Hirdetés

2012. május 26., szombat

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  ATi Radeon HD 4890

(#501) Beowulf_78 válasza tzsolesz (#500) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én úgy gondolom nem lesz 4890 X2, mert nincs értelme kiadni. Így a válságban le kell nyelni a békát hogy minimálisan gyorsabb a GTX 295, és az új 5xxx széria kártyáira összpontosítani. Felesleges pénzkidobás lenne a 4890 X2, erre a 4-5 hónapra.

Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

(#502) gyiku válasza Beowulf_78 (#501) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

szerintem sapphire megcsinalja ;)

(#503) Bluegene válasza Beowulf_78 (#501) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

dehogy lenne felesleges! vennék mint a cukrot! főleg ha 1ghz-es magórajellel és 4ghz-es memóriaórajellel jön 4giga rammal :D

de nyílván lenyomja egy 2000sp-s 5850 ősszel(vagy egyenértékű lesz), mint ahogy a 4850 a 3870X2-vel van partiba

Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

(#504) tzsolesz válasza Beowulf_78 (#501) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Végül is igen.

De a pletykák szerint pedig lesz X2.
Hogy mi értelme lesz azt nem tudom, de a 4870X2 piacon való leváltásra jó lenne az átmeneti időszakra.

A sapphire még megcsinálhatja önfejileg. szépen kaszálhatna vele, mert a tehetősebb ATI fanok még a 4870X2-őjüket lecserélnék rá. :DDD

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#505) arn válasza PowerBuldog (#498) üzenetére

arn
(őstag)

az nem lesz egyszeru :) plane, ha telipofogteted meleggel a hazat.

http://project-brian.blogspot.com/

(#506) arn válasza tzsolesz (#500) üzenetére

arn
(őstag)

miert skalazodik jobban? legtobbszor az a gond, hogy nehez a kartyakat olyan helyzetbe hozni, hogy rendesen skalazodjon.

http://project-brian.blogspot.com/

(#508) Dragon18

Dragon18
(újonc)

Valaki tud valami hírt az Asus új 4890-es modelljéről amin
saját hűtés és Fujitsu kondi lesz ???

Mikor adják ki mennyibe fog fájni?

Az Asus honlapján még a 4890 referencia modell sincs fent :)

(#509) HSM válasza Dragon18 (#508) üzenetére

HSM
(PH! addikt)

Még semmi konkrét az OC cuccról, de szerintem nem lesz olcsó.... :U
A refi modell amúgy április 3.-a óta fennvan.... [link]

Fullos Intel I7 félkonfig eladó!!! EVGA X58 3X SLI + tuningbarát Intel I7 920 + 3*2GB OCZ Platinum 1600@CL7 + Thermolab BARAM hűtő + venti ****************Link a hirdetéseimhez: http://href.hu/x/9ghe**************

(#510) PowerBuldog

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nah, kicsit megnyúztam a VGA-m.
Alap feszültségen 910mhz jónak számít? Feltekertem a ventit 100%-ra, így eddig bírta úgy, hogy egy kicsit sem szemetelt.

(#511) rocket válasza PowerBuldog (#510) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Nem szamit jonak, foleg nem "airbus 320" venti modban.

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#512) PowerBuldog válasza rocket (#511) üzenetére

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sejtettem. :(

(#513) rocket válasza PowerBuldog (#512) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Szomorkodni nem kell, sok mulik a szerencsen.
A gyakorlatban a referencia hutovel nem egy tuning bajnok szeria a HD4890, csak papiron volt az megjelenes elott, meg a cherry picked sample kartyakkal keszult tesztekben.

[ Szerkesztve ]

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#514) HSM válasza rocket (#513) üzenetére

HSM
(PH! addikt)

Az AMD az OC 4890-ekre ígérte az 1Ghz-et, ezek meg a sima, nem OC kártyák... És ezek is általában bírják 900-950 között valameddig.....

