Megvan W220 ez a gyengém! 
americanidiot:Nem hittem volna hogy ekkora sz@r az a kari 
[ Szerkesztve ]

Megvan W220 ez a gyengém! 
americanidiot:Nem hittem volna hogy ekkora sz@r az a kari 
[ Szerkesztve ]
(#302) americanidiot válasza FefeeX (#300) üzenetére

Na az uj Yarisnal csunyan lekoppintottak a Swift2-t.... Szerencsere nem igazan sikerult nekik. 
(#303) americanidiot válasza Dyno (#301) üzenetére

Nem szar, csak sokat eszik, es melegszik

Nekem meg a Lamborghini Gallardo a gyengém, hiába vannak erősebb tütük is...
Vagy a Sóbinorbi R8-as Audija... Bár neki nem ilyen szép piros: [link]
Amúgy nálam a Skoda úgy kezdődik hogy SuperB 1,9 TDI. Van abból is kisebb, de az vicc. Az említett modell azonban mély benyomást tett rám, a Triptonic váltójával... 
SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX
(#305) Dyno válasza americanidiot (#303) üzenetére

nem kaki azt tudom de azért kemény fogyasztása van azt elkell ismerni 
(#306) FefeeX válasza americanidiot (#302) üzenetére

Azért attól elég messze van, inkább hasonlít az előző Yarisra, és az hamarabb volt mint a Swift2. Attól még mondjuk tény, hogy a Swift2 jól néz ki
Mondjuk valami 1.3-as motorral vezettem mikor új volt, az elég vérszegény volt benne... Az 1.5ös már komolyabb...
Ja meg a sport változat vagy mifene ami otthagyott egyszer, elég csúnyán 
SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

Jó hát azt elhiszem pölö láttam a köv. generációs Suberbet eskű jól nézett ki, de skoda nem kéne.Az meg a másik hogy az árán már Accordot kapok. 

Ezért vettem inkább 3850et...
Kezdtek igen magas villanyszámlát csinálni a VGA-k, szerencsére visszafogtak a gyárban kicsit... 

Az az 1.3 motor olyan mint a polo-ba köbö az az 1,4 mifene
Szerintem 1.6 Sportot elfogadnék állitólag eszméletlenül megy De a régi 1.3GTi ott birja hagyni mert annak meg nagyon pörgős a motorja
(#310) americanidiot válasza FefeeX (#306) üzenetére

1.3 egyaltalan nem verszegeny sz.tem, nyomatekot viszont kepeslapon lathatott esetleg csak
Én viszont láttam már tojotát is út szélén állni. Nem is egyet. Vagy pl szuzukit. Van ismerettségem a helyi szalonban és javító műhelyben. Inkább nem mondok semmit. 
Ez a lerobbanási lista ez meg lol. Rá van írva arra a kocsira kívülről, h mi a baja? Hogy egyáltalán a kocsi tehet róla, vagy esetleg az észkombájn tulaj?
Mert sztem nincs. De ha már a megállásnál tartunk...attól h egy kocsi megáll és rendszer nem enged továbbmenni, az nem azt jelenti, h az valóban is kaki.
Továbbá. Lexust nem látni pedig nem csoda. Majd ha annyi lesz belőle az utakon, mint pl Passat (akár évjáraton belül is) vagy A4 vagy akármi, majd akkor beszéljünk róla.
Először talán le kellene szállni a földre kicsit tojotáéknél és lekszuszéknál is (mondjuk 1 és ugyanaz) valamint autót kellene gyártaniuk és akkor talán tovább léphetnének ők is és kialaulhatna igazi verseny a piacért.
Hondáról annyit, h régen sokkal jobbak voltak, de a manapság kiadott szivik-ek igen igen gyengusra sikerültek.
Természetesen tisztában vagyok azzal, h szar mindenből van...manapság mindenből egyre több sajnos, de azért azt szögezzük le, h hiába a hiperszuperűber nasa és f1 technika (márkától függetlenül) akkor is 60- 70% a tulajdonoson múlik. Ez így volt 20 éve is és így lesz még jópár évig...
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73
(#312) americanidiot válasza Dyno (#309) üzenetére

orulne a vw ha olyan lenne az 1.4 es VW motor, mint a suzka 1.3! / R8-A LEGJOBB viszont!
(#313) americanidiot válasza fero02 (#311) üzenetére

