Nem nagy titok, hogy inkább az nv felé hajlok 
Egyébként az 55nm-en kívül olyan nagyon nem látom, mitől lesznek annyira jók az atik. Mégy egy nyamvadt 3dmark eredményt se láttam. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Pietrosz
(őstag)

bolvar
(fanatikus tag)
hmm érdekes az a gt teszt.1 gigás 2900 megverte de gtx-től elmaradt.hmm árban nemtudom hova elképzelni
A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)

PPSH
(őstag)
sztem a 2900 sorozattol lesznek jobbak
mar az elorelepes hogy joval kevesebbet fognak enni.ezert nem is vettem 2900XT-t vagy Prot

Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W

Pietrosz
(őstag)
Ez is igaz 
Még 21 nap. 
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

PPSH
(őstag)
+ ameddig ideernek a kiskerekbe

Foxmulder89
(fanatikus tag)
Nekem nem jön be ez az oldal 
404
[ Szerkesztve ]

PPSH
(őstag)
eddig jo volt.
akkor ugy nez ki hogy levettek onnan 
Valaki tud valamit az RV670 új Gather4 mintavételezési eljárásáról. Vagy ez ugyanaz, mint a Fetch4, csak D3D szabvány lett?
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

PPSH
(őstag)
igen ez volt az csak kicsit maskeppen

Gaboman
(PH! nagyúr)
Igen ez lenne az!
AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

varga911
(senior tag)
Ugyanaz mint a Fetch4, csak D10.1 miatt illik új nevet adni neki. 
Szerk: Most látom hogy 666 millió tranyó lesz benne, véletlen? 
[ Szerkesztve ]
Francért kell ezt csinálni
... Átlag júzert úgysem érdekli mi ez, a komolyabban érdeklődők pedig úgyis megtudják mi van a háttérben.
Azt én is észrevettem, kisördög lesz... 
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Sztojcsi
(fanatikus tag)
Most tulajdonképp ez miért is lesz jobb mint a 2900-as széria?
55nm-es gyártástechnológia miatt kicsit magasabb órajeleket lehet beállítani?
Sőt a 256bit miatt még lassul is egy kicsit.
Nem értem miért gondolja mindenki hogy kegyetlen jó lesz, és egyáltalán mitől 3000-es széria? DX10.1 és pci-e 2.0? Most gyakorlatilag két szabvány miatt átalakítottak egy 2900-at és azt most 3800 néven fogják árulni?

FragMaster
(senior tag)
Miért ennyire fontos a név?
Szimplán marketingfogás.
256-bit nem fogja visszafogni, attól nem kell aggódni 

PPSH
(őstag)
igy van
amugy fo erv a fogyasztas 

PPSH
(őstag)
igy van vessuk fol peldakent a 8800GT-t ami kozel alazza a GTX-et
ennyi

Sztojcsi
(fanatikus tag)
Igen azt tudom hogy nem nagyon fogja vissza de mitől lesz jobb mint a 2900?
És az meg elég rossz marketing lesz ha nvidiaból az előző széria alázza.

FragMaster
(senior tag)
A herpeszes pistikét nem ez érdekli, hanem a számok és a dobozgrafika és -sajnos- tetemes bevétel származik innen is a gyártóknak 

Sztojcsi
(fanatikus tag)
Herpeszes pistike általában előre összeszerelt konfigot vesz amiben fingja sincs mi van és abba valszeg nem felső kategórián vadiúj karit tesznek.
Bár a legdurvább az mikor haverom meséli mekkora gizda gépet fog venni quad kór meg minden, hogy majd futnak rajta a játékok. Mondom neki ahhoz videokari kell. Aszongya jóvan de neki van quad kórja meg 500 gigás vinyója. Jóvan mondom. 2 héttel később jön hogy megvette a gépet és valami hiba lehetett a telepítéssel mert akadozik neki az nfs is. Megyek, megnézem, láss csodát, media marktos 250k-s konfigban 7300gs van. Na mondom vegyé új videó karit. És a legtöbb ismerősöm valóban azt hiszi hogy a gépben a sebesség csak a procitól függ. Szóval ezekből még valóban azt is kinézem hogy dobozgrafika alapján választ, csak kétlem hogy ilyen cucc jutna a kezébe

Macka
(PH! kedvence)
Meg amikor hatalmas betűkkel felírták a 9200 SE Radeonra, hogy 128 MB VRAM.... És ezt a VGA-t anno egy hardware-bolt vezetője és egyben eladója ajánlotta,mert jó futnak rajta a gamek....
És én is néztem, hogy a COD1 miért nem fut rendesen. Azóta inkább utánaolvasok, és magam rakok össze gépet.
Inkább foglalkozz magaddal... ;)

FragMaster
(senior tag)
Bizony, nem csak a "pistikéket" érinti az ilyen, sokan bedőlnek a számoknak. Hangsúlyozom MÉG nem tudjuk itt lesz-e bedőlés, lehet tényleg jó lesz...sőt hülyseéget beszélek, tuti jó lesz inkább az a kérdés, hogy hol lesz sebességben és/vagy árban a 8800gt-hez képest.
(#674) Armando_19 válasza FragMaster (#673) üzenetére

Armando_19
(PH! addikt)
8800GT-ről is csak legendák vannak eddig.az ára számomra nem azt tükrözi, hogy iszonyat csúcskártya lesz. 35-40 a nettó ára a kártyának.
(#675) FragMaster válasza Armando_19 (#674) üzenetére

FragMaster
(senior tag)
Nem számszerűsítettem én csak azt írtam, hogy kérdéses melyik hol lesz a másikhoz képest.
Szerk.: pontosabban mondva a 8800gt vs. hd3850 között nézve a dolgot
[ Szerkesztve ]
(#676) Armando_19 válasza FragMaster (#675) üzenetére

