Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  ATi Radeon HD 5670

(#751) djadji

djadji
(senior tag)

Hi!

ATi kártyához van olyan program mint a Nvida tuner progi? Amivel relatime lehet húzni a VGAt akár tesztelés közben is?

Másik kérédésem: egy 5670es VGAm van ami igen nagyon nem jól teljesít, alig-alig futtat COD Black Ops, pls még 800x600ba is akad, szaggat. Nem tudom, lehet hoyg a CPUm miatt nem tudja kihajtani a kártyát?
Egy Intel Core 2 Duo E4500 van benne.
Lehet hogy jobb CPU kellene? VAgy fölösleges, komolyabb VGAt kéne vennem?

http://djadji.fw.hu

(#752) Lord Vader válasza djadji (#751) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nálad valami nagyon nincs rendben, mert nekem is E4500-ös hajtja az 5670-est, igaz 3GHz-n megy, 272x11-en, de a COD 1280x1024-en max grafon simán fut 50-60 fps-el.

A kártyát a CCC-vel is simán lehet húzni, nem kell hozzá külő program. 10.11-es driver van fent?

[ Szerkesztve ]

lúzer sport club

(#753) RaiDani válasza djadji (#751) üzenetére

RaiDani
(tag)

Ha tovább akarod húzni, mint ameddig a CCC, akkor AMD GPU Clock Tool v0.9.26.0 For HD 5870-t használd. Én ezzel néztem meg mi az amit tud a kari.

A lassuláshoz visszatérve. Nekem is előfordult, hogy nagyon belassult a kari. Megnéztem GPU-Z-ben, PCI-E X4-en ment csak a kari. Kivettem, majd visszatettem és megjavult. Ugyan ez volt a haveromnál is. Kellett idő mire rájöttünk. Próbáld meg te is.

(#754) kisza25 válasza djadji (#751) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én 1920x1080ban tolom Black OPs-t és 45+ FPS van alacsony felbontásnál CPU limit lehet, told fel a felbontást amit bír a monitorod :K

ELADÓ Llano A8-3500M mobil processzor 4magos 1500Mhz/2400Mhz turbo TDP 35W##Aerocool Qs-200 midi gamer ház##

(#755) Stirbi válasza djadji (#751) üzenetére

Stirbi
(PH! addikt)

játékot felpatcholtad? mert sok embernek az segitett ilyen gondnál

Megjegyzés: CoD black ops nekem is 40-50 fps el fut max beállitosáok mellett 1920*1080ban, csak AA nincs bekapcsolva

[ Szerkesztve ]

(#756) Sanyi19 válasza Lord Vader (#750) üzenetére

Sanyi19
(fanatikus tag)

én sem most akarok, hanem majd, ha nem futna valami normálisan később, akkor talán egy CF még bírná! :) Természetesen másik alaplapba... Most egy PCI-E 1x sínbe rakható Geforce-ra fáj még a fogam, megnézném physx-el ,hogy boldogulnának úgy ketten! :) :K

“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)

(#757) kisza25 válasza Sanyi19 (#756) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a PCI 1x az teljesen megfogná a kártya teljesítményét, azért lapot váltani, hogy cf-et építs :U akkor inkább vegyél egy 5770-et olcsóbban megúszod, kevesebbet fogyaszt, kisebb a zaj és mindig megvan a teljesítmény :)

ELADÓ Llano A8-3500M mobil processzor 4magos 1500Mhz/2400Mhz turbo TDP 35W##Aerocool Qs-200 midi gamer ház##

