S kit hogyan talál meg. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
emmm
(senior tag)
Loadban ~30Wért kár irígykedni, idle viszont a tiéd eszik kevesebbet valszeg.
Teljesítményben meg clocl2clock biztosan nyerőbb vagy, akkor mi is a gond?
10e körül elviszik elvileg a GTmet, remélem lesz addigra XFX 4830 25 alatt ;)
[ Szerkesztve ]
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

Mach5
(fanatikus tag)
Szerintetek junius végéig megmarad a HD 4770nek ez a 26ezres árja, vagy pedig drágább lesz kb. 28fölött? Mert már kezdek pánikolni mivel HD 4770-re fáj a fogam és junius végén ujitom a gépemet, és ha 28ezer fölött lesz akkor sajna nem fog beleférni keretbe! Szerintem most nagyon jó árba van és nem csodálkoznék ha június végéig felmenne 28-29 ezer fölé!
[ Szerkesztve ]

fagy53
(PH! nagyúr)
Keresek, de nem találok olyan tesztet ahol a 4770 és a 4830 ugyanazon órajelen küzd meg egymással. Ez lehet pl a 750MHz, tehát húzott 4830 és alapórajeles 4770.
Találkozott valaki ilyennel?
hát ha te is azt veszel, akkor nincs okom aggódni
, meg egyébként se
.
Aurea mediocritas

KMT
(PH! addikt)
Hogy van az, hogy a techpowerup-os teszt szerint idle-ben többet fogyaszt, mint a 4830 és a 4850? 
Nem tud PP-t, vagy nincs még támogatva?
Unod a zenéid? Nincs mit hallgatnod? --> http://prohardver.hu/tema/az_ev_legjobb_zenei_albumai_olvasd_el_az_elso_hsz/friss.html
A ramokat nem veszi vissza idleben, valószínűleg ez a gond .
Az élet kegyetlen .
Reméljük a béka nemesebbik fele alatt. Ezzel fognak dobálózni az etióp gyerekek ![;]](/dl/s/v1.gif)
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5
Mind2 referencia
Szerencsére szinte mindenki a második megoldást választotta, de valóban tökmind1, bár amíg engedélyezik a változtatásokat, lehet már az 5-ös széria is itt dübörög.
New world...old thinking...IBM T60;)
Kalkuláld bele, hogy júni. vagy júli. 1-től a tréfa is 25%-ra változik újra...
Ez mit jelent? 
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

idegbeteg18
(kvázi-tag)
azt hogy 20-ról 25%-ra emelkedik az ÁFA
[ Szerkesztve ]
Ahogy idegbeteg kollega mondta..+5 áfa sok mindenre, összes számtech cucc include...
Ez volt már? Most kivételesen elég reálisnak tűnik az iponyos teszt...érdemes megnézni a teljesítmény grafot, a 100%-nak vett 4770-hez képest ott vannak az ellenfelek, 4770 OC még a 4850-et is meggyepálja, ezt még máshol nem láttam, de ha igaz, megértem az éemdí OC tiltását ![;]](/dl/s/v1.gif)

BlackVelvet
(kvázi-tag)
Igen volt már köszönjük.
Én is reálisnak tartom, nem tudom elképzelni hogy az Ipon marketingigazgatója leszólt az IT-re, hogy: "szevasz Jani hozdd már ki a 4770-et győztesnek, mert ezt tök olcsón tudjuk beszerezni hadd vigyék.."
Én várok az egy garatosra..
(EDIT: régen phztam azért az össezvissza szerk.)
[ Szerkesztve ]
igenigen!!!
érdemes erre figyelni és még elötte bevásárolni, mert a kereskegő egy olyan emberfajta, aki nemigen tud számolni és lehet hogy nem 5%-ot hanem többet tesz rá...kapva az alkalmon
, lehet én vagyok csak rosszindulatú, de egy ilyen boltot ismerek.(ott körmérkőzést játszanak a fiúk, hogy ki mennyire tudja átverni a hozzá nem értő vevőket
)
de az 5% biztos és az is pénz. 
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas

GuB3Ra
(senior tag)
Azt hiszem az nv igen komoly bajban van 9600gt árán 4770et kapsz és 9800gt árán 4850et 
[ Szerkesztve ]
MiNiMaL+TeChNo^ Ati FTW! BC2_NaMe: M0ZiLLA+ Lg Optimus+Android<3
az a hűtő nem a legjobb
, ventije meg ordít->
<-
de +6k-> accelero S1 oszt GÓ. 
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
Na akkor, van nekem 26K-óm, úgy néz ki elkelt a 2600XT-ém is a mai napon.
Megmondanátok, hogy akkor most hol a legolcsóbb ez a vacak??
Hétvégén zúzni kéne már a Fuel Of War-t maxxon 1680x1050-ben. 
Csinálók én ennek olyan PowerPlay-t BIOS-moddal, hogy azt hiszi magáról egy 2400PRO. 
[ Szerkesztve ]

fagy53
(PH! nagyúr)
Ezért rossz az, ha valaki eladja a dolgait és érthető módon türelmetlenné válik.
Látom megint erősödött a forint, lehet, hogy hat majd ez is az árra és jönnek a ref-től eltérő karik is. 

zed1983
(őstag)
1Gb-os verziót lehet már itthon kapni?

Moresz
(újonc)
A 4830 biztos hogy megverné 750mhz-en mivel a memoria sávszél szinte ugyan akkora viszont a 4830 gpujában 120millióval több tranzisztor van.

zed1983
(őstag)
Bizony
[link]
A 120 millió tranyó a 64 helyett 32 bites ROP-MEM sinek miatt tűnt el. Ezen kívül mindenben azonos a 2 GPU, így clock2clock kizárólag a memória dönt.
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

BlackVelvet
(kvázi-tag)
Szerintem biztos, hogy nem. Talán még csak most forrasztgatják XFXéknél.
[ Szerkesztve ]

gyiku
(PH! kedvence)
mennyiert ment el? xfx4770?
Na, ez kellett nekem, várass még.

Nem hatott jól az üzleti morálomra.
Igazából ma adtam el két VGA-t, nem semmi tőlem azért.
A 4670-et 1 hétig kínáltam 17K-ért, ma elkelt 16K-ért (18K-ért vettem), a 2600XT kinnt van ősidők óta, 12, majd 11, és ma levittem 10K-ra, el is kelt.
Itt vagyok VGA nélkül. Mert nem nem sokára csomagolom a 2600XT-ét, és holnap rakom fel postára. Egyik jó öreg netezős gépem az ugyan itt van hál istennek, de valamiért a 9550-en nem akar már indulni semmi.
Éppen várni tudok. Csak azért nem szerencsés, mert ilyenkor szokott jönni plusz kiadás, amikor itt a zsé, azt félek, hogy elviszi a kisördög. Tudod, Ő -> ![;]](/dl/s/v1.gif)
Mostmár saját tapasztalatból is mondom, hogy igen, kell az 1GB vram.

fagy53
(PH! nagyúr)
Azt írtam, hogy "érthető módon türelmetlenné válik", tehát megértem a helyzeted.
A választás viszont szűkös, az ár nagyjából megfelelő,a segédprogik kiforratlanok, szóval nyűgös dolog még egy ilyet birtokolni most.Nekem is megvan a pénzem, csak a 96GT kellene eladnom, de sajnálom nagyon.
Mennyit számít? 10%? 
Wi-Fi antennák olcsón! 16dBi - 2200 Ft ( raktáron! ) - http://t7.hu/teh-16dbi-wifi

Zsubi
(őstag)
Nekem anno volt egy Zotac 96GT AMP!-m amit eladtam, vettem nem olyan rég egy Inno3D 96GT 1Gb-os karit és van különbség, nem sok de azért egy-két játéknál észrevehető 
Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.
Esetenként +80%. RV770-RV790 esetében legalábbis... de ha a HD4850-nél számított, akkor HD4770-nél is fog...
(#582) FireKeeper válasza Keldor papa (#581) üzenetére
hát nyilván a GPU-tól függ. hd4350-re hiába rak az ember 1GB vramot attól még nem lesz szuperjó
#583 egyáltalán nem nagyképűsködésből mondtam, csak ez egy szemléletes példa
[ Szerkesztve ]
-Where is the god of tits and wine?- (Tyrion Lannister)
(#583) Keldor papa válasza FireKeeper (#582) üzenetére
Igen, de ezt nem is mondtam.
Ez milyen felbontáson bontakozott ki?
1680×1050 Crysis, NoAA, 16xAF, Very High de most nézek másik játékot mindjárt.
HD4870 512MB @ 835/4400MHz: Havas pályán 15-30FPS
HD4890 1024MB @ 950/4400MHz: ugyanaz a pálya 40-60FPS
AA-val még nagyobb különbség lett volna, FullHD-ben szintén... nyílván a GPU órajel is számít, de nem olyan sok.
HSM említette, hogy a HD4890 topicban csinátunk is erről tesztet. Meg lehet nézni. Az azonos órajelen készült, 830MHz-en ment asszem mind a két kártya, csak a vram-ra ment az a teszt.
Nyílván a HD4770 512MB nagyon király vétel 25k-ért, de én úgy gondolom, hogy a HD4770 1GB lesz az igazán jó választás annak, aki 4:3 felett tolja. A teszt mindent alá támaszt, ezekhez a GPU-khoz kell az 1GB vram.
[ Szerkesztve ]

