Hirdetés

2012. május 26., szombat

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Ati Radeon HD 4770

(#451) RaiDani válasza fagy53 (#449) üzenetére

RaiDani
(tag)

Itt "helyben" Dubnál van kerek 33-ért is :))

[ Szerkesztve ]

(#452) B4MbOo

B4MbOo
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Én úgy veszem észre egyre több olyan játék van aminek sok vram kell... és az xfx 1gigás 4770-et ad ki nemsoká 119dodoért azaz ~28k-ért, jó esetben 30-32k-ért lehet vinni... jó lenne..

your fight is with me, the others are no concern to you, got it you big bloated balloon freak?

(#453) X Factor válasza B4MbOo (#452) üzenetére

X Factor
(PH! addikt)

Relatív, én ma vettem 1 gigás 4850-et 35k-ért és ahova ilyen sok vram kell, ott jobb a 800sp vs magasabb órajel.

(L) Atiradeonika (L)

(#454) cizoe

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

Van hír nem ref (esetleg iceQ4) HISről?

(#455) tzsolesz válasza cizoe (#454) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Külföldön már kaphatóak, amiket írtál. :(((

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#456) lsc válasza tzsolesz (#455) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kár hogy a His még nem tud róla . Egyébként biztosan lesz iceq, kíváncsi leszek a turbo-x verzióra .

Az élet kegyetlen .

(#457) tzsolesz válasza lsc (#456) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

elírás?

nem ICE-Q, de HIS

(#458) lsc válasza tzsolesz (#457) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mondjuk nem referenciáról vagy iceq-ről kérdeztek, olyat nem látok sehol .

Az élet kegyetlen .

(#459) tzsolesz válasza lsc (#458) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jah, télleg, igaz, de akkor lehet HIS-t kapni, hiába nincs róla szó a HIS oldalán. ;]

(#460) lsc válasza tzsolesz (#459) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Van hír nem ref (esetleg iceQ4) HISről? Az eredeti kérdés, linkeltem hogy még csak referencia van . Senki nem mondta hogy his-t nem lehet kapni, nem referencia és iceq nincs még , ennyi .

[ Szerkesztve ]

Az élet kegyetlen .

(#461) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

xfx - 26.1k :Y
msi - 25.8k
sapphire - 30.3k
ipon-ban

[ Szerkesztve ]

(#462) JohnnyX válasza JohnnyX (#402) üzenetére

JohnnyX
(senior tag)

Megvan a kari, este tesztelem, gyönyörű :C

Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#463) old gray válasza gyiku (#461) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Ehh hétvégén rendeltem a 2. XFX 4830-at Brekktől 28k-s áron. :(

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#464) gyiku válasza old gray (#463) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

en vartam volna 1 kicsit, es 4770 cf-et dobtam volna ossze. nagyon ne sajnald, a 4830 cf is utni fog ;)

(#465) birozoli7800 válasza gyiku (#461) üzenetére

birozoli7800
(senior tag)

Nagyon szemezgetek az xfx féle változattal. 26K-ért ajándék. :) A hűtéséről tud valaki valamit?

[ Szerkesztve ]

(#466) gyiku válasza birozoli7800 (#465) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

alaphutes, egyelore mindegyiken ugyan ilyen van, elvileg halk es hatekony.

(#467) Chaser

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ez a ref hűtő nagyon hasonlít arra, ami az MSI 256-os 3850 OC karimon volt :)) Ha oda elég volt széthajtva, itt meg se erőlteti majd magát ;) Ahogy ránéztem erre, elsőre akár 3850 is lehetne az MSI-től ;]

szerk: ilyen volt a 256-os 3850, az alsó modell, nem a ref megoldás

[ Szerkesztve ]

New world...old thinking...IBM T60;)

(#468) Zsubi

Zsubi
(őstag)

Valaki tudna nekem abban segíteni hogy DOS alatt hogyan tudok BIOS-t frissíteni és hogyan tudok Boot lemezt csinálni :F :R

Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

(#469) tzsolesz válasza Chaser (#467) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, azért nem semmi, hogy már a ref hűtők is olyanok rajta mint egy évvel ezelőtt az egyedi hűtők voltak. Iszonyatos késztetést érzek, arra, hogy vegyek egy ilyen kártyát.

A 4670-em már elkelt 16K-ért, itthon. A 2600XT-ét most árulom 10K-ért BlackBox-al, fullosan. Ha az is elkel, akkor már nyomom is a kosarat az XFX-re az IPON-ban. :C :C

1680x1050-re sajnos már nem mindenhová elég nekem. Évvégig pedig jó lesz egy ilyen. :K

Zsubi: Miért is akarsz te DOS alól BIOS-t frissíteni? Van rá windows-os módszer, csak keress rá a 4670-es topic-ban, Én már többször cseréltem. Vagy Aggregátor nagy mestere ennek, kérdezd ŐT.

