Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Ati VGA tulajok baráti klubja - Archívum I. (téma lezárva)

(#351) KillHates válasza DeltaPower (#350) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Küldj egy felbélyegzett (360,- Ft-os) válaszborítékot egy boritékban a címemre. Én meg küldök neked 3db FET bordát! Ennyire rendi vagyok!

Féláron eladó egy i5-2430M notebook processzor.

(#352) Bundás22 válasza EarL 007 (#338) üzenetére

Bundás22
(őstag)

csak azért vetted a polcra h beléphess a klubba? ;)

Ego sum magister vitae - I am the teacher of life

(#353) KillHates válasza Bundás22 (#352) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem nincs is ATI-m... Minden gépem "zöld".

(#354) Bundás22 válasza KillHates (#353) üzenetére

Bundás22
(őstag)

enyje ezt nem kellett volna ;]

ja eladó a 4200+ X2-m ha valakit érdekel az s939-es apróknál megtalálja, reklama!

[ Szerkesztve ]

(#355) FefeeX válasza americanidiot (#346) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Nem 70 körül van most a 3870X2? vagy csak álmodok? :)

SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

(#356) Beowulf_78 válasza FefeeX (#355) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Álmodsz csipkerózsi! :DDD 85-95k között mozog. ;)

Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

(#357) americanidiot válasza Bundás22 (#352) üzenetére

americanidiot
(őstag)

Jo kartya az, jobb akarmelyik Geforce FX5-nel....

(#358) KillHates válasza Beowulf_78 (#356) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jujb@zzdmeg! 73.990,- a Ramiban!!! Brutálisan lemez az ára! Éljen az AMD :R
Hehehe, még a végén X2-őt veszek a gépembe :D
Lassan ott tartunk, hogy egy eVGA 9800GX2 A.S.C. ko (139.990,-Ö áráért lehet venni két Sapphire 3870X2-est !! Akkor meg akárhogy tuningolják a GX2-őt az eVGA-ék simán lenyomja a CF X2-es overclock nélkül! ;]

(#359) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

[link]
valami eredményféle a trinitytől :Y :Y

[ Szerkesztve ]

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#360) No-kia

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

megint csak beköszönök aztán megyek szalonnát sütni, mostanában úgy is sokat ülök a gép előtt, a hubi meg a heineken már meg van :P :B

C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

(#361) leviske válasza Laraxior (#359) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egy majdnem 5GHz-es intel Q9 mellett mondjuk a X2 is olyan 20-22k-t dob 06 alatt... :)

MOD: mondjuk kiváncsi leszek, mikor áll elő valamelyik gyártó egy X4-essel... :DDD

[ Szerkesztve ]

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#362) FefeeX válasza leviske (#361) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Na de azt nemtom észrevetted-e, hogy 3850X3 és nem 70. Így az redmény elég korrekt...

SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

(#363) EarL 007 válasza Bundás22 (#352) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hehe! :DDD Már több 3 éve ez zakatol a gépemben! ;] (Sulinetes konfig volt annó...)
Hogy azé' ON is legyen: Mi a különbség a Sapphire VGA full és lite változata között? Csak a hozzáadott kiegészítőkben térnek el?

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#364) Aggregátor válasza EarL 007 (#363) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A Lite-hoz csak driver cd, DVI-D-Sub-, DVI-HDMI-, és S-Video-RCA adapter, HDTV (YPbPr) kábel, valamint egy kupon jár, ami segítségével a HL2 Deathmatch, és a HL2 Lost Coast letölthető a Steam-en keresztül. A Full verzióhoz jár ezeken kívül még a Valve Black Box, amely ugyancsak Steam-en keresztül tölthető le, és ezeket a játékokat tartalmazza: HL2 Episode Two, Portal, és Team Fortress 2.

Ez a 2600XT-re vonatkozik, más kártyáknál eltérhetnek a hozzáadott kiegészítők.

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#365) EarL 007 válasza Aggregátor (#364) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszi! :R Portal-ra amúgy is fáj a fogam. :)
Ha jól tudom a HD2600 XT Ultimate-hez Zalman (talán VF-700) hűtő is jár, vagy tévedek?
Tudom Google a barátom, csak lusta vagyok... :P

(#366) Aggregátor válasza EarL 007 (#365) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az Ultimate passzív hűtésű, de nem Zalman.

