Hirdetés

2010. szeptember 3., péntek

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  ATi Radeon HD 3830 / 3850 / 3870 (X2) (kiemelt téma)

(#37351) hakos1987 válasza honda23 (#37349) üzenetére

hakos1987
(senior tag)
LOGOUT blog

HamBURGER szót ki se ejtsd szerinem ebbe a topicba :)) hamilton minden idők leg*zibb pilótája, akit nem csak az egész mezőny, hanem ezrek utálnak! nem véletlen.. a vb címért pedig ő semmit nem tett. Nem is nyert! Csak massa vesztett... :((

mod:
*: bu :P

[ Szerkesztve ]

Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni! de próbáltátok már földdel?! :) - Fiber Power 120/10 mbit

(#37352) rumkola válasza hakos1987 (#37351) üzenetére

rumkola
(PH! addikt)

:F :U

minden hozzászólásomat szerkesztem :P / Sapphire HD4870 S.Efficiency eladó vagy csere KIZÁRÓLAG GTX260-ra: http://tinyurl.com/34e3soq

(#37353) honda23 válasza hakos1987 (#37351) üzenetére

honda23
(kvázi-tag)

Sajnálom, én Massát utálom
Mindenki másnak szurkol.
Kiváncsi vagyok mi lesz jövőre a szabályváltozások miatt.
Meg kellene egy kis segítség:
A hd 3ezres meg 4ezres széria nem támogatja a return to castel wolfenstein futását:
(ati2dvag végtelen ciklus).
Az az érdekes, hogy más quake3-as motorral írt játék simán elindul.
Opengl-el sincs gond.
Játék elindítása után (új játék indítása) ventillátor megáll( 20%), és szétesik a kép.
Ha rivatunerrel monitorozom, lefagy a gép.
Ha nem indítom el a rivatunert, vpu recover hibával áll le, de nem fagy le.
Szűz win xp sp3 van alatta, régi atik simán vitték... :(

[ Szerkesztve ]

nincsen lehetetlen, csak tehetetlen

(#37354) WesTM válasza honda23 (#37353) üzenetére

WesTM
(senior tag)
LOGOUT blog

Nincs valami patch a játékhoz? Mert elég népszerű mind a mai napig. :U :)

Ilyen csúnya dolgokat mondani. :)) :( ;]

"Házunk előtti fa alatt próbáltam meggyőzni a testrészeimet, hogy igenis képben van a koordináta tengelyem. Fekve." by egyetlen Zk barátom! | Nem ott, hanem eggyel visszább. :D

(#37355) butcher eu válasza hakos1987 (#37350) üzenetére

butcher eu
(senior tag)
LOGOUT blog

hali kollega

feltetted a hotfixet amit ajánlottak hozzá?
a játék támogatja a dx10.1-et az alapból úgy megy, v be kell vhol állítani?
nekem dx10-ben nem jelentkezett semmi gond az FC2-ben. mondjuk én csak 1280x1024-ben tudom tolni, mert ennyit bír a monitorom. de minden fullon 38-45 FPS-en megy. nem volt még olyan h megakadjon.

JA és a rendszer faja. 6 óra game után 42°-os a proci.

És az előzőkhöz: Pákó szerintem sem érdemelte meg a VB címet, de ez van. Én majdnem elsírtam magam először örömömben, maj bánatomban. Mindegy majd jövőre. lehet még meglepi a többi csapatnál is: BMW, REANULT

[ Szerkesztve ]

három évig benchmark-függő voltam, de már 4 hónapja tiszta vagyok.

(#37356) honda23 válasza WesTM (#37354) üzenetére

honda23
(kvázi-tag)

Még ennek utána járok. Köszi
A multi az megy, meg az enemy territory is.
Csak a single nem...
A kezdő videó után hal be, amikor kimegyek a cellából...
A Far Cry 2 8.9-es driverrel 1280-ban simán fut.
Még egyszer sem akadt meg.
Csak a távolságot kell levennem kb a felére a 256mb-os karim miatt szerintem

[ Szerkesztve ]

