Hirdetés

2012. május 26., szombat

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Ati Radeon HD 4770

(#951) lsc válasza mtibi00 (#950) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Írtad venni akarsz ilyen kártyát, akkor hajrá, várjuk a tapasztalatokat . Egyébként ennyi idő alatt vissza is olvashattál volna, egy-másfél hete vették a kártyákat, nem kellene olyan sokat . Javaslom az alapelvek átolvasását még, abban megtaláltad volna hogy mikor kell egy hsz-t off-ba rakni és mennyi smiley-t ildomos használni .

Az élet kegyetlen .

(#952) gyiku válasza lsc (#946) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

640 nap alatt nem sikerult neki, akkor szerinted most majd megtanulja? :DDD

(#953) olizsoli

olizsoli
(kvázi-tag)

Nem tudjátok, hogy az iponban mért szórakoznak azzal, hogy egyszer fenn van az árlistán az XFX4770 egyszer meg nincs?:D
egyik nap van nekik másnap nincs aztán megin van és megin nincs?
ennyire viszik hogy ahogy felrakják már meg is vették az összeset :F
mert jó lenne hozzájutni egy 4770hez 25-27 ezer környékén:/

[ Szerkesztve ]

Az élet csak egy szar játék jó grafikával...

(#954) cowboy_bebop válasza olizsoli (#953) üzenetére

cowboy_bebop
(őstag)

Elég prózai az indoka: egyszer van a nagykerben, egyszer nincs.

(#955) old gray válasza mtibi00 (#950) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

És gondolod én a két szép szemedért fogok külön privátban válaszolni, mikor (és mondtam is) a 4830 topickban leírtam, hogy mik a tapasztalataim a vga-val. Csak a kereső nevű funkciót tanuld meg pls használni és egyből kervesebb kérdésed lesz. Tudod nem az a baj, hogy privátban írtál, hanem az, hogy van még ezer+1 személy aki hasonlóan cselekszik....

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#956) gbors válasza cowboy_bebop (#954) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

... és ezért az iponból olyat nem fogsz kapni, hogy ennyi volt, de éppen nincs :K

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#957) TTomax válasza tzsolesz (#930) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

Ugye ez nem ugyanaz a két kártya?

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#958) alonso64

alonso64
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Nem tudjátok mikor megy már a HD4770 ára 25e Ft alá ?

(#959) old gray válasza alonso64 (#958) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Jövő május 11.-én. Addig várj vele! :DDD

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#960) Zsubi válasza olizsoli (#953) üzenetére

Zsubi
(őstag)

Azért, mert az Iponos árlista a nagyker árlistával együtt változik ha pl. egy bolt befoglalja belőle az utolsó 5db-ot akkor az Ipon-on ugye egyből törlik is hogy nincs de ha valaki még is meggondolja magát akár bolt v. végfelhasználó mint mink akkor újra szerepelni fog az árlistán és újra elérhető lesz, magyarán az árlista akár percenként is változhat :U

Láttam már olyat is hogy reggel egy adott prociból több mint 50db volt akciósan egy nagykerben de 1óra múlva semmi nem maradt belőle de a nap végére még is elérhető maradt kb. 5db mert valakik vissza mondták a rendelést vagy kevesebbet rendeltek :)

Magyarán Webshop is percre pontosan változik a nagyker árlistával :K

[ Szerkesztve ]

Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

(#961) cowboy_bebop válasza alonso64 (#958) üzenetére

cowboy_bebop
(őstag)

:W

(#962) Nagymelák

Nagymelák
(kvázi-tag)

Van egy MSI 4770 foglalásom az egyik számtech boltba, mivel Én már vettem így ha valakinek kell elvihetné helyettem, ne legyen ott parlagon :DDD

(#963) tzsolesz válasza TTomax (#957) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

De, ugyan az, csak a baloldali az eredeti ref hűtős, olyat akarok venni 1Gb-osban. :) Ha csak nem 4850 Vapor X lesz belőle. :U

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#964) stewe2 válasza Geza26 (#942) üzenetére

stewe2
(lelkes újonc)

Az Arctic-Cooling forgalmazza külön is, de még nem néztem rá árat. :K

Nincs igazság. Csak erőviszonyok...

