Ha valóban gyorsítja a flash-t, akkor semmi baj
Nem tudtam, hogy VGA is gyorsíthatja 
Köszönom!
Gondolkodom, tehát vagyok, ez a kérdés, válasszatok! Avagy röviden: Gondolkodom, tehát válasszatok!

Ha valóban gyorsítja a flash-t, akkor semmi baj
Nem tudtam, hogy VGA is gyorsíthatja 
Köszönom!
Gondolkodom, tehát vagyok, ez a kérdés, válasszatok! Avagy röviden: Gondolkodom, tehát válasszatok!
Az még odébb lesz
Mért baj ha flasht gyorsítana? Sokkal többet eszik úgy, mint cpu erővel. Tévhit, hogy cpu-val is ugyanannyit enne. Majd megnézem fox 4-gyel mi gyorsul, mert 3-mal a cpu-t is ugyanúgy húzta. Nem mellesleg fixre állítva másodlagos képernyőnél se tolja fel az órajelet és még sincs semmi gond.
mmcc02: Nem lehet kikapcsolni, ilyen a driver. Amd gpu toolt töltsd le, azzal be tudod szabályozni az órajelet és akkor nem kapcsolgat. Sajnos úgy látom profilt nem lehet neki adni, szóval minden indításkor be kell lőni.
New world...old thinking...IBM T60;)
Én anno a 4870-nél beraktam a startmenübe az indításba és már eleve így indult a gép. A default beállításról pedig kiraktam egy parancsikont és játék előtt ráböktem.
lúzer sport club
Nálam nem menti el, indításkor a driver felülírja.
Gondolom a tuning miatt. Ha kiteszteltél egy stabil órajelet írd bele a biosába, és akkor nem kell a CCC-vel tuningolni. Én is beírtam neki 775-ről a 830-at. Így egyszerűbb. 850-en is stabilnak tűnt, de a Balck ops cáfolta, így maradt a 830.
lúzer sport club
Nincs tuning csak ccc-vel, de az ki van kapcsolva. Az amd toolról beszélünk, az tuningra is jó meg downclockra. Biost nem bántom még, att nem megy így idle mód elfelejtve minden módra. Nekem úgy lenne jó idle indulna win-nel és úgy is maradna amíg én mást nem mondok, mint a 4830-cal. De végülis jó a gpu tool is, csak mindig be kell lőni.
én most direkt járattam a gpu-z-t net alatt és nem ment 400/450 fölé, nem hiszem, hogy azzal annyira zabálna 
amúgy én régóta ezt a foxi 4-et is használom 
[ Szerkesztve ]
ELADÓ Llano A8-3500M mobil processzor 4magos 1500Mhz/2400Mhz turbo TDP 35W##Aerocool Qs-200 midi gamer ház##
Nekem 650/1000-re is felugrik.
Nekem nagyon nem jön még be a Foxi 4, még jópár kiegészítő nem akart működni.
Nézd már meg, hogy itt működik-e a Shockwawe player
lúzer sport club
nem működik 
ELADÓ Llano A8-3500M mobil processzor 4magos 1500Mhz/2400Mhz turbo TDP 35W##Aerocool Qs-200 midi gamer ház##
Akkor nem csak nálam van gond, ezért ment vissza a 3.6. 
lúzer sport club
Nekem a 4-es beta még a fórumot se töltöttem be mikor néztem pár hete
Legalábbis a hardverapró enyhén szét volt csúszva vele.

Hola amigos
!
Nos nálam változatlan lett a helyzet. Se 10.4, se 10.9, se 10.10e és se 10.11 alatt nem megy a PP. De már nem is érdekel. A kártya hála az égnek - úgy nézz ki - stabil és nem bántam meg a vételét
.
ATT meg AMD GPU Tool-al nem akarok/merek(!) ökörködni, hogy fix órajelet adni neki win alá, ha meg játszani van kedvem - vagy kell az GPU erő - akkor meg ráeresztni mindent, aztán hagy szóljon
.
Köszöntem a segítőkészséget egyébként
!
GFWL: m4dm3nHUN | CoD 4: M4dm3n | Steam: M3h4n1k | OriginID: m3dm4n | Battlelog: m3dm4n

Na, van egy érdekes helyzet: Touhou 11-12 furcsán szaggat (elég gyakori akadással, néha <20fps-re saccolom az eredményt), úgy, hogy közben stabil 60fps-t mér a játék. Csak fullscreenben, ablakban nem. És a GPU-Z-nek köszönhetem, hogy rájöttem a jelenség okára.
A catalyst (10.11) állandóan rángatja a GPU órajelét 157 és 400MHz között (meg vele a memóriáér is)... ha pedig fixálom az órajelet, akár 157/300-ra, a jelenség azonnal megszűnik.
A játék egyébként elég low spec, 8600GT-n sose volt lassú, a 157/300-ra vett 5670-essel is simán bírja végig fix 60fps-sel, 8x adaptive/box AA-val (azért így, mert szerintem ezzel a beállítással néz ki a legjobban) - tehát nem a sebesség kevés neki, csak a kapcsolgatástól kap flekket...
Specek:
- Win7 64 bit
- Catalyst 10.11
- Sapphire Radeon 5670
- Gigabyte P965DS3P lap
- Core 2 duo e6420 (conroe) @ 8*388MHz [3.1GHz]
- 2GD DDR2 @ 388(776)MHz
- X-fi fatal1ty PCI
Írtam is a forum.amd.com-on, hátha észreveszik, hogy a terhelés-detektálással valami nem kóser
Hátha megold egy csomó más dolgot, amivel én még sose találkoztam 
[ Szerkesztve ]
Az energia menedzsment csodái 