Fullos Intel I7 félkonfig eladó!!! EVGA X58 3X SLI + tuningbarát Intel I7 920 + 3*2GB OCZ Platinum 1600@CL7 + Thermolab BARAM hűtő + venti ****************Link a hirdetéseimhez: http://href.hu/x/9ghe**************

(#515) BMW001 válasza HSM (#509) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jah, én is ezt várom nagyon. :K De tuti, hogy borzalmasan drága lesz, nem éri meg megvenni. Főleg úgy, hogy belegondol az ember abba, hogy mindjárt itt az RV870, ami egy új jövőt tartogat ezen a piacon.

MPower // BVB Borussia Dortmund ist Deutscher Meister 2012!!!

(#516) PowerBuldog válasza rocket (#513) üzenetére

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

1,35V-al is csak 950-et ment sajnos. Bár igazából mind1, mert eddig is tuning nélkül használtam. Maximum nem fogok a teszt toplisták élén állni.

(#517) rocket válasza HSM (#514) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Hol igert ilyet az AMD?;)
Gyari OC kartyak se birjak 1000mhz-ig, a tesztekben meg a sima kartyak kozott tobb volt ami 3dmark stabilan vitte az 1000mhz-et, mint a gyari OC kartyaknal.
Meg mindig nem lattam olyan felhasznalot akinek stabil lenne a kartya jatekok alatt 1000mhz-en a gyari hutovel, meg 100%-os ventivel se.

Nem is az AMD a hibas igazabol a kialakult 1000mhz hype miatt, hanem a sok looser pletyka oldal akik egy PR slideot keszpenznek vettek, bar biztos jo reklam ez az AMD-nek, es sok ember bedolt neki ;)

Extreme tuningolok se viszik tulzasba a HD4890 nyuzasat, eppen ma neztem xtremesystemen, de nincs semmi extra a HD4890 kapcsan.

(#518) zuchy válasza PowerBuldog (#512) üzenetére

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

Egy kis feszemelés még segítene egy kicsit feljebb tornászni az órajelet, de nem sokkal. Kb: 20-30MHz max. Igazából nincs miért szomorkodnod, hiszen alapórajelen is bőven elég minden játékhoz, kiv Crysis. :)

Nicsak, tag lettem :))

[ Szerkesztve ]

PC-STYLE.hu

(#519) PowerBuldog válasza zuchy (#518) üzenetére

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

1.35V felett már kifagyott, aztán mehetett a reset. De mint írtam, úgy is csak 950mhz-ig ment.
Tényleg elég amúgy mindenhez. :K A Crysis meg egy hulladék, kipróbáltam, és még mindig képes szaggatni. :(((

(#520) Zsubi

Zsubi
(őstag)

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogy a HD4890-nél lehet-e szoftveresen gpu feszültséget emelni és azt meg is kapja-e a kártya :F :R

Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

(#521) Beowulf_78 válasza PowerBuldog (#519) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valami más gond miatt szaggathat. :U Milyen felbontásban és részletességben próbáltad?
Csak azért mondom mert nálam nem szaggat.

Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

(#522) rocket válasza Zsubi (#520) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Szia!
Lehet, es megkapja.

(#523) HSM válasza Beowulf_78 (#521) üzenetére

HSM
(PH! addikt)

Vettél végül 4890-t?

(#524) Beowulf_78 válasza HSM (#523) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem vettem még. De akkor sem szaggathat. Illetve csak akkor ha túl nagy felbontás lett állítva, esetleg sok a szűrés. Nem hinném hogy a Crysis hibája lenne. :U Esetleg még driver, vagy patch hiánya...

