akva 
REAL EYES REALIZE REAL LIES.
akva 
Mit iszunk?
Gépet vigyük? 
Iscariah: teodóra? 
[ Szerkesztve ]
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73
(#153) Dyno válasza DeltaPower (#149) üzenetére

Állitólag nem annyira melegedős kari Sapphire-nek az a egy slotos hűtője is közepes fordulaton 60alatt tartja állitólag szóval szentem jó lesz az a zalmi
Gigabyte amúgy a kártya?
Bundás22:Szavadon fogunk 
[ Szerkesztve ]
(#154) DeltaPower válasza Dyno (#153) üzenetére

Giga, igen.
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!
Szóval akkor mi legyen az új neve topiknak? Átneveztetem, de bárki nyugodtan kérhetné, elvégre arra van ez a topik.
(#156) Dyno válasza DeltaPower (#154) üzenetére

De azon nem vf900-es Zalmi van 
(#157) Aggregátor válasza Bundás22 (#145) üzenetére
Sztem maradjon "baráti kör", ne legyen myvip.com színvonal... (ott vannak ilyen klub hülyeségek)
Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

Ati VGA tulajok baráti klubja ha visszaolvasol evvel egyetértettünk, a mostani sem rossz, ez afféle "finomítás"
aggregátor: muszáj megkavarni? már mindenki megbékélt ezzel az apró változtatással, és megegyeztünk miért nem akkor írtál? mö?! mellesleg ne az nvidia topichoz hasonlítsunikmá, csak perpill nem jutott jobb cím az eszembe mikor megnyitottam, de így utólag ezt választanám, persze 5 másodpercig gondolkodtam csak
[ Szerkesztve ]
Ego sum magister vitae - I am the teacher of life
alu fekete w880i nem jó? eladó az enyém... 
[ Szerkesztve ]
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
(#160) Aggregátor válasza Bundás22 (#158) üzenetére
Bocs, de nemrég leltem rá erre a topicra...
Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)
(#161) DeltaPower válasza Dyno (#156) üzenetére

nem 900as, csak 700-as, ráadásul al-cu.
(#162) Bundás22 válasza Aggregátor (#160) üzenetére

reklámozni kéne, na küldök egy reklámot az egyik atis topicba(2600XT) 
najó a 3850-es topicba már küldtem kettőt így is[link]
najó nem küldök nehogy probléma legyen
[ Szerkesztve ]
(#163) Dyno válasza DeltaPower (#161) üzenetére

Figyelj megjönn kiprobálod niztos hogy jó lesz
De mit jelent az hogy tuningolni akarod, milyen szintű tuningot akarsz 
Bundás22:Ezért nem fognak minket bezárni avgy téged megbüntetni
Ne kockásztassuk a jó kis topikot 
[ Szerkesztve ]
(#164) Beowulf_78 válasza fero02 (#152) üzenetére
Jah tényleg....LAN party az kötelező lesz.

Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

gyusz akkor plz neveztesd át!
(#166) fero02 válasza Beowulf_78 (#164) üzenetére
Hát ma már ott leszünk... 
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73
(#167) Beowulf_78 válasza fero02 (#166) üzenetére
Mivel játszotok?
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

Na akkor húzzunk bele és akkor hétvégén LAN party Bundásnál 
(#169) fero02 válasza Beowulf_78 (#167) üzenetére
Mivel muszály!

Én most COD4-el szerencsétlenkedek, meg nosztalgiából feltettem a Carbon-t. De lan party nincs CSS nélkül. 

COD4 király 

a mennyiség ne menjen a minőség rovására, komolyan olyan lesz ez mint az OFF topic nem is kell reklámozni, hsz gyűjtésre gyünnek az emberek ![;]](/dl/s/v1.gif)
lényeg a jó hangulat nem más(vörösbort?)
néztem a G80-as topicba(minden jó 5letet át kell venni h ez legyen a legtutibb), na szal ott belinkelték egymás fényképeit, én semmi pénzért nem fogom a sajátomat, még az hiányzik h megyek az utcán és ismeretlen emberek megszólítanak, h bundás 

Igazán semmitse erőltessünk olyannyira majd kialakul a társaság úgyis 

jah jóéjt
megyek tentézni lassan
A game valóban király, én vioszont kevésbé...

