Itt "helyben" Dubnál van kerek 33-ért is
[ Szerkesztve ]

Itt "helyben" Dubnál van kerek 33-ért is
[ Szerkesztve ]
Én úgy veszem észre egyre több olyan játék van aminek sok vram kell... és az xfx 1gigás 4770-et ad ki nemsoká 119dodoért azaz ~28k-ért, jó esetben 30-32k-ért lehet vinni... jó lenne..
your fight is with me, the others are no concern to you, got it you big bloated balloon freak?

Relatív, én ma vettem 1 gigás 4850-et 35k-ért és ahova ilyen sok vram kell, ott jobb a 800sp vs magasabb órajel.
(L) Atiradeonika (L)
Van hír nem ref (esetleg iceQ4) HISről?
Külföldön már kaphatóak, amiket írtál. 
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=
Kár hogy a His még nem tud róla . Egyébként biztosan lesz iceq, kíváncsi leszek a turbo-x verzióra .
Az élet kegyetlen .
Mondjuk nem referenciáról vagy iceq-ről kérdeztek, olyat nem látok sehol .
Az élet kegyetlen .
Jah, télleg, igaz, de akkor lehet HIS-t kapni, hiába nincs róla szó a HIS oldalán. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Van hír nem ref (esetleg iceQ4) HISről? Az eredeti kérdés, linkeltem hogy még csak referencia van . Senki nem mondta hogy his-t nem lehet kapni, nem referencia és iceq nincs még , ennyi .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .

xfx - 26.1k
msi - 25.8k
sapphire - 30.3k
ipon-ban
[ Szerkesztve ]

Megvan a kari, este tesztelem, gyönyörű 
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

Ehh hétvégén rendeltem a 2. XFX 4830-at Brekktől 28k-s áron.
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

en vartam volna 1 kicsit, es 4770 cf-et dobtam volna ossze. nagyon ne sajnald, a 4830 cf is utni fog 

Nagyon szemezgetek az xfx féle változattal. 26K-ért ajándék.
A hűtéséről tud valaki valamit?
[ Szerkesztve ]

alaphutes, egyelore mindegyiken ugyan ilyen van, elvileg halk es hatekony.
Ez a ref hűtő nagyon hasonlít arra, ami az MSI 256-os 3850 OC karimon volt
Ha oda elég volt széthajtva, itt meg se erőlteti majd magát
Ahogy ránéztem erre, elsőre akár 3850 is lehetne az MSI-től ![;]](/dl/s/v1.gif)
szerk: ilyen volt a 256-os 3850, az alsó modell, nem a ref megoldás
[ Szerkesztve ]
New world...old thinking...IBM T60;)

Valaki tudna nekem abban segíteni hogy DOS alatt hogyan tudok BIOS-t frissíteni és hogyan tudok Boot lemezt csinálni

Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.
Igen, azért nem semmi, hogy már a ref hűtők is olyanok rajta mint egy évvel ezelőtt az egyedi hűtők voltak. Iszonyatos késztetést érzek, arra, hogy vegyek egy ilyen kártyát.
A 4670-em már elkelt 16K-ért, itthon. A 2600XT-ét most árulom 10K-ért BlackBox-al, fullosan. Ha az is elkel, akkor már nyomom is a kosarat az XFX-re az IPON-ban.

1680x1050-re sajnos már nem mindenhová elég nekem. Évvégig pedig jó lesz egy ilyen. 
Zsubi: Miért is akarsz te DOS alól BIOS-t frissíteni? Van rá windows-os módszer, csak keress rá a 4670-es topic-ban, Én már többször cseréltem. Vagy Aggregátor nagy mestere ennek, kérdezd ŐT.
[ Szerkesztve ]

10ert nem fog az elmenni. rakd ki 8ert, 2-t meg hozzateszel te, es maris dudoroghatsz a 4770el 

Akkor OS alól azt sem bánom csak amit a neten láttam videót ott DOS alól csinálták
Kérdeztem már de még egyenlőre semmi 
Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

Na én is rendeltem egy msi-t iponból. Nemsokára csatlakozom a klubhoz 
[ Szerkesztve ]

winflash? betallozod biost, es flash. kb ennyi.
SiDan: jol tetted 
Jaja, ez amúgy valami zalmi utánzat volt, bőven hűtötte a 3850-et már 20%-os fordulattal is, 50%-on már üvöltött a venti
Az XFX asszem pont az, amelyiken nem ilyen refhűtő van, hanem ref előtti ref
Tán ma tettek fel róla cikket.

Mikorra várható 1gb-s verzió? Az igaz, hogy ha 1gb memória van rajta akkor jobban teljesít magasabb felbontásban (1920x1080)? Ezen kívül miért jó a több memória?
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tukko1

Nem éri meg 4870et akár 45-ért se venni, mert 50k-ból megvan a 4770cf, elég durva.
tukko1 Igen kb 10%-al. 512-1024
[ Szerkesztve ]
(L) Atiradeonika (L)

Sajnos nem támogatja még ezért maradt a DOS csak azt nem vágom 

Azért jó a több memória, mert ha megtelik, akkor a kártyának a nagyon lassú rendszermemóriából kell a szükséges adatokat lekérnie, ami lassulásokat, "mikroakadozásokat" és egyéb kellemes anomáliákat okoz, ugyanis amíg nincs ott az adat a kártyának, nem tud mivel számolni.... 
Fullos Intel I7 félkonfig eladó!!! EVGA X58 3X SLI + tuningbarát Intel I7 920 + 3*2GB OCZ Platinum 1600@CL7 + Thermolab BARAM hűtő + venti ****************Link a hirdetéseimhez: http://href.hu/x/9ghe**************
Igen, de ez nem csak 1920-as felbontásban érződhet? 1680-ban nem hinném hogy annyira számítana.