(#525) tzsolesz válasza Beowulf_78 (#524) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

De a 4890 teljesítménye köszönő viszonyban sem áll a GTX295-hez..
Te meg ahhoz hasonlítottad. Valószínű, hogy egy 4870X2-őn sem szaggatna. De mondjuk a felbontás eléggé meghatározó. Vagy oda van csavarva az élsimítás neki nagy felbontáson. Azt semmi nem bírja. :DDD

(#526) HSM válasza Beowulf_78 (#524) üzenetére

HSM
(PH! addikt)

Azért sajnos a 4890 is le tud ülni a crysis-től élsimítással, maxon, nagy felbontáson... [link] Jól megy teljesen, de minimális lassulások ezzel is vannak pár húzós helyen.... (Meg persze a GTX260-on is voltak) GTX295-ön szép is lenne, ha csak egy másodpercre is beszaggatna.... :C

[ Szerkesztve ]

(#527) Beowulf_78 válasza tzsolesz (#525) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem hasonlítottam a GTX 295-höz. Ezért kérdeztem milyen felbontás, és szűrés, mert az nem derült még ki. ;) Lehet 1680-ban szaggatott 2xAA-val, és akkor az nem normális jelenség.

(#528) Dashes

Dashes
(őstag)

(#529) zuchy válasza Dashes (#528) üzenetére

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

Az szép! :Y
Tuti nitróval ment, meg az i7 1.69V-os Vcore-ja sem semmi.
Ez már GTX285-t előző teljesítmény :C Csak nem Vantage-ban. :)

PC-STYLE.hu

(#530) schwartz válasza Beowulf_78 (#521) üzenetére

schwartz
(őstag)

Nalam sem. :D ;)

Fuck yourself Jay Wilson

(#531) GabN73

GabN73
(őstag)
LOGOUT blog

hali

biztos átrágott csont,de gtx280 vagy 4890?:) :U

Eladó M-Audio Q40 -----> http://href.hu/x/hv4r

(#532) HSM válasza GabN73 (#531) üzenetére

HSM
(PH! addikt)

Régebbi progik: jelentős GTX280 fölény újabb progik: minimális GTX fölénytől az Ati elhúzásáig változó. De a GTX260-216 mindig megvan a 4890-nek. :K
Kártya minősége kb egál, talán a GTX picit halkabb terhelve. Többi ízlé kérdése.... :D Amúgy asszem itt többen fognak Ati-ra szavazni valamiért, mi így döntöttünk... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#533) PowerBuldog válasza Beowulf_78 (#521) üzenetére

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

1680*1050 Ultra High-on. Semmi simítás vagy szűrés. Volt, hogy 20 FPS alá esett.

(#534) GabN73 válasza HSM (#532) üzenetére

GabN73
(őstag)
LOGOUT blog

:K :K mert gépvásárlás lőtt állok és inkább fps gamekra kellene...ilyen monitorral lenne,és nem nagy felbontáson (bár...attól függ...) mivel olcsóbb is a 4890 de viszont a gtx280 kisebb felbontáson nagyobbat üt :U :U

[ Szerkesztve ]

Eladó M-Audio Q40 -----> http://href.hu/x/hv4r

(#535) tzsolesz válasza schwartz (#530) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nah igen, olyan hogy Geforce-on valami szaggasson nem létezik. Tudomásul vette minden ATI tulaj. Bocsánat hogy ha valaki ilyesmit feltételezett volna még is ebben a topicban. :R :R

GabN73 Ne is törődj azzal a 20-30K árkülönbséggel, vedd meg nyugodtan a GTX280-at. ;) Meg éri azért az 5-8fps-ért. :R :R Ha az ezeréves Crysis-t még ma sem untad meg, és azzal szeretnéd tölteni unalmas perceidet, akkor meg pláne a GTX a menő, a 4890-en szarul megy sajnos, ahogyan azt fentebb írják is. De úgy tudom, hogy a Most Wanted is is gyorsabb Geforce-on, ez meg ugye ki is zárja a 4890-et a GTX280-al szemben. A döntés a te kezedben van, sok sikert. :R

[ Szerkesztve ]

(#536) Bluegene válasza tzsolesz (#535) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát azért megvédem az atit:

