ha a mostani 3870 új árakat nézzük(amik 25-30k ig terjednek) sztem ennyire be tudják lőni ezt is
amúgy...rv670-et nem gyártják és hipp-hopp meg is lesz a leváltás
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
-DR!FT3R-
(újonc)
Köszönöm a választ!
Akkor úgynéz ki, hogy ez lesz a következő karim amint elfogadható árú lesz (20-25ezer)
Üdv : DR!FT3R
Asus M2N / AMD Athlon64 X2 4000+ / 3GB 800Mhz DDRII Kingmax / nVIDIA 8600GE / 320GB Samsung HDD / SyncMaster 920N

dangerzone
(PH! addikt)
Naja, de mire lesz az ...
Van már valahol CF-es teszt?
http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23
Arra még várni kell. De a computer-base-n már fennt van.
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

RaiDani
(tag)
Jöhetne már a kis hazánkba
Ennél remélem csak olcsóbb lesz! 
[ Szerkesztve ]
sajna a jelenlegi árfolyamok mellett ez egy jó ár, mert 130€ maga a kari
nemtom, ezt az árat látva gondolkodás nélkül 4850-et vennék akár használtan
A textúrázók megnövelt száma és a csökkent ROP miatt lett ilyen a 4670.
A 4830 szerintem egyetlen esetben lenne jó vétel: ha betolnák a 25ks sávba.
Ki kell váltania a 3870et, de nem szabadna a 8/9800GT fölé mennie árban 
[ Szerkesztve ]
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★
Akkor ez egy eléggé felemás kari lett. De nekem így is megteszi. 
Most kellett ez a HIS-nek. Ki mer ezután HIS-t venni?
Rossz BIOS került néhány Radeon HD 4830-ra
[ Szerkesztve ]
Egy egyszerű bios frissítés megoldja, de ez a hír már pár napja kint van PH! oldalán... 
Egyébként 400 kártya nem nevezhető komoly mennyiségnek.
[ Szerkesztve ]
Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys
Ja, tényleg, nem tudtam. 
De valóban, 400 kari az nem sok. 

NereusLaceee
(lelkes újonc)
Már kínomban nevetek. Mikor megláttam a 4850-et, vártam hogy jöjjön egy normális hűtés és megveszem. Jelenleg viszont ott tart a piac, hogy a beszállítóm már majd 50000-ért kínálja és csak széttárja a karját, "Laci, ahogy folytatódik a recesszió, még ennél csúnyább árlistáim is lesznek. Tanácsot sem tudok adni, lehet kicsit megnyugszik a piac..."
Viszont annyit meg nem játszom már, hogy megérje nekem 50E-ket kiadnom. Gondoltam benézek a 30-as szegmensbe. Teljesítményben a 8800GT-t találtam legjobbnak, viszont a 3870 "holnap többet ér", amit a DX fejlődési vonalának olvasása során fedeztem fel.
Viszont szemet szúrt ma reggel hogy jön a 4830...
Innen indul a kínomban nevetés... mostmár ha ennyit vártam, kivárom még őt is, és egy nem REFhűtéses verzióval megadzsándékozom magam.
Ha... addig nem történik semmi más.
(Lábjegyzet: Jelenleg egy "GB 7600GS SP" kártyám van, általában 450/800 helyett 480/920 állapotban. A legjobb kártyám ami eddig volt, utoljára a 32megás TNT2-vel voltam ennyire megelégedve, az is 2003 karácsonyig szolgált ki.)
Hogy mi a véleményem? ÁRAKAT AKAROK!
NeREUS the 4ST-GMP
Ez miatt vettem egy olcsó 790GX-es lapot, annak az integrált vidkarija még játékra is jó, azzal elleszek, míg vége a válságnak, vagy befut valami olcsó és használt 4670/4830. 4850 nekem már sok lenne, egyrészt lcdTV-m natívja 1366*768, másrészt azt mát nem tudnám passzív bordával hűteni szerintem...
Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys
nem hiszem hogy januárig csökkennének az árak, már csak azért sem, mert mindjárt itt a karácsonyi szezon, a válság meg kitudja meddig tart...
én a helyedben vennék egy sapphire 4670-t minél olcsóbban, arra rámenne az Aerocool VM-103.
Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)
4830-at pont annyira lehet passzívvá tenni mint 4850-et....ugyanannyi fesz kap a core......
ergo ha tényleg passzívság a cél akkor 4670 v pl 9600gt

freeapro
(fanatikus tag)
van passziv 4850 is (gigabyte asszem)
A fesz egy dolog, de a letiltott shader egységek elvileg nem fűtenek annyira, bár gondolom a letiltás ellenére a tápot nem vágták el náluk, mint pl. procik esetében.
9600GT-t semmi pénzért nem vennék.
Egy átlagos hőcső olyan 50W hőt tud elvinni, ha jól néztem a netes dolgokat, a vm103-amban meg van két cső, max kapna egy lasabb 12-es ventit.
Aggregátor: szerintem az lesz. Most CoD2 bőven jól megy alaplapival, majd az új CoD ha nem fog menni, akkor megsürgetem az új kari beszerzését.
[ Szerkesztve ]

NereusLaceee
(lelkes újonc)
A jelenlegi kártyám passzív, örülnék ha a következő is az lehetne, de a 48XX család elég heves természetű. (mint a cég másik felén az AMD-k
)
NeREUS the 4ST-GMP
Nekem a gyárihűtővel is bírja a tuningot. a házba fogok tenni egy 12cm-es ventit, ami elszívja róla a meleglevegőt. 1K-ból megoldom...