Bundás22: jóéjt!
[ Szerkesztve ]

Hát én se vagyok benne nagy király mondjuk átvittem és tetszett meg nekem mondjuk a grafikája kimondottan bejött
Jóéjt Bundás 
Én benne vagyok a LAN party-k ba!
A gondom csak annyi hogy a Chieftec Dragon toronyházamat a maga 20 kilójával hogy cipelném?

Jó éjt mindenkinek aki fekszik!Ez így egyszerűbb! 
Én még 03-04h-ig tuti fent leszek.Nemsokára jön a sorozatom az RTL klub-on!

[ Szerkesztve ]
Jó ám! 
Beowulf_78: gépkocsi rulz...

[ Szerkesztve ]
(#178) Beowulf_78 válasza fero02 (#177) üzenetére
Hehehe...ezt hallottam már!
Oké...de ki szedi össze a jónépet? Mert bár van motorom a gép nem férne el rajta. 
Üdv ATisok! 
Jó látni hogy van ilyen topic.
Őszintén szólva én soha nem tartoztam egyik táborhoz sem (volt már SiS, S3, Nvidia és ATi karim is), de mivel eleddig a mostani karim a legerősebb (X1950Pro), ezért ebbe a táborba tartozónak vallom magam 
Nekem idáig két Radeonom volt/van. Régen egy GeCube 9600Pro-m volt (ami gagyi memóriákat kapott így 400/400-on járt, tuingban meg 460/470-ig jutottam), ami egy GFMX440 után felüdülés volt 
A jelenlegi meg egy ddr2-es GF 7300GT-t váltott, hát a különbség ég és föld!
(csak a passzív 7300 után egy a Sapphire gyárihűtő iszonyú hangos).
Unokaöcsémék viszont már nagyon "pirosak"
Ők a Radeon 9000 után az új géphez egy Radeon 9250-et kaptak (ami lényegében u.a), de ezt később lecseréltük egy Asus 9550GE karira, ami az alap 250/400 helyett jelenleg 400/500-on megy (megy feljebb is, de nem hajszoljuk), ami lazán jobb, mint anno az én 9600 Pro-nak nevezett karim volt
[ Szerkesztve ]
(#180) Dyno válasza Beowulf_78 (#176) üzenetére

Sopranos? 
Üdv. Dr.Romano 
[ Szerkesztve ]
(#181) Beowulf_78 válasza Dyno (#180) üzenetére
Yes! 
(#182) Dyno válasza Beowulf_78 (#181) üzenetére

Annál nincs jobb megvan az összes része najó a mai még nincs csak azok amiket eddig leadtak szinkronosan
imádom a Pauli-t 
(#183) Beowulf_78 válasza Dyno (#182) üzenetére
Hehehe.Nekem is megvan az összes.
Nagyon keménybe nyomják! Mindig összefosom magam a nevetéstől. 
(#184) fero02 válasza Beowulf_78 (#178) üzenetére
Ez már csak részlet kérdés... 
(#185) DeltaPower válasza Beowulf_78 (#176) üzenetére

gondold el nálam, CM Elite 331+19" CRT
mondjuk kocsi van, tehát csak az emeletről kell levinni 
játsszunk UT1-et 200 FPS-sel 1600x1200 fullon 
(#186) Dyno válasza Beowulf_78 (#183) üzenetére

