Csak sajnos a Catalyst egyenlőre 850Mhz-nél többet nem enged a Rivatuner meg még nem ismeri fel 
Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

Csak sajnos a Catalyst egyenlőre 850Mhz-nél többet nem enged a Rivatuner meg még nem ismeri fel 
Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

De-de....
[link]
Fullos Intel I7 félkonfig eladó!!! EVGA X58 3X SLI + tuningbarát Intel I7 920 + 3*2GB OCZ Platinum 1600@CL7 + Thermolab BARAM hűtő + venti ****************Link a hirdetéseimhez: http://href.hu/x/9ghe**************

Nekem nem sikerült, akár mit is csinálok vele 

Ja úgynézem elbénázták a CFG-file-t...
Nézd meg itt: [link]
Fullos Intel I7 félkonfig eladó!!! EVGA X58 3X SLI + tuningbarát Intel I7 920 + 3*2GB OCZ Platinum 1600@CL7 + Thermolab BARAM hűtő + venti ****************Link a hirdetéseimhez: http://href.hu/x/9ghe**************
Próbáld Ati Tray Tools-al...
your fight is with me, the others are no concern to you, got it you big bloated balloon freak?

ATT tuti hogy nem támogatja mivel még a 4670-el sem ment 

Még egyik program sem támogatja, bár már a GPU-Z-ból a legújabb felismeri rendesen 

Egyel kisebb felbontásban még semmi baja az LCD-nek én is 22"-on 4670-et használok, és Hellgate London gond nélkül megy még native-ban is 
Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))
HSM amit küldött utoljára linket, az alapján szerkezd át a rivatuner cfg fájlját és jó lesz. 

Nem lehet, ha elolvasod figyelmesen akkor ott van benne hogy csak 64-bites OS-hez jó 
Mod: vagy mire gondoltál csak elég beleírni

[ Szerkesztve ]

3DMark az hazudik. 
Én alig több, mint 11000 pontot kapok, de teszek rá magasról, mert minden játék úgy fut, ahogy kell.

Átírtam és felismeri.......jeeeeeeeeee..... 
Haladás...
Tépd meg a száját... venitit 100%-ra, és nézd meg Furmark-al mi a vége a VGA-nak nagyjából, hogy tudjuk van-e benne tuningpotenciál.. 

Jól írja szacsee, adjál neki!
Én olyan 900Mhz körüli GPU-val és 1000Mhz körüli memóriával már kiegyeznék 
[ Szerkesztve ]

De viszont van egy nagy gondom..... A Rivatuner-rel nem tudok a memórián 5Mhz-et sem húzni mert azonnal csíkos lesz a képernyő, de viszont a GPU-t tudom
Idáig a Catalyst-ban minden max.-on volt 830/850-en és Riva-val mégsem jó csak azt nem értem miért

a 9.4-es catalystot már felraktad?
your fight is with me, the others are no concern to you, got it you big bloated balloon freak?

Mikor megvettem a 4670-et, akkor a Witcher ment nálam, (most is menne, de már eladtam a karit), és gondoltam elsőre nem izzasztom meg, ezért 1280-ban próbáltam. Legörbült a szám, durván szaggatott, pedig crt-n így még a 7600gs is bírta. Húztam is mindent, de semmi eredmény. Azért feltettem full hd-ba is, kíváncsiságból, mert gyönyörű a game graf szempontjából. Stabilan tartotta a 30-40 fpst! Tzsolez is írta, hogy vele is előfordult, de teljesen érthetetlen.

Nincs igazság. Csak erőviszonyok...
CPU limit szerintem erősen...
Most nálam is 4670 van ideiglenesen, ha gondolod megleshetek ezt-azt.. cpu limit nem játszik nálam. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Már írtam az x2 4800+ 3gh-en megy, és hiába vennék phenom 2-t, a witcher 1 magot használ?! Esetleg a nagyobb l2, l3 kessek számíthatnak, de más topicon írták, hogy nem lényeges. Egyébként nem izgat a dolog, mert most állok neki a Neverwinter Night 2-nek, ott meg nem lessz semmilyen limit (már ha megjön a 4770), addig meg Dungeon Siege 2 megy igp-vel! 
[ Szerkesztve ]
Nincs igazság. Csak erőviszonyok...
Magasról sajnáld le 3Dm eredményeket. Eddig akárhány ati karim volt, mindet durván alul pontozta, sőt a 3Dmark06 szerint majdnem erősebb a 7300GT-m, mint a hd2600XT-m, holott a 2600 minden játékban 2x akkora sebességet ért el.
Idézek egy iponos tesztből: "A 3dmark elejéről már csak egy bazi nagy nVidia logo hiányzik"
Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

