nem jelet meg meg a problema (mondjuk nagyon minimalisat haszanaltam eddig)
10.1-es catalyst al megy.
@stevve: kb az 5770 felezese, szval akar erintheti
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart!
nem jelet meg meg a problema (mondjuk nagyon minimalisat haszanaltam eddig)
10.1-es catalyst al megy.
@stevve: kb az 5770 felezese, szval akar erintheti
Köszönöm a választ!
Mindenkinek: vettem én is egy Sapphire példányt, ha kérdés van, jöhet. 
[ Szerkesztve ]
Grat hozzá!
Minden általános tapasztalat jöhet róla. 
PH semleges
A legfontosabb: Mass Effect (1) 1024x768 full-full extra beállításokkal 45-60 FPS 
És rendkívül halk. Egyáltalán nem hallom a procihűtő mellett, ha leszabályozom azt, akkor sem. Pedig itt van a gép mellettem, levett oldallappal.
Egyelőre ennyi, 30 perce van bent, kérdezzetek, ha van valami.
[ Szerkesztve ]
Eddig akkor elég jó. 
Hőmérsékletekről tudsz nyilatkozni?
[ Szerkesztve ]
PH semleges

Ha a monitorod engedi, próbáld ki magasabb felbontásban is, kíváncsiak vagyunk az eredményekre! Bár nem tudom, hogy az adataidnál írt 17-es crt monitor mit bír.
A tejet a tőgyfáról szüretelik!
Ennyit sajnos, tovább nem.
stevve: ha tudom, megnézem, speedfan-ban még nem találtam meg.

Szerintem annak a monitornak is tudnia kell az 1280x1024-et, csak akkor a frissítése elég pocsék [link]. De egy pár teszt végett csak kibírod. 
Egyébként lehet hogy kell hozzá keresni drivert, mert az enyém is csak úgy tudja(igaz nem olyan típus).
Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
Megmértem:
Mass Effect 1 1280x1024-en full-full beállításokkal: 55-63 FPS belső tereken, ha egyébként töltene a játék akkor leesik 35-re egy egy pillanatra (ez mondjuk csak részben VGA, régebben itt ugyanezen a konfigon 6-7 mp töltés volt, most folyamatos, csak az FPS esik 1 mp-re), külső tereken (prezidencia) 50-57 FPS forgolódva, pogózva össze-vissza.
Hőmérsékletet milyen szoftverrel nézzek?
[ Szerkesztve ]
Ez már mindjárt szebben hangzik. Emberi felbontáson is meg állja a helyét. 1280-ra szerintem elég lesz mindenhová. 
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

Jó kis kártya lesz ez.
DeFranco: Hőmérsékletet a GPU-Z legújabb változatával nézheted meg. De az Everest is képes rá.
[ Szerkesztve ]
A tejet a tőgyfáról szüretelik!
135 ben irtam:
a venti szinten, de lassan forog, halk, alig hallani, - (3d-ben 43%on, es mindossze 46 fokos a gpu...
Az egész jó. A barátságos hőmérséklet nálam elég fontos kritérium.
PH semleges
nalam is, de taglaltam mar a #135-ben ezeket. 40nm-en, kulso tapcsati nelkul ekkora bordaval, es ventivel boritekolva van a halk, huvos mukodes.
elgondolkodtató, a monitorom max 1280*1024-et tud lehet még is csak 5670-lesz,
nekem 4670 is mindenre elég volt nem vagyok az a nagy hardcore játékos, de azért néha rám jön és végigtolok egy-egy game-t
ELADÓ Llano A8-3500M mobil processzor 4magos 1500Mhz/2400Mhz turbo TDP 35W##Aerocool Qs-200 midi gamer ház##

HD5570 tesztek:
HardwareCanucks
Elitebastards
Rage3D
Anandtech
GURU3D
Hexus
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."
Hát... nem túl rózsás... 