[ Szerkesztve ]

(#470) gyiku válasza tzsolesz (#469) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

10ert nem fog az elmenni. rakd ki 8ert, 2-t meg hozzateszel te, es maris dudoroghatsz a 4770el :K

(#471) Zsubi válasza tzsolesz (#469) üzenetére

Zsubi
(őstag)

Akkor OS alól azt sem bánom csak amit a neten láttam videót ott DOS alól csinálták :B
Kérdeztem már de még egyenlőre semmi :(

Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

(#472) SiDan válasza gyiku (#461) üzenetére

SiDan
(tag)

Na én is rendeltem egy msi-t iponból. Nemsokára csatlakozom a klubhoz :))

[ Szerkesztve ]

(#473) gyiku válasza Zsubi (#471) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

winflash? betallozod biost, es flash. kb ennyi.

SiDan: jol tetted :K

(#474) Chaser válasza tzsolesz (#469) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Jaja, ez amúgy valami zalmi utánzat volt, bőven hűtötte a 3850-et már 20%-os fordulattal is, 50%-on már üvöltött a venti:D Az XFX asszem pont az, amelyiken nem ilyen refhűtő van, hanem ref előtti ref:) Tán ma tettek fel róla cikket.

(#475) tukko1

tukko1
(fanatikus tag)

Mikorra várható 1gb-s verzió? Az igaz, hogy ha 1gb memória van rajta akkor jobban teljesít magasabb felbontásban (1920x1080)? Ezen kívül miért jó a több memória?

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tukko1

(#476) X Factor válasza gyiku (#461) üzenetére

X Factor
(PH! addikt)

Nem éri meg 4870et akár 45-ért se venni, mert 50k-ból megvan a 4770cf, elég durva.

tukko1 Igen kb 10%-al. 512-1024

[ Szerkesztve ]

(L) Atiradeonika (L)

(#477) Zsubi válasza gyiku (#473) üzenetére

Zsubi
(őstag)

Sajnos nem támogatja még ezért maradt a DOS csak azt nem vágom :W

(#478) HSM válasza tukko1 (#475) üzenetére

HSM
(PH! addikt)

Azért jó a több memória, mert ha megtelik, akkor a kártyának a nagyon lassú rendszermemóriából kell a szükséges adatokat lekérnie, ami lassulásokat, "mikroakadozásokat" és egyéb kellemes anomáliákat okoz, ugyanis amíg nincs ott az adat a kártyának, nem tud mivel számolni.... ;)

Fullos Intel I7 félkonfig eladó!!! EVGA X58 3X SLI + tuningbarát Intel I7 920 + 3*2GB OCZ Platinum 1600@CL7 + Thermolab BARAM hűtő + venti ****************Link a hirdetéseimhez: http://href.hu/x/9ghe**************

(#479) tzsolesz válasza HSM (#478) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, de ez nem csak 1920-as felbontásban érződhet? 1680-ban nem hinném hogy annyira számítana.

(#480) HSM válasza tzsolesz (#479) üzenetére

HSM
(PH! addikt)

Szerintem igencsak számít.... Pl. GTA4 pl. így is csak közepes textúrákkal fér bele az 1gb-ba, 1680*1050-ben, crysis wh is sokkal jobban megy 1gb-al. Ki is mértük (4890 topic, Keldor Papa-val, 300-400. hsz között), és érezhető is volt. FC2 is jobban megy. Jelenleg ezekről tudok... :U Igazából szerintem főleg a játékban használt textúrák mennyisége, minősége határozza meg, mekkora memória kell a kártyára. A felbontás tudtommal csak másodlagos.

[ Szerkesztve ]

Fullos Intel I7 félkonfig eladó!!! EVGA X58 3X SLI + tuningbarát Intel I7 920 + 3*2GB OCZ Platinum 1600@CL7 + Thermolab BARAM hűtő + venti ****************Link a hirdetéseimhez: http://href.hu/x/9ghe**************

(#481) varsam

varsam
(őstag)

Milyen proci tudná közel a maxot kihozni egy 4770-ből?
Athlon X2 6000+ (3,2 vagy 3,3Ghz-en) elég lenne neki?
Konfig az adatlapomon.
Erősen gondolkozom a 3870 cseréjén, pláne hogy már 25k-ért lehet venni 4770-et, csak valakinek el kéne adni a régit.

(#482) Tommmmka

Tommmmka
(senior tag)

hi!

Tervezem egy hd4770cf megépítését és az érdekelne, hogy a p45 mivel csak 2*8x pcie-t tud elég lenne e a 2 kártyának, avagy mindenképp újítsak be egy x38/x48-as lapba?

