Ezt a x1-es pcie geforce-os dolgot még most felejtsd is el gyorsan, amíg sokat nem gondolkodtál rajta. Olyan csatlakozóval csak nagyon fos kártyákat árulnak, még GT220-at se kapsz. Ha találsz is valamelyik kűlfőldi web áruházban, olyan összeget fogsz látni mellette, hogy veszel még 3 db 5670-est érte.
PhysX-nek szinte semmi értelme, 1-2 játék támogatja, oda is erős kártya kell, min. GTX470, hogy érjél is vele valamit.
Az én P45-ös Asus-omon 3 db 16x-os sin van, lapot kell venni, nem lapocskát. Ha már egyszer csak lapocskát vettél, akkor használd rendeltetés szerűen, tartsd be a határait, mert az ilyen-olyan extra szír-szarok áraiból már vehetsz egy H55-ös lapot egy Core I3-al.
Szerintem amúgy az 5670 CF valahol az 5770 körül lehet.
alvaro: a ramok húzása nem ajánlott hosszú távon. Nézd meg hányas memók vannak rajta, ha 05-ösek (minden bizonnyal), azoknak a sebessége 1000MHz (4000), és a kártyán is annyin mennek. Ezt olyan esetekben érdemes húzni, mint pl a GTS450, ami vissza van véve 900-ra (3600), mert valami gyári extra, 5 napos full terheléses teszten megbukott a memória vezérlő, ezért nem a gyári 1000MHz-ra állította a gyártó, hanem 900-ra. Ezt én nyugodt szívvel vissza állítom 1000-re, mert nagy a valószínűsége, hogy átlagos használat mellett, ez a hiba sosem fog előjönni, de 1000 felé nem húzom, mert ott már instabil lehet.
[ Szerkesztve ]
lúzer sport club