Tud valaki már itthon boltot amiben lehet kapni? 
Mondtam hogy mondtam. Nemmegmondtam?!

Tud valaki már itthon boltot amiben lehet kapni? 
ne vedd magadra, de a beidézett képen hemzsegnek az éktelen baromságok. én nem tudom, hogyan csinálja az a gárda a tesztjeit, de az ezzel a designnal készült grafikonoknak már a láttára is kiráz a hideg.
szki: xbitéknek elhiszem a fogyasztás-adatokat, általában az elemzés része szuper a cikkeiknek.
fagy: ééééééééééééés nyertem - 30e felett van 
[ Szerkesztve ]
Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.
ne legyél benne annyira biztos
[link]
[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3

Ma, de holnap!
Végignéztem mégegyszer az általam kedvelt ComputerBase most megjelent tesztjeit és nagyon nem tetszik az idle fogyasztás, az ebből következő melegedés és zaj.
A load még elmegy...! Jól látható, hogy pusztán az órajel különbségek érvényesülnek, annakidején a 4830 órajelét szándékosan visszafogta az ATi, hogy ne veszélyeztesse a 4850 pozícióját. Biztos vagyok benne, hogy 700MHz közelébe húzott 4830 ua mint a 4770. A felépítését tekintve a 4850 éri meg most legjobban az árát a rejtett tartalékai miatt, amelyek a 4770-nek sajnos nincsenek meg.

Sapphire kartyajan meg VRM huto is van, legalabbis remelhetoleg nem illusztracio csak a kep, sot letakartak a huto "sapkajan" levo fenylo felulet egy reszet matricaval 
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

Sapphire kartyajan meg VRM huto is van, legalabbis remelhetoleg nem illusztracio csak a kep, sot letakartak a huto "sapkajan" levo fenylo felulet egy reszet matricaval 
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

Uhh, erdekes, hogy lett ebbol tripla post amikor nem is nyomtam refresht 
[ Szerkesztve ]
te roh@dt gyorsíró

Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3

Azért mi magyarok 99 dolcsihoz képest rátesszük a magunkét rendesen. Sztem az elfogadható ár 23-24k ezért az újoncért.
Mondjuk nagyon gondolkozom a cserén (4830-at váltanék
lehet CF-ben két 4770-el
)
De tegyük félre az álmokat, hisz válság van!

Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki hogy ennél a kártyánál is lehet GPU feszt emelni és meg is kapja

Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

Végre megérkezett!
Egész kellemes az ára a 4830-hoz képest. Vennék én is, de a beharangozott hűtővel jobban tetszik. Remélem az XFX majd gyárt valami hasonlót.

Majd ha olcsóbb lesz! Bár a 20k körüli 4830 és a 30k 4850 egyaránt jobban megéri majd az árát, mint a 25k 4770.
Mivel a 4830-nak már nincs sok ideje, megszűnik, lehet, hogy ő lesz a favorit az olcsóság terén egy rövid ideig.
a 4830 vásárlás most nagy taktikai játék lesz - az ára fog lejjebb menni még, viszont minden bizonnyal elég váratlanul fog eltűnni.
miért gondolod, hogy a 4850 ér 20%-kal többet, mint a 4770?
Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.
Hello mindenki!
Ezen működik a kártyán vajon működik a ventilátor szabályzás??
Eddig én is 4830ban gondolkodtam, de egyértelmű, hogy 4770-es lesz belőle.
Kawasaki z750
Ipon-nál már látni 4770-et.
Powercolor: 27.5K
Sapphire: 30K
Ezeken még faraghatnának... de amint kikopnak a 4830-ak a raktárakból biztos olcsóbbak lesznek itthon is. 
RBE-ből biztosan. Teljesen dinamikusan nem hiszem...
Az Xbit tesztje alapján elmondható (lustáknak és angolul nem tudóknak
):
A venti a gyárilag beállított értékek mellett a tesztelők szerint szinte hangtalan még terhelés alatt is (nem mérések alapján). Kicsit furcsán néha fel-felpörgött 100%-ra 1-2 másodperc erejéig, de ritkán. Ezt már jelezték, javítják.
A hűtési képességét ismerjük a tesztek alapján, tehát nem kell ehhez hozzányúlni sem, mert a hűtő jó!
Más.
Szintén Xbit-ről:
Ha már valaki beszerezte a kártyát, a legfrissebb RivaTuner felismeri, ha egy kiegészítést teszünk a konfig fájlban:
Rivatuner.cfg fájl-ban kell szerkeszteni ezt a sort:
“RV770 = 9440h-9443h,944Ch”
a [GPU_1002] részben erre:
“RV770 = 9440h-9443h,944Ch,94B3h”
Így már húzni is lehet, mert a CCC lekorlátozza 830/850MHz-re a GPU/mem órajeleket.
[ Szerkesztve ]
PH semleges

Vajon mikor jön az első tuningtapasztalat, az első vevőtől?
Izgalmas lesz, mennyire lesz tuningos, pláne az Asus voltage-tweakes verziója.... 
Fullos Intel I7 félkonfig eladó!!! EVGA X58 3X SLI + tuningbarát Intel I7 920 + 3*2GB OCZ Platinum 1600@CL7 + Thermolab BARAM hűtő + venti ****************Link a hirdetéseimhez: http://href.hu/x/9ghe**************

emiatt tuningos teszt még valószínüleg egy darabig nem lesz.
[ Szerkesztve ]

attol meg tuningolni lehet, max a gyari tuningos verziok nem jelennek meg. kesobbre hagyjak az utokartyat.
http://project-brian.blogspot.com/
Hát... én is kíváncsi vagyok. Az X-bit tesztjében (1x már linkeltem) megrángatták kicsit azért 860/975-re és az eredmény is elég látványos lett:

[ Szerkesztve ]
PH semleges
700MHz GPU-val az alap 4850-et nyomja le, szal húzva jobb, mint a 4770 alapon...
Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

Xbitlabs tuning tesztjevel egy gond van, hogy nem a retail kartyara epul (ami a tesztek tobbsegere elmondhato), raadasul ez nem csak egy sample a kereskedelmi forgalomba kerulobol, hanem a masik nyak (joval tobb alkatresszel), es masik hutovel rendelkezo sample kartya.
PCGH is ezt a tipusu samplet kapta, es 900mhz-ig tudtak huzni a GPU-t, ami stabil volt GRID alatt.

