Üdv!
Vki tud dobni egy linket,hogy hogy kell használni a Radeon BIOS Editort?
Nem nagyon akarok tudatlanul belenyulkálni 
Előre is kösz 
[ Szerkesztve ]
//cнєѕтєя вєηηιηgтση
Üdv!
Vki tud dobni egy linket,hogy hogy kell használni a Radeon BIOS Editort?
Nem nagyon akarok tudatlanul belenyulkálni 
Előre is kösz 
[ Szerkesztve ]
//cнєѕтєя вєηηιηgтση

Ezek kb a Te órajeleid egy kis feszültségmódosítással, ha Sapphire 4830 512MB HDMI a kártyád, akkor minden gond nélkül ezt másold át és Winflash-sel égesd be. Ennek alapján a gyárit megváltoztathatod Te is ha megnézed az eltéréseket.
Köszi 
//cнєѕтєя вєηηιηgтση
Hát nálam nagyon nem működik...kérte a gépresit..ujraraktam...ugyan ugy a gyárin ment,sőt kért egy driver reinstallt is

//cнєѕтєя вєηηιηgтση
(#6005) KajakFéreg válasza KajakFéreg (#6004) üzenetére
Valakinek valami ötlet?
//cнєѕтєя вєηηιηgтση

Fura, pontosan ezeket az értékeket írtad be? Ha ugyanaz a kártyánk, akkor működnie kell.
Esetleg a feszt hagyd gyárin, én lejjebb vettem.
Halljátok... Ez a program nem tudom, hogy kezeli a HD3800-as szériát, de haverom elindította egy HD3850 512MB-n és ezt az eredményt kapta:
ikszdéééé
De az FPS és a hőfok az alaphoz képest nem növekedett semmit. 
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

Már én is linkeltem egy hasonlót(oldal legfelül) csak én nem vártam ki hogy meddíg is megy el, de a szitu ugyan az 
Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!

Nem megy 700-on? Ez volt a baj?
720 on is megy,nem az volt a baj amugy ;)
De jo hogy szolsz,fel is rakom 700 ra
[ Szerkesztve ]
//cнєѕтєя вєηηιηgтση
Az kb. hany pontot hoz?
Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

hmm, 1 hónapja rendeltem 34 valamennyiért, tényleg alakul. A kártyát bátran ajánlom. Ennyiért meg főleg.
Idle 42-43 fok 880-900 rpm mellett 160/250es órajelekkel. Nem kellett semmit babrálnom ennyin megy 2d-ben gyárilag. Mellette egy Giga superb táp van, meg egyelőre egy 800ra szabályzott intel gyári hűtő. Játék alatt 70-71 fok 1400-1500 rpm mellett a kártya. A házam meg nem éppen egy szellős darab, elég pici.
van valamennyi hangja? pl terhelés alatt?
az uv aktív dolgot nem próbáltad ki?
Aurea mediocritas

Nem veszek észre különbséget idle és load között hangban. Valószínűleg a leszabályzott intel hűtő az hangosabb. Táp helyet meg corsair cx400at akartam de az nem volt, így maradt a superb. Kíváncsi leszek ha meglesz az új cpu hűtőm mi lesz a "leghangosabb"
Az UV-s dolgot még nem néztem.
Valaki ha ráér nézne nekem egy eredményt egy 4830-al Stalker CS benchmarkban? 1920x1080-on, Ultrán DX10.1-el MSAA nélkül. Előre is köszi! 

1680x1050-ben tudok ha gondolod 
[ Szerkesztve ]
MiNiMaL+TeChNo^ Ati FTW! BC2_NaMe: M0ZiLLA+ Lg Optimus+Android<3
jöhet! Köszönöm! 

[link]
Vga alapon 
Mindjárt jön a tuningolt

Valaki nem vett 640 helyett 800 shader processzort tartalmazó 4830-at mostanában???
GIGABYTE P67A-UD4 B3, I7-2600K 2*2GB DDR3 1600Mhz crucial ballistix, H2O CPU, VGA 6870 OC, XFX 550 PRO----nokia c7

Hi
A Sapphire 4830 1GB HDMI -re a GPU-Z 800 SP -vel latja.
Ez jo vagy rossz 

Hi
De nekem aszem sikerult.
Sapphire 4830 1GB HDMI -t kertem a boltba.
A GPU-z 800sp lat.
Belinkelnem a GPU-Z -s kepet de nemtudom hogy kell

[ Szerkesztve ]

Feltoltod 1 képfeltöltő oldalra majd a direkt linket a kép mellett kimásolod és itt ahogy írod a hsz-t van 1 link gomb. Arra rákattintasz és bemásolod a direkt linket majd ok
Remélem nem túl hülyén írtam le 

Hi
Koszonom a HELPET
Megprobalom ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

mocsok jó a háttérképed! honnan lehet lecsípni?
DeckardCain: kösz. gondoltam hogy halk. nagyon dícsérték eddig is, grat. ha esetleg ráksz a házadba neont dobhatnál egy képet 
(#6021) Bikerider: hogy jó-e? Boldog tulajdonosa vagy egy HD4850 1GB kártyának!
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas

Gyári win7 kép [link]
Tomate: Nincs mit
Én is kíváncsi vagyok/voltam a különbségre 
Azt hiszem nagyon kevés a 2gb ram win7 alatt 
[ Szerkesztve ]
Szerezz be még kettőt. Jó lesz meglátod. A tuning nálad milyen órajelet jelentett?