(#37357) hakos1987 válasza honda23 (#37353) üzenetére

hakos1987
(senior tag)
LOGOUT blog

de massa nem szolgált rá, viszont ham.... nagyon.... massa az év első futamán kiesett, volt műszaki hibája, így szerzett annyi pontot, mint h...., aki minden futamot befejezett! Ráadásul emlékezzünk csak hogy érkezett meg a forma1-be.... a világbajno F. Alonsó csapattársaként fogalma sem volt, mi az a respect, nem jól kicseszett alonsoval, ezek után meg a nagyképű nyilatkozatai után nem tudom mit vár... komolyan mondom, mindenkit szeretek a mezőnyben, és egy nagyon jó ,,csapat" lenne, ha ez a kis homok nem kerülne a gépezetbe :O

Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni! de próbáltátok már földdel?! :) - Fiber Power 120/10 mbit

(#37358) hakos1987 válasza butcher eu (#37355) üzenetére

hakos1987
(senior tag)
LOGOUT blog

rÍSZPECt!

A játékkal nincs bajom, 1680X1050 minden full 4X élsimítás-al simán jól tudom játszani! még 8X-os élsimivel is, csak úgy egy kicsit akad.... viszont a benchmark... az vhogy nem fekszik... az az igazság, hogy még látszik nagyon, hogy nincs hozzá normális driver...

Vettel-t sajnálom, hogy elmegy a torro rossoból, mert jó páros volt:) simán leigazolnám ferrarihoz 3. pilótának, ha lehetne:))

mod: örülök, hogy elégedett vagy a rendszereddel! élő példa, hogy egy jobb CPU hűtő árából hogy lehet egy csendes és erős vízhűtést építeni! :DD

[ Szerkesztve ]

(#37359) butcher eu válasza hakos1987 (#37358) üzenetére

butcher eu
(senior tag)
LOGOUT blog

RESPEKT

én is nagyon sajnálom szegényt, mert idén nagyon jól ment neki. a redbull renaultnak meg nem ment a masina. de ha azzal is ügyeskedik akkor végképp egy jó autóban a helye.
de szerintem ezt már eddíg is sikeresen bizonytotta.

NEM TOM KI HOGY VAN VELE, de nekem ez az FC2 sokkal jobban tetszik nekem, mint a Crisys fele gépigény, kétszeres játékélmény.
De persze ez csak az én véleményem, és nem vita tárgya..

[ Szerkesztve ]

három évig benchmark-függő voltam, de már 4 hónapja tiszta vagyok.

(#37360) WesTM válasza katt777 (#37307) üzenetére

WesTM
(senior tag)
LOGOUT blog

Egy dologról nem esik szó ahogy olvasgatok... Catalyst a.i. Majdnem írtam egy kommentet tegnap,mert ahogy fc2-ztem, hihhetetlen rángatós lett a játék,pont olyan mint amiről beszéltetek anno. Látom az a.i standardon van. mondom a francba átállítom advncedre. Úgy megy a játék mint még soha. Meg sem röccen 1 mp-re sem, 40 fpsem megvan dx9 ultra highba 2Xaa csak az árnyék van butítva kicsit. De hihetetlen folyamatos a játék. :R
Nem e ez a titok nyitja. :)

"Házunk előtti fa alatt próbáltam meggyőzni a testrészeimet, hogy igenis képben van a koordináta tengelyem. Fekve." by egyetlen Zk barátom! | Nem ott, hanem eggyel visszább. :D

(#37361) - = Zk = -

- = Zk = -
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hakos1987,zozoz1:üdvözlés és köszöntés nektek...:R
igen néha jövök...figyelek,sasolok :DDD

CSI: Las Vegas.... (L)

(#37362) WesTM válasza - = Zk = - (#37361) üzenetére

WesTM
(senior tag)
LOGOUT blog

Álkoholá!!!

Lehet egy indiszkrét kérdésem? Miért magának 3450??? :U :C

(#37363) Piero89 válasza WesTM (#37360) üzenetére

Piero89
(fanatikus tag)

Az A.I.-n kívül még valami más változtatás a Catalyst-ban az alaphoz képest? mert hogy advanced-re átállítva tényleg sokkal jobb és kevésbé rángat,de még egy picit érzem kellene finomítani rajta.

