azt nem vagy képes megérteni h én nem 1650be tolom hanem 1280-ba, ráadásul nem egy szétcseszett XP-n hanem egy megfeleően optimalizált XP-n
nekem olyan 30-40Fps-em volt enthusiast settings-be 1280-ba, igaz megtéptem a karit meg a procit is(3,6ghz, 700/1100)
már rájöttem h ez jó hülye lennék cserélni, az a gond aki nem képes szoftveresen optimalizálni és erőforrásokat felszabadítani az szenved a gépével és tömi bele a pénzt
én már rájöttem h bizonyos határok között lehet javítani a gép sebességén szoftveres optimalizálással, amíg erre nem jössz rá magadtól veheted az újabb karikat, van ötleted például h ha felraksz egy új XP-t alapból kb 90 process fut a háttérben? ami javarészt felesleges neked, ha ezekből tudod melyik az a 70 amit ki lehet kapcsolni, máris csak 20 fut(lol tudom), vagy ha elinditasz egy jobbfajta regisztry optimizert egyből talál 90 hibát, talán ezért megy jobban a crysis nálam, egyébként erre régebben jöttem rá mikor gagyibb gépem volt, h lehet trükközni is szoftveresen, gyakran jobb eredményt lehet elérni vele mint hardveres tunninggal(sőt..), lényeg ha fölraksz simán egy oprendszert annyi felesleges cucc van benne h megdöbbennél, meg mennyi hiba is van benne, nem hiába nevezik a programozók winfosnak
a win7 meg béta állapotú, úgyhogy lehet azért szaggat(bug)
[ Szerkesztve ]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!