1: [link] a 4890 többé kevésbé elveri a GTX 285-öt crysisban vagy egál, ezek szerint crysisba a 280-ast elveri(-10%), az h szaggat lehetséges h a rajta lévő oprendszer miatt van(gagyi vista, spyware), nekem XP alatt a 4850 sem szaggatott crysisnál, vagy túl nagy felbontásba túl sok látványjavítóval is szaggathat nyílván, az AA-t érdemes levenni(sajnos) az sokat kivesz

a másik a régi nvidiás szöveg h a minimum fps 2-3X olyan alacsony az atikon mint nvidián, tessék itt egy teszt ahol kimérték a min fps-eket[link] már ránézésre is látható h az nvidiának arányosan ugyanúgy lecsökken a minimum fps, az sem egy nagy csoda

Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

(#537) Bluegene

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link] itt a 4890-es review, min fps kimérve, nem igaz h az nvidia a jobb min fps-be, kábé egál, néhol a radeon a jobb

fallout3-ba például kifejezetten a radeon a jobb min fps-be a gtx 285-tel szembe[link]

önök a mythbusters epizódját látták :C :DDD

[ Szerkesztve ]

(#538) tzsolesz válasza Bluegene (#536) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csak ironikus szerettem volna lenni. ;)

Természetesen én személy szerint az olcsóbb 4890-est venném meg, mert annyival a GTX280 nem jobb nála, amennyivel erősebb. Már ahol ugye erősebb. Mert bizony sok esetben meg a 4890-en szaladnak gyorsabban a gammák. :R

(#539) Bluegene válasza tzsolesz (#538) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát szerintem a 4890 a magasan legerősebb egychipes kártya

miért is? ezért: [link]

+20-30%(+25%) a DX10.1 gyorsítása, amivel maga mögé utásítja az összes egychipes geforce-t, legalább 25%-kal hagyja le a GTX 280-ast(ha van DX10.1), ami drágább is és talán kevésbé tunningolható

tehát a leggyorsabb egychipes kártya: 4890 OC, 4890

második: GTX 285/4870 1GB

und so weiter.. ;) és sztem már mindegyikbe fognak rakni dx10.1-et

komolyan mondom ha lenne egy GTX 280/285-öm izibe leváltanám egy 4890 (OC)-re és kiszednék belőle 10-20K-t amíg lehet ;] , amíg rá nem jön a nép melyik a ténylegesen gyorsabb

[ Szerkesztve ]

(#540) Beowulf_78 válasza PowerBuldog (#533) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hűűű vazze. :Y Na ezeket az infókat érdekes módon nem látni a tesztekben. Mindenesetre érdekes. Nagyon érdekes. :U Az eddigi tesztek alapján ki kellene ráznia kisujjából ezt a felbontást szűrés nélkül. A géped sem kevés hozzá, megnéztem az adatlapodat. 3,5 Ghz Quad, 4Gb RAM....
Én még mindig azt mondom, próbálj driver-t cserélni, esetleg egy új 64bit Win-t is feltehetsz, ha ez sem segít akkor ha eddig nem tetted, tedd fel az összes létező patch-et a játékhoz. Ha ezután se megy akkor passz. Akkor kevés a kártya, és parasztvakítás az összes teszt, ami nem ezt sugallja, amit te tapasztaltál. Mert ugyanis GTX 260 OC-n is jobban megy persze megtépett órajelekkel.
280,285 pedig kirázza a kisujjából az 1680-at.

(#541) Bluegene válasza Beowulf_78 (#540) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nyílván a windows-ával van gond, fölrak egy újat, vagy megjavítja és olyan eredményeket kap mint a profi tesztelők

egyébként crysis warhead jobban fut xp-n, de a tesztelők vistát használnak

az nem létezik h egy 1 gigás 4890-en szaggasson, nekem az 512mb-os 4850-en se szaggatott hónapokkal ezelőtt, igaz a jó öreg XP-n toltam enthusiast settingsbe, és az is igaz h 1280-ba, de azért akkor se :D

[ Szerkesztve ]

(#542) HSM válasza Bluegene (#541) üzenetére

HSM
(PH! addikt)