(#758) Lord Vader válasza Sanyi19 (#756) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezt a x1-es pcie geforce-os dolgot még most felejtsd is el gyorsan, amíg sokat nem gondolkodtál rajta. Olyan csatlakozóval csak nagyon fos kártyákat árulnak, még GT220-at se kapsz. Ha találsz is valamelyik kűlfőldi web áruházban, olyan összeget fogsz látni mellette, hogy veszel még 3 db 5670-est érte.
PhysX-nek szinte semmi értelme, 1-2 játék támogatja, oda is erős kártya kell, min. GTX470, hogy érjél is vele valamit.
Az én P45-ös Asus-omon 3 db 16x-os sin van, lapot kell venni, nem lapocskát. Ha már egyszer csak lapocskát vettél, akkor használd rendeltetés szerűen, tartsd be a határait, mert az ilyen-olyan extra szír-szarok áraiból már vehetsz egy H55-ös lapot egy Core I3-al.
Szerintem amúgy az 5670 CF valahol az 5770 körül lehet.

alvaro: a ramok húzása nem ajánlott hosszú távon. Nézd meg hányas memók vannak rajta, ha 05-ösek (minden bizonnyal), azoknak a sebessége 1000MHz (4000), és a kártyán is annyin mennek. Ezt olyan esetekben érdemes húzni, mint pl a GTS450, ami vissza van véve 900-ra (3600), mert valami gyári extra, 5 napos full terheléses teszten megbukott a memória vezérlő, ezért nem a gyári 1000MHz-ra állította a gyártó, hanem 900-ra. Ezt én nyugodt szívvel vissza állítom 1000-re, mert nagy a valószínűsége, hogy átlagos használat mellett, ez a hiba sosem fog előjönni, de 1000 felé nem húzom, mert ott már instabil lehet.

[ Szerkesztve ]

lúzer sport club

(#759) alvaro válasza Stirbi (#743) üzenetére

alvaro
(tag)

Neked jó rá az S1 rev2 úgy, ahogy azt a tervezők megálmodták? Csak mert én először beépítettem a hűtő felfogatása alá azokat a kis műanyag távtartó gyűrűket, ahogy a leírás mondja - aztán néztem, hogy mitől feketedik el minden már az AHCI detectnél... Nos, a hűtő alja kb- lebegett a mag fölött. Kiszedve a gyűrűket a jelenség megszűnt, szóval azóta úgy viselkedik a kártya, ahogy illik. Alighanem van valami hővédelme. Nagyon helyesen :DDD

Más: aki húzza a kártyát: RAM húzásának van értelme? A mag sokat nem bír 850-en, 20 másodperc painkiller után resetelte a kártyát a driver, szóval... memórát viszont mikor megrántottam 1100-ra, akkor nem történt semmi ilyesmi. Persze ez még nem garancia semmire, csak kérdem, hátha méregette valaki. Ehhez kapcsolódó kérdés: BIOSos tuningnál ugye megmarad az órajel visszavétele 157/300 vagy mennyire? Persze lehet hogy hagyom a francba az egészet :))

[ Szerkesztve ]

(#760) djadji válasza RaiDani (#753) üzenetére

djadji
(senior tag)

Hello!

Köszönöm a hozzászólásokat. Akkor nálam van valami gebasz, akkro nem húzom a kártyát, hanem kitalálok, hogy mi a hiba. GPU-zre visszatérve, megnéztem.. és mintha nem lenne minden OK a VGA fülön. POntos adatokat nem tudok fejből, de mintha sem a VGA sem a mem nem ennyi kellene legyen az órajelének (GPU 700 MHZ körül van a MEMre nem emléxem, de ez nevetségesen alacsony.)

Van valakinek ötlete?
A háttérben futott a WOW!

[ Szerkesztve ]

(#761) Lord Vader válasza djadji (#760) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez teljesen normális, ezek a 2D-ben használt órajelek, ha kell rákapcsol és felmegy 775/1000-re. Legalább is normális esetben. Indíts el egy Furmarkot és nézd meg úgy, mennyin vannak az értékek.

lúzer sport club

(#762) T_Stark válasza djadji (#760) üzenetére

T_Stark
(senior tag)

Ezek az órajelek rendben vannak, akkor veszi vissza ennyira ha IDLE állapotban van, vagyis semmi sem használja. De ha fut valami játék vagy vmi akkor 775/1000 kell hogy legyen. Ha nálad játék alatt is ennyi akkor valami gond van a powerplay-el.
Próbáld ki hogy elindítasz egy Furmark-ot és közben nézd meg hogy felveszi e 775/1000MHz-re az órajeleket a kártya.
De én inkább a GPU-Z-vel nézném.