Az csak csapda volt.
Hat akkor sokkal tobb eszkombajn vw-tulaj van, mint eszkombajn japan auto tulaj
(#314) Dyno válasza americanidiot (#313) üzenetére

Ezen ne csodálkozz 
(#315) DeltaPower válasza FefeeX (#308) üzenetére

én is, de úgy sejtem, az x800xt-nél többet fog enni 
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!
(#316) Dyno válasza DeltaPower (#315) üzenetére

De viszi a 450es coolink nem
Másik gépembe nekem is olyan táp van nehezebb mint a csifim
ja meg úgye halkabb is 
(#317) DeltaPower válasza Dyno (#316) üzenetére

nemtom hogy viszi, egyelőre még beszerzés alatt áll a pci-e lap procival együtt 
(mod) azért rusnya lenne, ha nem bírná el ez a táp. igaz nem 80%+os, de azért egész jó cucc.
[ Szerkesztve ]
(#318) Dyno válasza DeltaPower (#317) üzenetére

Hát figyelj szerintem elviszi jó kis táp az és az a legjobb benne hogy nincs hangja 
Nem, basszus! Kellett vennem egy nagyobbat, még szerencse, hogy a számtek boltos haverom visszavette a régebbit.
Féláron eladó egy i5-2430M notebook processzor.
Állítólag nem olyan jó kocsik. (de nekem is a gyengém
)
(#321) fero02 válasza americanidiot (#313) üzenetére
Persze, persze...
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73
Talán nem tűnt fel , ennek ellenére a világon a Toyota átveszi az első helyet az autógyártók rangsorában , ennek fényében nem igazán értem a következő mondatod :
"Először talán le kellene szállni a földre kicsit tojotáéknél és lekszuszéknál is (mondjuk 1 és ugyanaz) valamint autót kellene gyártaniuk és akkor talán tovább léphetnének ők is és kialakulhatna igazi verseny a piacért."
Az első helyről hova fejlődjenek szerinted ? Igaz ha a magyar piacot nézed nem az első , viszont ez nem igazán hiszem hogy megrengetné a Toyotát . Irigykedni viszont úgy látom jó .
Az élet kegyetlen .
Aham. Nekem nem tűnt fel. 
Továbbá nem értem, h pl a japánok miért pont DSG váltót raknak egyes új tipusú gépjárműveikbe. Ha a német szar, akkor a DSG is szar. Pedig a sajtó (és a gyakorlat is bebizonyítótta már) asszem a világ egyik legjobb váltói között tartja számon. Ennek ellenére a nissan és a mitsubishi is tesz belőlük a kocsikba.
"Utóbbi ötfokozatú automatájával (vagy hatfokozatú kézi váltójával) ellentétben ráadásul a GT-R-ben hatfokozatú DSG váltó adja le 588 Newtonméteres nyomatékot mind a négy kerékre. Ez azt jelenti, hogy a Bugatti Veyron és az Audi R8 után a hamarosan gyártásba kerülő sport Nissan lesz a harmadik szuperautó, amelyet dupla kuplungos automatával szerelnek."
De ha már ennyire első helyért harcolsz, akkor nézd meg pl a BMW-nél a meghibásodási statisztikát. 100-ból 1 vagy 1.2 (nem emlékszem pontosan már)
De akkor lépjünk túl ezen (motor, váltó, stb). Beszéljünk a biztosnágról:
"A japán pick-up az utóbbi évek legsiralmasabb EuroNCAP eredményét produkálta korábban, de a fél csillagos minősítés részben egy szoftverhibának volt köszönhető, ami miatt későn nyíltak ki a légzsákok." Hurrá.
Szted ez elfogadható manapság? Fél csillag. Egy Golf1-nek jobb. És ilyen szarok gördülnének ki au utcákra.Persze utána azonnal javították és lett 3 * Még szép.