Geza26
(fanatikus tag)
Kicsit erősödik a forint! Csak meg ne álljon! Gyűlnek a vevők a 2600 XTmre, nehogy a drága 4830 miatt hiúsúljon meg az üzlet!

t.tomi
(tag)
Kicsit? 260!!!
[ Szerkesztve ]
Life begins @ 40! (knots) :)

Geza26
(fanatikus tag)
Alakul a helyzet, most már az árfolyam miatt bele kell férnie a 30ezres határba!

fagy53
(PH! nagyúr)
Nem lesz olyan gyors a változás, az gyengülést mindig gyorsabban követik, mint az erősődést, az árak.

freeapro
(fanatikus tag)
valaki latott mar boltban 4830-at? (itthon)

RaiDani
(tag)
Engem is érdekelne a 4830 ha itthon lehetne kapni 

Terentius
(tag)

Gaboman
(PH! nagyúr)
Hát én is erre várok!
Nagyon menő ez a kártya,egy kis tuning és már kész is a 4850 teljesítménye ami bőven elég mindenre.
Ezt meg 25-30E ft között meg lehet venni majd.
Grat az ATi-nak ehez az újabb kártyához.
AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

Gaboman
(PH! nagyúr)
Na végre!
És ennél azért it a PH bazárokban jobb áron meg lehet majd venni.
AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

freeapro
(fanatikus tag)
Kosz, 32 a zajos hutoju zafir (holnapi datummal
), msi meg nincs
Akkor már inkább 4850 bazárból, vagy kéztől. 

Gaboman
(PH! nagyúr)
Hát talán használtban kapsz annyiért bazárban vagy kéztől 4850-et!
Újban biztosan nem,főleg a mostani árak mellett kizárt dolog.
Azért azt remélem hogy 30E Ft-alatt marad az itteni bazárakban a 4830 ára.

Terentius
(tag)
A sapphire zajos?
"A gyémántot csak a gyémánt vágja, Erős legyél, ki az ütést is állja!"

freeapro
(fanatikus tag)
tesztek szerint 2D-ben is porog a venti, es ugy zajos
(bar ugyanez a huto van Sapp 4850-en , lehet, hogy arrol olvastam...)

Terentius
(tag)
Olvastam egy tesztet valahol,és abból az jött le,hogy ez a fajta 4830-as zafír halakbb a powercolor egyedi hűtésénél.Gainward is kihozhatná már sajátját mondjuk golden samplet!
[ Szerkesztve ]

Gaboman
(PH! nagyúr)
A sima referencia hűtős ATi Radeon HD 4830 43,5 decibel alapon,és terhelve 45 decibel.
Ami 24 tesztelt videókártyából a 5. legjobb ezen a téren.
És ez még nem is a Zalmanos vagy egyedi halk,hűvös hűtővel felszerelt példányok közé tartozik.
[ Szerkesztve ]

Terentius
(tag)
Eset az ára majdnem 3 rugóval:
[link]
Ez számomra elfogadható!Jó lenne,ha a jövő hó közepéig még zuhanna 2-3 ezret 

Geza26
(fanatikus tag)
Remélem lesz Gigabyte Zalmannal! Persze 25 ezerért! 
24-25-től többet semmiféleképpen nem ér. 

Osynho
(őstag)
Azért ha 38-39 a legolcsóbb 4850es, akkor bizony 30 körül reális az ára. Sajna elmúlt a 30ezres 4850esek ideje
De sztem 1-2 hónap és normál árak lesznek.
Aki ennyit várt, az várja meg azt az 1-2 hónapot. Mert most nagy balgaság lenne 4830-at megvenni.

NereusLaceee
(lelkes újonc)
Az ATI nagyon jó munkát végzett ezekkel az új 4xxx-es kártyákkal, és teljesítményben tartósabbak mint az NV 9xxx-es szériája. Ugyanezt a GTX sorozatra körülményesebb kijelenteni, az már egy sokkal macerásabb vita, attól függ merre fog tendendálni a piac...
De ennek nagyon örülök, lévén AMD párti volnék
NeREUS the 4ST-GMP

freeapro
(fanatikus tag)
ma mar azt irjak van raktaron is
lassan elkezdhatek gondolkodni melyik gyarto kartyajat vegyem
valami zajteszt jo lenne

Gaboman
(PH! nagyúr)
Ezt a tesztet jól értelmezem?
4830/640
Mintha azt írná hogy a 640 Shaderből nem mindig használ annyit,csak 480-at,de ők a Biosban áttírták és 640 használ a teszt folyamán.
Így is mutatják benne 480-al is meg 640-el is.
Jól értelmezem?
Azt látom hogy ez még csak az alapórajeles 4830,igazán szép teljesítmény tőle ez is.
Akkor a jó kis OC verziók milyen jók lesznek,állítólag a mag simán viszi a 700Mhz-et is az 575 helyett.
[ Szerkesztve ]

fagy53
(PH! nagyúr)
Olyannyira simán viszi a 700-at, hogy 750-re húzták.

Gaboman
(PH! nagyúr)
Váóóó!
Az már szinte 4850 teljesítmény! 
És még a memókat nem is húzták.
Azt már tudom hogy megvárom belőle a Zalmanos vagy Extra hűtős példányokat,és akkor lehet adni a kakaót neki. 
[ Szerkesztve ]
Hogyne érne már, mikor egy 4670 23k a legolcsóbból, 4850 meg 40k...pillanatnyilag ezek az árak, ez van, nem az 1 hónappal ezelőttit kell nézni..mondjuk pixmányiából csak az vegyen, aki nem akar majd ha szükség lenne rá esetleg, gariztatni.
New world...old thinking...IBM T60;)

Noi88
(tag)
Ez nem tom mi, HIS-nél voltak gondok. Kiadtak asszem 400 kártyát vm pre-biossal ami csak 560SP-t engedélyezett. De azóta javítva lett a hiba.