Miért ne lenne jó,? 
Gut...besser....tróger. :)

Miért ne lenne jó,? 
Gut...besser....tróger. :)

Jó abba a lapba. Jó márka a Sapphire de mint az összes többi gyártó ez is a szabványos redwoodos gpu-val szállítja az 5670-jeit. Van egy gyártó a VTX3D, amelyik egy kb 25 %-al erőssebb juniper gpu-val adja és ugyanannyi pénzért. Ezt azért érdemes figyelembe venni!
“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)

Szóval ha gyorsabb 5670-t akarok akkor VTX3D-verziót keressek? 
Am köszi mindenkinek a válaszokat 
A siker nem döntő, a kudarc nem végzetes: a bátorság, hogy folytasd, ez az, ami számít. |BC2: Imi(HUN) Origin ID:Imihungary

Igen, az még a 6670-től is gyorsabb kicsivel.
“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)

Köszi :dd
A siker nem döntő, a kudarc nem végzetes: a bátorság, hogy folytasd, ez az, ami számít. |BC2: Imi(HUN) Origin ID:Imihungary
Na pont olyan kéne nekem, bár fájó pont, hogy piros nyákkal hozzák ki.
Samsung ST500 fényképező: teljesen új, garancia, doboz, gyári cuccok, 4Gb SDHC, puha vagy kemény tok, mini tripod. 40.000 - http://href.hu/x/g0qi

Igen. Ami GDDR5-s és van rajta +tápcsati.
Majdnem HD5750...

Tényleg? O.o

Üdv Urak.
Ha minden igaz,hétfőn hozzájutok egy Sapphire HD 5670-hez.
Kérdésem az lenne hogy Intel p35-ös chipszettel lehet e gondja a kártyának..
Ugyanis itt olvasgattam,és mint látom pár embernek meggyűlt az inteles alaplapokkal a baja..
A dohányosok korábban halnak,késöbb rájának vagy polipnak öltöznek farsangkor..."Olyan vagyok mint egy hal.Fejem is van,de a farkam irányít"

Nyugodtan vedd meg.

Igen.

Nem vétel lesz,cserebere 
Az alacsony fogyasztása miatt megyek bele,nálam a teljesítmény már másodlagos.
(Egy Geforce 9800GTX+ -t adok érte)
A dohányosok korábban halnak,késöbb rájának vagy polipnak öltöznek farsangkor..."Olyan vagyok mint egy hal.Fejem is van,de a farkam irányít"

Akkor cseréld el 

Azért annyit még megkérdeznék hogy kisebb felbontásokon még teljesít valamit a kártya?
Nem FullHD meg ilyesmik csak olyan 1280x1024 esetleg 1440x900..

Persze. Oda bőven elég.

Az remek,úgyse játszok friss játékokkal,akkor meg tényleg megéri cserélnem
járt nálam annó pár 5670, a zafír darabok jól mentek tuningban, ha szerencséd van, 850mhz felett is életképes a gpu, a ram pedig 1000-1100 fölött, az pedig már szép teljesítménytöbblet.
Samsung ST500 fényképező: teljesen új, garancia, doboz, gyári cuccok, 4Gb SDHC, puha vagy kemény tok, mini tripod. 40.000 - http://href.hu/x/g0qi

Igazán nem akarok tuningolni,bár gondolom nagy többletfogyasztást nem jelentene..
Ha alapórajelen is elboldogul a pár éves játékokkal,akkor nem fogom feszegetni a határait..

Halihó 
A HD 6750/6770 Mennyivel gyorsabb ennél?
Mármint 25k-ba kerülnek és a HD5670 pedig 19k-ba asszem, szóval megéri az a +6k a 6770-ért? vagy 6750-ért?
A 640SP-s VTX3D HD5670-ek elvileg gyorsabbak kicsivel a HD6670-ektől és HD5670 árba vannak.
Én 512-es 8800GTS-t cseréltem 1 gigás 5670-esre, és tökéletes kis kártya. 1440x900-ra nagyon jó választás még most is. Szintén P35-ös lapban wan, egy wolf magos E6600 hajtja.
Megnéztem a számlát, 2010, 11-edik hóban vettem
, még 26-ért. Azóta se volt semmi gondja, minden hónapban kapja au új drivert, és megy. Pedig a gyerek rengeteget játszik rajta, nincs kímélve.
[ Szerkesztve ]
lúzer sport club

Itt egy C2D e6600 (Conroe) van,persze megrángatva..
Nincs igazán bajom a 9800GTX+ al sem,csakhát a fogyasztása..Meg nálam nincs kihasználva,elég keveset játszok,ezért is akarok cserélni
Jó kártya volt a 9800GTX, de eljárt felette az idő. Nem beszélve arról, hogy elég rendesen döglődik ez a széria is már, ne habozz a cserével.
Az 5670 az újabb játékokban szerintem még gyorsabb is. A Dirt3 közepes - magas beállításokkal 2xaa-val 40-50 fps-el fut rajta DX11-ben.
[ Szerkesztve ]
lúzer sport club

Szerintem te kevered a G80-al.
A GTX G92-es azok azért bírják.
vagy G92b és akkor még kisebb fogyasztás. Bár mindezektől függetlenül, én is a cserét választanám.

