, az ilyen ember nem olyan csóringer mint te,azért vagyok csóringer mert jobb gépet veszek és még pénzem is lesz? az okos gazdagok csinálják így, a hülye gazdagok meg vesznek 6400+-t, egyébként a szemlőhegyen lakom 
AD2: nem keverem a 8000-el, bizony mennek azok a 6550-esek elég szépen, csak mondjuk érdemes hozzá egy P35 vagy X38 lapot is venni, nem 965-öt.4 gigát nem mennek szvsz ne túlozz, a hülye gazdag meg megveszi az X38-as lapot egészségükre, aki ilyet vett sokan azt mondták h semmi értelme sem volt
A piros nyákos 512-es Superramért kaptam 4500-at, 1db-ért, szóval ne mondd hogy nem lehet, az egy dolog hogy Te nem tudod eladni annyiérthát az vagy régen volt, vagy átverted az illetőt, ma már más szelek fújnakez új és garis az enyém már lejárt, ezt vedd figyelembe, és nem volt kedvem hónapokig árulgatni, meg embereket átverni azért becsület is van, egyébként többet nem is ajánlottak nagyon
az 1066-os kingmaxok valóban jobbak a 800as corsaireknél lehet de drágább is, és szvsz minimálisan, ezek tunningramok hűtőborával, mindegy akkor ezt az egyet lehet picit rosszul csináltam na és? ezek nagyon bejönnek[link]
csak ha valaki megveszi a 6000-es szériás C2D-t azért tudd, hogy van benn rációsztem ár/értékben jobbak a E2000-es széria, jobb az összes AMD-nél is szal sztem bestbuy az E2000, fene se fog E6550-est venni, az csak alapon jobb tunningba sztem nem
[ Szerkesztve ]
Ego sum magister vitae - I am the teacher of life