Armando_19
(PH! addikt)
így látatlanba, mert jól szoktam jósolni: kb egál lesz!
Tipikus 7900GS vs X1950GT/PRO szindróma fog következni.(szerintem)

FragMaster
(senior tag)
Nem kéne már átnevezni a topicot? 
(#678) Keldor papa válasza FragMaster (#677) üzenetére
Nem ér rá? Még mindig változhat a neve a kártyáknak...
(#679) FragMaster válasza Keldor papa (#678) üzenetére

FragMaster
(senior tag)
Hát 3 hét sincs hátra, egyszer már változott, többször már csak nem fog
Ráér amúgy nem számít semmit 
Én is ezt hittem, mikor kb egy hónapja javasoltam Keldor papának, hogy miért nem csinálunk ebből HD2950 XT/PRO/GT topikot. 
Szerintem még az sem lehetetlen, hogy a 38xx sorozatot átnevezik 37xx-re és GTX ellenfeleknek fenttartják a 38xx nevet, vagy valami hasonló. 
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

DSG
(kvázi-tag)
szegény ati nagy szarban van :S nem hittem volna hogy ilyen jól sikerült a 8800 GT..GTX-et veri..omg ien 12-13 k pont 3dmark 06-ba..
nehéz dolga van az atinak de remélem csak jobb lesz..atinak meg lesz 16 ezer pontja 
na az lenne a jó

P00By
(PH! nagyúr)
Én ezt nem merném így kijelenteni!Lehet nv azért sürgette meg a dolgokat,mert ez az ati széria kivételesen jól sikerült!DE a te és az én hszem is csak spekuláció,valóság tartalma ákár 0 is lehet 

DSG
(kvázi-tag)
de van valóság tartalma épp az egyik úr csinált egy 3dmark 06 eredményt.és 11 000 fölötti pont volt 1 gb rammal+e6300-al minden alapon. asszem 
....Az ATi nincs szarban, ha szarban volna... akkor az nV olyan árat szabott volna a GT-nek, hogy a hajad az égnek áll.
Én remélem, hogy jók lesznek az új karik, van 3 hete, addig csak tudnak valamit javítani, ha valamért mégse lennének elég gyorsak a GT-hez.
...
Az én hsz-em is spekuláció. 
Amugy meg, HAJRÁ ATI!!!!

FragMaster
(senior tag)
azon javítsanak, amiről 0 info van és még kint sincs?
nincs még itt kijelentenivaló vagy 3 hétig 
Attól méh, hogy nekünk nincs infónkróla... nekik lehet
Azon meg javíthatnak addig. 
Látom nem bírtok magatokkal!
Valószínűnek tartom, hogy AMD merketingrészlege Páli fordulatot vett, az R600 óta.
Miért is? Hát a Pro-t asztal alatt terítették ki és a megjelenés utáni nap hozták nyilvánosságra.
A másik, hogy a Phenom-okat már csurgatják kifele a partnereknek (Dell, HP stb), a lapgyártók meg NDA-t kaptak egy olyan chipkészletre, ami kezeli a már kint levő processzort.
Az MSI ha jól emlékszem hozta csak nyilvánosságra a lap nevét, paramétereit.
Mi van akkor, ha AMD-ék asztal alatt terítenek, mint a multkor, mert esetleg így nagyobb lesz a hírverése a kártyáknak, mint ha fud-szagú teszteket nyomatnának a neten.
A másik, hogy a 8800GT-ről kézzel fogható infó (teszt) is csak a megjelenés elötti héten lett nyilvánosságra hozva.
Szerintem nov 10-ig kb ugyanennyi infó lesz róla mint most, majd utána kezdenek csak szálingózni a hivatalosnak tűnő infók.
Az NDA-t pedig senki sem akarja megszegni, mivel idáig sem tette (hiszen az NV chippeivel együtt gyártották és gyártják az ATI-t is).
Türelem ATI-t terem. ![;]](/dl/s/v1.gif)

PPSH
(őstag)
elneztem
[ Szerkesztve ]

FragMaster
(senior tag)
Szerintetek jár majd HL2 Black Box a HD3***karik mellé is? 

PPSH
(őstag)
sztem igen
ha benne lesz a neveben hogy ATI
vagy hogyha egy kicsit is piros szine lesz

FragMaster
(senior tag)
remek
Ütni fog, ha bejön az összeesküvés elméletem, bár kicsit mesébe illő lenne szerintem.

Nem olyan elképzelhetetlen tényleg, mivel már az egyik gyártó (már nem emlékszem melyik) már kirakta az oldalára a HD3800 series feliratot, aztán le is szedték. Még az nap. 
Játszunk barkóbát okés!
Amúgy hideg!
3800-as szériával kapcsolatban van egy mondatom találjátok ki mi az!
Valóságalapja nincs, csak következtetés (összeesküvés elmélet szerű alátámasztva pár képpel), de ha bejön, akkor üt mint a barom!
Mehet a barkóba! 
Báááázzzz...Te teljesen kész vagy ma...iggyá egy sört, fürgyé léééé oszt mars aludni...
Nekem leesett... 
[ Szerkesztve ]
Holnaptól minden nap rakok fel egy képet akkor talán majd leesik a tantusz!
Na meg elütjük az időt!
Nyomasd Pü-ben! Ha eltaláltad dobom az alátámasztást! 
Mi ez a Jómunkásember titulus? Én is én is!
Na az messze lesz nekem, amúgy grat hozzá!
25000Hsz és 1100napos reg kell, nem semmi. 
[ Szerkesztve ]
19 nap 
Összeesküvés elmélet szerü tipp (valóságalapja 0): Part1