Az enyém elvileg g92b,everest szerint g92gtx..
Dehát a 150 wattos fogyasztás terhelés alatt...Ha felére csökkenthető,akkor miért ne?
1ghz-s gpu-val a teljes konfigom nyaldosta a 150 wattot, nemhogy csak a vga. 

Nálam meg csak a vga zabál ennyit..
És még ki sincs használva ténylegesen..
Nem keverem semmivel.
lúzer sport club

Jó estét 
Ebbe (http://www.asrock.com/mb/overview.hu.asp?Model=N68-GE3%20UCC&cat=Overview) az alap lapba bele menne a kari? pontosabban egy VTX3D-s HD5670 1GB DDR5
fontos lenne 

Igen.

Köszkösz
Esetleg még valaki akinek HD5670-je van és játszik/játszott bf3 on?

Esetleg valaki meg tudná mondani hogy hány pines táp csati kell a vtx3d hd5670 1gb ddr5-ös höz?
nagyon fontos lenne 

elvileg nem kell hozzá, ha juniper magos akkor kell a 6 pin 
Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót!

1000hála neked 

Üdv!
A gpu-t fel lehet valahogy 900 fölé rántani?
Mert ati ccc-ben csak eddig tudom húzni.
lúzer sport club

Kösz, itt már engedi. 
Viszont nem engedi a feszültséget állítani.
940-ig megy alap feszen, utána már nem stabil.
AMDGPUClockTool pedig nem indul el, mert win8-as driverrel nem kompatibilis. 
Ezeken nem nagyon lehet feszt állítani.
lúzer sport club

Azért jó lett volna az 1 gigás gpu mert akkor behoztam volna a 4830.
De érdekes mert a memóriára így azt írja a gpu-z hogy gyorsabb, pedig csak 1100-on járatom.

HAliho 
A HD4850 1GBD5 erősebb ennél?
BF3-ra gondolok h abban erősebb is?
megéri az a +3k?
Igen, erősebb.
lúzer sport club

860/1060ra húztam a kártyát, csökkent a teljesítménye kb...ez normális?
ASUS M4N68T-M LE V2 // AMD Athlon II X3 455 (3533 MHz) // Sapphire Radeon HD 5670 1GB GDDR5 // Kingston DDR3 1333MHz 4GB // Seagate 500GB 7200rpm 32MB SATA // Logitech G400 // Steelseries Qck Goblin Edition
Nem. Gyorsulnia kell.
lúzer sport club

Pont ezért kérdeztem...mert a benchmark pontszám olyan 150 ponttal nőtt...de pl cod2ben olyan fps laggom volt, hogy valami hihetetlen...és kaptam kékhalált, sötétült el a monitorom csak úgy simán, stb stb...
visszavettem gyárira mindent, azóta noproblémó.
ASUS M4N68T-M LE V2 // AMD Athlon II X3 455 (3533 MHz) // Sapphire Radeon HD 5670 1GB GDDR5 // Kingston DDR3 1333MHz 4GB // Seagate 500GB 7200rpm 32MB SATA // Logitech G400 // Steelseries Qck Goblin Edition

Gigabyte HD 5670-el nyomom BF3-at. VGA csak 512-es (GDDR5), egy PII X4 955-el (alap órajel, semmi cibálás) és 3 Gb ram (DDR2 800 Mhz) támogatásával használom. Nem azt mondom, hogy pengén hasít a kártya, de 1280x1024-ben nagy mappokon még 64 fővel sem volt akadásom (Caspian, Op. Firestorm, Karkand-os pályák. Jó az biztos, hogy nem is 60 FPS-el ment
. De ha füst vagy robbanás van előttem sem szaggatt be a kép.). Nagyjából MEDIUM beállítások mellett.
GFWL: m4dm3nHUN | CoD 4: M4dm3n | Steam: M3h4n1k | OriginID: m3dm4n | Battlelog: m3dm4n