Csak kár hogy itt a 6. évad az 21rész és útána vége pedig még elnézegetném egy ideig
a kedvenc rész az a 3/11v.12 volt amikor a Christhoper meg a Paulie azt az orosz mukit kivitték az erdőbe az megszökött tölttük és kinnt éjszakáztak az erdőben...
asszem Bareni Erdő volt az epizód címe 
Üdv ATI-s testvéreim! 
Megjelent a 9800 GTX (112SP-vel mint a 8800GTS (G92). Különbség: a gtx magasabb órajelekkel operál.
Kíváncsivá tett, mit tervez az nvidia a 9800GT-vel, ugyanis:
A 9600 GT: egy butított 8800GT
9800GX2: 2 db G92 8800 GTS
9800 GTX: G92 8800 GTS OC
Ez ám a fejlődés 
[ Szerkesztve ]
alba gu brath
Eddigi kártyáim:
Radeon 7000, 9500@Pro, GF 7300GT, X1950Pro, HD2600XT
Kicsit több az ATi mint az Nvidia 
(#189) Dyno válasza Aggregátor (#188) üzenetére

X1950PRO-t mért cserélted le HD2600XT-re 
Solten:Ha igaz amik terjengenek a HD4000-es szériával kapcsolatban akkor reszkessen csak az nVidia 
(#190) Iscariah válasza DeltaPower (#185) üzenetére
UT1! Király!
Még a megboldogult passzív 9200 radeonon is tök jól ment 
Voltak jó kis skinjeim hozzá pl Darth vader meg robotzsaru 
De sztem egy UT2k4 még nekem is belefér, de max hamachival...
Ja és jó avatarod van! 
(#191) Beowulf_78 válasza Dyno (#186) üzenetére
Az tényleg kurva jó rész volt!
Amikor eszik a tic-tac-ot meg a ketchup-öt a furgonban...és Paulie nem ad a Christophernek.... 
(#192) Aggregátor válasza Dyno (#189) üzenetére
Nem használtam ki, és több gari kellett (pár hó volt az X1950Pro-ra). Utólag beláttam hogy felesleges volt lecserélni, de nem jártam rosszul (szvsz).
Ez azért odavág. Kiváncsi lennék vajon 400ezer Ft lesz amikor kijön vagy csak 350
Ez már olyan hosszú majdnem mint a gépházam.
A HD 4000-es széria meg sztem sajna még arrébb van. Bár lehet jönnie kéne már mert a nvidia fossa a kártyáit..
Igen, a 4k széria odab@sz.. 480 Shader, GDDR5... 
alba gu brath
(#195) Dyno válasza Beowulf_78 (#191) üzenetére

Meg amikor a autókárpitba belelő mert leesik a lábáról és akkor jönn a Tony és mivolt és erre, hagyjuk-hagyjuk
Imádom a legjobb sorozat szívesebben nézem mint a Simpsons Családot pedig őket is imádom 
Solten:Csak tényleg ezek legyen a tulajdonságaik ne változzanak meg bízok benne hogy a kihirdetett juniusba tényleg megérkeznek 
Aggregátor:Akkor értem de szerintem kicsit erősebb az X1950PRO a HD 2600XT-nél vagy Te nem veszel észre különbséget?
[ Szerkesztve ]
(#197) Aggregátor válasza Dyno (#195) üzenetére
Persze van különbség, de csak hétvégén használom az asztali gépemet (akkor se játszok sokat), így nem zavar. A következő valószínüleg HD3800 vagy GF 9600GT lesz, attól függ melyik jobb ár-értékben.
(#198) Dyno válasza Aggregátor (#197) üzenetére

Értem hát most jellenleg szerintem 9600GT jobban megéri 3-4ezerrel drágább de jobb is annyival szerintem

Na ATi-s Srácok
Én lépek szunyókálni jók legyetek majd hólnap....
Jóéjt
(#200) Beowulf_78 válasza Dyno (#195) üzenetére
Hát ezen kívül max. Dr. House-t nézek ami sorozat. U.a. a fanyarkás humor van benne mint a Maffiózókban csak éppen nem James Gandolfini a főszereplő hanem Hugh Laurie...
Ismered?