Sziasztok!
Asus 5670-sel lenne gondom. Asus p5ld2 alaplapba tettem bele és windows logó után restartol (csökkentett módban viszont elindul). a régi asus x1600 kártyával megy a gép.
ez az alaplap (chipset) is régi lenne az 5670-hez? vagy lehet csak kevés neki a 400w-os táp (dobozon 450w az ajánlott, de a cooler master oldalon az x1600-ra nagyobb fogyasztást írnak, mint az 5670-re, szóval bírnia kéne)
esetleg hibás az 5670-esem?
köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Sztem régi a lapod a kártyához, táp biztos elég neki még ha noname gagyi is, max 60-65W körül ehet. A kártya is lehet hibás, meg kéne nézni másik gépben, de sztem a lap lesz a gond.
945-ös chipsettel vannak problémái az 5000-es szériának. Sokszor le volt már írva, vásárlás előtt kell utána olvasni.
lúzer sport club

Sziasztok!
Kíváncsiságból megnéztem az én 5670-esem (Gigabyte, 1GB ramos, alapban 790/1000-en megy) Windows alap helyzetében 400/1000-en ketyeg.
A memóriát miért nem veszi vissza? Na nem mintha nagy baj lenne, de azért érdekel a szitu... Catalyst 10.11-es van fent, Win7 64-bit.
Köszi!

Köszönöm!
És a boltokban kellene hozzáértőknek ülniük 
Mellesleg találtam olyan fórumbejegyzést, ahol a srácnak ugyanilyen alaplappal megy.
[ Szerkesztve ]
Nekem is ugyan ilyen kártyám van, és nekem sem veszi vissza!
Fene se tudja miért.
Yossi: a bolti eladók dolga az eladás, nem pedig a vevők oktatása. Egy G41-es lapot 10-ért kapsz újonnan, érdemes lecserélni az ósdi 945-öst.
lsc: tele van a topik a Sapphire kártyák problémáival, és az 512 megás Gigabyte 5670-es visszavette az órajelet, az 1 gigás nem akarja. Rengeteg köze van tényleg a gyártóhoz.

[ Szerkesztve ]
lúzer sport club
Lehet giga ennyit tudott alkotni, volt már példa hasonlóra. Ezért kell sapphire-t venni.
Az élet kegyetlen .
Mi baj van a zafírokkal?
Ami a Gigabyte-okkal. Semmi. Csak antipatikus barátunk szerint ez a gyártó egy nagyon rossz, csúnya.
lúzer sport club
Nem tudlak követni
A GB-tal meg egyéb kommersz gyártókkal szokott olyan előfordulni, hogy nem működik a PP mert nem írtak neki biost vagy kispórolták az órajel kapuzáshoz szükséges alkatrészt. A zafír meg kiemelt partner, náluk nem szokott ilyen előfordulni..talán hogy pofátlanul ddr5-öt pakolnak az 5570-re és olcsóbban adják mint a többi gyártó ddr3-mal
szerk: GB-ből 4670-em volt, az se nyúlt az órajelhez, a hűtője meg iszonyat volt
nyugodtan lehetett mellette porszívózni, nem nyomta el a zaját..
[ Szerkesztve ]
Nem tudlak követni Az a baj hogy néha Ő sem saját magát, de hát ez van.
Gigabyte-nál a powerplay ritkán működik jól, de a többi "nagynevű" gyártó sem kivétel. Gondolom abban bíznak eladja a terméket a név, sajnos az esetek többségében igazuk van
Az élet kegyetlen .
A biosában benne van.
lsc: örülök, hogy itt is feltűntél, már várta mindenki mélyenszántó gondolataidat. Szerintem mindenki sokkal jobban járna, ha folytatnád a tápokról szóló ámokfutásaidat, hidd el ahhoz értesz a legjobban.
ugye olvastad az aláírások? ismerős?
[ Szerkesztve ]
lúzer sport club
Küldj egy mailt a GB-nek, de ha a gpu tool szabályozza akkor nem érdemes törődni vele. Nekem a 4850 GB-nél volt driver függő a PP.
szerk: A cívódást meg sztem fejezzétek be, mert személyeskedésért kaptok egy kis büntit mint én, legutóbb 1 hét volt pedig én nem is személyeskedtem
[ Szerkesztve ]
Annyira nem foglalkozok vele, nem egy nagy étvágyú kártyáról van szó, még megvárom a következő drivert, hátha azzal menni fog.
lúzer sport club
Ha maxon megy idle kb 10W-tal több a leszabályzott 150/250-hez képest, tényleg nem számottevő.
Igen, meg egy pár fokkal melegebb, így 40 fok körül mocorog alapon, az 512-es 34 fok volt, ha visszavette.
lúzer sport club

