Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  ATi Radeon HD 3830 / 3850 / 3870 (X2) (kiemelt téma)

(#36951) eclipse006

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

nos,osztom a véleményét nesa-nak nekem is mindegy hogy mennyi pontot ér el 3dmarkx-ben,meg másban, én is csak annyit nézek hogy hogy megy a játék!és ezzel sokmindenki így van!azokat is megértem akik szeretnek tesztelgetni,a lelkem mélyén én is szeret(nék),nálam a tápegységem szab határt,örülök hogy megy a gépem ezzel a vgaval!nem szabad összeveszni,mindenkinek megvann a saját véleménye!gtasystem kérdezett valami ami szerintem pont ehhez a fórumkörhöz való!

https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

(#36952) hakos1987 válasza nesa (#36949) üzenetére

hakos1987
(senior tag)
LOGOUT blog

erről van szó... egyébként csak szemléltetni akartam, hogy biza a mai vga-k kihajtásához qrva erős procik kellenek, tetszik, nem tetszik, ez van....

Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni! de próbáltátok már földdel?! :) - Fiber Power 120/10 mbit

(#36953) gtasystem válasza nesa (#36949) üzenetére

gtasystem
(senior tag)
LOGOUT blog

de nem ám [link]

Magyarország a lehetőségek hazája..Kemény, megfeszített munkával, mindenkinek lehetősége van elérni egy tisztességes pakisztáni életszínvonalat..

(#36954) hakos1987 válasza eclipse006 (#36951) üzenetére

hakos1987
(senior tag)
LOGOUT blog

itt most nem konkrétan a 3dmark pontok hajhászásáról van szó! a lényeg ezekben a tesztekben, hogy a pontszámokat összehasonlítva egyértelmű következtetéseket vonhatunk le! senki sem 3dmark-al játszik, viszont játékba alapból nem mutatja, hogy hány fps-el megy, de valszeg ugyan azt kapnád eredményül, mint 3dmarkban... ha nincs kihajtva a vga-d, és emeled a procid órajelét, jóval több lesz az fps-ed is

Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni! de próbáltátok már földdel?! :) - Fiber Power 120/10 mbit

(#36955) hakos1987 válasza gtasystem (#36953) üzenetére

hakos1987
(senior tag)
LOGOUT blog

remek, van 1-2 darab nagyon tuningos, amit ha nitrogénnel vagy szárazjéggel hűtesz, akkor elérheted velük ezt az órajelet... és szerinted alkalmas ez 24/7-re? de szólj ha tudsz olyanról, aki ennyin használja!

(#36956) eclipse006 válasza hakos1987 (#36954) üzenetére

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

ez így igaz!!! :)

(#36957) gtasystem válasza gtasystem (#36953) üzenetére

gtasystem
(senior tag)
LOGOUT blog

vagy itt egy 1magos [link]

Magyarország a lehetőségek hazája..Kemény, megfeszített munkával, mindenkinek lehetősége van elérni egy tisztességes pakisztáni életszínvonalat..

(#36958) gtasystem válasza hakos1987 (#36955) üzenetére

gtasystem
(senior tag)
LOGOUT blog

nem tudok.. :)

nekem a celeron tetszik 5400-Ghz-en.. :) ez ám az űberedisön

[ Szerkesztve ]

(#36959) szitaati válasza gtasystem (#36948) üzenetére

szitaati
(tag)

Azt kéne észrevenni, hogy nem a C2D-t fikázza itt senki, meg nem is az X2-ket, csak leírják a tapasztalatukat. _Ők_ ezt tapasztalták, ki-ki hova írja le, logout-ra, vagy ide a topikba, lényegtelen. Attól, hogy valamitől már van jobb, az nem azt jeneti, hogy az a valami automatikusan szar lesz. Csak van már erősebb is nála, de hát ilyen ez a számítástechnika. Megveszel egy csúcs-hardvert, aztán egy év múlva már mainstream-ben lehet hasonló teljesítményűt kapni...
Respect. :R

"Lebegőpontos regiszterek vagyunk az átmeneti tárolók bizonytalan mágneses mezején"

(#36960) nesa válasza hakos1987 (#36955) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

A ma kaphato X2 procik G2 -F3 szinte extra hutes nelkul is 3-3,5Ghz kozott skalazodnak a nagyatlag 3,2-3,3Ghz kozott megy alapfesz kozelebe.
csak kell ala valami ertelmes alaplap is nem gAgyUS ,MISI meg tarsai...

Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.

(#36961) gtasystem válasza szitaati (#36959) üzenetére

gtasystem
(senior tag)
LOGOUT blog

ebben tökéletesen igazad van..és ha ezt az egyszerű dolgot átlátod "hogy ilyen a számítástechnika" akkor azt is átláthatod hogy fikázni teljesen fölösleges..most is rengetegen játszanak 300mhz-es procijú pda-val és tök boldogok vele..és orbitálisan csúcsmenők.. :)

dehát ugye ezeket a dolgokat nem mindenki látja át elsőre.. :)
azoknak kell egy kis segítség.. :)

amit most megveszel csúcsként pár év múlva hűdeszar lesz..én ezért nézem inkább az ár/érték arányt.van akinek meg a csúcs kell de azonnal..ízlések és pofonok.

viszont egy 3850 tulaj kártyanyúzó tesztjét szivesen megnézném..

(#36962) hakos1987 válasza nesa (#36960) üzenetére

hakos1987
(senior tag)
LOGOUT blog

tesó 5600+-a 3.3 ghz-en megy alapfeszen MSI lapba :B ez nagyobb felbontáson elegendő a 4850-ese kihajtására... de 1024X768-ba kétlem:)

(#36963) eclipse006 válasza gtasystem (#36961) üzenetére

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

én szivesen készítek egyet!ráadásul AMD X2őm van! :) ,estére teszek fel egy 3DMark06ot!

(#36964) gtasystem válasza eclipse006 (#36963) üzenetére

gtasystem
(senior tag)
LOGOUT blog

oké..megnézzük az integrált 3200-esemhez képest..
csináljunk valami hasznosat is alapon..

[ Szerkesztve ]

(#36965) katt777 válasza gtasystem (#36939) üzenetére

katt777
(PH! félisten)
LOGOUT blog

El vagy te tévedve, nem is kicsit.
A vélemény-nyilvánítás egy dolog, az pedig egy másik, ha valaki - már megbocsáss - ostobaságokat ismételget (azaz jó párszor elmondtad már, mit gondolsz), és magasról tesz a tapasztalatokra. Az nem is téma, hogy hányan játszanak 1 magos procival, nem tudom, hogy jön ide, ha csak nem a hozzá nem értésed okán. Én a kérdéseddel kapcsolatban próbáltam segíteni, illetve felhívni a figyelmedet arra, hogy ha úgysem adsz senki válaszára, előbb-utóbb senki nem is vesz komolyan (ahogy már én sem). Sértődöttséged is csak az értetlenségedből fakad.
Persze nyilván ezt sem hiszed el (a topicot elolvasnod meg nyilván derogál, ezért is kérsz itt már rég lefutott teszteket), de lassan már egy éve kiderült, milyen processzor kell a 38xx VGA-k alá, miközben te vaktában találgatsz, hogy talán valaki válasza körül lehet az igazság. Ha úgyis csak azt hiszed el, ami neked tetszik, részemről segítsen neked az, aki még látja értelmét, részemről ezek után átlépem a hsz-aidat, és örülnék, ha te is megkímélnél engem a további értelmetlen beszólásaidtól (lásd még víziódat a C2D-k kidobálásáról). :R

[ Szerkesztve ]

Régebben gyakran okoztak problémákat az AMD driverei. Ma már nincs ilyen gondom! Hardveres, beállítási problémák, teszt kérdések, egyéb gondok esetén: katt-teszt.comlu.com

(#36966) gtasystem válasza katt777 (#36965) üzenetére

gtasystem
(senior tag)
LOGOUT blog

figyelj..ne olvasd..ha ennyire zavar.
én eddíg nem személyeskedtem nem is szeretném elkezdeni..te se tedd.. :)
ha valamit nem értessz olvass vissza..had ne írjak már le mindent újra.. :) köszi

[ Szerkesztve ]