Lord Vader megelőzött :DDD

[ Szerkesztve ]

(#763) djadji válasza T_Stark (#762) üzenetére

djadji
(senior tag)

Hali!

Rögtön tesztelem valamivel. A fura az, hoyg itt is futott a WOW. OK, az nem kergeti agyon a VGA-t, de ha háttérbe teszem a 3D alkalmazást, akkor nem veszi vissza egyből 2Ds értékekre?

(#764) djadji

djadji
(senior tag)

Aha.. valóban. MOHA-t indítottam, és mikro visszaváltottam a tesztre, akkro egy pillanatra lehetett látni, hogy jobbak voltak az órajalak.
De akkor mi lehet a GOND? MIÉRT SZAGGAT MINDEN?
MOHA-t 800ba sem tudom játszani fél óra múlva kifolyik a szemem. Ha fölnyomom 1280x1024-be (ami a monitor natív felbontása) akkor is igaz nem feltűen jobban, de nem is rosszabbul, de szaggat nmint az állat. GYanus, hoyg valami nem stimmel nálam. Ötelet?

Ez egy VTX3D 5670es, azért ennyire nem kéne vacaknak lennie...
Drivert is belinkelem:

GPU-z amit elkaptam egy pillantra MOHA közben:

Mellesleg Win7 64 bit. Lehet hogy ez a gond?

(#765) Lord Vader válasza djadji (#764) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Milyen alaplapban van is ez a kártya? Pontos típus kellene.

lúzer sport club

(#766) djadji válasza Lord Vader (#765) üzenetére

djadji
(senior tag)

MSI P35 Neo

Eddig nem volt vele bajom. Megnézem van e hozzá új bios...

http://kepfeltoltes.hu/view/101122/GPUZ3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

[ Szerkesztve ]

(#767) Sanyi19

Sanyi19
(fanatikus tag)

Aha, akkor felejtem a physx-et meg a CF-et is :),

nekem is VTX3D van és nekem nem akadoznak a gamek, az alaplapi 10.6 os Cataval sem, meg a 10.10 -el sem! Windows 7 64 nekem is!
Minden játék akad amit néztél?

meg lehetne nézni ,hogy a feladatkezőlebn nem-e fut vmi folyamat? ami leterhelné mjuk a cpu-t!

gpu-z vel csinálj már egy képet, ne cpu-z vel!

3dmarkot futtass már nézzük meg ott mit megy! Az is lehet ,hogy vmi baja van a kártyának. vagy valamid melegszik. Everest-ben nézz utána!

[ Szerkesztve ]

“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)

(#768) kisza25 válasza djadji (#766) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Win7 mellé felraktad az alaplap driverét?
nyomj egy GPU-z képet attól okosabbak leszünk :K
előtte milyen VGA-t használtál?
friss a windows?

[ Szerkesztve ]

(#769) djadji

djadji
(senior tag)

IMhol a GPU-s kép. Megnéztem Vader képét is, valamivel az enyém itt-ott lassabb, de azért nem kelle ennyire vacaknak lennie.
Hát a WOW az normális (persze ott se bír fullon mindent)
A Balck Ops és a az új MOHA amit feltettem a gépre, azok kb ugyanazt nyújtják. Megnézzem valami mással? 3Dmarkt06 pl?

(#770) kisza25 válasza djadji (#769) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ez rendben van, akkor a CPU órajelét kéne megnézni, hogy terhelésre felmegy e rendesen

(#771) Sanyi19 válasza djadji (#769) üzenetére

Sanyi19
(fanatikus tag)

Ez a Juniper mag ez mi? Hogy van 640 Shader proci? nekem csak 400 van és Redwood mag!

