Hirdetés

2012. május 26., szombat

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  ATi Radeon HD 4890

(#901) HSM válasza Abu85 (#898) üzenetére

HSM
(PH! addikt)

Pontosan mit csinál a második híd? Korábban olyan pletykákat, sőt teszteket is találtam, hogy 2 híddal lassabb volt, mint eggyel, de olyanokat is, ahol semmi változás nem volt? :F

[ Szerkesztve ]

Fullos Intel I7 félkonfig eladó!!! EVGA X58 3X SLI + tuningbarát Intel I7 920 + 3*2GB OCZ Platinum 1600@CL7 + Thermolab BARAM hűtő + venti ****************Link a hirdetéseimhez: http://href.hu/x/9ghe**************

(#902) HSM válasza Abu85 (#898) üzenetére

HSM
(PH! addikt)

Hupp, elbénáztam, dupla lett... :B

[ Szerkesztve ]

Fullos Intel I7 félkonfig eladó!!! EVGA X58 3X SLI + tuningbarát Intel I7 920 + 3*2GB OCZ Platinum 1600@CL7 + Thermolab BARAM hűtő + venti ****************Link a hirdetéseimhez: http://href.hu/x/9ghe**************

(#903) Zsubi válasza TTomax (#882) üzenetére

Zsubi
(őstag)

Ha nem lesz extrém tuning akkor elég lesz: i7 920@3.8Ghz+HD4890 CF= rendszer fogyasztása csúcsban :R

[ Szerkesztve ]

Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

(#904) Keldor papa válasza Beowulf_78 (#900) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Esetleg ha mégse lenne, szólj, van itthon 2.:) SLi híd is...

(#905) szacsee válasza Beowulf_78 (#876) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Miért van olyan érzésem, mint mikor a hóhért akasszák? ;] :DDD

(#906) Beowulf_78 válasza szacsee (#905) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lehet akasztani fogják. :DDD Bár a 4890 nem volt semmi bajom idáig. Ezek után lehet hogy lesz. ;]

Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

(#907) Zsubi válasza Beowulf_78 (#906) üzenetére

Zsubi
(őstag)

Nyáron én is szeretnék kiépíteni egy 4890 CF rendszert és kíváncsian várom a tapasztalatodat, véleményedet a GTX295 után :) A Logout-os tesztre is kíváncsi vagyok:K

[ Szerkesztve ]

Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

(#908) Beowulf_78 válasza Zsubi (#907) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nyáron inkább már az 5xxx felé koncentrálj. ;) Ettől még persze maradhat "best buy" a 4890 is, és persze lehet még olcsóbb is lesz nyárig. Bár úgy tudom ATi-nál befagyasztották egy jó darabig az árcsökkentést, mert nem tesz jót a költségvetésnek főleg így a válságban.

Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

(#909) tzsolesz válasza Beowulf_78 (#906) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Arra legalább jó lesz ez az egész, hogy ha valóban nem fog jól menni a CF, akkor tudd miért szidni újra az ATI-t. :DDD
Mondjuk abban a lapban nem kéne hogy rosszul menjen a CF. :)

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#910) Beowulf_78 válasza tzsolesz (#909) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát én is ebbe bízom. 2x 16x PCI-E sin...csak jó lehet. Olyan nem lehetséges hogy rossz lesz, mert akkor meg leszek lőve VGA szinten a mionitor miatt. :F Jónak kell lennie! :K

(#911) WesTM válasza Beowulf_78 (#910) üzenetére

WesTM
(őstag)
LOGOUT blog

Ne aggódj papi, rosszat még nem hallottunk 4890 cf irányban, reméljük nem is lesz semmi gond. :) Előre is üdv. újra az ati klubban. :R X38-ban mennie kell, ahogy elő van írva. :R

i'm out

(#912) tzsolesz válasza Beowulf_78 (#910) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mindenesetre nem fogsz unatkozni az elején. Tapasztalat. :DDD