Ezt pedig csak úgy, habnak a tortára:
Akkor most mi is van pontosan? Japánok királyok, németek szarok. Ennek ellenére rendre mindenhol lehúzzák a japókat, németeket pedig fényezik. Japán autók jók (német lélekkel) ugyanez saját karosszériában már nem is olyan jó?
Na asszem most ennyi, nem szeretném magam tovább idegesíteni, nem hiányozna egy ban.
[ Szerkesztve ]
Amennyiben nem tűnt fel a Toyotáról és a Lexusról beszéltünk , a válaszodban egyiket sem említed . Akkor most miről beszélünk ? Akkor gondolom azt sem tudod , hogy a Nissan a Renault "fiókvállalata" , a Mitsubishi-nek meg nem volt saját korszerű dízele . Akkor még egy titok, a Lexus IS F-ben Brembo fékrendszer van , akkor most az olasz kocsik jók ? A Lexus LS-ben megjelent egy 8 fokozatu automata váltó , érdekes a Mercedes is fejleszt most már . A Toyota kiadta a Priust , most már mindenkinek lesz hibridje .
Egyébként nem harcolok , egyszerű tényeket írtam le . Elég szelektív a látásod , az értelmezés meg úgy látom nem igazán megy , de nem baj , a net ezt is elbírja .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
tojota = lekszus = japán
A Brembo fő profilja a fék, a VW meg kicsit többet tett le eddig az asztalra. Gondolok itt kasztnira, motorra, váltóra, futómúre...
De néhány olasz autót többre tartok, mint kaki japánokat. Nemhiába tesznek japán kocsikba is fiat motort. Na mind1.
Valamint. Eddig benzin és dízel motorokról beszéltünk, szvsz ne keverjük bele a hibrid lomokat.
Nem sértésnek szánom, de áruld el légy olyan kedves, h mi is a szakmád? 
Egyébként autószerelő a szakmám . A szemellenződet meg levehetnéd , akkor feltűnt volna , hogy nem a Toyota 1,4-es motorjai nem bírták a hideget , és nem a Toyota szerint nem volt gyári hiba . A VW dízeleit meg inkább hagyjuk , az sem véletlen , hogy a traktor pd tdi gyártását abbahagyták , minden volt , csak nem kulturált és tartós .A VW terepjárói hol voltak eddig ? Az eddigi egyetlen VW pickup is Toyota volt , még azt sem tudtak tervezni .
Amennyiben az olasz autókat többre tartod mint a japánokat , hát elég érdekes , viszont ez is egy vélemény . A hibridekről meg annyit , ha annyira lomok , akkor az összes német miért fejleszti annyira ?
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
Tökéletesen igazad van, nem hiába a szakember!
Nem tudom, nekünk volt Yaris-unk. Két évesen 156 ezer kilométer volt már benne, és a kötelező szervizen kívül semmi baja nem volt. 2.6M-ért (akciós volt) vettük és 2.4M.ért adtuk el.
Most egy 12 éves Merci E290TD-je van a feleségemnek, mert a Yaris nem általlott 8 litert bekapni. A "Gülü" 5-6 liter gázolajjal megy. Mondjuk ahogy az asszony vezet
Szegény Yarkó kívánta, hogy pörgesség, de nem volt és ezt a nagy fogyasztással bosszúlta meg. A gülü automata és tohonya. Cserébe elmegy a semmivel.
Ahány autó annyi macera. Ha rendben tartanak egy kocsit odafigyelnek az apró jelekre amik a hibákra utalhatnak akkor a világ végéig elmennek. A 18 éves Suzukimmal ugyanúgy meg vagyok elégedve mint a W140-essel. És mindekettő 9 litert fogyasz 
[ Szerkesztve ]