(#36967) katt777 válasza eclipse006 (#36951) üzenetére

katt777
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A lényeg az lenne - és ezért próbáltunk megfelelő párosokat összeállítani -, hogy az ember ne dobjon ki pénzt potyába, mert jó, hogy egy messze nem kihajtott 3850 is szépen elviszi esetleg a játékokat, amelyekkel játszol, csak akkor már értelmesebb lett volna egy olcsóbb kártyát venni, amely az adott rendszerben akár még jobb teljesítményt is nyújthat kellően kihajtva. Van nem kevés rendszer (ált. éppen X2-es konfigok), amelyekben a drága 4850-ek sokkal gyengébben muzsikálnak, mint ahogy az enyémben zenélt a 3870, de a tulajdonosaik azért elmondhatták, hogy korszerű és gyors (mert amúgy a tesztekben ugye ez látszik ;) ) VGA-juk van. Szóval ezért nem árt ésszel konfigot építeni, még inkább hallgatni olyanokra, akik ezeken a tapasztalatokon már túl vannak. De mindenkinek a saját dolga, mire költi a pénzét, csak akkor ne hangoztasson légből kapott elméleteket zéró tapasztalattal.

Régebben gyakran okoztak problémákat az AMD driverei. Ma már nincs ilyen gondom! Hardveres, beállítási problémák, teszt kérdések, egyéb gondok esetén: katt-teszt.comlu.com

(#36968) katt777 válasza gtasystem (#36966) üzenetére

katt777
(PH! félisten)
LOGOUT blog

+1x: Nem zavar, nem személyeskedtem, csak elmondtam a véleményemet, mert ugye arra való a fórum. :U Te nem értesz sok dolgot (de úgysem hiszed el), és úgyis leírod 10X. :DDD Éppen ezért javasoltam a topic figyelmes átböngészését. Senki nem rosszindulatból szólt rád, én sem. Peace. ;)

(#36969) nesa válasza katt777 (#36967) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

Azert azt ne felejtsuk el hogy valaki lehet vesz most 1 4850-4870 VGA az 5000+ melle, szamodra lehet ez nevetseges de nemtudod mi jar a paciens fejebe lehet 2 honap mulva Q9600 ra valt es rogton volt ertelme vagy lehet epp a DENEBET varja ami valoszinubb....

Hidd el sokan megha fizetnenek nekik se valtananak intelre 10-15 FPS er.

Amugy a sok inteles aki veri a nyalat hogy milyen fasza az intel... hol volt 2 eve ,mire verte 99-06 ig??

Aztmeg hogy valaki 1 ubergyenge proci melle berak 1 eros VGA-t nevess egyet magadba oszt csa, enis igy teszek letojom ki mire kolti a kemeny forintot.

[ Szerkesztve ]

(#36970) gtasystem válasza katt777 (#36968) üzenetére

gtasystem
(senior tag)
LOGOUT blog

folyamatosan személyeskedsz.. :) csak szólok..biztos nem veszed észre..
ami értelmes az előbbiekből az a písz.. :)

(#36971) radírfej válasza nesa (#36969) üzenetére

radírfej
(senior tag)

ez is egy érv, hogy a későbbi bővítés miatt. bár ilyen nem hangzott el.

különben meg ne csináljunk intel vs amd flémet, nem erről szóltak a hozzászólások, "mi mit hajt ki" témában ment az igen magasröptű vita.

másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.

(#36972) gtasystem válasza nesa (#36969) üzenetére

gtasystem
(senior tag)
LOGOUT blog

ha azt nézem hogy 50e egy xbox konzol..akkor kb max 30e az amit egy kártya illetve az általa adott játékélmény megér..vagy rosszul számolok?
konzolhoz kapok gamepadot 1-et minimum de az is lehet hogy 2-őt..és akár a tv-n játszhatok vele nem kell itt totóznom hogy melyik kártya a jó a 19-es monitorra..vagy nem?

jó azt elismerem hogy sokkal drágábbak a játékok konzolra..pláne annak aki warezkodik..

[ Szerkesztve ]

(#36973) radírfej válasza gtasystem (#36972) üzenetére

radírfej
(senior tag)

vagy nem.

másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.

(#36974) nesa válasza radírfej (#36971) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

En nem csinalok intel vs AMD vitat nekem 06 ba dobott xy catalystal 10330 pontot azt jolvan, masnak lehet dob 11-12k engem nemigazan zavar ....

gtasystem !