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#367) EarL 007 válasza Aggregátor (#366) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszi, ezt nem is tudtam. :) Ma megint okosodtam... :DDD Valahogy fel kéne pörgetni ezt a topikot! nVidiás "klubbok" prögönek mint a villanyóra! Ilyen kevés ATI-s (AMD-s) van?

(#368) No-kia

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

most értünk haza, naon be volt állva mindenki, huh most havernál vok , majd írok, naon jól sikerült a szalonna sütés ,hacver folyton elesett a fő úton azrt jittem elütik, na szevasztok

C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

(#369) Bundás22 válasza EarL 007 (#367) üzenetére

Bundás22
(őstag)

nem kell erőltetni ha pang akkor pang, ha van téma akkor megy de erőltetni nem szabad, mert megutálják az emberek :K ;)
ezért is mondtam h az AMD-s arcokat is be kéne hívni, ők hoznak új színt :U , ha már cél az h az nvidiás topicot lefőzzük, hiába ők többen vannak

[ Szerkesztve ]

(#370) FefeeX

FefeeX
(PH! kedvence)

Szerintem az AMD-sek nem olyan kockák, és nem ülnek egész nap a gép előtt és irogatnak, én pl elmentem futni a Margit szigetre... :)

Tehát ne sajnáljuk annyira hogy nem pörög, addig van egészség...

(#371) Iscariah válasza FefeeX (#370) üzenetére

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egyetértek :)
Én pl ma fél napot gyúrtam :D Szal azért gépezés mellett mozogni is kell néha...:)
Igaz hogy az AMD tulajdona de amúgy most ez ATI-s topik nem? Szal én csak ATI kártyákat veszek/fogok, de soha nem vennék pl AMD procit...

REAL EYES REALIZE REAL LIES.

(#372) Bundás22 válasza Iscariah (#371) üzenetére

Bundás22
(őstag)

Szal én csak ATI kártyákat veszek/fogok, de soha nem vennék pl AMD procit... sztem nem így kéne hozzáállni
én mindíg azt veszem ami a legjobban megéri ezért is váltok E2000-res intelre
a váltásnál nyerek a procin 5K-t+egy egymagos venice-t(16K-11K)
a ramokon 5-6 ezret(15K-8K)
az alaplapon is nyerhetek, nagyon olcsón jutok hozzá a p5b-hez, de ez még titok

szal lesz egy erősebb, fejleszthetőbb gépem és mellette még pénzem is, na ezt csináljátok utánam ;)

(#373) Iscariah válasza Bundás22 (#372) üzenetére

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Bocs, tudom hogy neked ez most nem volt jó reklám :DDD , de ez nem a hozzáállásom kérdése, hanem a tetszésemé... Mindig is Intel procim volt, mindig is ATI kártyám volt (leszámítva egy TNT2-t :D ) mindig is Ericsson meg Sony Ericsson telefonom volt, és lesz is.

Enyhén márkab*zi vok :DDD

Hja és ha jövőre veszek új gépet, akkor szerzel nekem olcsón alkatrészeket? :DDD

[ Szerkesztve ]

(#374) EarL 007 válasza Bundás22 (#372) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"szal lesz egy erősebb, fejleszthetőbb gépem és mellette még pénzem is, na ezt csináljátok utánam" Taníccs mester! :DDD :R
Igazából mindenki azt vesz amit akar, ami tetszik neki, vagy ha épp márkahű akkor a szeretett márkájából próbál kifogni egy jó üzletet. De ha olvas teszteket, picit gondolkodik rajta, akkor azt vesz, ami manapság best-buy a neki való kategóriában. Mint nálad az E2xxx proci, olcsó és jó. P5B szintén.
Mondjuk nekem sem ártana már modernizálni, mostani konfigom már bőven kiszolgálta a korát (kb. 3,5 év), mehet nyugdíjba. Egy ici-picikét kiöregedett... :)
Én is nagyjából hasonló konstellációban gondolkodok, mint Te, de ez még a messzi jövő zenéje...