Nagyjból az lesz a helyzet, mint 4650/4670 között... Biztosan lesznek jóféle 5570-es karik az első szériákban, amiket majd megéri megvenni, mert elég kicsi különbség lesz teljesítményben, árban viszont annál inkább... Remélhetőleg 
ELADÓ: href.hu/x/7wd7 ; Samsung P2450 FULLHD monitor, erősítő+hangfalak, Nikon digi fényképező, Nokia 6020, Panasonic FULLHD kamera, stb... csere ON; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
Jól van, megy le az ára már az "I" betűs boltban is... alakul ez.

Ehez az kene, hogy GDDR5 memoriaval szereljek a HD5570-et, de erre nagyon kicsi az esely, vagy az megfogja dobni arazasban.
Szurok nelkul 1280x1024-ben ~30%, 4xAA/16xAF mellett ~38% elonye van ebben a tesztben a HD5670-nek, nem veletlen, hogy a kartyat nem HD5650-nek hivjak, es magasabb felbontasban az elony megtovabb no a HD5670 javara.
[ Szerkesztve ]
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

Jon a HD5550, 320SP, DDR2 memoria.

üdv,
egy 3 GHzre húzott e1200 elég ehhez a kártyához 1680/1050es felbontásban?

Amit említettem párt, annak is elejében voltak nagyon jó darabok, hátha itt is bejön egy-két neves gyártó valami kedvcsináló tuningolt példánnyal... 
Igaz, ddr5 már túl nagy extra lenne... 
lajafix: e1200-es procit én már 4670-hez sem tartottam elégnek, elég kevés benne a kess 
ELADÓ: href.hu/x/7wd7 ; Samsung P2450 FULLHD monitor, erősítő+hangfalak, Nikon digi fényképező, Nokia 6020, Panasonic FULLHD kamera, stb... csere ON; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!

Nem, ehhez legalább egy e6600 / e7300 @ 3Ghz kéne.

Próbáltad is az e1200at 4670 mellett? Vagy elméletből mondod? (nem cseszegetni akarlak komolyan kérdem)
tudom hogy kevés a cache, épp azért járatom 3 ghzen.
csak hát kevés a cash. 
1680 már elég vga limitált felbontás, ezért bíznék benne. bővíteni is max e3200ra bővíteném.
joi29: jaj...
[ Szerkesztve ]

Jaj ám az e3200-al sem lennél sokkal beljebb mint a mostani @2.8Ghz-essel.
Egy E3200 tuningolva szerintem simán elég lenne egy 5670-nek, főleg vga limit mellett. Ami a PH teszt szerint 1280x1024-ben mindent max-ra téve már előjön, szóval nem egy nagy was ist das ez a kártya, hogy bika proci kellene alá 
Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

Mondja ezt az aki Q9400-al használta a 4670-ét. 

Próbáltam már, igaz csak 2,6ghz-en ment. Érezhető különbség volt e5200-vel 3,5ghz-en. Ha játszok, akkor általában cod4-cod6-al... ezeknél kevésbé szaggat be amikor hirtelen nagyobb terület felé tekintek, vagy többen jönnek, nem ugrik le hirtelen az fps - igaz kisebb procinál sem tartott túl sokáig, de multiban pont annyi idő alatt lelőnek 
3dmark06-os tesztekben annyira nem számottevő a különbség, 100-200pont körül, most így fejből nem tudom már pontosan.
e3200-es procihoz még nem volt szerencsém, de kicsivel lehet gyengébb mint az e5*** széria, viszont árban közel azonos.
Amellett csak E6700 volt. A Q9400 mellé van a 2600XT 
8000. szakmai hsz-em 
[ Szerkesztve ]
Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

én nem vagyok ennyire power user, amivel neten néha játszok a jelenlegi konfigon is akadás nélkül megy, merthogy 2002es kiadás...
Az újabbak max singleben érdekelnek, nem is akarok sokat rászánni.
kösz mindenkinek ha megveszem majd jelentkezek.
[ Szerkesztve ]

Üdv.
Na hát én is gondolkodtam ezen a vga-n,de lehet nem ez lessz.Nekem mindenhol az jött le hogy ez a vga nagyon nem éri meg.Multimédiára sok és drága,játékra meg hát elég gyenge.4670 is megveri 1-2 játékba,az 4770 meg a porba alázza.Még nézegetem a hozzászólásokat ,hátha,mert teccik a vga,de akárhogy nézem az apróba meg itt ott 5750 tényleg csak pár ezerrel drágább használtan,ha mindenképp dx 11 kell.