Bár én 16 + 4-ben néztem a 4670 CF-et, de a COD5 iszonyat gyors volt 1680x1050-ben high-on 4XAA-val. :Y Nem rossz a CF, csak tudni kell kezelni, és nyugodtan kell hozzá állni. ;]

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#913) Beowulf_78

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Bízom bennetek hogy összehozzuk, ha lesz bármilyen fennakadás! :K :R

(#914) Beowulf_78

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Van egy kis gond...SLI ready Chieftec CFT 850-14C 850W moduláris tápom van. Papíron 2db PCI-E tápkábele van, ami egy 6+8pin-es. Viszont a CF-hez kellene még 2db 6pin csatlakozó ami elvileg meg is van, csak megerősítés kellene. A gond annyi hogy a tápomon levő 1 szabad hely főlé az van írva 8pin +12V Power Connector nem pedig hogy PCI-E mint a másik 2 csatlakozási hely fölé. Az ehhez való kábelt be is tudom dugni és akkor a másik vége 2x6pin lesz, ami elvileg elég lesz hogy a másik 4890-be dugjam, a kérdés csak annyi jól gondolom e? :U

(#915) HSM válasza Beowulf_78 (#914) üzenetére

HSM
(PH! addikt)

Hát elvileg 12V az 12V, nem? :U De ezt szerintem valami táposabb topicban jobban tudhatják.. Vagy valami TT-s fórum, vagy nem is tudom... De vésztartaléknak adnak mindkét karihoz átalakítót ha jól tudom, és a második csatik megvannak a Molex perifériacsatikról... Nem túl szép, de működik... :D

(#916) TTomax válasza Zsubi (#903) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

Nem is tudom éppen most néztem egy tesztet,ott is azt láttam hogy a 4890CF kevesebbel beéri mint a 4870X2,viszont nem volt sokkal erösebb a GTX295-nél... :U

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#917) TTomax válasza TTomax (#916) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

Na hát én ezt találtam...

Azért ez már igencsak necces a tápomhoz... :U

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#918) Beowulf_78 válasza TTomax (#917) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Amikor ki lettem röhögve még annó 1,5 éve amikor eladtam az Enermax 460W tápomat, mert jött a 3870 X2 és oda kellett a nagyobb táp, mindenki azt mondta mi a fasznak veszek 850W tápot...azt mondtam, majd meglátjuk kinek lesz igaza. Nem is kell tápot cserélnem most a CF-hez. :U ;) Egy Tri-way SLI-hez, CFX rendszerhez viszont már igen..oda ajánlott az 1000-1200W.

(#919) Beowulf_78 válasza HSM (#915) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az nálam nem játszik. Az összes molex tápcsatim foglalt. :B Y elosztó meg mint tudjuk annyira szar, hogy 10-ből 10 kontakt hibás. :(
Én is így voltam vele...a 12V a 12V. Meg ha jobban belegondolok, SLI ready rajta van...de ha ezeket nem a VGA kellene dugni, akkor nem is tudnék SLI-t se beüzemelni, szóval valószínűsíthetően oda fog kelleni, mert így bővül 3x6pin+1x8pin-re a csatlakozók száma. Más lehetőség nincs.

[ Szerkesztve ]

(#920) Macka válasza Beowulf_78 (#919) üzenetére

Macka
(PH! kedvence)

Az eretnek nVidás.... :((( :DDD :DDD :DDD

Inkább foglalkozz magaddal... ;)

(#921) Beowulf_78 válasza TTomax (#916) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

TTomax:
Nekem kötelező a váltás ha nem analóg jelet akarok továbbra is nézni. Nincs választásom, lesz amilyen lesz. Ha hozni fogja a 295 szintet nekem az már jó lesz.
Egyébként meg kurva kíváncsi leszek. TechPowerUp tesztjében 10% jobban teljesített a 4890 CF 1920x1200-ban az esetek 90%-ban. Crysis-ban is! Volt ahol mondjuk nem ment úgy a CF vagy nagyon jól ment az SLI ott egál. De volt ahol 30-40% is volt a 4890 előnye! 2 vagy 3 játékban. És ugye van nekem itthon egy STALKER CS, amit még nem kezdtem el. ;] Majd most el fogom. :C