Egy centivel se jobb XP-n, DX9 módban fut gyorsabb, Vistán is és XP-n is egyformán.... ;) Ha érdekel, csináltam pár tesztet, megtalálod valahol a 300-400. hsz között. ;)

A 4850-t pedig kiverhetnéd már a fejedből, az nekem is elég "kompromisszumos" volt Crysis WH alatt.... Pedig AA nélkül játszottam, 1680*1050-ben, igaz, Enthusiast-on, XP-n.... De amúgy szerintem se kéne szaggasson 4890-en, bár kinek mi a szaggatás... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#543) PowerBuldog válasza Beowulf_78 (#540) üzenetére

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Őszintén szólva nem tudom. Windows 7 x64 van fönt, minden hasít mint az álom, csak ez nem. Pedig még a legfrissebb patch és driver (9.4) is fentvan. Ha lesz időm megnézem sima High beállításokon.

(#544) Bluegene válasza HSM (#542) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

lehet-lehet

de szerintem sokat számít az oprendszer állapota is, h van-e rajta vírus, mennyi a spyware, hány program fut a háttérbe(XP-n alapból kevesebb és kevésbé erőforrásigényes), milyen a registry állapota,...stb

én az XP-t kitapasztaltam már annyira h egy csomó erőforrás-pazarló dolgot kikapcsolok és optimalizálom, lényegesen jobban megy a krízis :D anno a vistára meg rakódtak a spyware-ek nem érdekelt, az arra jó ;) azonkívűl 1280-ba nyomattam ami sokkal jobban fexik a 4850nek, és abszolút nem röccent meg enhusiaston, és nem verem ki a fejemből mert nálam faxa volt, ha nálad nem az a te bajod

powerbulldog: rakj fel egy SP3-mas XP-t egy másik partícióra lehetőleg valami jófajtát(a win7 attól még megmarad), és utána próbáld ki a krízist, meglátod nem fog szaggatni

[ Szerkesztve ]

(#545) HSM válasza Bluegene (#544) üzenetére

HSM
(PH! addikt)

Akkor majd térjünk vissza erre a témára, ha majd kipróbáltad a Crysis-t egy komolyabb karin is. ;) Én próbáltam GTX260-on is és 4890-en is, sőt, 512MB-os 4850-en is (azon toltam végig) OC 512-es 4850-en is, és OC 1GB-os 4850-en is. És pontosan emlékszem, hogy akadtak helyek szép számmal, ahol a 4850-nek (főleg az 512-esnek) bizony komoly gondokkal kellett szembenéznie.... (Persze, jó móka a 18-25FPS is átlagosan, de hidd el, nagyobb élmény sokkal 25-40-el.....)

De nem baj, majd rájössz magad is.... ;)

(#543) PowerBuldog: Nem kell XP-vel tökölni, a Crysis parancsikonján kell a cél mező végére írni, hogy -dx9, így:
"C:\Program Files\.... ...\Bin32\Crysis.exe" -dx9

De valahol azt is írják, hogy simán jobbklikkel is ki lehet választani....

[ Szerkesztve ]

(#546) Bluegene válasza HSM (#545) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

azt nem vagy képes megérteni h én nem 1650be tolom hanem 1280-ba, ráadásul nem egy szétcseszett XP-n hanem egy megfeleően optimalizált XP-n

nekem olyan 30-40Fps-em volt enthusiast settings-be 1280-ba, igaz megtéptem a karit meg a procit is(3,6ghz, 700/1100)

már rájöttem h ez jó hülye lennék cserélni, az a gond aki nem képes szoftveresen optimalizálni és erőforrásokat felszabadítani az szenved a gépével és tömi bele a pénzt

