sztem olyan 90°C körül lehet játék közben, de nem zavar, nem tenyerelek rá
a 110°C meg régebben volt amikor megbuheráltam a profilokat 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Májsztró
(PH! addikt)
Részvétem.
Ugye-ugye ,hogy nem is éri meg annyival jobban a drágább kártya ... De nagyon durva ,hogy mostanában mennyi száll el ... Ők ezt a garanciázásokból nem látják vissza ,hogy valami baj van ? 
Amik most halnak meg, nem tegnap készültek. Lehet azóta már javították is a hibát. "Szerencsére" gyorsan kibukik. 
Milyennapvan?

tukko1
(fanatikus tag)
Milyen 4850-et vegyek ami 2D-ben bios módosítással kussol? Márkára lennék kíváncsi! 
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tukko1

Djuree
(PH! nagyúr)
na most a szívbaj jött rám! 
counter-strike-oztam, erre egyszer csak minden piros lett. kiléptem, újraindítottam a gépet és semmi kép
mondom az fasza ha behalt a kártyám. mozgatom a vga kábelt, semmi, átdugom a másik dvi kimenetre, semmi. mondom ez halott
nade várjunk csak, mivan ha csak a monitor kábel lazult meg. hát ez volt a gond szerencsére
akkora kő esett le a szivemről mint a Haley üstökös 
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

19870820
(senior tag)
Nekem speciel sapphire 4850 van,még az első szériás tavaly nyári és ez bios modositás nélkül is kussol.Szerintem ilyet már nem nagyon lehet kapni.
Windows Vista Home Basic 64bit Hu , Kaspersky Anti-Virus 2011 (11.0.1.400)a,b ,Windows tűzfal , Windows Defender , Opera 10.62

mpierre
(PH! addikt)
06.05.-i a vásárlás. Múlt hét pénteken látott először gépet. Amúgy garis, 2 évig. A szomorú, hogy a boltban xp-vel (sok értelme van!) ment és nem szemetelt. Majd újra viszem vissza.
wd40, mint portalanító eszköz...!!!!!? ¤ BattleTag: Deckwood#2527

old gray
(PH! addikt)
Ez igaz...
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

somasz
(senior tag)
Helló srácok!
Találkoztatok már azzal a problémával, hogy a GTA4 indokolatlanul beszaggat? Értem én ezt úgy, hogy nem kéne neki... Igen, tisztában vagyok a rendszerkövetelményeivel, optimális beállításokon próbáltam egy Win7 64bites RC változaton. Játszhatatlanul beszaggatott, 9.5-s és 9.6-s catalysttal egyaránt. Gép az adatlapon
Megoldásokat, ötleteket nagyon várom
Gigabyte 6850OC több, mint két év garral eladó: http://tinyurl.com/6vhu8m4

Djuree
(PH! nagyúr)
a gta4 tiszta bug ilyen szemprontból. xbox360-on is popupol mint állat, beszaggat, pedig ott aztán tényleg nem kéne 
[ Szerkesztve ]
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

Májsztró
(PH! addikt)
Valóban
Nagyon gyorsan viszik ezeket a kártyákat. Kíváncsi lennék ,hogy összesen mennyit adtak el eddig a radeon 48** szériából 
Ha nagyon szépen akarok fogalmazni, akkor egy iciri-picirit bugos, és és elfelejtették optimalizálni.
(#311) Májsztró: Passz, de biztos nem annyit mint a 9500GT 2Gb DDR2 editionból. 
[ Szerkesztve ]
Milyennapvan?

P00By
(PH! nagyúr)
Mainstream Graphics Card Roundup(tom's hw)

old gray
(PH! addikt)
Jó "kis" teszt. Tomék tesztjei hitelesnek tekinthetőek, semmi nv vagy ati részrehajlás? 
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

madgie
(VIP)
Nekem hitelesnek tűnik átfutva, GTX 260 vs 4870/1GB ügyben legalábbis azt hozza, amit tapasztaltam.
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia
Másnál is ad ilyen fülsüketítő, magas frekin szóló "ciripelő" hangot a 4850? Bekapcsoltam a gépet ma és azóta van. Remélem nem xarik be más most a kártya!
[ Szerkesztve ]
Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

lipi67
(PH! nagyúr)
Nálam spec. nem, de itt olvastam már , valaki írt ilyesmit.. 
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
Sajna egyik se hozta meg a várt a eredményt, továbbra se ad képet. 
Elado cuccok --► http://href.hu/x/d7en

P00By
(PH! nagyúr)
Szoktak "érdekes" dolgokat csinálni
Ennél a tesztnél úgy látom nem.