Tök egyszerű lesz az okfejtésem, ami után azt fogod mondani "jogos, én is 4890 CF-et veszek"!
Ha megy az SLI vagy a CF nincs gond. A gond ott kezdődik amikor nem megy rendesen. Nálam ez egy GTX 260 teljesítmény volt 260SP-vel, ami 1920-ra nem túl erős. Ha meglesz a 4890 CF, és mivel látjuk hogy ott van a 285 teljesítményének a seggében, olyan lesz ha nem megy a CF, mintha 98%-ban egy 285-öt használnék, ami erősebb azért mint a 260, még ha a 260 240SP is. Szóval ahol nem megy a multi GPU ott jobban járok. Az pedig a másik hogy jó volt a 295..Crysis, Crysis WH, Crysis Wars...kb. nálam itt ki is fújt a gémek hosszú sora. De összességében a vegyesen kipróbált játékokban nem nyűgözött le az SLI ez az igazság. Far Cry 2-ben lenyűgözött, le is esett az állam! :K De ez csak 1 játék a sok közül, ráadásul hosszú távon dög unalom. Szóval nagyon jó és erős kártya a 295, szvsz. jobb mint a 4870 X2, de a 4890 CF sztem minden szempontból jobb lesz...aztán lehet nagyot fogok koppanni. 1h múlva indulok a kártyákért.. :K

(#922) Beowulf_78 válasza Macka (#920) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

TTomax-nak már kampányolok is! :DDD :DDD

(#923) Macka válasza Beowulf_78 (#922) üzenetére

Macka
(PH! kedvence)

Én addig várok, amíg nem lehet itthon kapni a 4890 Actomicot. Abból jöhet majd a CF.

Inkább foglalkozz magaddal... ;)

(#924) Beowulf_78 válasza Macka (#923) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Minek? :F Pár fokért cserébe? :U Vagy a +30-50Mhz-ért amennyivel többet fog tudni mint az MSI OC? A dual slot-os ref. hűtőnél nincs jobb. Eleve a nagykerbe a nem dual slot-os, ami nem hátul tolja ki a levegőt eleve ki is esett a választásomból. Nem kell hiper szuper agyon hájpolt hűtés...mert régóta tolom az ipart, és lettem már párszor megvezetve a tesztek által, ami főleg a hűtő teszteknél divat. A ref hűtőnél nincs jobb. Amin a ref duál slot-os hűtő sem segít, ott felépítésbeli gond van.
20p múlva indulok. :C

(#925) schwartz válasza Beowulf_78 (#924) üzenetére

schwartz
(őstag)

A Sapphire 4870 Toxic, 4890 Atomic hutese elmeletileg nagyon halk. Nalam plusz pont a ref-hez kepest. (hofokok nem izgatnak, de tesztek szerint ott is eloz)

Fuck yourself Jay Wilson

(#926) arn

arn
(őstag)

[GPUTool, ATI 4890, tuning, skálázódás]

http://project-brian.blogspot.com/

(#927) IreN!CuS válasza Beowulf_78 (#924) üzenetére

IreN!CuS
(senior tag)

sok sikert a CF-hez :)

Egyre keményebb hely ez a PH:) Aki beperelte magát és nyert/Senki nem azt kapja amit "érdemel"/

(#928) Zsubi válasza TTomax (#916) üzenetére

Zsubi
(őstag)

Hidd el hogy elég lesz a HX520-as, arról nem is beszélve hogy eléggé túlszokták őket méretezni teljesítmény szempontjából :K Ha meg véletlenül nem bírja akkor lekapcsol és ennyi de azt azért nem hinném hogy ezt a konfigot nem bírná el vígan :B

Beowulf_78: El sem hinnéd hogy a 460-as Enermax milyen sok mindenre elég, én egy C2D Exxxx + CF v. SLI-t rámernék bízni nyugodt szívvel, persze komolyabb tuning nélkül :D

Nah...... mivan azokkal a kártyákkal, de sokáig tart már ;]

[ Szerkesztve ]

(#929) Keldor papa válasza Beowulf_78 (#914) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

MSi-ben találsz majd 2db ilyen átalakítót, tehát a két kártyánál 4db átalakítót kell, hogy kapj! 1 átalakítóhoz 1 molex szükséges!