Jaja, felraktam 
CPT.Pirk: Annyira nem érdekel csak kíváncsi voltam hogy mit kapok 
[ Szerkesztve ]

Szerintetek ilyen tényleg van, vagy csak elírás? (Szerintem a második
)
http://www.softcom.cz/produkt/ati-radeon-hd-4770-1gb-ddr5-dual-dvi-i-pci-express/?flist=1
ATI Radeon HD 4770 1GB DDR5 dual DVI-I, PCI-Express
(A SAPPHIRE oldalán csak 512MB-s van)

Hát ha most nincs is(AMD még csak referenciát enged) idővel biztos lesz.
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
És az a gyenge krájziszos élményed 9.4 alatt volt?

valszeg elírás, mert különben gyártói oldalon is fenn lenne.
(L) Atiradeonika (L)
volt valami olyan is hogy az 1Gb-os modellek ddr3-at kapnak(lehet ez csak emlékeimben él, a 128bit miatt nem valószínű)
,.... szal biztos elírás vagy direkt(de akkor átb@szásnak nevezik
).
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas

Az "átb@szás" is eszembe jutott
Eleinte amikor már iponon lehetett kapni a sapphire 4770-et, akkor még nem volt fenn a sapphire honlapján, tehát ez nem teljesen jó érv
A 3DMark06 SM3 része erősen támaszkodik a memóriasávszélességre. Ezért van az például, hogy én a 3870-nel ugyanolyan eredményt értem el, mint a 4830-cal, holott a GPU-ja jóval erősebb, valamint az is, hogy a 4670 ebben a programban állva marad a 3870-nel szemben annak ellenére, hogy a GPU közel azonos erővel rendelkezik.
Bizonyíték:
3870 - 12796
4830 - 13371
4670 - 10729
Az valószínű, hogy a kártya inkább sávszélességlimitált, mint hogy GPU erő híjján lenne ![;]](/dl/s/v1.gif)
AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300
Hát akkor lehet hogy a végén mégis csak 4770 lesz... Holnap át is bogarászom a teszteket, hogy mennyivel eszik kevesebbet mint egy 3850...
Ill. a 4750 teljesítményben és fogyasztásban is jobb lesz várhatólag mint a 4650?
Annyira viszont nem sürget a tatár, szóval lehet hogy megvárom a nyarat hogy milyen finomságok lesznek...
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

Bizony az már 9.4-el volt

TomBoy1986: Igen ez így van ezért kellene még a memórián húzni csak a Catalyst nem enged többet, a Rivatuner-rel meg 5Mhz után is csíkos lesz a képernyő egyszerűen nem értem 
[ Szerkesztve ]

Pont ma filóztam h. mit vegyek, 4830 512/1024, 4770 512, 4850 512/1024. 4770 tuninggal beéri a 4850-et, viszont azt kifelejtették h. a 4850ben is van tuning tartalék. Most egyelőre nálam 1 gigás 4850 a befutó, mert full hd felbontásnál jól jön a +512 ram. De csak azért mert most megvan a pénztárcámban az a pár ezer többlett ami a megvételéhez kell.
(L) Atiradeonika (L)

komolytalan.
"A Stormrise-ot nem tartjuk túl sokra, sem játék, sem játékmotor szempontjából, de olvasói kérésre szerepeltetjük tesztünkben. ... Mindenesetre tekintettel arra, hogy ez egy nem túl jól sikerült játék, és a motorja sem százas (képhibák tapasztalhatóak minden kártya esetében ugyanazokon a helyeken), így a végső összesítésből kihagyjuk, csak érdekességképpen szerepel a tesztben."
Szerintem viszont teljesen elfogulatlan, teljesen korrekt cikk.
AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300
Furi, az iponos tesztben is catalyst 9.4-et használnak..