Májsztró
(PH! addikt)
Ezek szerint lap-vga inkompatibilitás van ? Ilyenről sem hallottam még.
Próbáltad a teljes áramtalanítást és szétszerelést ? Hátha ...

gyiku
(PH! kedvence)
nekem is volt, asrock am2 lappal es agp 2600xt-vel 
És akkor ilyenkor mi van? Telefonáljak ahol vettem?
Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

Májsztró
(PH! addikt)
Az asrocknak eddig nem volt jó lapja
, csak mostanában a Phenom II 720-asokhoz amivel be lehet lőni a 4dik magot. Amúgy is , az AGP-s 2600XT-vel sok más helyen is probléma volt.

Djuree
(PH! nagyúr)
nagyon is jók az asrock lapok
nekem is volt több is, meg havernak is az volt és nem volt gond velük. igaz hogy csak az alapabb funciókat tudta, de azt nagyon.
[ Szerkesztve ]
Igen, darabokra lett szedve és újra össze. Megnézem még majd egy másik táppal is hátha az fsp-nek van valami baja. De remélem nincs inkompabilitás mert akkor szerválhatok másik kártyát.
Elado cuccok --► http://href.hu/x/d7en

Májsztró
(PH! addikt)
Akkor nem vágom . Több ötletem nincs 
(#324) Djuree : Nekem is járt régebben a kezeim közt ilyen lap. Épp ,hogy csak elindult 

Djuree
(PH! nagyúr)
...és 1 lap alapján levonod a következtetést, hogy az asrocknak még nem volt jó lapja? hát gratulálok...

juhiimi
(lelkes újonc)
regebben irtam h voltak problemaim a 4850-es vapor-x -emmel,meghozza h a desktopon a szinekbe contrast hibak voltak es csak rezoluci valtassal jott helyre,nah meg h nehany jatekba nagyon csunyak az atnyekok...mondatm h mindent probaltam win ujrarakas osszes driver kiprobalasa de semmi.akkor azt tanacsoltatok csereljem be.meg nem volt ra alkalmam es most kijott az uj driver 9.6-os amit feltetem es a contrast hibakat kijavitotta,szal 2 napja nem jelentkeztek,de az arnyekok azok tovabbra is a regik.erdemes ilyenert visszakuldeni mostmar?mert van olyan jatek ahol tokeletes az arnyek...assassin's creed,battlefield ezeknel folottebb csunya,pixeles...
Nem tudtam, hogy lehetetlen, ezért megcsináltam.

csacsa1988
(lelkes újonc)
Sziasztok
Van egy problémám a kártyával windows vista 64bit és win7 64bit rc alatt.
Vista: Feltelepítem az x64-es verziót, elindul megy rendesen de akármilyen drivert rakok fel, mindig folyamatosan újratölti az illesztőprogramot, villog a lép kb 5 mp-ig, abbahagyja
aztán megint újrakezdi 2 perc után.
Win7: Felrakom, de amikor elindítom akkor kékhalál fogad vmi ATIkmdag.sys Stop Error 00000116 hibával és még abban a fázisban hogyelsőnek indulna el a telepített windows, tehát csökkentett módra még lehetőség sincs, mert úgy nem lehet windowst elsőre indítani. A driver itt benne van a Win7-ben.
Vista 32bit és Xp 32/64bit működik rendesen.
Tud valaki valamilyen megoldást erre?
Már mindent megpróbáltam de semmi...

juhiimi
(lelkes újonc)
4gb ramod van?ha nem akkor hanyagold az x64-es oprendszert.

csacsa1988
(lelkes újonc)
4 gb ramom van azért kellene a 64bit
És Sapphire hd4850 kártyám van.
[ Szerkesztve ]
A mostani AMD chipes ASRockok-kal még alulfeszelni, szorzót állítani és igen jól tuningolni is lehet.
Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN
Sziasztok!
Szerintetek melyik kari a jobb választás?
HIS HD4850 512Mb IceQ4 vagy Sapphire HD4850 512Mb Vapor-X
A Sapphire jobban tetszik,mert ha jól látom rövidebb a nyák-ja a ref,megoldásnál.És a hűtését is dicsérik.
Kösz a segítséget! 
¤¤¤ Üdv: Balázs ¤¤¤ "Miért zuhanunk a mélybe? Hogy megtanuljunk kimászni belőle." by Batman: Begins ¤¤¤

Májsztró
(PH! addikt)
Nem egy lap alapján mondom ezt
(#333) gooool : Mostanában elég sok Vapor-X-es kártya megy gallyra. Én a HIS félét venném jelenleg.
[ Szerkesztve ]
Előbbi!!! Olvass vissza, ez a topic tele van a Vapor-X átkozásával.
De a 800SP-s 4830 ugyanannyit ér.
Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN
Kösz mindkettőtöknek.
Még gondolkozok. 
¤¤¤ Üdv: Balázs ¤¤¤ "Miért zuhanunk a mélybe? Hogy megtanuljunk kimászni belőle." by Batman: Begins ¤¤¤

Orb1337
(tag)
terhelés nélkül:
[link]
[ Szerkesztve ]
Macbook Pro 13" i5 early 2011 || Samsung Galaxy 3 Android Froyo 2.2

gyiku
(PH! kedvence)
gainward golden sample?

