Sziasztok!
Na megérkezett a 4770-es. Leírjátok lépésbe, hogy mit kell feltenni, hogy legyen esély elérni vele az 1ghz-et?
Sajna Gigabyte jött, de mintha ASUS-t rendeltem volna. Elegem van már a Gigabyteból
Sziasztok!
Na megérkezett a 4770-es. Leírjátok lépésbe, hogy mit kell feltenni, hogy legyen esély elérni vele az 1ghz-et?
Sajna Gigabyte jött, de mintha ASUS-t rendeltem volna. Elegem van már a Gigabyteból

Mondjuk leeshetett volna korábban is
Meleg van meg sok a munka 

Én meg úgy is vettem mintha nekem válaszoltál volna. 

mobicheck kollega írt egy logout-ot róla. azt keresd meg.
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu

"olyan brutális processzorok jelentek meg azóta, hogy a 3DMark06 már nagyon tudja nyomon követni"
ezt gondold at meg1x 

Hogyne, holnap meg már az Asus Mars-sal fog versenyezni -.-
AMD Phenom2 x4 955BE | Gigabyte 870A-USB3L | 2x2Gb Kingston HyperX Blu KIT 1600MhzCL9 | POWERCOLOR AX4870 1GB PCS+ | FSP Saga+ 400W | Logitech mx518@qck+
Akkor egy kis javítás:
"olyan brutális processzorok jelentek meg azóta, hogy a 3DMark06 már nem nagyon tudja nyomon követni" 
failed Nu, mondom én, hogy haladunk. 
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=
Háát...Nincs olyna, amihez nem kell pendrive? 
Mi a gond a dos-os módival?
A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...
Neked milyen márka van? Én egy Asus-ra tudnék most lecsapni, mert ugye nem sok eladó példány van az országban.
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

asszem nincs, mert a winfosos módosításba belehal a kari. vagyis elrontja a biost.
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu
Nincs pendrive, ez a probléma 
Na majd valakitől kunyizok

kunyizz ,mert winfos alatt halott dolog... 

Érdekes hogy nekem nem hallt bele, sőt még működött is 
[ Szerkesztve ]
Szerintem megéri kunyizni. Nem bízom a mai napig a Windows-os bios frissítésben...

én itt azt hallottam, hogy winfos alatt nem sikerültek a flashek.
Sziasztok!
Szombaton érkezik a 4770-em.
Hallottam már, hogy ez a ref hűtő végre jóra sikerült, de én azért szeretném lecserélni.
A gfx chilla-t néztem ki. Az lenne a kérdésem, hogy kompatibilis vele? Illetve vajon a chillához kapott ramsünik a jobbak van a scythe 16 darabos vagy mi a manós sünijei?
Üdv, yolan.
Samsung ST500 fényképező: teljesen új, garancia, doboz, gyári cuccok, 4Gb SDHC, puha vagy kemény tok, mini tripod. 40.000 - http://href.hu/x/g0qi

Hát úgy emlékszem Zsubinak nem jött össze valami de gariban kicserélték a kártyáját, nekem viszont sikerült win alól, mondjuk utána már csak pendrive-ról csináltam a biztonság kedvéért 

hmm, akkor jó. érdekes karik ezek annyi szent 
ha igazán jót akarsz, akkor vegyél egy Arctic Cooling S1 rev 2-t meg rá egy 92 vagy 120 mm-es ventit, a chilla nagy órajelen már nem biztos hogy elég lesz.
-Where is the god of tits and wine?- (Tyrion Lannister)

Az jó lesz, mert nem megy rá! 
Sapphireom van!
Logoutos cikk egy pont jó hűtőről... 
Ennél még a chilla is erősebb, pedig komolyabbat keresnék. Ha kell kapja a 2x120mm@12v de nekem tuning alatt ne legyen idle 50-60-70 fokos a cumó ![;]](/dl/s/v1.gif)
Samsung ST500 fényképező: teljesen új, garancia, doboz, gyári cuccok, 4Gb SDHC, puha vagy kemény tok, mini tripod. 40.000 - http://href.hu/x/g0qi
Feszt emeltél rajta, hogy ennyit megy? Milyen hűtő van a kártyán?
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
Ő, izé. Most egy gigabyte típus van úton felém. Ez jóféle, vagy inkább próbáljam meg kicserélni sapphire-ra, esetleg asus-ra??
Elvileg nem lenne szabad, hogy legyen különbség a kártyák között, mivel az ATi még nem engedélyezett egyedi verziókat gyártani. Talán minőségbeli különbség lehet, de annak sem kellene lennie.
[ Szerkesztve ]
Igen, ASUS Top BIOS-t raktam a karira és 1.1V-al megy így. Gyári hűtővel Furmarkkal nem megy 85°C fölé, ami bőven jó. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Gyári hűtő is bőven elég. 
Hát én már lecseréltem a kártyámon a hűtést L2 Pro-ra. 54°C Load 12V-on elég jó
A hűtő akkor még nagyon nem hallatja hangját. Nem jobban, mint a gyári
mennyi ezeknek a 3D alapfesz?
A gyári 0.9V, az ASUS Top BIOS-os 1V.
Mennyibe került neked ez a művelet?

nekem sem ment sokat a gyári hűtés
most egy passzív hűtő fogja meg extrem tunningon

Érdekes, nekem a HWMonitor 0.9V-ot ír ki alapfesznek. Nem jó bios-t tettem volna fel? Dobnátok egy linket az általatok használt tuning bios-ról? 
Korrekció: figyelmen kívül hagytam a 3D szöveget.
Gondolom, 1.1V-ot a SD-vel adtok a magnak.
18db kőkemény 200-as 
Olyan vízhűtéssel nem szabad hozzánk mérni a kari teljesítményét! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Akkor elég olcsón megúsztad és van egy jó hűtőd! 

most miért buktattál le.
ha sikerül megoldani, akkor lehet, hogy a memóriák is kapnak majd vizecskét. hátha van még bennünk egy kicsi.
Hát te tudod, de pár pontra pénzt áldozni? 

Alapon nem terhelve hány fokos a videókártya?
Ha rendes hűtés van rajta?

ááá, szerelmes lettem ebbe a kariba.
nem feltétlen akarok áldozni rá,csak ha valami értelmes olcsó megoldás lenne rá. 

Őőő ami biztos, hogy húzva idle 54 volt nálam 50% ventin dögmelegben.

Gyári hűtővel most jelenleg 42 a gpu és 50 a memória, ha a memóriát visszaveszem 400Mhz-re akkor 39 és 43 fokosak. 
És hol látod te a memória hőmérsékletét, mivel nincs rajta szenzor, ezért kérdezem! 

everest írja.

Rivatuner
Nem tudom van-e rajta szenzor, de ha nincs akkor ez mi lehet?
Üdv mindenkinek!
Ma sikerült szert tennem egy XFX 4770-re (a jobb hűtősre). Még nem nagyon merültem bele a témába de az igaz hogy rá lehet pakolni akár az ASUS BIOS-t is?
Amúgy hétvégén fogom összeereszteni a IceQ4 4850-nel aztán majd kiderül hogy melyik marad. 
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Üdv a tulajok közt!
Igen fel lehet rá hegeszteni az ASUS Top BIOS-t, itt van mobicheck írása róla.
Amúgy az alap feszültségek is asszem különböznek az asus top-ban, csak nem tudom pont menni, majd itt valaki megmondja