(#772) Lord Vader válasza Sanyi19 (#771) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igen ez tényleg érdekes. :Y Olvastam egy cikket régebben, hogy Kínába, vagy valami hason ferde országba adtak ki egy erősebb 5670-est, valójában egy 5750 butítás, a 640 stream proci megmaradt, csak a ropikat felezték 16-ról 8-ra. Ha pont egy ilyet fogott ki és nem a GPU-Z részeg, akkor mákja van, és nemhogy akadoznia kéne, hanem menni mint a szél.

szerk: ez az :C

[ Szerkesztve ]

lúzer sport club

(#773) Sanyi19 válasza Lord Vader (#772) üzenetére

Sanyi19
(fanatikus tag)

[link]

:DD

[ Szerkesztve ]

(#774) Sanyi19 válasza djadji (#769) üzenetére

Sanyi19
(fanatikus tag)

hőfokok ,hogy alkulnak? CPU, GPU...
Nincs gyanus folyamat feladatkezelőben?
CPU miylen órajelen megy mikor fut valami játék?
Ram-ba van elég hely?

3dmark 06 jó lesz, meg Vantage is jöhet!

(#775) Sanyi19

Sanyi19
(fanatikus tag)

amúgy vmelyik nap néztem a képét az 1gb-os vtx3d kártyának és már akkor feltünt, hogy miért van rajta +tápcsati: [link]

így már értem ! :D

de a gyártó nem reklámozza, hogy van neki ilyen:
[link]

mind2 nél 627 millió tranzisztort ír azaz Redwood :U !

[ Szerkesztve ]

(#776) Stirbi válasza alvaro (#759) üzenetére

Stirbi
(PH! addikt)

Üdv, tuning mindenkinél egyéni, mivel nincs két egyforma hardver,

157/300 a 2d s orajele igen

figyi nemkell levenni a gyürüket, megfogod és a szürke talapkon finoman állitasz ujjnyomással :), ezt én is megtettem aztán gyönyörüen felfeküdt a gpu-ra a hütö :R

(#777) alvaro válasza Stirbi (#776) üzenetére

alvaro
(tag)

Á, kiszedtem őket, jó ez így :)

Azt azért tudom, hogy egyéni :D Csak valami halvány vezérfonalra gondoltam :)
Leginkább arra, hogy segít-e az összteljesítményen a ramok húzása, vagy nem szűk keresztmetszet.

(#778) Sanyi19

Sanyi19
(fanatikus tag)

20 perc keresgetés után végre találtam egy tesztet, a Juniper-es 5670-ről!

[link]

[ Szerkesztve ]

(#779) djadji

djadji
(senior tag)

Hali!

Megcsináltam a Vantage tesztet (még sose használtan ezt)
Szval valaki ránézne hogy ez kb rendben van e? A CPu alapcsony pontot kapott, lahet hogy CPUt kellene húznom/cserélnem? (bár én ugy gondolom ezt a VGAt még ki kellene szolgálnia..)

Ezekkel a beállításokkal ment:

És ez lett a végeredmény:

Ha valakinek van kéznél Vantage akkro tolna egy tesztet, hoyg mennyit kapp, milyen conffal?
(enyim: E4500 CPU, (asszem), 4 GB DDR2, VTXD3d 5670 1 BG DDR5)

UI. helyesen: ENYIMÉÉÉ lett vóna... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#780) Sanyi19 válasza djadji (#779) üzenetére

Sanyi19
(fanatikus tag)

[link]

a procim 3 ghz-en ment, a gpu pontszámod jó magas, látszódik, hogy több Shader egység dolgozik! hőfokok, hogy alakulnak nálad terhelés alatt?

Egyik haveromnak, azért akadtak a játékok mert a procihűtő rosszul volt fent valahogy nem érintkezett rendesen, megpasztázta majd felrakta újra és utána jó lett...