(#37364) -=Sziszi=-

-=Sziszi=-
(fanatikus tag)

Hy all
Állítgattam a Sapphire 3870-es karimat.
2D 250/500(1000) 0.9V
3D 825/1150(2300) 1.32V

mark06:10300 kb

Szerintetek nem baj, hogy csak 0.9V kap 2D-ben? Mintha olvastam volna valahol, hogy nagyon kicsire sem szabad állítani a feszt, mert az nem jó hosszútávon.

3D még menne tovább is. Gondolom 860 az bizti:) Csak sajna egy slotos hűés van rajta. Én naiv nem hittem volna, hogy a ref hűtő helyett van pofájuk kiadni ilyen f@s hűtéssel. Na mind1 előbb-utóbb hűtő csere.

Üdv Szisz

(#37365) WesTM válasza Piero89 (#37363) üzenetére

WesTM
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem szoktam mást változtatni, csak mivel új driver óta nem néztem ezért magától visszaállt standardra,és ez volt a hiba oka. :) :K

(#37366) sklopp válasza Levin01 (#37340) üzenetére

sklopp
(senior tag)

Arctic Cooling Accelero Twin Turbo. Kiváló hűtés, hangja gyakolatilag nincs.

(#37367) Piero89 válasza WesTM (#37365) üzenetére

Piero89
(fanatikus tag)

Megnéztem dx9-ben,ott tényleg folyamatos a dolog teljesen :K ,de ugyan ez dx10-ben már nem mondható el.Tényleg segít a dolgon az A.I. advanced-re állítása de teljesen nem szünteti meg a "rángatást" sajna....

Azért jó hogy megosztottad ezt az infót :R ,egyre közelebb a tökéletes játékélményhez :DDD

(#37368) WesTM válasza Piero89 (#37367) üzenetére

WesTM
(senior tag)
LOGOUT blog

Igen nálam is megjelent a dx10 ben egy furcsa rángatózás. Eddig ilyen nem volt. Viszont dx9 ben 37fps nél nincs kevesebben 1280 ban 2Xaa van ultra beállításon,csak árnyékot vettem vissza mediumra. :R :C

(#37369) Piero89 válasza WesTM (#37368) üzenetére

Piero89
(fanatikus tag)

Lekoppintottam a beállításaidat,tényleg meg se röccen így a játék és valószínűleg maradok is ennél :)) azért kíváncsi lennék hogy így dx9-ben milyen effektek maradnak el dx10-el szemben :F mert így pár perc után meg nem tudnám mondani hogy mikor megy a játék dx9-ben vagy 10-ben.

mod: a rángatós dologra visszatérve...emlékeim szerint Pro Street és a Grid is ugyan ilyen tüneteket produkált amit az első patch-ek javítottak is,remélem Far Cry 2 esetében is lesz rá idővel valami megoldás.

[ Szerkesztve ]

(#37370) WesTM válasza Piero89 (#37369) üzenetére

WesTM
(senior tag)
LOGOUT blog

Dx9 ben nem veszítesz semmit a látványvilágból,ugyanis a dx10 szegényesebb. Nincsenek virágok stb. Én is ezért nem stresselek a dx10 végett,mert dx9 ben úgy néz ki többet kapunk. :DD És a sebesség pedig eléggé rendben van. :R

(#37371) katt777 válasza Pancsermeste (#37343) üzenetére

katt777
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hát volt mindkettőnknek, és ahogy hakos1987 is mondja: pont olyan a driver, amilyennek az FC2 grafikon mutatja: ide-oda ugrál, vagy elég, ha a DX9 vs. DX10 vagy tuning vs. alap órajel grafikonokat megnézed.

honda23: Lehet /sze igazi küzdőt utálni, és alamuszi csalót szeretni, ez a te dolgod. Volt pár pilóta, akinek voltak csúnya itt-ott trükkjei, de ez a fekete mindegyiken túltesz mind aljasságban, mind ezek számában. Egy igazi versenyzőnek nincs ezekre szüksége.

WesTM: Azért gyorsul be, mert butítja a megjelenítést a sebességét. De tuti nem 1680-ban játszol, és spec pont a 2XAA az, amelyre optimalizálták (ezért is néztem én feljebb).

[ Szerkesztve ]

Az keménykedjen tuninggal, akinél 25FPS felett fut a 3DMark06 CPU-tesztje!