Engem a konzolok nemerdekelnek ,nemtudom PC hez hasonlitani a TV atlag TV CRT meg szerintem brutal szar felbontast produkal , a masik nekem meg a 2ms TFT is szagat ha elotte CRT jatszottam.

[ Szerkesztve ]

(#36975) gtasystem válasza radírfej (#36973) üzenetére

gtasystem
(senior tag)
LOGOUT blog

hanem?

nesa:hmm.. már látom nem úszom meg hogy bele ne invesztáljak egy 4850-esbe.. :)
majd eladom a nagyanyámat rabszolgának oszt abból kijön.. :)

[ Szerkesztve ]

(#36976) gtasystem

gtasystem
(senior tag)
LOGOUT blog

tudom hogy off de múltkor benéztem a Devil May Cry 4 topikba..le is töltöttem a demót..és nagyon szép grafikája van..konzolos átirat lehet hogy azért..az integrált hd3200esem szépen le is futtatta mondjuk csak 15fps átlaggal..asszem 1280x768-ban vagy még kisebben de az tény hogy tud kedvet csinálni a kártyavásárláshoz.. :)

szóval lehet hogy radírfejnek igaza van és érdemes 30e-et kiadni egy jó kártyáért.. :)

(#36977) nebulo5

nebulo5
(fanatikus tag)

Üdv Szakik!
Tanács kellene! 3870 PowerColor (512MB-GDDR4) VGA-mat lehetőségem lenne elcserélni egy 4850 VGA-ra. +8000 Ft-ot kellene még adnom hozzá. DE!:
Jó ideig (kb. 1/2 évig) még nem lesz lóvém monitort cserélni, így marad az 1280 *1024 felbontás...
Érdemes szerintetek cserélnem? (a gép többi összetevője az adataimnál)
Előre is: :R a tanácsot!

Üdv: nebulo

(#36978) TomBoy1986 válasza nesa (#36960) üzenetére

TomBoy1986
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Három MSI lapból 3-ban megy a BE-2350-em 3.2GHz-et. Az ASUS-ban viszont egyet kell értsek sajnos... legalábbis az olcsó ASUS-ban.

Egyiknek megvan a linkje: [link]

[ Szerkesztve ]

AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300

(#36979) gtasystem válasza nebulo5 (#36977) üzenetére

gtasystem
(senior tag)
LOGOUT blog

újak között papíron 12-13e különbség van +ha erősebbre kártyára van szükséged valamelyik játékhoz..tulajdonképpen jó cserének tűnik..
így gyakorlatilag 8000-ért vehetsz plusz fps-t..ha szükséges.

de mint kiderült fél év alatt sok minden változhat.. :) fél év múlva még bármi lehet..

[ Szerkesztve ]

(#36980) katt777 válasza TomBoy1986 (#36978) üzenetére

katt777
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hát az én ASUS lapom király, pedig a legegyszerűbb, de hát P45-ös... :U
Csak egy kérdés: Sokaknak hiába megy a procijuk 3 GHz fölött, a kis cache sok új játékot megakaszt. Neked mi a tapasztalatod ezzel kapcsolatban?

(#36981) TomBoy1986 válasza katt777 (#36980) üzenetére

TomBoy1986
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

AMD-nél teljesen más a helyzet szerintem. Egyébként most sajnos rosszkor tetted fel a kérdést, mert nincsenek különböző cache-el rendelkező Phenomok (X2 ugyan van, de ott elenyésző volt a különbség). Januárban jön majd a 6MB L3-mal rendelkező Deneb és az L3 nélküli Propus, akkor majd össze lehet hasonlítani, hogy van-e értelme, addig csak találgatnék. Egyébként előzetes hírek alapján a szokásos 5-10%-ot jelenti itt is.

Ha viszont azt kérdezed, hogy megakad-e valami a Phenomnál a 4x512+2048 mellett, akkor arra azt tudom csak mondani, hogy legfeljebb a VGA miatt. Pl. Heroes V-nél is a VGA szól közbe érdekes módon (pedig elvileg nem kicsit CPU igényes). Supreme Commandernél is boldogul, s az expansionben is a VGA szól közbe. A másik ami a Phenomnál sokat számít - bár nem minden esetben - az, hogy a CnQ be van-e kapcsolva. Ilyen X2-nél (legalábbis ilyen mértékben) nem volt. Ezt úgy kell érteni, hogy Crysis CPU tesztben pl. 47 vs. 38 FPS (be vs. ki).