(#965) stewe2 válasza lsc (#951) üzenetére

stewe2
(lelkes újonc)

Gondolom mtibi00 sok szmájlija direkt neked szól. Amúgy a 4770 topic fele szürke!!! Azt sem értem, hogy miról dumálunk tulajdonképpen, mert a hsz-eid felében a 4830-at fényezed. Amúgy észrevettem a 3 év alatt, hogy a mag tul. jól eldumál itt laza dolgokról, a szakmai hsz-ek jó ha 1/3-ban vannak. Az aktuális kérdéseimre sem nagyon kaptam válaszokat, így elég keveset írok, bár ebből köv., hogy sosem leszek semilyen PH! izé! Amúgy szeretek itt lenni, jó topicok ezek, jókat olvasgatok.

Üdv mindenkinek: stewe :K

Nincs igazság. Csak erőviszonyok...

(#966) lsc válasza stewe2 (#965) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Köszönöm, ha ezt nem írod akkor sokkal szegényebben haltam volna meg, ráadásul egy szürke hsz-el kevesebb lenne :) . Ha neked fényezésnek tűnik amit a 4830-ról írtam akkor vedd annak, viszont várom a cáfolatot Tőled . Kritizálni a legkönnyebb, cáfolni nem annyira . Egyébként nem igazán értem a két kártya összehasonlítása miért nem fér bele a topicba, hiszen a 4770 a 4830 utódja, tehát egyértelmű hogy összehasonlítható, sőt össze is kell . Remélem még azért írhatok ebbe a nyílt topicba .

Az élet kegyetlen .

(#967) tzsolesz válasza lsc (#966) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a 4770 a 4830 utódja, tehát egyértelmű hogy összehasonlítható, sőt össze is kell

Így van. :K
Egyébként a PCX-en 30-33K-ig egy csomó féle 4850-es van most. 35K az 1Gb-os 4850. Ennek fényében nem tudom mi a pics@ért adják a 4770-eket 30K-ért ugyan ott, na meg máshol is. A 4770 1Gb-os árára vagyok kíváncsi, de annak nagyon 30K táján kell lennie, hogy egyáltalán fontólra vegyem. Már megint elszálltak a boltosok az árakkal. :(((

Ami reális lenne a piaci viszonyok figyelembe vételével:

4770 512Mb 25-26K
4770 1Gb 27-29K

(#968) zodo válasza cizoe (#1) üzenetére

zodo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gratulálok az 1.hsz-hoz. :C

Kár, hogy anno az én és még sokak HD4670-eséhez nem készült ilyen.

[ Szerkesztve ]

(#969) lsc válasza tzsolesz (#967) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem az a gond hogy az ati rosszul mérte fel a kártya piacát, röviden nincs elég kártya . Mivel kihangsúlyozták hogy olcsóbb lesz gyártani mint a 4830-at, emiatt meg főleg nem értem az árakat . Az is igaz hogy a szokásos "újdonságár" is közrejátszik . Mondjuk a 4830 24, a 4770 512 26-27 az 1 gigás meg 30e-ért lenne jó, szerintem . De nem én döntök, illetve már döntöttem, a 4770-et kihagyom .

Az élet kegyetlen .

(#970) tzsolesz válasza lsc (#969) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egyet értek.

De most már nincs sok hátra a PH!-ás tesztből, majd az még vízválasztó lehet sok ember döntésében. :K

(#971) lsc válasza tzsolesz (#970) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Remélem pünkösdig elkészül a teszt, a még meg sem jelent 275-ről már volt :gonoszság off .

Az élet kegyetlen .

(#972) tzsolesz válasza lsc (#971) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Meglesz az szerintem még hamarabb is. Én abban reménykedem, hogy már holnap kint lesz. ;]

(#973) B4MbOo

B4MbOo
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Van egy kérdésem, amit már feltettem itt, de nem kaptam rá választ, így merészelek mégegyszer feltenni: 1680*1050-re 512megás 4770-et vagy 1gigás 4830-at érdemes venni? (sapphire mind2)

your fight is with me, the others are no concern to you, got it you big bloated balloon freak?