(#37372) katt777 válasza Piero89 (#37369) üzenetére

katt777
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Pedig 1szerű: ha tré fűszálak vannak, akkor DX10, ha virágos/gubós növények, akkor DX9, mert a DX10 a sebességhez elhagyogat pár dolgot a grafikából. :((( Komolyan mondom, tiszta nVidia-fíling. :DDD

(#37373) honda23 válasza katt777 (#37371) üzenetére

honda23
(kvázi-tag)

Egyrész nem is tudom, hogy kik az alamuszi csalók a múltévi két nagydíj után...
Vajon miért lett világbajnok Kimi...
Hamiltonhoz, Alonsohoz meg Vettelhez képest mindenki úgy vezet, mint öregapám a skodáját...
Részemről vége

Sajna a wolf problémája nem oldódott meg... 1.41-es patch-el sem...
Valami hotfix kellene a játékhoz...
Most csalódtam az atiban :(

[ Szerkesztve ]

(#37374) Májsztró válasza honda23 (#37373) üzenetére

Májsztró
(PH! addikt)

sztem rengetegen vannak akik játsznak ilyen karikon return to castle-t ... milyen driver van fent ? Mert nekem BIA:HH-ben ment szét a kép nem is egyszer .. igaz hogy ahoz adtak ki működő javítást ,hogy ne menjen szét a kép , de én meg javítás nélkül játszottam végig :D

(#37375) katt777 válasza honda23 (#37373) üzenetére

katt777
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A kilökdösésről, a kémkedésről, a másik motorjába poröntésről, stb. meg nagylelkűen elfeledkezel. Nem az alamusziság, ha az egyik pilóta elengedi a másikat. De tényleg hagyjuk, te csak az egyik oldalt látod. :(((

(#37376) Piero89 válasza katt777 (#37372) üzenetére

Piero89
(fanatikus tag)

Hát akkor most sem történ meg a csoda, hogy DX10-ben valami gyorsabb legyen és szebb is.Most már így maradok a jó öreg DX9-be úgy látszik még mindig az a tuti ebben a játékban is,főleg úgy hogy DX10-ben még beteg is a játék a "rángatózásával"......

(#37377) WesTM válasza katt777 (#37371) üzenetére

WesTM
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezért játszom dx9 ben. :P ;) :) Érdekes hogy a hotfix óta nálam játszhatatlan a dx10. Megtorpangat ütemesen a játék. Tuti driver hiba.

u.i.: Olvasd el a cikket amit ma írtam a tegnapi dolgokról. :B

[link]

(#37378) sulep

sulep
(senior tag)

Sziasztok

MIlyen videókarit ajánlanátok olyan 20 max 22 körülig? Hosszútávra venném és jó lenne ha valamilyen szinten később is azért futogatnának rajta a játékok persze nem max felbontáson meg ilyesmi. Én 512mb memóriásra gondoltam mindenképpen az alatti nem kellene és min ddr3-as.
Egy P4 3GHz 630-as procihoz és 2GB memória mellé lenne.

4670-es és a 3850-es között vaccilálok. Melyik lenne jobb hoszabb távra? Melyik a gyorsabb? Azt tudom a 3850 256bites de állítólag picivel még így is lasabb. Ti melyiket vennétek?

(#37379) WesTM válasza sulep (#37378) üzenetére

WesTM
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát a procid eléggé kevés hozzá,én a 4670et ajánlom,keveset eszik,mennek rajta az új játékok,nem rossz vétel most. Ha szeretnél a 3850-ről esetleg többet tudni,akkor logouton van írásom róla.Az után tisztábban dönthetsz. :)

(#37380) honda23 válasza Májsztró (#37374) üzenetére

honda23
(kvázi-tag)

7.10-es driver óta próbálkozom
most 8.9-es van a gépen
sem sp1, sp2, sp3-as szűz win wp-n nem ment
még az is lehet talán hogy a rivatunerrel akad össze?
2.06-os van fennt fix 60%-on
tehát új win telepítve semmi kodek csak ati driver alaplap driverek meg ami kell és a rivatuner 2.06-os verzió
mert amikor vpu hibával kidob megáll a fix 60%-os venti fordulatszám és visszaáll 20%-ra...
megnézem riva nélkül is