Még egy ósdi tapasztalatom van: Pentium D 915 2+2MB cache.... és maga az iszonyat :DDD

AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300

(#36982) Piero89

Piero89
(fanatikus tag)

Sziasztok!

A HD3850 256mb-os-okkal hogy szuperál a FarCry2? és milyen részletességel? Mert nálam 1280x1024 minden Very High 2XAA és tökéletesen játszható csak vmikor rájön az ötperc azt 20 fölé nem akar menni az fps-ek száma,majd kilépek újraindítom a gémet és láss csodát minden tökéletesen megy és visszajönnek az fps-ek.

Lehet hogy a 256mb a kevés neki :F

(#36983) eclipse006 válasza gtasystem (#36979) üzenetére

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

bocs hogy csak most írok ,de nem voltam itthon egész idáig ,egy 20 perc mulva teszek fel eredményt a 3Dmark06-ról!!jó sok minden történt a fórumon amíg nem olvastam!!! :DDD

(#36984) eclipse006 válasza gtasystem (#36979) üzenetére

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

nos,nem indul el a 3Dmark06 valamiért lefagy az elején :D ,csak a 05 -tel sikerült bár tudom az nem olyan jó de azért lefuttattam:11238 pont-ot kapott minden alapon, proci 4400+ x2!szerintem elég jó,játékokról annyit hogy a GRiD:1280x1024 ultra quality,a Crysis a textúrákat levéve minden magason 1024x768 ban!mindez egy MSI RX3850 vgaval és vista sp1-el!!! ha sikerül jobb belátásra birnom a 3dmark06-ot csinálok azzal is egy tesztecskét :D

(#36985) gtasystem válasza eclipse006 (#36984) üzenetére

gtasystem
(senior tag)
LOGOUT blog

na végre valami hasznos infó.. :)

én közben találtam egy ilyet

itt 9356 lett a 3850 3dmark06-on ja és végre 1400x900 on mértek.. :))

[ Szerkesztve ]

(#36986) gtasystem válasza Piero89 (#36982) üzenetére

gtasystem
(senior tag)
LOGOUT blog

nem lehet hogy a 2 giga ramod kevés neki?
vistával az nem túl sok..

(#36987) eclipse006 válasza gtasystem (#36985) üzenetére

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

ezeket a teszteket nézegetve,én arra jutottam,hogy vegyél egy hd3850-et,mert olcsón hozzá jutsz,akár tunigolhatod,és szerintem a te procid jobban kihasználja a karit mint az enyém!!ebben a felbontásban szép eredményeket produkál kicsivel van lemaradva a 4670-el szemben,ami elenyésző,és ha tuningolod akár még jobb is lehet nála!!!

(#36988) eclipse006 válasza gtasystem (#36986) üzenetére

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

hát szerintem nem a rammal van gond, elég is meg dual ddr800 on megy 128 biten ,a sávszél is gyors,szerintem a visszafogás a proci részéről,meg az oprendszer felől jön,xp vel biztos több lenne!!de akkor nem élvezhetném ki a dx10-es effekteket :D

mindjárt tolok 30dmark06 eredményt hála nesa-nak

[ Szerkesztve ]

(#36989) gtasystem válasza eclipse006 (#36987) üzenetére

gtasystem
(senior tag)
LOGOUT blog

ugye? én is erre jutottam..ha meg bírom szerezni 14k-ért akkor még egy jó kis gamepadra való is marad.. :)

de a teszt nem teljesen valós mert 4670 helyett 3690-et használtak (mert hogy az ugyanolyan.?)
szóval nem tökéletes a teszt de 9600gt hez azért jó viszonyítási alap.