Az a 8 pin meg alaplaphoz jó csak, más a dugók kialakítása, nem tudod rádugni a VGA-ra, mert nem megy rá!

[ Szerkesztve ]

(#930) HSM válasza Beowulf_78 (#919) üzenetére

HSM
(PH! addikt)

Hát nem tudom, nekem Y-elosztóból eddig 2-ből 2 működött.... :F Pedig csak az egyik felét dugtam be, mi a fasznak a második? Úgyis nézem,a felmelegszik a kábel, lekapcsolom.... :D De kizárt kb.... És nem is gyenge karikkal volt, egy 4850 furmark-al, és 4870 felével is. Az, hogy fos, és 10-ből 9-szer nem sikerül bedugni, mert egyik tüske jobbra, másik balra állna, hát az más kérdés.... :DDD De kis hajtépés után ha sikerül, (és nem bújt ki a csati hátulján az egyik tüske) akkor már teljesen jól és megbízhatóan működik kihúzásig... :DD

Mondjuk ha eddig tudtad hajtani a GTX295-öt, annak a 8 tűséből lehet csinálni 2db 6 tűset, és akkor ugye van még 2db 6tűsöd alapból, ha jól láttam, és meg is vagy, ha minden igaz.

(#931) Zsubi

Zsubi
(őstag)

GPUTool lehet benne feszültségeket és egyéb nyalánkságokat is állítani :C

[ Szerkesztve ]

(#932) boogie84 válasza Zsubi (#931) üzenetére

boogie84
(PH! addikt)

sziasztok, megérkeztem a klubba :D
a venti halk, 30 perc cod4 multi után sem ment 28 30% fölé
eddig jó!! meg vagyok elégedve vele.
cod4 mutliban fps kiirítrással vacant pályán 3,2Ghzez e8500az 120 200 fps...

►► Eladó cuccok: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=boogie84&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#933) Beowulf_78 válasza HSM (#930) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"8 tűséből lehet csinálni 2db 6 tűset"

Ezt matematikailag elmagyaráznád? :DDD 8 tűsből véleményem szerint 2x4pin lehetne csinálni max. De ha te tudsz belőle 2x6-ost akkor írd le! ;] :DDD

(#934) Beowulf_78 válasza Zsubi (#928) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem mondj ilyet mire elég a 460-as Enermax, addig, amíg nem tudod mi van a gépemben. ;) Ha egy szóval akrnám jellemezni: Káosz! :DDD SATA kártyák 6db dvd író,10 venti...egyéb nyalánkságok. ;)

Egyébként mellékesen beüzemeltem a kártyákat. :) CCC-ben hun látom hogy érzékeli e a CF-et? :B Annyi van hogy a CrossfireX fülecske be van pipálva alapból, ami arra enged következtetni hogy látja a másik kártyát is. Viszont a Graphics adapternél csak annyit látok a legördülő menüben, hogy HD 4800 Series. Eszközkezelő látja mind a 2 kártyát. :K

[ Szerkesztve ]

(#935) lsc válasza Beowulf_78 (#933) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Átalakítóval miért ne lehetne ? Akkor a 6-osból sem lehet 8-ast ? Szerintük pedig lehet . Vagy ugyanitt 2 4-esből egy hatost ?

[ Szerkesztve ]

Az élet kegyetlen .

(#936) Zsubi válasza Beowulf_78 (#934) üzenetére

Zsubi
(őstag)

Így már más a helyzet :D :R

(#937) Beowulf_78 válasza lsc (#935) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha átalakítósra gondolt akkor az oké. ;) Azt hittem átalakító nélkül gondolta. :DDD Mert az sehogy se jött volna ki.