Szerintem igencsak számít.... Pl. GTA4 pl. így is csak közepes textúrákkal fér bele az 1gb-ba, 1680*1050-ben, crysis wh is sokkal jobban megy 1gb-al. Ki is mértük (4890 topic, Keldor Papa-val, 300-400. hsz között), és érezhető is volt. FC2 is jobban megy. Jelenleg ezekről tudok...
Igazából szerintem főleg a játékban használt textúrák mennyisége, minősége határozza meg, mekkora memória kell a kártyára. A felbontás tudtommal csak másodlagos.
[ Szerkesztve ]
Fullos Intel I7 félkonfig eladó!!! EVGA X58 3X SLI + tuningbarát Intel I7 920 + 3*2GB OCZ Platinum 1600@CL7 + Thermolab BARAM hűtő + venti ****************Link a hirdetéseimhez: http://href.hu/x/9ghe**************

Milyen proci tudná közel a maxot kihozni egy 4770-ből?
Athlon X2 6000+ (3,2 vagy 3,3Ghz-en) elég lenne neki?
Konfig az adatlapomon.
Erősen gondolkozom a 3870 cseréjén, pláne hogy már 25k-ért lehet venni 4770-et, csak valakinek el kéne adni a régit.

hi!
Tervezem egy hd4770cf megépítését és az érdekelne, hogy a p45 mivel csak 2*8x pcie-t tud elég lenne e a 2 kártyának, avagy mindenképp újítsak be egy x38/x48-as lapba?
Vedd meg a VGA-t és nézd meg azon a felbontáson amin használod AA-val és anélkül, valamint csökkentsd a felbontást és ott is lesd meg.... utána csökkentsd a proci sebességét és nézd meg ezeket megint és le tudod vonni a következtetést..
Szvsz elég lenne neki. 

#408 felett elsiklottal ugytunik 
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

Kihajtja, de hogy maximálisan ki legyen hajtva ahhoz az Athlon X2 már kevés
Nekem is 5200+ mellé lesz 3.1 Ghz-n.

néztem a cf tesztet és a memo-k normális szintre húzva (1000mhz) rengeteget dobnak magas felbontásban szűrők mellett cca 25%+
Szal a kérdésem még mindig áll, elég ennek a 2 kis izompacsirtának 2* 8x-os pcie 2.0?

Ez nem meglepő, mivel izom-memólimites a kari alapon... 

odaba rendesen

Sapphire draga nagyon Magyarorszagon, kulfoldon a legolcsobbak kozott van, hogy sikerult ezt mar megint osszehozni....
Ha a Sapphire esetleg full retail es nem csak lite retail az se er ennyivel tobbet, ~8 euro a kulonbseg kulfoldon, az a fem lapka a VRM reszen meg kb. +380ft-ot er a tobbi referencia kartyahoz kepest 
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

nagyon gondolkozom h. 4890 vagy 4770CF de az alaplapon múlik... ha elég akkor cf ha nem akkor 4890 

Itt már linkeltek egy tesztet 4850-el 
Passzív példányról van már hír?
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

Mivel az NV oldalarol egyelore nincs nagy nyomas a HD4770 ellen, igy azt gondolom nem fogyhat tul jol a kartya, hogy ilyen lepesre kenyszerultek, ha jol fogyna semmi okuk nem lenne csokkenteni az arat amivel a sajat hasznukat is csokkentik.
A HD4830 nagy bakloves volt es nagyobb "karokat" okoz utolag a HD4770-nek, mint hasznot az RV740 kesese miatt. (persze utolag konnyu okosnak lenni
)
Nem lesz a reftől eltérő változat még egy ideig egyik gyártónál se, pár napja volt a cikk hogy az éemdí megtiltotta a változtatásokat átmenetileg.
szerk: #494 rocket: 1általán nem volt baklövés a 4830. A baklövés ott van, hogy már régebben be kellett volna fejezni a gyártását, ha tudták, hogy a 4770 ilyen ütős lesz
De elfogynak azok is amik maradtak..1xcsak. Tod' 256 bit, vérpisti nehogymá' 128 bitest vegyen gddr5 ide vagy oda
[ Szerkesztve ]

ahamm akkor 4890!!
eléggé megfélemlített az a néhol 50%-os lassulás 
Csak az oc verziókat, a hűtéssel az xfx is variált .
Az élet kegyetlen .
Akkor maradok addig a 3850nél, majd ha halk is lesz nem csak gyorsabb és kevesebbet fogyasztó akkor majd. Ki tudja lehet addig még a forint is erősödik a dollárhoz képest. Meg amivel manapság játszok még elég is...
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
Azt próbáltam volt fentebb elmondani, hogy az XFX az első refhűtést alkalmazza, hogy érthetőbb legyen, a többiek a másodikat, vmiért változtatott az éemdí, de jól tette. Én úgy vettem ki, hogy bárminemű változtatást megtiltott, abban hűtőcsere is benne foglaltatik, 1ébként ha nem így lenne az kb 1 héten belül kiderül
szerk: #498 MZsoltee : Passzívra még sztem jó ideig várhatsz, 4670-ből nálunk mai napig talán a zafír van, ami elérhető, de az is butított. 3850 és 70-ből se volt sok passzív, és nem is az elején jöttek a történetnek.
[ Szerkesztve ]