Ekkora sötét embert, aki ennyire elvakultan utálja a japánokat, az élethez meg nincs sok köze. Politikusnak jó lennél, mert a félrebeszélés meg a hülyeségek szajkózása az jól megy. Légy boldog a német autókkal.
Egyébként csak úgy infónak: nem azt mondtam hogy a németek szarok, csak azt hogy a japánok általában jobbat gyártanak, lásd Toyota, Lexus. Egyébként látszik, hogy ilyenekhez még csak 10 méteren belülről sem volt semmi közöd.
Tehát amit már írtam is: azért én nagyon szeretem a Skoda SuperB-et, de csak 1,9PDTDI-től felfelé...
Hát ez a hibrid=lom ... Ezzel kiállítottad magadról a minőségi bizonyítványt...
Ezek után érdekelne a szakmád, ha már te mocskolsz másokat... Politikus?
[ Szerkesztve ]

jah fero02: primitív hsz volt
a meghibásodási statisztikákban toronymagasan vezetnek a japók: toyota, mazda, nissan, honda, subaru.. ezek a világ élvonalába tartoznak
utánuk jönnek a németek ők ha nem is akkora preciztással de jó verdákat gyártanak
elég csak rájuk menni egy festékvastagságmérővel a toyotának mikron-ra pontos(a mentalitásukról ez elárul valamit ha nincs is túl nagy jelentősége)
a toyota átvette a legtöbb eladott autó "díját" az amerikai mammuthvállalattól a GM-től, 1970-ben kábé sehol se voltak a japók, nem marketinggel, himi humi reklámmokkal hanem a minőségük, megbízhatóságuk miatt vették át a vezetést az amerikai mammuthcégtől
és abszolút megérdemelten
Ego sum magister vitae - I am the teacher of life

jó flame-es topic
van valakinek eladó ramsünje? 
(#331) Bundás22 válasza DeltaPower (#330) üzenetére

jah inkább ide szemeteljünk
mint a szakmai topicba
ez a lomtár 
na mennem kell öskolába a qrva életbe!
[ Szerkesztve ]
Ego sum magister vitae - I am the teacher of life
nah hazajöttem a kolból,majd átolvasom azt a sok hszt amit addig termeltetek amíg én távol voltam
most kimegyek egy k icsit ride-olni

C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i
(#333) KillHates válasza DeltaPower (#330) üzenetére
Van nekem. A G80 topicban van kép is róla.
Széles utat, gumifákat! 
(#335) americanidiot válasza Bundás22 (#329) üzenetére

Szerintem a Suzi meg a Toyota elott van, de nem akarok ujabb vitat nyitni....
(#336) lsc válasza americanidiot (#335) üzenetére
Amennyiben motorkerékpárról van szó mindenképpen
.
Mod : A Suzuki sem rossz , csak a két cég között van egy "kis" nagyságrendi eltérés .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
(#337) americanidiot válasza lsc (#336) üzenetére

Megbizhatosagra gondoltam, nem minosegre. de te illetekes vagy. nekem is egy autoszerelo mondta ezt....
Megtisztelő számomra, hogy csatlakozhatok a klubba a muzeális 9200SE-mmel...
Nem röhög! Levélnehezéknek még tökéletes...
[ Szerkesztve ]
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
(#339) americanidiot válasza EarL 007 (#338) üzenetére

Nekem meg egy eve olyanom volt! Jo kis kartya, vegigtoltam rajta a Carbont, 1024-ben, mediumon, es 35-40 fpssel szaladt, vagy gta, mafia szebben ment, mint a mostani 9550-emmel! mod: az enyem mondjuk 128MB volt!
[ Szerkesztve ]
(#340) DeltaPower válasza KillHates (#333) üzenetére

nem találom a képet... 
(#341) EarL 007 válasza americanidiot (#339) üzenetére
Akkor nem vagyok elveszve!
Sebaj majd egyszer lesz jobb is.
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

Gratulálok szépen és kulturáltan leirtad
Vakság nagyhiba.....nagybátyám autó szerelő unokatesóm is az mindegyik azon az elven van hogy ha olcsón szeretnéd meguszni a szervizeket, és megbízható autót szeretnél venni olcsón akkor japán autók!!!
Mégegyszer egy nagy grat!!!!
(#343) KillHates válasza DeltaPower (#340) üzenetére
Keresem....
(#344) KillHates válasza DeltaPower (#340) üzenetére
Én sem találtam meg, de találtam képet a neten:
(#345) DeltaPower válasza KillHates (#344) üzenetére

köszi a képet
mennyiért adod amúgy? 8db van egy csomagban?

Jön a HD3850X2 512MB és 1GB! 60-70 k körül lesz. Ígéretesnek néz ki.
ohh ,köszi ,nah haverokkal lefixáltuk a holnapi szalonna sütést
úgy laza 3 óra alatt, de azt elfelejtettük megbeszélni hogy mikor találkozunk,háát, ezek vagyunk mi a visnyóiak

C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i
(#348) KillHates válasza DeltaPower (#345) üzenetére
Igazából ezeket az nVIDIA-tól kaptam mert a 8800-as sorozathoz való FET hűtők.
Hány darab kellene?
De lagalább egy jót motoroztatok! Ez egy jó apropó, hogy holnap megint összefussatok!
(#350) DeltaPower válasza KillHates (#348) üzenetére

hát ööö aszongyahogy. 8 db a ramokra és legalább 3 a fetekre
de lehet a ramokra veszek zalman bga bordákat.