(#37381) Májsztró válasza honda23 (#37380) üzenetére

Májsztró
(PH! addikt)

nálam a 8.9 nem volt a legjobb ... 8.10-et próbáld meg , és a 8.7-et , ha egyikkel sem megy ... akkor utána kell olvasni részletesebben. Biztos vagyok benne ,hogy van valami megoldás. Egyébként az sp-ket nem viccből találták ki ...

a RivaTunerrel nem hiszem hogy összeakad ..... de abból is van újabb, a ventit meg ne piszkáld , majd magától szabályozza

[ Szerkesztve ]

(#37382) TomBoy1986 válasza sulep (#37378) üzenetére

TomBoy1986
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem akarlak elkeseríteni, de a P4 630-as még 4GHz-en is kevés, nem ehhez a kártyához, hanem egy X1950Pro-hoz!!! Ez tényleg nagyon aránytalan konfig volna, szóval valami alaplap+cpu váltáson is gondolkodni kellene.

Egyébként a 4670-esre szavazok.

AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300

(#37383) honda23 válasza Májsztró (#37381) üzenetére

honda23
(kvázi-tag)

Ez az a verzió még, amit nem szabályoz sajna a biosa
Leszedtem rivatunert, tiltottam catalyst al-t, normálon hagytam, majd speciálison is.
A következőre jutottam: kidob vpu recovery hibával ( kép szivárványfoltos lesz, néhol zöld pöttyös), majd ha ráindítok ismét akkor ezt a hibaüzit dobja ki:
GLW - Start OpenGL( ) - could not load OpenGL subsystem.
ati2dvag.dll illesztőfile-lal vannan problémái(eseménynaplóból megnéztem)
most visszaraktam a rivatuner 2.11-et
mára ennyi
ha valakinek van valami ötlete megköszönném

[ Szerkesztve ]

(#37385) - = Zk = - válasza WesTM (#37362) üzenetére

- = Zk = -
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

kiváncsi vok hogy reagál a gépem egy gyengébb DX10es VGA-val...
komkrétan a CS miatt...!

:R

[ Szerkesztve ]

CSI: Las Vegas.... (L)

(#37386) katt777

katt777
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Figyelem: A friss ATT-ban DX10.1 detektálás, megint minden korábbi nyelv!

(#37387) honda23 válasza Májsztró (#37384) üzenetére

honda23
(kvázi-tag)

Na végre megoldódott a probléma.
Le kell tiltani az opciók:rendszer:grafika menünél a gl extensions beállítást(opengl).
Így még nem jártam soha egy játékkal sem :))

(#37388) honda23 válasza Májsztró (#37384) üzenetére

honda23
(kvázi-tag)

Köszi a segítséget, bár amit adtál oldalt, vírusos egy része(adathalászat)
De onnan ki tudtam indulni a mostani állapotig.
THX

(#37389) mohoyoyo

mohoyoyo
(tag)

Vki esetleg meg tudja mondani,hogy az MSI-nek a 256MB-os OC verziója meilyk a képen?
[link]

[ Szerkesztve ]

"Kedves Béla,az ötös lottó 3. nyerőszáma.....-Béla: 6-os......F***T!!! 9-es" SCII ID: JanMAIsteR 837

(#37390) Kabu

Kabu
(kvázi-tag)

Nekem is hasonló lenne a kérdésem, mint a kollégának, mert nagyon remélem, hogy amit ma rendeltem 256MB-os 3850OC-t, az nem ref. hűtős lesz. Egyébként a másik hűtő tiszta olyan, mint amilyet a 7600GT-re tett az MSI, úgyhogy még lehet szegény 7600GT-met megkopasztom, ha nem ilyen hűtővel jön a 3850, mert annak szinte semmi hangja sincs.
Amúgy szerintetek jól döntöttem, hogy a 3850 ez választottam? A17'-es LG monitorom 1280x1024-et tud max, CoD 4, Stalker, Oblivion, Grid és Age of Empire III / ez mondjuk a 7600GT-nek sem okozott gondot / szerepel az általam játszani szándékozott játékok listáján, a procim egy X2 5400+ Black Edition és 3Gb memória csücsül mellette.... :DDD
Köszi mindenkinek! :C

(#37391) WesTM válasza - = Zk = - (#37385) üzenetére

WesTM
(senior tag)
LOGOUT blog

Értem most már,gondolom látni akarod mivel fickósabb az x2. :R :R

(#37392) mohoyoyo válasza Kabu (#37390) üzenetére

mohoyoyo
(tag)

Nem értem.Akkor ez most zsákbamacska,hogy meilyk hütővel kapom?