BlackVelvet
(kvázi-tag)
Ha mondjuk 10%, akkor a vége felé sokat. Akár egy játszhatatlan FPS mennyiséget is átbillenthet játszhatóra. (Persze ez inkább azoknak kedvezhet, akik szeretik a hardwaret a végletekig megtartani. Akik "lejárat előtt" még éppen pénzzé teszik mindig, azoknak talán annyira nem.)

Nagymelák
(kvázi-tag)
Az Iponnál délután még 25841 Ft volt az MSI 4770, este ez az ár már 29 ezerre emelkedett, most pedig már nincs is rajta az árlistán.
Érdekesen és gyorsan emelkedett az ára 
Még jó hogy délután már megrendeltem remélem holnap már a kezemben lesz a kártya 
Értem, köszi. Hát ez nem semmi azért, sőtt ez drámai 512 vs 1Gb. Hová jutottunk? Már a közép kategóriban is kell az 1Gb?

Ebből kiindulva nagyjából 6-7K lesz a különbség 
iponnál vannak néha ilyen érdekes dolgok, ilyenkor kell lecsapni, ahogy csináltad. így lett nekem régen jó kis corsair ramom olcsóéé 
mod: az is vicces náluk, hogy mikor kb 10 perce néztem, az 1gigás hd4830 olcsóbb volt, mint az 512-es hd4830 és a szintén 512-es hd4770... no comment
[ Szerkesztve ]

Mach5
(fanatikus tag)
Remélem amikor akarok cuccokat venni akkor is így le megy az árra mert gyors rácsapok xD!

Nagymelák
(kvázi-tag)
Nagyon nem lepődnék meg ha eljátszanák azt hogy jaj most nincs de két nap múlva tudnak szállítani,csak akkor már drágábban.
Ez is előfordulhat elvégre Magyarországon vagyunk 
Simán előfordulhat, de ekkor el lehet állni a szerződéstől.... 
Wi-Fi antennák olcsón! 16dBi - 2200 Ft ( raktáron! ) - http://t7.hu/teh-16dbi-wifi

gyiku
(PH! kedvence)
ha nem kapsz emilt, hogy megsincs ennyiert, akkor meglesz az 25ert 
szerintem ezt nem tehetik meg, mert akkor átvernék a vevőt, és perelni lehetne, szóval amennyibe került mikor rendelted, annyit is fogsz érte fizetni. pont.
[ Szerkesztve ]

gyiku
(PH! kedvence)
gbors szokott hasonlo teszteket csinalni, irj neki a wish listje-re 
SAPPHIRE HD4770 512MB DDR5 PCIE - 29.6k
SAPPHIRE HD4830 1GB DDR3 HDMI PCIE - 29.1k
[ Szerkesztve ]

Dark KillerX
(őstag)
Inkább az utóbbi.Azért tényleg kell az az 1Giga.

BlackVelvet
(kvázi-tag)
Ha egyszer lesz gyerek és megkérdezi tőlem, hogy mit jelent az, hogy dilemma, ezzel a hszeddel fogom neki elmagyarázni. xd
Tényleg nem semmi, még jó hogy 19-es tft-nél nagyobbat nem akarok..meg a tv is csak 720p-s...meg ősz előtt úgyse lesz gépem, hátha addig már 5xxx-ben gondolkodnom

gyiku
(PH! kedvence)
SAPPHIRE HD4850 512MB GDDR3 Lite PCIE - 31.3k
MSI R4850-2D512-OC PCIE - 32.3k

[ Szerkesztve ]
ez nem így van, volt "akciós" GTX260 26ért... megrendeltem aztán írták hogy sajnos nincs raktáron
de másnapra 54ért volt