Alap 27% ventivel 63 fokosak a kártyák idle (CCC szerint), és egyelőre még rá se tettem az oldallapot. :Y Kevés lesz neki ez a 27%...belövöm majd ezt is 40%-ra. Megnézem mit tud 40 %-on. :U

[ Szerkesztve ]

(#938) HSM válasza Beowulf_78 (#937) üzenetére

HSM
(PH! addikt)

Persze, átalakítóval... De sehol nem látok olyant... :W Pedig elméletileg tökéletesen mennie kéne a dolognak, ugyanis a 6 tűsnek 75W-ot, a 8 tűsnek 150W-ot kell tudnia szabvány szerint, 12V only mindkettő, szóval egy igen primitív átalakítóval hibátlanul kivitelezhető (lenne) a dolog... :U

(#937) Beowulf_78: Felment a driverük rendesen? Nekem akkor van "idle" 60 fok és 27-30% venti, ha nem megy a powerplay... (BIOS, boot, stb..) Amúgy 52 fok, 24-25%-os ventivel.... :F

[ Szerkesztve ]

(#939) Keldor papa válasza Beowulf_78 (#937) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ájájáj! 40%-on már hangos! Nekem is 27% Windowsban és 58°C! 3D alatt nekem 29%-ra emelte fel max, ami még szintén halk és nem volt 70°C! 33%-tól már kezded hallani a kártyákat, a régi HD4870 felment 36%-ra is, ott már azért volt muzsikája!
Bár neked kettő kártya biztos jobban fog fűteni, de 33%-on még nincs akkora gáz, 40%-on 1 hónap múlva mehetsz a fülészetre...:DDD

(#940) Beowulf_78 válasza HSM (#938) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha Faternak is 58 fok akkor jó lesz ez... :K Az összes PCI slot foglalt. Jelenleg még nagyobb a zsúfoltság a házban mint eddig, ami a hőmérsékleteknek nem kedvez. De mivel ez CF simán lehet 6-8 fokkal melegebb mint a single 4890.
Minden rendbe ment. Nem vagyok azé akkora láma. :DDD CF-et faszán látja. Mivel ez még az nV-s telepítésem a Vantage PhysX error-ral kilép, ellenben a 3d06 lefutott hibátlanul. kelleni fog az új telepítés, bár 3d06 alatt nem láttam képi anomáliát. Minden leszedtem driver sweeperrel, ennél többet nem tudok tenni. Valami benne maradt a registryben, ami a Vantage-al kapcsolatos és PhysX bejegyzés. 1-2 óra múlva kezdem a telepítést, addig tesztelgetek. Nézek pl. egy Crysis Bench-et. ;]

[The Way it's Meant To Be Played - 4890 CF alapon 22115p :DDD ]
[GTX 295 alapon 21088p]

Majd megváltoztatom a hátteret, ez már nem aktuális. :DDD

(#941) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Nem olyan rossz ez! ;]

(#942) HSM válasza Beowulf_78 (#940) üzenetére

HSM
(PH! addikt)

Oks, nekem ennyi, csak gondoltam beírom... nincs baj azzal a 60 fokkal.... ;) Amúgy röhögni fogsz, de én semmi driver-sweeper nélkül simán feltettem Ati után a GTX-et és utána újra az Ati-t, mindig csak a beépített uninstall-al, és semmi gondom nem akadt.... Mondom ezt így egy hónap után... :U Viszont az érdekes, hogy mikor valakinek a tanácsára ráengedtem a driverre egy ilyen pucolós cuccot (nem emlékszem ez volt-e) akkor teljesen megölte a grafikus részét az OS-nek utána egy VGA-driver se ment normálisan, azóta nem használok ilyeneket.... :U És az XP-m is a Vista64-em is vidáman túlélte a váltást.... :U (Igaz, az XP-n nem nagyon játszom, de ott is eddig ment minden...)