én már rájöttem h bizonyos határok között lehet javítani a gép sebességén szoftveres optimalizálással, amíg erre nem jössz rá magadtól veheted az újabb karikat, van ötleted például h ha felraksz egy új XP-t alapból kb 90 process fut a háttérben? ami javarészt felesleges neked, ha ezekből tudod melyik az a 70 amit ki lehet kapcsolni, máris csak 20 fut(lol tudom), vagy ha elinditasz egy jobbfajta regisztry optimizert egyből talál 90 hibát, talán ezért megy jobban a crysis nálam, egyébként erre régebben jöttem rá mikor gagyibb gépem volt, h lehet trükközni is szoftveresen, gyakran jobb eredményt lehet elérni vele mint hardveres tunninggal(sőt..), lényeg ha fölraksz simán egy oprendszert annyi felesleges cucc van benne h megdöbbennél, meg mennyi hiba is van benne, nem hiába nevezik a programozók winfosnak

a win7 meg béta állapotú, úgyhogy lehet azért szaggat(bug)

[ Szerkesztve ]

(#547) Beowulf_78 válasza PowerBuldog (#543) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ÓÓóóó vazze. :F :( Ezzel kellett volna kezdened. Win7 alatt nekem is szaggatott a Crysis Wars...1280x1024-ben is. Szar még a Win7, pedig én is a legújabbat tettem fel...még a május 5. RC-s változattal kapcsolatban is szkeptikus vagyok játékkompatibilitás terén. :U Tegyél fel egy Vista X64-et. Ha ott is szaggat, akkor a kártya teljesítménye a gond.
Itt egy teszt hogy kellene szárnyalnia a Crysis-nak...

[link]

(#548) HSM válasza Bluegene (#546) üzenetére

HSM
(PH! addikt)

Megtennéd, hogy lefuttatod nekem ezzel a progival [FRAMEBUFFER Crysis WARHEAD Benchmarking Tool 0.32] ezt a három tesztet:

DirectX 9.0c ENTHUSIAST 3X @ Map: airfield flythrough @ 8 1680 x 1050 AA 0x
==> Framerate [ Min: 26.56 Max: 45.12 Avg: 38.77 ]

DirectX 9.0c ENTHUSIAST 3X @ Map: cargo flythrough @ 8 1680 x 1050 AA 0x
==> Framerate [ Min: 17.23 Max: 37.03 Avg: 32.97 ]

DirectX 9.0c ENTHUSIAST 3X @ Map: frost flythrough @ 8 1680 x 1050 AA 0x
==> Framerate [ Min: 21.44 Max: 39.59 Avg: 30.53 ]

Nem tart tovább 15 percnél, a felbontás legyen nálad 1280*1024, ahogy játszottad! Csak kíváncsi vagyok... ;)

(Az eredményeket innen másoltam: [link])

Amúgy a szoftveres optimalizálás fontosságában maximálisan egyet tudok érteni veled! És ne feledd, hogy nekem sem biztos, hogy azért van 4890-em, mert nem lett volna elég a 4850.... ;) Viszont olyan Ati karit akartam, ami nem 4870, de kifúj a házból.... Az XFX 4850 pedig nem jött be, pláne annyiért.... És hogy ez drága móka +20K-ért? Nekem megérte.

[ Szerkesztve ]

(#549) tzsolesz válasza Beowulf_78 (#547) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Még kiforrott driver sincs Windows 7-re, nem szabad elvárni hogy a Crysis úgy fusson rajta mint az előző oprendszereken.

MÁS: (mindenkinek, egy kis közhely) :B

Egyébként amit még én ehhez hozzáfűznék. Illene mindig megjegyezni, hogy ki milyen módban futtatta a Crysis-t, mert igencsak van különbség Vistán DX10-ben, no meg XP-én DX9-ben. Ég és a föld.

Crysis eredményeket sohasem szabad publikálni anélkül, hogy ne tennénk hozzá milyen oprendszeren, és milyen módban futtatjuk. Szörnyű eltérések vannak.

(#550) HSM válasza tzsolesz (#549) üzenetére

HSM
(PH! addikt)

Én ugyanazt az eredményt kaptam XP 32biten SP2-vel, enthusiast-ban, mint ugyanazokkal a beállításokon/felbontásban Vista 64 SP1-en, DX9 módban.... :F

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  ATi Radeon HD 4890
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.