Ne beszélj már zöldségeket. Újabb játékokban egy HD5800-nak nem kell 3ghz-nél nagyobb proci, nemhogy egy ilyen agyonherélt cuccnak. Egy ilyen már 1280/4AA mellett mindenhol limitáló tényező. Hát még 1680-ban.. 
Semper Fi

Srácok,
Segítség kéne.
Egy ilyen VGA-m van, de Win 7 alatt az istennek nem tudok feltelepíteni SEMMILYEN drivert. Sír, hogy alap VGA illesztőprogram, meg, hogy 16 MB összes RAM, de a hivatalos ATI drivereket sem viszi.
Mi lehet a gond?
A kapott CD-t próbáltad? Addig nekem sem volt hajlandó felismerni, amíg azt kompletten fel nem tettem.
Szedj le mindent, ha kell, akkor rendszervisszaállítás akár, és indulj neki a CD-s driverrel, catalysttal. Milyen márka?
[ Szerkesztve ]

Alap CD-nél sem akar engedelmeskedni.
MSI 5670
Már próbáltam az MSI honlapjáról is befrissíteni, de nem sok sikerrel.

Most láttam, hogy az 512 MB-os változat már lassan 21.000 Ft alá kerül...
-

Ha van lehetőséged, hogy másik gépben kipróbáld...
Esetleg a win7-ben jogosultsági beállítások nem zavarhatnak be? 

Megvolt, másik gép, XP alatt minden probléma nélkül feltelepíti mind a CD drivert, mind a netről leszedett MSI drivert, mind az ATI honlapjáról leszedett legfrisebb drivert.
Egyszerűen elképzelni nem tudom, hogy miért nem akarja telepíteni Win 7 64-bit alatt, az erre készített driverrel.

nincs bekapcsolva valami szuper vírusvédelem, tűzfal, akármi?

Csak a drivert próbálod felrakni, vagy controll centerrel együtt mindent? Esetleg egy régebbivel megpróbáltad már, mondjuk e kártya esetében nem tudom mit produkálna...
Megpróbálhatnád még más márkához adott driverrel is esetleg, hátha 

Alap Win tűzfal van csak (már ha van), teljesen szűz Win 7-nél telepíteném.

Próbáltam már csak külön drivert is, akkor sem.
Kipróbálnám régebbi driverrel is, ha más nem, linket tudsz adni esetleg hozzá?
Egyszerűen megőrülök, hogy "Standard VGA interfész - 16MB VRAM"-t kell használnom a rendes 5670 helyett. Nem hajlandó felismerni....

Simán egy régebbi catalyst driverre gondoltam... letöltős oldalakon biztosan találsz régebbi verziót 
Esetleg másik vga-t próbáltál a gépdben? Nem-e a lapnak van valami gondja...

Hát "kéznél" csak egy ezer éves 6800GT volt, de azt vitte minden probléma nélkül. Igez ez NVIDIA.

"Egyszerűen elképzelni nem tudom, hogy miért nem akarja telepíteni Win 7 64-bit alatt, az erre készített driverrel."
Catalyst 10.1 nem tamogatja a HD5670 kartyakat.

WoW.
Végre egy használható infó. De akkor az ATI honaplján az adott kártyát kiválasztva miért hozza ki ezt, mint drivert?
Ill. honnan van az infó, hogy valóban nem támogatja?

"Végre egy használható infó. De akkor az ATI honaplján az adott kártyát kiválasztva miért hozza ki ezt, mint drivert?"
Rosszul van kint.
"honnan van az infó, hogy valóban nem támogatja?"

Sziasztok
Pont ma vettem Én is egy ilyen kártyát. PowerColor márkájút. Nekem sem működött az Ati honlapjáról letöltött 10.1-es driverrel, csak a PowerColor oldaláról leszedett szintén 10.1-es driverrel. De a letöltés mellett ott szerepelt, hogy 02.12-én frisítették, gondolom ekkor rakták bele, hogy támogassa a most megjelent kártyákat.