"[The Way it's Meant To Be Played - 4890 CF alapon 22115p :DDD ]"
Ez jóóó!!! :C :Y NV vereség hazai pályán? :U Hűűű, de kíváncsi vagyok a folytatásra! :K Verve vagy amúgy, 22685 pötty.... ;] [link] Szerintem alapon szépen visszahúzza a 295-öt a memória... :U Persze, szar ez a bencs, de azért móka... :D

[ Szerkesztve ]

(#943) Keldor papa válasza Beowulf_78 (#940) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Csinálhatnál egy képet a házadról, kíváncsi vagyok hogy néz ki.:) Majd kíváncsiságból tolok én is egy 3DMark06-ot, kb. 2 óra múlva én is húzom újra a Windows-t, bár nálam csak az alaplapcsere keverte meg!

Nem sok egy kicsit az a feszültség Wolfdale-nak? Vagy az nem 24/7?

(#944) Beowulf_78

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az első...konkrétan leesett az állam! :Y :Y :C

[4890 CF Crysis 1900*1200 DX10 alap very high min 23.84 avg 43.34 max 52.49]

Összehasonlításképpen:

[GTX 295 1900*1200 DX10 alap very high NoAA Min 28.28 Avg 38.19 Max 44.95]

Örülök hogy kivételesen Abu-nak nem lett igaza. Azt mondta Crysis-ban jobb az nV, és Warhead-ben lesz kicsi ATi fölény. Hát ezek után hogy Crysis-ban is elpáholta, mi lesz Warhead-ben? Erre aztán komolyan nem számítottam! :B

[ Szerkesztve ]

(#945) Keldor papa válasza Beowulf_78 (#944) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Én mondtam, hogy a GTX-280 OC-t is megveri a HD4890 OC. :P Akkor dupla GPU-knál is ez a helyzet...

(#946) old gray válasza Beowulf_78 (#944) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Minden CF/CFX beszámolóra kíváncsi vagyok, én a kistesóval (2db XFX 4830) lépek be a napokban a CF-klubba. 1-2 helyen olvastam grafikai bugokról, Crysis alatt semmi ilyen nem volt tapasztalható? :U

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#947) Beowulf_78 válasza Keldor papa (#945) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kezdek lelkesülni...érzem a vörös feelinget fater! ;] :DDD
És akkor még hol vannak a szűrős 8xAA eredmények, mert ez szűrés nélkül volt...nézek Warhead-et is. :K Eddig imába foglalom a neved, meg az eszem hogy azt mondtam: "ha neked jó, nekem is jó lesz". Tudtam, hogy nem vagy elfogult, szóval maximálisan hittem is neked, jobban mint annak a 25 tesztnek amit olvastam eddig. ;) És jól is okoskodtam..ha nem fog menni a CF akkor se fogok elpityeredni, max. lesz egy GTX 285 közeli teljesítményem. Nagyon úgy tünik nekem is, hogy annyival jobb jelenleg a 4890 CF a 295-nél, mint amennyivel a 285 SLI jobb a 295-nél.

old gray:

Még így sem volt hogy ez még nV-s telepítés. :U Nézek mindjá FC2 tesztet is. :))

[ Szerkesztve ]

(#948) Zsubi válasza Beowulf_78 (#940) üzenetére

Zsubi
(őstag)

Összehasonlításképpen: HD4770 CF+egy kis tuning :C
Nem is gondolná az ember hogy milyen brutális is tud lenni két ilyen kis szörnyeteg és kijön 60k-ból ;]

Gratula az eredményhez, kezdek elcsábulni :B :R

[ Szerkesztve ]

(#949) Beowulf_78 válasza Zsubi (#948) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Proci sokat dob rajta, de ahhoz képest hogy csak 4770...nice! :C

(#950) Keldor papa válasza Zsubi (#948) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hát igen, ezek az új HD4770-ek nagyon jók lettek, főleg 25k környékén! :Y

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  ATi Radeon HD 4890
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.