Valamit te nagyon csúnyán félreértettél....
Segits nekem...hol írtam hogy minden ismerősömre/barátomra "eredeti" programot erőltetek?
Az "eredeti" számomra azt jelenti hogy jogtiszta! (amit tudunk, hogy miben nyilvánul meg-számla,matrica etc...)
Azért használtam a "gyári" szót, mert gondoltam érthető lesz.....és ugye ebbe az Sp2 is beletartozik....nekem az "gyári", amit a termék fejlesztője ad ki....nem pedig "Fenyő"
"Fenyőnek" mekkora a rálátása a piacra? Segits nekem....Ő végez kutatásokat hogy ki mire használja a PC-jét? Hiszen gondolom, és látom, te is tudod, hogy ahány PC annyi felhasználási mód/terület,,,,a fejlesztő erre próbálja felkésziteni szvsz. a rendszert amit kiad(több kevesebb sikerrel)
"Fenyő" pedig gondolom ennek a "piacnak" egy szeletére koncentrál....ergó valaminek a rovására fog menni a dolog....
És bármennyire mondod, én nem fogom neked elhinni hogy az After Effects-em, vagy a Premiere-em, vagy az álltalad emlitett CAD programok gyorsabban kódolnának/számitanának egy "mókólt" rendszeren,,,mert "Fenyő" belenyúlt....
kérlek irj egy tesztet erről....és ha megmutatod nekem hogy 2 óra helyett 1 óra alatt végez a gép...a szemed előtt viszem le a cd-imet a Dunára, és együtt, nagy nevetések közepette elkezdünk kacsázni velük 
...de ha értetted azt, min volt a hangsúly, valszeg nem kérdeztél volna rá a konfigomra...
Nekem elsősorban nem az a lényeg hogy gyorsabban induljon a "kvék",,,hanem hogy hamarabb végezzen a gép a kódolással, ezzel is több időt tudok tölteni a családommal, barátaimmal(...és valóban nem az első alaplapom)
Főleg azok előtt amit leírtál "Pistiről"....
Én arra a "Pistire" gondoltam aki el sem olvassa a sárga felkiáltójeles ablakot, mit is irt ki a gép, de már tuningol....neki nem fogok segiteni, mert a jólneveltségemnek köszönhetően, sok "Pistinek" segitettem már az életben, és az idegeimet őrölte fel, amikor voltokról, időzitésről, "übertuningról" beszélünk,,de közben rákérdez hogy "te ezt most hova is mentette el...?" És akkor megvilágosulok....bazzeg ez még a könyvtárszerkezetet sem ismeri....
ennyi....(De ez egy erős véglet volt, mert egyébként ha valakinek tudok, segítek!)
A további félreértések elkerülése végett,,,annyit hozzátennék mezei átlagjuzernek tartom magam, és az is vagyok....Csak én átolvastam a súgót, és az összes ablakot amit feldobott a gép...
További "kulcsszó" pedig a "mozis", és nem a Divx..... De éreztem, hogy te is belelovaltad már magad......igy a nagy lendületben biztosan ezt is elnézted....
A "magadfajta hülyéről", meg ismét csak lejött, hogy valami sznob f@sznak tarthatsz, aki bort iszik, és vizet prédikál....
nagyot tévedsz..(ha ilyesmit, avgy hasonlót gondolsz) de talán ez az első soraimból ki is derült számodra is....
További jó forumozást....és oprendszernyirbálást kívánok, vagy annak hibamentes működést....
Elnézést kedves topiclakók...a további beszélgetések, (ha úgy adódik) privátban folytatódnak
[ Szerkesztve ]