(#781) djadji válasza Sanyi19 (#780) üzenetére

djadji
(senior tag)

RAktam fel valami CPU figyelőt. Ugyan nem játszottam csak 10-15 percet a BlackOps-al, de 50 fok volt a 2 mag, kb egyformán, a game meg akadt mint a kaka.
Azt vettem észre, hogy tényleg nincs nagy különbség a 800 és a 1280 között. Az utóbbiban 60 FPS és 40-30 között ingadozik. A bosszantó az, amikor FOLYAMATOSAN 1-1,5 másodpercenként teljesen "lefagy". Mintha LAGGolna ugy 1 tized másodpercig, aztán megy tovább. Ilyenkor leesik a FPS is 15re (már amennyire meg lehet állapítani egy tized sec alatt az FPS-t). Mintha tényleg nem a kártya lenen a gyenge (elmondásotok szerint nem az)
De akkor mi a fene lehet az?
Ötlet esetleg?

Most megpróbálom kicsit följebb pöckölni a CPUt megnézem javul e helyzet.

(#782) Lord Vader válasza Sanyi19 (#780) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hihetetlen, hogy ilyen mákja legyen valakinek, hogy kifogjon egy ilyen kártyát, megy rendesen. Bezzeg én nem tudtam ilyet venni. :W :W

lúzer sport club

(#783) Lord Vader válasza djadji (#781) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Procit rakd fel 266x11-re.

lúzer sport club

(#784) Sanyi19 válasza Lord Vader (#782) üzenetére

Sanyi19
(fanatikus tag)

jó lenne megtudni, hogy a vtx3d-nek az összes 1gb-osa ilyen? az oldalon nem ilyet ír, de lehet ,hogy az 1gb-osokat már azzal a maggal forglamazza... rem nem az lesz, h mostmár az összes 5670-be azt rakják változatlan áron, mert akkor én is megőrülök ! :W
(habár legalább a fogyasztásban jobban vagyunk :D)

#781 Megszabad kérdezni, hogy mennyiért vetted és honnan?

[ Szerkesztve ]

(#785) djadji válasza Lord Vader (#783) üzenetére

djadji
(senior tag)

Nagy nehezen elindult a gép 220x11en, de már 233on sem akart (vagy nem akartam eléggé).
Most futtatok egy tesztet, bár 10%tól nem remélek sokat.

A Kártyát egy ismerős ismerősétől vettem, mint kiderült cége is van ami kereskedik ilyesmivel (asszem,)
23.800-at fizettem érte. Kértem Áfás számlát is, azért még nem mentem el, de mintah lett volna rajta egy webalp cím is..
HA meglesz akkor beírom...

(#786) Sanyi19 válasza djadji (#785) üzenetére

Sanyi19
(fanatikus tag)

szerencsés ember vagy :) akkor nem került többe mint egy redwood-os, és abba 400 stream proc van, tiedbe 620, mákod volt! :)

(#787) djadji válasza Sanyi19 (#786) üzenetére

djadji
(senior tag)

Hát még ha menne is ahogy kell.
De sztem valami gépemmel lesz... Pl folyamatosan világít a HDD led, és firkálgat is rá valamit ami sztem nem egészséges.
Mellesleg megtaláltam a GAR levelét a kartyának. Egy szegedi cég, a számla szerint autóalkatrész kereskedés. De sokoldalú ezek szerint. :DDD

Itt az új mérés eredménye +10% CPU húzással.

Most megy 1-2 vírus teszt... hátha.-.

(#788) Sanyi19 válasza djadji (#787) üzenetére

Sanyi19
(fanatikus tag)

hát nézd át hátha, ha meg utána is akad, akkor én a helyedbe ujraraknám...

(#789) Sanyi19

Sanyi19
(fanatikus tag)

Közben metro-ztam egy kicsit, ez a játék fogja meg eddig a legjobban a gépemet(egyedül ezt nem tudom high-on játszani elegendő fps-el), végül 1366x768 DX 10, Normal lett a stabil beállítás, úgy nem akad, kemény helyzetekben sem! :) Csak én érzem úgy ,hogy ez a játék erősen Geforce-re van optimalizálva? Mert a GT220-amon alig futott rosszabbul , ott már a normal mjuk nem volt jó, ott a low volt a nyerő beállítás... (az fele ilyen gyors és érdekes ,hogy csak egy beállítással tudom fentebb tolni, pedig a két kártya ég és föld...)

