Na arra én befizetek, mikor fogja az 5830 low edition lenyomni a 4890-t....
Ma lenyom egy 4350 egy 2900XT-t, vagy csak egy pro-t vagy GT-t? Ugye, hogy nem....
De még a 4670 is csak épp utoléri.... Majd kiderül meddig lesz elég, de én amíg lehet, megtartom....
Nagyon bejön a kari minősége, sebessége.
Mikor a 3870-t lecseréltem 4850-re, az is tök felesleges volt, ellettem volna vele bőven az 5xxx-es szériáig is akár..... Valahogy nekem mindig is jobban beváltak az erősebb Ati-k... 3870, 4890.... Az olcsósított modellek sose húzták nálam sokáig... 
(#661) rocket: Maradjon csak a Sapphire, vannak mostanában egész jó nem refi kártyáik, jó áron, többé-kevésbé jó minőségűek is! 
Amúgy változó... Asus 71K körül van, a Sapphire 65-68 mostanában... Ilyen magasságokban már annyira mind1 szerintem az a párezer....
Akkor már inkább nyugodtan használom, és eladom 2 év múlva, még mindig egy év garival valakinek, garantáltan többet fogok érte kapni, mint egy lejárt garis Sapphire-ért.....
Ja, és ott a progi hozzá, amivel úgy tudom állítani a 3D profilt, ahogy akarom, pillanatok alatt... Nagyon hasznos kis cucc, kapásból le tudtam halkítani vele, mivel lehúztam a feszét 1,225V-ra, a GPU-t meg 800-ra....
nem kellett összevissza barkácsolni hozzá.
[ Szerkesztve ]
Fullos Intel I7 félkonfig eladó!!! EVGA X58 3X SLI + tuningbarát Intel I7 920 + 3*2GB OCZ Platinum 1600@CL7 + Thermolab BARAM hűtő + venti ****************Link a hirdetéseimhez: http://href.hu/x/9ghe**************