FullGas
(fanatikus tag)
Én is a HIS ICEQ4-re szavznék 

FullGas
(fanatikus tag)
Gondolom ref. hűtős, de annak is nagyon sok alapon , valami nem stimmel valaki biztos tud rá magyarázatot 

Májsztró
(PH! addikt)
Valóban elég magas a hőmérséklet . Lamellák közt nincs porcica ? Az nagyon le tudja fogni a hűtőt főleg a referencia megoldást.
na ez már tényleg sok, főleg 46%-os ventivel
szerintem is ki kellene takarítani valahogy

19870820
(senior tag)
nekem most a 25fokos szobába 14%os ventivel alapon 73-74fok között van.Mindenképp fujasd ki a lamellákat vagy esetleg szedd szét.
Windows Vista Home Basic 64bit Hu , Kaspersky Anti-Virus 2011 (11.0.1.400)a,b ,Windows tűzfal , Windows Defender , Opera 10.62

juhiimi
(lelkes újonc)
vki #328-ra?

jayjay
(tag)
hy!
Aproblémám, hogy a régi 9.1-es drivert leinstalláltam(4870-es karim van), de utána egyik sem megy fel.A CCleaner-rel szedtem le.Ezután csak valamiket installál fel, de nem is kéri a rendszer újraindítását.A gyári CD nem találtam kompatibilis hardvert, nem találtam telepíthető összetevőt ír ki.Csak a Device Manager-nél volt hajlandó felrakni magát.Azért nem kell mondanom, hogy a Controll Panel-Display Setting nagyon gyér beállításokat tesz lehetővé.Már itt sza...zok vele egy ideje, de már nincs nagyon türelmem.Köszönöm a segítségeket!
HTPC: XFX HD4830 512MB, 400W Corsair, 2x2048MB Kit OCZ, E5200,Scythe Slip Stream, GIGABYTE GA-G31M-ES2L, Scythe Shuriken, APLUS CS-GL3
assassin's creednél ne is várj szép árnyékokat, csak közelről "szépek" (magyarul annyira nem recések, ne várj lágyárnyék minőséget
), ahogy távolodsz tőlük, 2 fokozatban válnak egyre pixelesebbé. nálam legalábbis.
Ilyen ciripelést nekem csak GTA IV alatt ad ki más játékban nem igazán. Mondták is régebben hogy elvileg a tekercsek ciripelnek a kártyán és hogy baja nem lehet. De ha neked Windowsban is ciripel akkor próbáld meg kicseréltetni. Látom neked Vapor-X-es kártyád van mostanában elég sok kártya döglött meg ezzel a hűtéssel. 
Kezd iPon szint lenni...

lipi67
(PH! nagyúr)
Attól függ. Ha közelben van, s nem zsenik, mondd, hogy eddig ok, mostantól kvra ciripel, megpiszkálni nem akarod, mert az garivesztéssel jár úgy tudod. Kérdezz rá, mit tegyél.
-Őszinte leszek..A procimat, házat 3 , max fordulaton üzemelő venti hűti, én a vga hangját se hallom, de ha hallanám is, nem érdekel, úgy is folyamatosan bömböl a magnó, Tv, stb..Ilyen sose izgatott, s nem tudom, hogy valós hiba -e. Illetve..Figyuzd meg, hol ciripel. Ha venti..(én lekapnám, fültisztító/étolaj a martica alá-igaz..régebbi ventiknél megérteném, de a Tiéd nem az). Ha meg nem a venti...Hívd őket.
-biztos van itt vga guru, én hülye vok hozzá, csak mondtam, olvastam már ilyen ciripelésről-
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

lipi67
(PH! nagyúr)
Sappire vapor X -em van. Maga a kártya nem érdekel, csak húzom amit bír. Ha én 1 hét alatt nem öltem meg..nincs ennek semmibaja!
Ilyen full drivert nem teszek rá, kvra nem érdekel a ccc meg az ati kütyük. csak a diplé. meg ríva tuner, és megy mint az ágybaszarás.Nálam
[ennyit ]adott 752/1122-n, csak nem jó nekem a win7 (cpu tuning), ezért visszatettem a carlosca-t.
Hogy ez mennyire jó egy 4850-től..szerintem , jó.
[ Szerkesztve ]