TTomax:
Nekem kötelező a váltás ha nem analóg jelet akarok továbbra is nézni. Nincs választásom, lesz amilyen lesz. Ha hozni fogja a 295 szintet nekem az már jó lesz.
Egyébként meg kurva kíváncsi leszek. TechPowerUp tesztjében 10% jobban teljesített a 4890 CF 1920x1200-ban az esetek 90%-ban. Crysis-ban is! Volt ahol mondjuk nem ment úgy a CF vagy nagyon jól ment az SLI ott egál. De volt ahol 30-40% is volt a 4890 előnye! 2 vagy 3 játékban. És ugye van nekem itthon egy STALKER CS, amit még nem kezdtem el.
Majd most el fogom. 
Tök egyszerű lesz az okfejtésem, ami után azt fogod mondani "jogos, én is 4890 CF-et veszek"!
Ha megy az SLI vagy a CF nincs gond. A gond ott kezdődik amikor nem megy rendesen. Nálam ez egy GTX 260 teljesítmény volt 260SP-vel, ami 1920-ra nem túl erős. Ha meglesz a 4890 CF, és mivel látjuk hogy ott van a 285 teljesítményének a seggében, olyan lesz ha nem megy a CF, mintha 98%-ban egy 285-öt használnék, ami erősebb azért mint a 260, még ha a 260 240SP is. Szóval ahol nem megy a multi GPU ott jobban járok. Az pedig a másik hogy jó volt a 295..Crysis, Crysis WH, Crysis Wars...kb. nálam itt ki is fújt a gémek hosszú sora. De összességében a vegyesen kipróbált játékokban nem nyűgözött le az SLI ez az igazság. Far Cry 2-ben lenyűgözött, le is esett az állam!
De ez csak 1 játék a sok közül, ráadásul hosszú távon dög unalom. Szóval nagyon jó és erős kártya a 295, szvsz. jobb mint a 4870 X2, de a 4890 CF sztem minden szempontból jobb lesz...aztán lehet nagyot fogok koppanni. 1h múlva indulok a kártyákért.. 
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.