[link]
a teszt tenyleg nagyon rendben van 
na ki lesz az első irigyelt tulaj 
Aurea mediocritas

XFX marketing mukodik azert 

Itt írogatsz ahelyett, hogy sorbanállnál? 
gbors: az erő vele van... mármint a 4850-nel.
A 4770 olyan mint egy pörgős olasz motor. A következő játékok esetleg nemcsak az órajelet díjjazzák majd, hanem a felépítésből adódó nyers erőt! Ha a DX11-re készül az ember, tudom egyiket sem érdemes megvenni, de a gondolattal eljátszhat az ember! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ja húzzál Iponba...
Gyorstesztet a PH előtt... 
Abu: Ezek most vagy csíteltek, vagy az AMD írta el a specifikációkat.
Single vs CF-ből kitotózva:
IDLE: 37W
Video: 41W
Game: 80W
Furmark: 101W
1Gb-os kártyák OC kivitelben és X2-t a népnek 2Gb memóriával 40K alatti áron.
![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Jaja, múkodik!

ipon kinalata egyelore nem elegseges szamomra 
És drágább, mint a bótba.
Lassan az Aprónk is a profitra megy. 
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

en komolyan nem ertem ki lat ebben perspektivat - dragabb, ilyenolyan garral. 
Na igen, honnan a bánatból szerezhette? Mert ha külföldről, ehetjük a gart... én utána nem járnék kiküldeni, várni, stb. 
[ Szerkesztve ]
PH semleges

Ezen nincs mit nem érteni, még a futárt is ki kell fizetnie délelőtt, akkor hogyan adhatná a bolti áron délután. 
Ennyi erővel én is megvárom a futárt és nincs felár. 
PH semleges

az nem is gond - ugyanonnan
csak ha felszivodik par het mulva, vagy megunja a dolgot, akkor fujhatod. van nekem ilyen "garos" vinyom.
Hát igen... ez is benne van a pakliban.
PH semleges
a +2 ALU/TEX clusterre gondolsz erő alatt? a 25%-os darabszámbeli előny 4%-ra olvad a 4770 gyorsabb órajele miatt. ha azzal számolsz, hogy a 4850-et is feljebb pörgeted, akkor jogos a mondás, de alapórajeleken szerintem csak a 800MHz-es memória miatt van előnyben egy-két helyen a 4850...

Jöhetne egy HIS az iponba vagy bárhová, lecsapnék rá egyből

csak referencia van egyenlore - akkor nem mind1, milyen dobozban van? 

Most az órajelek döntenek, természetesen a 4850-et húznám és biztos menne 700 fölé, a 4870 750MHz-en megy! Tulajdonképpen azonos órajelen lehetne a két kártya erőviszonyait felmérni. Persze tudom a 4770 túlhúzással meg lehet 5-10%-ra közelíteni a szintén húzott 4850-et, de lehet, hogy arra a hiányzó clusterre még szüksége lehet a jövő egy-két játékában a 4770-nek! ![;]](/dl/s/v1.gif)
elvileg holnap hozok el egy PowerColor HD4770-et az iPonból, saját felhasználásra
szerintem megéri a befektetés, a Zalmanos Giga 98GT-m eladom ~21K-ért és egy 15-40%-kal erősebb, időtállóbb kártyám lesz, halkabb hűtővel
http://soundcloud.com/morbidezza

Igen tudom, de a HIS 4670 után ragacskodnék megint csak HIS-hez.
Nekem ennyi ok is elég hogy ne legyen mindegy 
c41r0^ :várjuk róla az infókat és a tapasztalatodat 
[ Szerkesztve ]

Szerintem 9800GT-hez képest a HD Radeon 4770 nem lesz 15-40%al erősebb! Szerintem csak 15, vagy annyi se! Amúgy olcson árulód szerintem a 9800gt-t használtan is! Szerintem 23ezer lenne reális ár vagy 24ezer!
Nagy felbontások és szűrők esetén meglehet a 40%, de tény, hogy nem ez lesz a jellemző, hanem inkább az 5-15%+. Nem játszom már igazán, és nem a teljesítménye az elsődleges szempont jelen esetben, hanem az, hogy másra váltsak, mégha nem is észszerű. Megelégeltem egyelőre az nVIDIA-t és másra vágyom, kb. ez az indok. És ~6K Ft ráfizetés ettől nem tántorít el.
Az 1360*768-as felbontás (LCD TV-m van) amúgy is inkább procilimitált (bár 8xFSAA-val már meg lehetett fektetni a 98GT-t), de ha nemsoká FullHD-s TV-re váltok, akkor 1920*1080-al jobban el fog boldogulni a HD4770 a 98GTnél. És 1920*1080-on már nincs szándékomban FSAA-t sem használni.
Azért árulom olcsón, hogy gyorsan elvigyék, mellesleg megkímélem magam az alkudozástól és további árcsökkenéssle jár, hogy gari sincs már rá.
[ Szerkesztve ]
http://soundcloud.com/morbidezza