[ Szerkesztve ]

(#375) FefeeX válasza Iscariah (#373) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Hm...
Igazából én mindig is a kisebb, de jobbb cégeket szerettem. Azért vettem mindig AMD procit, mert azok jobban megérték az árukat, mint az intelek... Most azért váltottam, mert már szinte ráfizetés nélkül, sokkal jobb cuccot sikerült szereznem. Ez most intel lett. Ettől még az AMD-t szeretem, de mivel most ez a jobb, bestbuy, ezért ezt veszem.
ATi-t hasonló megfontolásból vásárolok, mivel egész eddig szinte az volt a jobb, csak sajnos az nvidia pénzeli a piacot, hogy ő nyerjen... Viszont a 3850 mikor vettem szintén bestbuy volt. Most ha kéne vennem, bármennyire is nem szeretem nv-t, a 9600GT 37ezerért nagyon bestbuy, tuti azt vennék.
A telefont meg hagyjuk, mert nekem pont ellenkező a véleményem az adott típusokról... :)

(#376) Dyno válasza Bundás22 (#369) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Én is örülnék ha nem csak meradna ATi-s topic nem kell erőltettni ezt a pőrgést pörög ez eléggé, nem kell már annyira átkombinálni jó ez így :R Én se fogok venni AMD-t volt már egy sz@r volt nem szeretem intel "hívő" vagyok meg azon az áron amennyiért ezt a procit vettem AMD-ből nem tudtam volna venni jobbat szóval ennyi :R

(#377) KillHates válasza Dyno (#376) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem, meg qrvára mindegy, hogy kinek milyen proci, vga, ram, hdd, meg tökömtudja mi van a gépében, az a lényeg, hogy jó arc legyen...
Én ma nem futottam, nem gyúrtam, viszont szépen kitakarítottuk a kérót az asszonnyal. Nekem öreg csocsesznek, már csak ennyi jut a szombatgi pörgésből :D
Jó éjszakát mindenkinek, álmodjatok 120 fps-el !!

(#378) Dyno válasza KillHates (#377) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Hát én meg véletlen átaludtam az egész délutánt pedig nem akartam :C Amúgy csak annyi hogy úgymond az Intelt szeretem de B3-as Phenomot majd azért elfogadnék de minek majd húzom ezt ;] Tudom nem u.az de jó nekem jóéjt neked is

(#379) Aggregátor válasza KillHates (#377) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem nem az minősíti az embert, hogy intel vs. amd vs. nvidia hardvere van ;)
A topicot meg nem kell erőltetni, majd ha akarnak, írnak ide.
Szerk.: lassan aludni is kellene :D

[ Szerkesztve ]

(#380) KillHates válasza Aggregátor (#379) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jóreggelit! Erről beszéltem! :R

(#381) KillHates

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gyerekek! Ha valakinek, vagy ismerősének szüksége lenne mindentöltő digitális kamera és digitális fényképezőgép töltőre, akkor itt van olcsón ilyen. Új, garanciális!!
Előre is köszönöm! :R
1-4 órás töltési idő
-3,6V 7,2V os lítium ion fényképezőgép akkumulátorokhoz
-Töltési áram: 800mA
-ledes kijelzés
-biztonsági időkapcsoló
-túltöltés elleni védelem
-sérült akkutelep felismerés
-adapterrel csatlakoztatható

Részletes információ PDF-ben a linken!
[Katt ide a az akkulistához]

(#382) Dyno válasza KillHates (#380) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Jó reggelt! Elfelejtettem hogy átkell állitani az órát aztn fél5kor mentem aludni csak annyit vettem észre, hogy 2 helyett 3 óra van a gépemen :((( :DDD Én is röviden ezt probáltam irni hogy nem kell errőltettni szerintem igyis elég jó itt a társaság és szépen pörgedezik a totyik. :R

(#383) Iscariah

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó reggelt! – hát én bizony most nemrég keltem :D
Amúgy meg akkor már én is fejleszteném mások gépét :D :
Ha kell valakinek egy zsírúj ASUS AX1650Pro az klikkeljen ide!

(#384) americanidiot

americanidiot
(őstag)

Most hogy igy maganyosan vagyok, felteszek egy ego kerdest: Hogy lehet up-polni masvalaki aprojat? Csak hozzaszolok azt' kesz?

(#385) KillHates válasza americanidiot (#384) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Úgy tudom csak régen lehetett. Most már csak amolyan szokás beírni, hogy "UP neki"
Mit szóltok az új AMD 9850 PhenomTX4 procihoz? Állítólag meg fogja szorongatni a Quad-okat!! Drukkolok neki nagyon! Megérdemli az Intel ;]

(#386) americanidiot válasza KillHates (#385) üzenetére

americanidiot
(őstag)

Ertem. Koszi, na ennek igy nem sok ertelme van. //// esetleg a Q6600-at, sajnos.