(#483) szacsee válasza varsam (#481) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vedd meg a VGA-t és nézd meg azon a felbontáson amin használod AA-val és anélkül, valamint csökkentsd a felbontást és ott is lesd meg.... utána csökkentsd a proci sebességét és nézd meg ezeket megint és le tudod vonni a következtetést..
Szvsz elég lenne neki. ;)

(#484) rocket válasza Zsubi (#444) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

#408 felett elsiklottal ugytunik ;)

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#485) RaiDani válasza varsam (#481) üzenetére

RaiDani
(tag)

Kihajtja, de hogy maximálisan ki legyen hajtva ahhoz az Athlon X2 már kevés :)
Nekem is 5200+ mellé lesz 3.1 Ghz-n.

(#486) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

(#487) Tommmmka

Tommmmka
(senior tag)

néztem a cf tesztet és a memo-k normális szintre húzva (1000mhz) rengeteget dobnak magas felbontásban szűrők mellett cca 25%+

Szal a kérdésem még mindig áll, elég ennek a 2 kis izompacsirtának 2* 8x-os pcie 2.0?

(#488) HSM válasza Tommmmka (#487) üzenetére

HSM
(PH! addikt)

Ez nem meglepő, mivel izom-memólimites a kari alapon... :U

(#489) gyiku válasza Keldor papa (#486) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

odaba rendesen :C :R

(#490) rocket válasza gyiku (#461) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Sapphire draga nagyon Magyarorszagon, kulfoldon a legolcsobbak kozott van, hogy sikerult ezt mar megint osszehozni....
Ha a Sapphire esetleg full retail es nem csak lite retail az se er ennyivel tobbet, ~8 euro a kulonbseg kulfoldon, az a fem lapka a VRM reszen meg kb. +380ft-ot er a tobbi referencia kartyahoz kepest :)

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#491) Tommmmka

Tommmmka
(senior tag)

nagyon gondolkozom h. 4890 vagy 4770CF de az alaplapon múlik... ha elég akkor cf ha nem akkor 4890 :D

(#492) RaiDani válasza Tommmmka (#491) üzenetére

RaiDani
(tag)

Itt már linkeltek egy tesztet 4850-el :)

(#493) MZsoltee

MZsoltee
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Passzív példányról van már hír?

A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

(#494) rocket válasza Keldor papa (#486) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Mivel az NV oldalarol egyelore nincs nagy nyomas a HD4770 ellen, igy azt gondolom nem fogyhat tul jol a kartya, hogy ilyen lepesre kenyszerultek, ha jol fogyna semmi okuk nem lenne csokkenteni az arat amivel a sajat hasznukat is csokkentik.

A HD4830 nagy bakloves volt es nagyobb "karokat" okoz utolag a HD4770-nek, mint hasznot az RV740 kesese miatt. (persze utolag konnyu okosnak lenni :) )

(#495) Chaser válasza MZsoltee (#493) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem lesz a reftől eltérő változat még egy ideig egyik gyártónál se, pár napja volt a cikk hogy az éemdí megtiltotta a változtatásokat átmenetileg.

szerk: #494 rocket: 1általán nem volt baklövés a 4830. A baklövés ott van, hogy már régebben be kellett volna fejezni a gyártását, ha tudták, hogy a 4770 ilyen ütős lesz:) De elfogynak azok is amik maradtak..1xcsak. Tod' 256 bit, vérpisti nehogymá' 128 bitest vegyen gddr5 ide vagy oda:)

[ Szerkesztve ]

(#496) Tommmmka válasza RaiDani (#492) üzenetére

Tommmmka
(senior tag)

ahamm akkor 4890!! :C eléggé megfélemlített az a néhol 50%-os lassulás :D

(#497) lsc válasza Chaser (#495) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Csak az oc verziókat, a hűtéssel az xfx is variált .

Az élet kegyetlen .

(#498) MZsoltee válasza Chaser (#495) üzenetére

MZsoltee
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor maradok addig a 3850nél, majd ha halk is lesz nem csak gyorsabb és kevesebbet fogyasztó akkor majd. Ki tudja lehet addig még a forint is erősödik a dollárhoz képest. Meg amivel manapság játszok még elég is...

A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

(#499) Chaser válasza lsc (#497) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Azt próbáltam volt fentebb elmondani, hogy az XFX az első refhűtést alkalmazza, hogy érthetőbb legyen, a többiek a másodikat, vmiért változtatott az éemdí, de jól tette. Én úgy vettem ki, hogy bárminemű változtatást megtiltott, abban hűtőcsere is benne foglaltatik, 1ébként ha nem így lenne az kb 1 héten belül kiderül:)

szerk: #498 MZsoltee : Passzívra még sztem jó ideig várhatsz, 4670-ből nálunk mai napig talán a zafír van, ami elérhető, de az is butított. 3850 és 70-ből se volt sok passzív, és nem is az elején jöttek a történetnek.

[ Szerkesztve ]

(#500) lsc válasza Chaser (#499) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez alapján csak az oc-t , de azért kíváncsi lennék mit mond erre egy-két régebbi ati gyártó .

Az élet kegyetlen .

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Ati Radeon HD 4770
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.