Hirdetés

2012. május 26., szombat

(#10) westlake válasza Achill3uS (#9) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

akkor egy kis feszmeres..
meg kell elmitenem a profilokat.. power saving modba a magoknak 1.05 voltot kellene kapniuk, 3d performance modban pedig 1.25-ot (az eleg egyertelmuen kiderul a bios-okbol.. sapphire, asus ugyanazok az ertekek.. gondlom az osszes "gyartonal")
power saving modban a core0 1.262 volto, a core1 pedig 1.059 voltot kap.. ismet nem ertem, hogy a core0 miert a 3d performance feszt kapja, ha power saving modban van a kartya.. jelen allas szerint nem sok ertelme van a profiloknak :U
update: futtattam egy canyon flight-ot (3dmark06), szerintem ez terheli le legjobban a kartyat.. nekem pl. ennel a tesztnel jottek elo a gpu hibak, mikor tul volt huzva a gpu sebesseg.. a lenyeg az, hogy miutan a teszt lefutott, a kartya tenyleg atlotte magat full power saving modba.. 507/500mhz - core0 1.064v, core1 1.061v.. ez mind szep, es jo, csak azt nem ertem, hogy miert kell a kartyat 3d performance modba atkuldeni ahhoz, hogy utana tenyleg full power saving modba kapcsoljon :F
mod: a vram veszultsegek kimereset nem is eroltettem (nem is tudom, hogy kell kimerni oket)

[ Szerkesztve ]

I'm out.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.