(#387) KillHates válasza americanidiot (#386) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát most már csak ez amolyan gesztus...
Sajna igen, az AMD nem tudom miért maradt így le?
Túl jól sikerült volna a Core2? Vagy az Intel meg a Microfos összedolgoznak?

(#388) Bundás22 válasza americanidiot (#386) üzenetére

Bundás22
(őstag)

Q6600-at, áhh azt se fogja, azonos órajelen még mindíg jóval gyengébb az AMD, a quadokat(q6600-ast is) meg az egekig lehet húzni, az amd-t max 3-3.2ghz-ig ha szerencséd van, esetleg a 45nm-es amd phenomokban lehet valami, azon már tényleg minden gyermekbetegségét kiirtják a phenomnak, na az talán jó lesz a q6600 ellen, a 45nm-es intelek ellen esetleg, bár sztem nem, a nehalem ellen meg végképp semmi esély :(

[ Szerkesztve ]

(#389) Bundás22

Bundás22
(őstag)

tök jó volt ez a topic kicsit több mintz egy hete alakult és már túljutott a csúcspontján enyje, pedig tök jó volt egyidőben a hangulat ;)
kéne ide valami szófosó állat ;]

(#390) Bundás22

Bundás22
(őstag)

újra eladó olyan 15K-t kérek érte

(#391) No-kia válasza Bundás22 (#389) üzenetére

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

majd leszünk még csúcsponon, de a jóidő meg a suli miatt één is kevesebbet tudok itt lógni :O :B

(#392) Dyno válasza KillHates (#387) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

ÁÁ az kivan zárva hogy össze dolgoznak mert akkor az Athlon 64-ekkel is ez lett volna a helyzet.....egyszerűen az Intel most a nyerő az a baj hogy az AMD azt hittem anno hogy az Athlon 64el bebiztositotta magát és erre csak robbantott az Intel és az AMD nem tud rá válaszolni nem hiába volt olyan kaksi az intel az Athlon 64-es korszakba,de ők nem erőlködtek hanem kiadták a C2D-t és azóta egyeduralom van úgymond.Ez mondjuk a személyes véleményem :R

(#393) Solten válasza Dyno (#392) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Ősz környékén kijönnek a 45 nm-es Phenomok (2 magos phenomok is) azokat várom :)

Az új B3 széria már nem rossz csak nagy az étvágy...

alba gu brath

(#394) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

alba gu brath

(#395) Iscariah válasza Solten (#394) üzenetére

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát igen, ez egy elég brutál kártya..

(#396) Dyno válasza Solten (#394) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Lehet hogy brutál kártya, deelnézve a HD3870X2 árát még végén ez a megfizethető kategoriába kerül be, ez alatt értem 50K körüli vétel árat.Mindenesetre kiváncsian várom mi lesz a sorsa rennek a kainak :R

(#397) DeltaPower válasza Solten (#394) üzenetére

DeltaPower
(őstag)

valamit jelent, hogy nem csak csúcs-gpu-val hoznak ki többmagos kártyát...
1. alacsony a 3870 x2 kihozatala
2. tényleg kezd igény lenni a többmagos kártyákra...
3. ...vagy csak el akarják hitetni velünk, hogy ez a jövő
4. de lehet, hogy simán jól sikerült gpu a 3850 :)
(5. ki akarják nyomni piacra a lehető legtöbb gpu-t, mert jönnek az r700asok)

amúgy meg én is kérek ilyet :D

Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

(#398) Dyno válasza DeltaPower (#397) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Én arra tippelek hogy pontosítva erre a kártyára lenne igény, mert én úgy tudom hogy elég jól sikerült a HD3870X2 is.Gondolom hogy ezsem lesz rossz :R

(#399) Bundás22 válasza Solten (#394) üzenetére

Bundás22
(őstag)

mondtam h lesz ilyen már januárban(illetve azt h lehet h lesz ilyen), de akkor egyesek azt mondták h fölösleges és az értelmi képességeimet vitatták :((( jó 5let az atisoknak is jó nekünk is normális vga lesz :K reméljük egy 740-760-ra föl lehet őket húzni, bár én 4850-est vennék de lehet megfontolom ezt, kár h nagy a hőtermelése

(#400) Solten válasza DeltaPower (#397) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Állítólag a 8800GTS (512) ellenfelének szánják, szvsz olyan 60 körül lesz az ára.. (qrva jó lenne..) :)

alba gu brath

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Ati VGA tulajok baráti klubja - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.