Most részleteket ragadsz ki. 
Eredetileg azt bizonygattad, hogy az AMD-s rendszer olcsóbb, aztán később írtad a bolti áraitokat, tehát ez már "mod" volt! 
A 4400+-ost nem állítottam, hogy te mondtad, azt a félrevezetésre írtam (tehát nem keverlek senkivel), amelyben gtas. lefőzött téged.
- még egy kiragadott részlet, amely más értelmezést nyer. Nem a politikai marketingben dolgozol?

Te meg most "lúzer-t" írsz.
De sztem a PH-látogatók 99%-a érti az iróniát, mert senki más nem szólt ezért, hogy ez lenéző lenne.
Figy: nem gáz, ha tévedtél, mert nem voltál kellő infó birtokában. Velem is megesett, bárkivel megeshet. Csak ha minden hsz-ban módosítod az állításodat, akkor elég nehéz arról beszélni, amiről a vita indult, és téged sem erősít, ha más azt olvassa, hogy így-úgy értékeled át különböző okokból a mondandódat, mert senki nem vesz komolyan. A jövőbeli párbeszédek végett javaslom, hogy tájékozódj, ne adj isten tesztelj, AZTÁN az alapján állíts, és az állításodat képviseld következetesen.
Nagy vita volt egy logoutom topicjában a 4850 hőtermeléséről, majdnem ölre mentek, mert mindenki tesztekkel támasztotta alá az igazát, aztán a végén rákérdeztem, milyen procik hajtják a karikat, és rögtön kiderült, hogy egy szimpla P4 volt az egyik alatt, amelyik naná, hogy nem melegedett akkora terheléstől, amelyet az öregúr tudott adni neki. És ez úgy volt, hogy mindkét vitázó következetesen képviselte az álláspontját, tényekkel (képmentések) alátámasztva, csupán egy apró részletről feledkeztek meg. Hát képzeld el, mi lehet akkor, ha a felek még ennyire sem adnak a tényekre.
Ezért várom én el az érveket, az alátámasztásukat, és a következetességet, nincs abban semmi személyes, ha valakit erre próbálok rászorítani. Nem szégyen az, ha kiderül, hogy tévedtél, mert máris tanultál valamit. 
mod: Ja, a 3650 nekem is szemet szúrt. 
[ Szerkesztve ]
Az keménykedjen tuninggal, akinél 25FPS felett fut a 3DMark06 CPU-tesztje!