(#974) fagy53 válasza B4MbOo (#973) üzenetére

fagy53
(PH! nagyúr)

Ha szeretsz tuningolni, akkor a 4830-as 1GB-tal jársz jobban, ha ref órajelen használod, akkor a 4770 a nyerő, az 512MB ellenére is. Én így választanék. :)

(#975) tzsolesz válasza fagy53 (#974) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

De még sem választasz. :DDD

(#976) B4MbOo válasza fagy53 (#974) üzenetére

B4MbOo
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

:R tuning :) tehát 4830. köszi a választ.

your fight is with me, the others are no concern to you, got it you big bloated balloon freak?

(#977) fagy53 válasza tzsolesz (#975) üzenetére

fagy53
(PH! nagyúr)

Hát igen, bár egy árban vannak, csak egy AC S1 ref2-vel magasabban, mint azt szeretném! :D

B4MbOo: ha 700-ra vagy egy kicsit fölé felnyalod, kb ott vagy mint a 4770, talán picit gyorsabb is leszel, ha a vmem tuning is sikerül. Ennél a GPU órajelnél már számít a sávszél erősítése. :K

[ Szerkesztve ]

(#978) tzsolesz válasza fagy53 (#977) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Menyiért is vetted a 9600GT-det? Mennyivel is erősebbek ezek a karik attól? Melyiknek is szebb a képe a két gyártó VGA-i közül szerinted?
Kérdezzek még? :DDD :DDD :DDD :DDD

:R

Váltsá vazze. ;] Mindenki azt teszi. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#979) B4MbOo válasza fagy53 (#977) üzenetére

B4MbOo
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

És a jövőben jól jöhet a több vram, mert olyan érzésem van h egyre több játéknak kell sok... (gta4..) Bár az újabb játékokban nem nagyon vagyok otthon, ennek egy oka van: a mostani konfigom..

(#980) fagy53 válasza tzsolesz (#978) üzenetére

fagy53
(PH! nagyúr)

Nem kell kérdezni, több mint egy éve vettem 36k-ért és a legjobb kártyám.
A tesztek szerint 30-40%-ot nyernék gyorsulásban, ami éppen elég lenne nekem, de egy két infó, teszteredmény a fórumtársaktól kicsit visszatart a vásárlástól. Várom nagyon a PH! teszteket!
Egyértelműen nálam a megjelenítésben az ATi vezet és ez az ami a 30-40% mellett a váltás felé lökdös. :D

(#981) Zsubi válasza fagy53 (#980) üzenetére

Zsubi
(őstag)

Nekem a tesztek nagyon sántítanak nem hiszem el a hogy a HD4770 erősebb a 98GT-nél nekem legalább is ez a tapasztalatom :U Viszont a 96GT-nél biztos erősebb, nagyon bízok az új driverben, mert azért egy kicsit csalódás volt számomra hogy nem olyan erős mint a volt 98GT-m, igaz az OC volt :B

[ Szerkesztve ]

Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

(#982) tzsolesz válasza Zsubi (#981) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mert azért egy kicsit csalódás volt számomra hogy nem olyan erős mint a volt 98GT-m, igaz az OC volt

Akkor használj szűrőket is, és 1680-ban toljad. Ott erősebb is. :K 9800GTX+ szintje. ;)

A 9600GT-ét meg ne keverjük ide, mert annak már semmi köze ehhez a kártyához. :( Hírből sem egy kategória.

[ Szerkesztve ]

(#983) Speed(R) válasza Zsubi (#981) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Gondolkozz picit..nem olyan nehéz. Ha a 4830al ~egál, akkor 4770 simán veri ;p
Megjelenés után 2-3 driver kell, mire beáll a teljesítmény. Türelem, addig jáccá' ;)

[ Szerkesztve ]

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#984) Zsubi válasza tzsolesz (#982) üzenetére

Zsubi
(őstag)

Nem baj, jövő héten minden kiderül HD4770 vs. 98GT vs. 96GT teszt :C
Csak sajnos max. 1440x900-as felbontáson tudok játszani :)

[ Szerkesztve ]

(#985) tzsolesz

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Minden esetre haladunk azért.

4770 31600 Ft az IPON-on :W

Lassan a 4850-esek fölé lesznek pozicionálva. :(((

(#986) cowboy_bebop válasza tzsolesz (#985) üzenetére

cowboy_bebop
(őstag)

Amíg 26.9K itt a ph!-n, addig nagy baj nincsen szvsz.