(#790) kisza25 válasza Sanyi19 (#771) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:Y annyira az órajelet és a PCie sebességet néztem, hogy a 640shader fel sem tűnt :Y
ekkora mázlistát, én biztos tudnék mit kezdeni vele, hogy ne akadjon :D
djadji: ha gondolod cserélhetünk, az enyémmel nem akadnak a játékok :DD

[ Szerkesztve ]

(#791) kriszbon válasza kisza25 (#790) üzenetére

kriszbon
(őstag)

Jahh aztán lehet hogy ezek is úgy lesznek mint a 800 SP-s 4830-ak, hogy sokszor nem hoz annyit a +SP mintha jobban húzható lenne a kártya, bár lehet hogy tévedek. :F

Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!

(#792) kisza25 válasza kriszbon (#791) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

5000 vs. 7000pont 3dvantage -ban, ez tuningal nem tudom mennyire áthidalható :)

(#793) kriszbon válasza kisza25 (#792) üzenetére

kriszbon
(őstag)

Hopp ezt benéztem, mert ez kb annyit hoz mint a 4850-es. :B :U

Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!

(#794) kisza25 válasza kriszbon (#793) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

itt azért 240shaders van pluszban, nem 160
és még azt is lehet tuningolni :K

(#795) Sanyi19 válasza kisza25 (#794) üzenetére

Sanyi19
(fanatikus tag)

Előző hozzászólásomban , linkeltem egy tesztet: [link]

Ott meghúzzák rendesen!

(#796) Dark KillerX

Dark KillerX
(őstag)

djadji itt nézted a BIOS-t [link] ,mert tök egyszerűen fellehet frissíteni,Win7-en keresztül akár,az MSI Live Update-tal!

Nekem is ilyen lapom van,és semmi gondom nincs vele,de a gyári BIOS bizony tuning szempontjából sz*r volt. ;]

[ Szerkesztve ]

(#797) djadji válasza Dark KillerX (#796) üzenetére

djadji
(senior tag)

Hi!

Néztem a lap BIOSát is, a live update-al, de nem egészen értem az hoygan működik. Feltettem az új BIOSt az 1.10 helyett az 1.A0-t rakta fel (Az MSI oldalán 2.1et találtam, csak LIVE Updatettal lehet frissíteni). Aztán megint futattam, megint fel akarta tennei a 1.A0.t, nem egészen világos a dolog.

Vírust nem talált, 1-2 malware volt. Most még Lap BIOS vacakolás lezs, he nem segít, akkro reinstall lesz. Nem hagyom, hoyg elvesszen egy ilyen mákos kártya eredménye! (mondjuk előtte 3450es volt a gépben átmenetileg és az új VGAval nem telepítettem újra.. lehet ez a para?)

(#798) djadji

djadji
(senior tag)

Hát.... sajbnos a CPUm nem akar elindulni még 220-on sem mindig.
Az biztos, hogy lesz egy win ujratelepítés...
Azért eszembe jutott valami?
Nem lehet hogy a DDR2 RAM és a relatíve gyenge CPU húzza vissza teljesítményt? Bár akkor alaplap CPU RAM csere kellene , arra meg most nem futja...

(#799) kisza25 válasza djadji (#798) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

elégnek kéne lennie, itt a windowsban lehet valami bug, de megcsinálhatod, hogy teljesen eltávolítod a drivert/CCC/atimanagert-t újraindítasz és regisztriből kitörölsz minden ATI/AMD bejegyzést és utána rakd fel a kártyához kapott drivert, vagy a legújabb catalistot

(#800) kisza25 válasza djadji (#787) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nekem ez a vége a cuccnak:

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  ATi Radeon HD 5670
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.