Hát azért ne zombimódjára linkeljük már a dolgokat.... 
Megnéztem a tesztet, hát, engem nem igazán győzött meg... Pont ott fogy ki a 4770 talpa alól az 512MB lassúcska memória mérete/sebessége, ahol értelme lenne a CF-nek....
Hiába gyorsabb 1680*1050-ben, AA nélkül a 4890-nél, minek? Hova? Mégis a 4890-en jóval magasabb minőségen fog jól menni pl. a GTA4, vagy a Crysis WH....
Hiába lenne benne a 4770CF-ben jó 150% plussz számolókapacitás....
A CF esetleges skálázódási, vagy egyéb nyavalyáiról nem is beszélve.... 
[ Szerkesztve ]

Nem éppen, 4770-hez a hozzá kapott driver cd-n lévő meghajtót használták.
[ Szerkesztve ]
ja tényleg
benéztem. Engem teljesen meggyőzött a kártya, az iponos teszt után... csak az árán kéne még vmit csiszolni, illetve jöhetne a többi gyártó is a boltokba.
[ Szerkesztve ]

nem az szerintem,az is csoda,hogy belerakták a tesztbe,meg milyen érdekes,h a tuningolt karit is feltüntették,nem úgy mint a ph-n a 4890-nél..ez is elgondolkodtató.Szóval jó tesztet csináltak.
[ Szerkesztve ]
Egyre keményebb hely ez a PH:) Aki beperelte magát és nyert/Senki nem azt kapja amit "érdemel"/

a teszttel nincs bajom, csak a stormrise velemennyel.
abban igazuk van, hogy a játék nem éppen ostromolja a népszerűségi listák csúcsait 
Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.
Reszkessetek topic lakók, mert nem sokára jövök ha minden igaz. Csak adjam el a 4670-est, és a 2600XT-met. 1680x1050-ben már sajnos nem minden esetben kielégítő a 4670 teljesítménye. Ezzel nem azt mondtam, hogy a játékok 80% nem fut jól közepes beállítások mellett, de a kis ördög ott motoszkál a fülem mögött, és azt suttogja, venned kell egy 4770-est, ami tuti nem Sapphire lesz, mert már unom, hogy évek óta csak Sapphire VGA-m van. Lehet meglepem magam egy XFX-el? 
Utóirat: Várom a PH! fogyasztásos grafikonjait, mert nem biztos, hogy nem 4850 lesz belőle.
Ez a GDDR5 gyanús nekem fogyasztás terén. gbors szerinted?
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

4850? burzsuj... 
Miért mondod? Lehet, hogy olcsóbban belehet szerezni, mint a 4770-est. 
Használtan már megérhet 30K-ót.
Csak a fogyasztása aggasztó a 4850-nek.
De ez a 4770 mindenféleképpen jobb alternatívának tűnik, ha már a fogyasztást nézzük akkor is.
PH! teszt jöhetne már.
Abu85: készül egyébként, vagy ne is várjuk?
(hozzáteszem, hogy mostanában mintha egy kicsit későn jönnének elő a PH!-ás mérések, ezzel persze nem a munkátokat akartam értékelni, hisz mindennek oka van, biztosan ennek is.
)
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

Azért az iponos teszt szerint nem olyan szörnyű az a fogyasztás! A teljesítménynek ára van és a 16x10-es felbontásnál már kell a gyors kártya, ráadásul olyan amelyben van tartalék. A DX11-es időkig még kell egy utolsó VGA-t vennem nekem is kb másfél évre, a 4770 még gyerek, akárcsak a lányod
, a 4830 árban lehet a nyerő, de ki kell fogni és nem sok idő lesz a gondolkodásra, a 4850 meg a legdrágább lesz viszont 10%-kal mindig gyorsabb lesz a 4770-nél, ha meg az újabb játékoknak szükségük lesz éppen arra a 4770-nél hiányzó clusterre, akkor ez a különbség még nagyobb is lehet. 

most olcsobb, aztan meg tamogatod a demasz-t 
a gDDR5 az idle fogyasztást borítja (nemigen lehet visszavenni az órajelét), terhelés alatt biztosan kevesebbet eszik, mint a gDDR3. a 4770-nel inkább az az érdekes fogyasztás téren, hogy a különböző site-ok komolyan különböző fogyasztású darabokat fogtak ki - míg az xbitlabs kártyája 50W alatt evett terhelés alatt, és anandéknál is hasonló darab járt, addig pl. a guru3d-nél meg a computerbase-nél határozottan többet evett a kártya 
amúgy ez a fogyasztás dolog tényleg ennyire fontos?
Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.