Egyébként az AMD 89$-ért adja, kár h. ezzel a kereskedők nincsenek tisztában. :(

(#987) tzsolesz válasza cowboy_bebop (#986) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egyébként az AMD 89$-ért adja, kár h. ezzel a kereskedők nincsenek tisztában

Na hát akor amelyik kereskedő most nem lesz multimilliomos az hülye. Lassan a duplájáért adják, mint kéne.

Ha belegondolok, hogy külföldön nagyjából 20K-ba kerül ez a kártya, még egy fokkal mérgesebb leszek. :W

(#988) old gray válasza tzsolesz (#985) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Véleményem szerint most érdemes vásárolni mert megint el fognak szállni az árak. :U

(#989) cowboy_bebop válasza old gray (#988) üzenetére

cowboy_bebop
(őstag)

Pedig a forint is erősödött/dik, és a 10$-os árcsökkentés sem érkezett még meg hozzánk.

(#990) tzsolesz

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mindenesetre feltettem nekik a kérdést. Mert szerintem indokolatlanul magas az ára. Ráadásul 32K-ról van leárazva 31K-ra. Ugyan már. Mondjuk előfordul, hogy Ők még a gyenge forintért vették meg a szállítmányt, és még nem fogyott el. :U

(#991) Dark KillerX válasza cowboy_bebop (#989) üzenetére

Dark KillerX
(őstag)

Lehet hogy sokkal rosszabb lesz(versenyképes :B kereskedelmi cégnél dolgozom,és elég rossz hírek jönnek a fogyasztás csökkenési felől,akár 10-15% is),mert a +5 áfa+jövedéki adó emelés,és még hozzácsapódik még egy kis forintromlás is.Nagyon elfognak lehet szállni az árak. :U :O

[ Szerkesztve ]

(#992) cowboy_bebop válasza tzsolesz (#990) üzenetére

cowboy_bebop
(őstag)

Az Ipon-nak nincsen raktárkészlete, a nagykerben ennyi.

Dark KillerX: A +5% ÁFA azért csak odébb van még, a jövedéki adónak meg nem tudom mi köze van egy videókártyához.

[ Szerkesztve ]

(#993) Dark KillerX válasza cowboy_bebop (#992) üzenetére

Dark KillerX
(őstag)

Ergo szállítási költségnél(mert a benzin is tartalmaz jövedéki adót :K ),amit úgy szint felfognak számolni(mert nem hülyék),amúgy az 5+ áfát már lehet júniustól bevezetik.Ma lesz róla a szavazás. :((

[ Szerkesztve ]

(#994) stevve válasza Dark KillerX (#993) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

De azt a +5%-ot nem az élelmiszereknél emelik? Vagy rosszul tudom?

PH semleges

(#995) Dark KillerX válasza stevve (#994) üzenetére

Dark KillerX
(őstag)

Szerintem ez mindenre vonatkozik.Kezdve az élelmiszerektől a műszaki cikkeken keresztül egészen a szolgáltatásokig.De még várjunk vele,ki tudja mi lesz. :)

Mi elemzőink most kb 10-15% drágulással számolnak.

[ Szerkesztve ]

(#996) stevve válasza Dark KillerX (#995) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

az gáz... :(((

PH semleges

(#997) cszn válasza stevve (#994) üzenetére

cszn
(őstag)

Az érdekes lenne. Most én sem vagyok képben teljesen, de úgy tudom 18% lenne az élelmiszereké és 25% a minden másé, de ez nem nagyon off már... :B :U

(#998) cszn válasza tzsolesz (#990) üzenetére

cszn
(őstag)

Egy kis spekulálás plusz az amit mondasz. Még nem fogyott el amit drágán vettek. Azért nem őrültek meg hogy pár száz forintot keressenek egy kártyán...

(#999) Aggregátor

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

PH teszt, friss ropogós :C

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#1000) Dark KillerX válasza cszn (#997) üzenetére

Dark KillerX
(őstag)

18% az csak az alapvető élelmiszerekre vonatkozik(tej,kenyér),de pl már 25% áfa vonatkozik a joghurtra,zöldségekre,szalámikra,úgyhogy ez sem egységes.A másik pedig a jövedéki adók emelése,és valószínű emiatt a benzin is drágul,és szolgáltatások is(szállítás,stb) amit viszont a kereskedők kénytelenek beleépíteni az árakba. :U :(

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Ati Radeon HD 4770
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.