Én mindenesetre örülök, hogy nekem működik a PowerPlay - bár, mint fentebb írtam, okozott meglepetést 
Tény viszont, hogy most a gépem üresben és terhelve is kevesebbet eszik, mint előtte 8600GT-vel (mondjuk ebben az is benne van, hogy ezzel egyidőben a 2db 7200rpm-es vinyót is kicseréltem SSD+1db 5400rpm kombóra)
ugye olvastad az aláírások? ismerős?
Egy nicknévvel próbálkozol ? Remélem azt azért nem hiszed hogy úgy nézek ki mint az avatarom
. Egyébként jó próbálkozás, csak hét elején jobb lett volna, akkor kitartott volna egész hétre.
Egyébként köszönöm a tápos dicséreted, igaz messze nem vagyok rászorulva.
Az élet kegyetlen .
Elírtam egy betűt véletlenül, de már nem volt időm szerkeszteni.
Nos az aláírásom ugye miből is adódik? lúzer sport club
lúzer sport club
Azt hitted a betű miatt idéztem ? Ez egyre jobb lesz, írjál még, valamin a jövő héten is kell nevetni
.
Egyébként ennyi, ovis játékokra kérd meg az óvónénit. Na csá.
Az élet kegyetlen .
Én azt hittem, hogy 40 fele már megkomolyodnak az emberek, de nálad ez nem jött össze. 
lúzer sport club
Nagyobb fogyasztás velejárója a nagyobb hőtermelés, a 4850 az alapból volt 90-100 fok és még ma is él valamelyik ph-s gépében aki megvette. Nálam most 25 fok a gpu, igaz nem is fűtök túlzottan
alvaro: A 86gt idle 20W-ot eszik, terhelve 45W-ot kb. Idle az lehet jobb 5670-nel, load az kicsit rosszabb. De cserébe vagy 3x erősebb.
szerk: hagyjátok már egymást
[ Szerkesztve ]
A 4850-esek 1 slotos hűtője az förmedvény volt, az biztos. 25 fokos GPU? Hány fok van a szobában 15? 
szerk: látod idejár most személyeskedni 
[ Szerkesztve ]
lúzer sport club
Kb 22 fok van és nem házikóban van a gép csak az asztalon 
Délután ráraktam egy Asus 8600GT-ről leszedett passzív hűtőt, azzal 54 fokos volt alapon, venti nélkül, mert a zalmanját rá akartam tenni a GTS-re, de sajna a zalman nem jó a 450-re. 
lúzer sport club

Nem lehet, hogy a kártya bios-a a hunyó?
vagy ezt a Catalyst szabályozza/szabályozná?
A biosában benne vannak a csökkentett órajelek és a kisebb fesz is, a driverrel van valami gondja szerintem.
lúzer sport club

Te mivel, hogyan nézed meg, hogy ezen adatok benne vannak a biosban?
Ez az első kártyám aminél felesleges lenne venti csere, fix 28%-on megy de hang nélkül..tényleg nincs hangja max 5cm-en belül...de azért a GB-t is megnézném, csak annyit most nem ruházok be ezért.
nyimsolt: Gpuz-vel lemented a biost, aztán radeon bios editorral megnyitod.
Pontosan.
Ennek a fv700-as zalmannak sincs semmi hangja.
lúzer sport club

Nálam meg üresben 30 fok a GPU 18-19 fokos szobában Accelero S1rev2-vel 
HL2ep2-vel terhelve negyvennéhány volt. Nyitott házban.
Tervben volt az is, csak sokkal olcsóbban megkaptam az 5570-et..de már ezt is bánom, nincs semmi amivel játszanék a kipróbáltak közül.
alvaro: Haverom is rá akarta rakni az S1-et, de felesleges. Én háklis vagyok a hangra, de ez tényleg néma. ADDA 12-es venti 5V-on üvölt mellette ![;]](/dl/s/v1.gif)

Rájöttem, de már le nem szedem róla 
nekem 36fokos egy mini itx házban 24fok van a szobában(asszony fázós
)
saját hűtési megoldással
igazából a kártya passzív (levettem az eredeti hűtőt, mert csak 1slotos fér be a házba) és kívülről fúja egy 8cm-es PWMes venti

Sziasztok!
Volt alkalmam kipróbálni Sapphire HD5670-t. Hát én még ilyen halk aktív hűtős VGA-val nem találkoztam, pedig már elég sok kártyával volt dolgom. Sok kártyára mondják, hogy halk, de az nem igaz, viszont ez valóban az, nincs hangja. Az Artic Cooling megalkotta a hangtalan aktív hűtést, vagy a fülem rossz. 
Phenom II X3 720BE @955X4 - Life is good.