[ Szerkesztve ]

(#36990) gtasystem válasza eclipse006 (#36988) üzenetére

gtasystem
(senior tag)
LOGOUT blog

én még a corsair-nél olvastam hogy 1gb xp-hez 2gb vistához a javasolt ram. és akkor a játék még hol van..?
én 2gb-al elvagyok xp-n (legalább legális)

jöhet a tesztecske.. :)

(#36991) westcoastog

westcoastog
(PH! addikt)

szeretnék egy kis segítséget kérni! olvasgattam itt fórumon hogy az Msi 3850 oc karija elég jó
és lehet beruháznék egyre, és azt szeretném kérdezni hogy ennek a karinak a pcb-je alap-e?
tehát megegyezik e teljesen a sima 3850 el? csak azért érdeklődöm mert néztem a schyte Musashit- és nagyon tetszik , hogyha összejönne ez a Radeon akkor lehet meg is venném rá...
"mellett bizonyos grafikus kártyákkal a Musashi nem használható, mert a felszerelés nem megoldható. Ezt a kondenzátorok, egyéb elektronikai alkatrészek és az egész kártya kialakítása okozhatja. Ezért érdemes figyelmesen megnézni a kompatibilitási listát! "
csak azért kérdem mert nembiztos hogy egy saját msi pcb re rámegy.. (már ha az van)
lehet kicsit értetlennek tünök de még csak másfél éve nyomom az ipart ;]

(#36992) eclipse006 válasza gtasystem (#36990) üzenetére

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

nah megszületett a gyerek :D 3Dmark06:8124 kemény pont!!szerintem nem olyan gáz a cuccaimhoz képest,és a tesztben jóltudom amit linkeltél egy 3ghz Core2fuo van,akkor annyira nem is gagyla a prockóm!!!

szerintem is a számodra best buy egy HD3850!! :K

[ Szerkesztve ]

(#36993) eclipse006 válasza westcoastog (#36991) üzenetére

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

nekem pont ilyenem van, az áram ellátó résznél van egy pár cucc ami miatt a referencia hűtés nem menne rá!!!de csak ott van,keress képet a kariról nézd át,ott látszani fog és hasónlitsd össze a rátervezett hűtéssel!

(#36994) gtasystem válasza eclipse006 (#36992) üzenetére

gtasystem
(senior tag)
LOGOUT blog

nem hát.. :)
van ez a gigabyte easytune na azzal összerogyásig húzható.. :)

(#36995) eclipse006 válasza gtasystem (#36994) üzenetére

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

azt a progit ismerem tényleg jó!!!esetleg ha meglesz a karesz irhatnál a fórumba hogy hogy szuperál!!!sok sikert a vásárláshoz!!

(#36996) gtasystem válasza eclipse006 (#36995) üzenetére

gtasystem
(senior tag)
LOGOUT blog

orbitális űberbrutál 1245 pont integrálttal. :) 2,6-on
3ghz-en 1398..

asszem benevezek a worldrekord versenyre.. :) fő az optimizmus alapon..

[ Szerkesztve ]

(#36997) eclipse006 válasza gtasystem (#36996) üzenetére

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

szerintem első lennél benne :D nem is rossz pontszám attol a cuccostól :D ,látom azért húztad is ;]

(#36998) Palesz82

Palesz82
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Előre elnézést kérek, mert lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de mi a különbség a két videokártya között?

[link]
[link]

Ezek közül szeretném az egyiket megvásárolni. Szerintetek jó vétel lenne, vagy ebben az ár / teljesítménykategóriában van jobb is?
Válaszotokat és a segítségeket köszönöm szépen! :R

Pali

[ Szerkesztve ]

(#36999) DigitXT válasza Palesz82 (#36998) üzenetére

DigitXT
(PH! kedvence)

A képek alapján a hűtés...:)
A 2 slotot foglaló hatékonyabb.
(Ez a piros.) De hogy tényleg
azt a fajtád kapod-e az adott
boltban, az már más kérdés.

***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

(#37000) gtasystem válasza Palesz82 (#36998) üzenetére

gtasystem
(senior tag)
LOGOUT blog

a memória..gyorsabb a pirosé..érdekes pedíg az az olcsóbb.. :)
persze csak ha tényleg azt is adják a boltban..az árgépen is aztán töltenek fel mindent a boltosok csak mennyé oda..úgyhogy jól nézd meg mielőtt veszed..

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  ATi Radeon HD 3830 / 3850 / 3870 (X2) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.