyákkal szórakoznom ;] :U

(#94) Gyusz válasza Bundás22 (#91) üzenetére

Gyusz
(őstag)
LOGOUT blog

Megnézném én 6600GT-n minden maxon a COD4-et 30 FPS mellett. Én próbáltam belőni a játékot a sajátomon (azóta már lecseréltem), hogy ne legyen csúnya és fusson is rendesen. Ilyen beállítás nem volt 960*600-as felbontás mellett, és akkor még a maximum grafikai beállítások közelében nem voltam. Olvastam én Medal of Honor Airborne-ról is, hogy gyönyörűen fut 6600GT-n, szintén nem volt igaz. Sok tavalyi játékkal még megbírkózott kompromisszumokkal, de csodákra nem volt képes.

A gyengébbik gépemben most épp egy X550-es dolgozik, szóval én nvidia és Ati tulaj vagyok egyszerre, emellett pedig van AMD és Intel procim is. Még dolgozom rajta, hogy melyik márka fanatikusává váljak :DDD

[ Szerkesztve ]

(#95) No-kia válasza Gyusz (#94) üzenetére

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

háát eznem kérdés hog ymelyik márka fanatikusává válj! :K :DD

(#96) No-kia

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nah de felb-....ták az agyam, apum nem rég halt meg (a szüleim már rég elváltak) szval nem vagyunk túl jóban a xcsaládjával és az eddig unokatesóm aki külföldön dulgozik kiatálta hogy én kértem tőle pénzt mert ő úg yis sokat keres, hát az eszem megáll ekkor k...vák vannak, eztmost lekellett írnom, mert felrobbanok,bocs hogy ilyenek traktállak titeket, de ez felháborító, még jó hogy az összes msn-es beszélgetés megavn az előtzményekben. :W :W :(( :((

(#97) Dyno válasza Iscariah (#83) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Akkor ennek vinnie kell

(#98) Dyno

Dyno
(PH! kedvence)

Király a topik :R így tovább este jövök :K

(#99) Probiker

Probiker
(senior tag)
LOGOUT blog

Csatlakozok én is a klubhoz.
Nekem egy Asus 1600XT-m van, de ha minden igaz már nem sokáig.
Utána marad az integrált X1250 :D

Live for Speed.... by Turbo Diesel :O

(#100) kavicssli válasza Probiker (#99) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mi lesz helyette?

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Ati VGA tulajok baráti klubja - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.