"Kedves Béla,az ötös lottó 3. nyerőszáma.....-Béla: 6-os......F***T!!! 9-es" SCII ID: JanMAIsteR 837

(#37393) norbalia87

norbalia87
(tag)

Sziasztok lenne egy kerdesem. Olvasgattam ezt a tesztet es itt azt irjak hogy a 3870 1280*1024 felbontasban Minden high, fizika közepes, árnyékok közepes, 0AA (Amilyen felbontasban es beallitasokkal nyomnam a crysist minimum 21 fps-t produkal max pedig 55 fps. Az erdekelne engem hogy a 21 fps az mennyire okes? Akadas es hasonlo dolgok eszrevehetoek? A tesztet egy Amd Athlon X2 4000+ Brisbane(65nm), 2100@2940MHz 1.38V
procival toltak en en 5200+ vagy 5400+-t akarok venni.
Eredetileg 4850-et szeretnek venni de arra nem biztos hogy lesz love es legkesobb 2 heten meg szeretnem venni a gepet.

A gepet a crysis, a Stalker, es a gta4 ill. starcraft 2 miatt veszem :D Es max felbontas amin jatszani szoktam az 1280*1024 (vagyis jatszottam mert kb 16 honapja nem jatszottam igy mar eleg nagy jatekhianyom van :D)

Udv Norbi

Elado Buvarbazis www.octopussy.hu Nagy es folyamatosan bovulo vendegkozosseg.

(#37394) caleb válasza mohoyoyo (#37389) üzenetére

caleb
(fanatikus tag)

A bal oldali.

Az élet jó a világ nem!!!

(#37395) szitaati

szitaati
(tag)

Sziasztok!

Az a helyzet, hogy a ,,másik" oldalról jövök, de azért remélem segítetek, ha tudtok.
Probléma: Vista SP1 alatt játékok 60Hz, szemem meg kifolyik. :W
SP1 előtt ezt tudtam orvosolni refreshlock-kal, azóta viszont amint elindítom v. 60 Hz-re vált, vagy ha 85-re állítom, akkor csak játék alatt vált 60 Hz-re. Szóval szar. :O
Nem tudtok vmi megoldást? (Nvidia driver nem tudja a catalyst frissítés kényszerítése játékok alatt dolgát, vagy hogy hívják.) (Otthoni gépben azért még a jó öreg 9800Pro dolgozik ;) )
köszi

"Lebegőpontos regiszterek vagyunk az átmeneti tárolók bizonytalan mágneses mezején"

(#37396) caleb válasza szitaati (#37395) üzenetére

caleb
(fanatikus tag)

PowerStrip

Az élet jó a világ nem!!!

(#37397) Májsztró válasza caleb (#37394) üzenetére

Májsztró
(PH! addikt)

ahoz képest ,hogy az az OC ..én azt mondanám ,hogy azon gagyibb a hűtés :DD

(#37398) Májsztró válasza caleb (#37394) üzenetére

Májsztró
(PH! addikt)

2x ment sry

[ Szerkesztve ]

(#37399) Piero89 válasza Májsztró (#37398) üzenetére

Piero89
(fanatikus tag)

Az MSI OC hűtője nagyon jól hűt,viszont hangja is van rendesen....de sztem jobb mint a ref. hűtés. Nálam 2D-ben 33 fok 3D-ben pedig max 56 fok volt a legmagasabb érték amit idáig mértem vele....

[ Szerkesztve ]

(#37400) Májsztró válasza Piero89 (#37399) üzenetére

Májsztró
(PH! addikt)

a képen található két hűtés közül a jobboldalit választanám inkább :))

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  ATi Radeon HD 3830 / 3850 / 3870 (X2) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2010 PROHARDVER Informatikai Kft.