735/950
csudaszíp.
Aurea mediocritas

Ha meglesz, akkor készítek képeket.

Érdekes hogy alig gyorsabb mint az enyém+ ha 735--->770-re emelem az órajelet kb 1fps-t gyorsul az avg fps + a max fps is 1-2-t gyorsul 
Sztem a proci limit kizárva
[ Szerkesztve ]
Nekem viszi a race driver gridet max grafon 8XMSAA-val 1680*1050-ben...
660/1025-re van húzva.
your fight is with me, the others are no concern to you, got it you big bloated balloon freak?
Van ahonnan már felesleges húzni, mert a gyorsulás minimális. Talán ott már a sávszél a gyenge keresztmetszet.
na, ma kipróbáltam 4830 CF et egy 32"os TV-vel 1920*1080 ban valamint 1360*768 ban, és hát el voltam képedve, arra számoltam h lehet kevés lesz, de Grid 8xMSA val is minden maxon simán ment 90FPS-eket, szal nem volt vele semmi akadás. szal egy élménnyel gazdagodtam, és újra neki álhatok spórolni.
eladó lehet pár vízhűtéses cuccom, pl HF csatik 12-13as csővekhez meg amit még találk otthon.

És 1 kártyával alacsony felbontásban minden maxon hogy megy vele
Csak mert gondolkodok a váltáson ha megérné 
Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
(#6038) KajakFéreg válasza KajakFéreg (#5972) üzenetére
Nah senki nem tudja még mindig erre a megoldást? 
//cнєѕтєя вєηηιηgтση
miért spórolsz? kölcsönbe volt a 2-dik 4830?
de örülök hogy ez a vga is szépen muzsikál Cf-ben. azért van benne még erő.
ha esetleg végleg Cf-ed lesz csinálhatnátok Tomate kollégával egy összehasonlító tesztet, mert neki meg 4770 CF rendszere van.
kriszbon: már hogy a viharba ne érné meg váltani 3850-ről. 22-23k-ért már kapsz sapphire 512-est, de már az 1GB-os is jó árban van és sok közötte a 800SP-os.(800SP=HD4850...ha valaki még nem tudná
)
Aurea mediocritas

Hát jah lehet de nem igazán megy többet a ramom csak 1920Mhz-et és nem bírom megnézni 
hát azért mert a 2. 4830 is és a TV is kölcsönben volt nálam, meg múltkor a 4870 is.
ami nekem egyedül fura h futtattam 3dmarkot és 1280*124ben kapott 17169 pontot míg 1920*1080ban 16600 körül. lehet csak nekem furcsa a kevéske eltérés?
amúgy nálam 1280*1024en az egy kártya is bőven elég még alapon is, kivéve GTA IV nél bár ott nálam erős a gyanú h maga a játék sz***.
de az biztos h erre a felbontásra ágyúval verébre eset a 4830CF
ami a spórolást illeti sztem nekem a vége majdan egy 4770CF vagy egy 4870/90 1GB lesz ha lesz fullHD-s TV-m
eladó lehet pár vízhűtéses cuccom, pl HF csatik 12-13as csővekhez meg amit még találk otthon.
FULL HD tv kölcsönbe...vannak még rendes emberek 
nekem is elég az 1 kártya 1440x900-on szinte mindenre, persze gta4 nem volt meg, mert mindenki "dicséri" az optimalizáltságát.
de még mindig érdekel hogy mit tudna CF-ben pl 720/1050-en. remélem valaki majd összedobja.
Aurea mediocritas
Bár ahogy nézem a 4830-al azért a minimum FPS-ek elég alacsonyak... Nem mintha 4770 olyan hű de jó lenne, de egy fokkal jobb.

Az tuti a 2gb ram miatt van...
Ami azt illeti előfordulhat... 

Crysis is xp-n a min 28fps a win7 alatt 8-9fps amíg az avg uagyan az
XP-n DX9 alatt fut a game, ne felejtsd el 

Benchmarkot néztem és az avg fps különbség 3fps.
Ha dx9 módban futtatom az 1 fps el rosszabb mint az xp-n.
Jah értem. A lényeg, hogy ha tudsz szerezz még be 2 giga ramot (kb 5k) és megvadul a géped.