Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Ati Radeon HD 4770

(#201) cizoe válasza Skica (#199) üzenetére

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

:K :K Így a zsír! Powerplay megy?

(#202) D@ni88 válasza Skica (#199) üzenetére

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

így már más a leányzó fekvése, igaz nálam nem volt 8MSAA :)

(#203) Zsubi válasza cizoe (#201) üzenetére

Zsubi
(őstag)

Furmark :R

Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

(#204) Skica válasza szacsee (#200) üzenetére

Skica
(őstag)
LOGOUT blog

szacsee:Most nézegetve a plusz Kraft nem ér többet, és 19" monitoromnak a max 1440x900.

cizoe: :K érdekes de megy, csak a + tápnál a tuningot is engedi.

D@ni88:szebb, jobb, gyorsabb, a tiédtől, de a 4830-ast vissza rakva, nem érezhetően gyorsabb a 4770-es.

[link]
[link]
[link]

:R

Mindenki, aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem! .: No Comment Grp:.

(#205) D@ni88 válasza Skica (#204) üzenetére

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

na, ezen nincs rajta a fém lap feteken...
gondolkozom egy 4770ben, de úgy is csak 1280ban használom;)

(#206) Moresz

Moresz
(újonc)

Szerintem ez kártya soha nem lesz 20-22k mert akkor mi lesz a 3850,3870,4670-el?A 4670 akkor körülbelül 14-15k-ért érné meg de annyiért az AMD úgysem fogja nekünk odaadni. :(

[ Szerkesztve ]

(#207) cizoe válasza Moresz (#206) üzenetére

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

Miért ne adná? Úgy járnak mint a 2600XT/pro anno. Aztán lassan megszűnnek. De előbb átcsúsznak más kategóriába. Így működik a dolog.

(#208) Moresz válasza cizoe (#207) üzenetére

Moresz
(újonc)

Ha 22k lenne akkor ki venne például 4850-et?Ez max ugy müködne ha levinnék a 4850et 25-26 ra de akkor már a 4870et is le kéne vinni legalább 36kra ami túl szép hogy igaz legyen.

(#209) cizoe válasza Moresz (#208) üzenetére

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

Hát ha jön az rv870, akkor pedig ez lesz. No meg ha lesz teljesítményben azonos termék, ami lefedi a mostani 4xxx kínálatot, ezeket kivonják a forgalomból.

(#210) Moresz válasza cizoe (#209) üzenetére

Moresz
(újonc)

Akkor biztos így lesz de jelenleg egy 22000 forintos 4770-el az AMD maga alatt vágná a fát.

(#211) cizoe válasza Moresz (#210) üzenetére

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

Nem is annyi... Éppen ezért lett a 4770 ajánlott ára 99$ helyett 110 dodó, hogy a raktárakban ne ragadjon bent a sok 4850.

RaiDani: A gpu elég limites, 900nál talán még stabil, több tesztercsapat kihozott belőle ennyit, de az biztosan kiderült, hogy nem ér a potenciálja a 4830 közelébe. Sajnos nem lesz a tuningmesterek kedvence. :) De ennek ellenére kíváncsi lennék én is pár itteni friss tulaj tapasztalatára. :K

[ Szerkesztve ]

(#212) RaiDani

RaiDani
(tag)

Jól mennek a kártyák, engem már csak egy kis tuning érdekelne a friss tulajdonosok által :))

(#213) Moresz válasza cizoe (#211) üzenetére

Moresz
(újonc)

Tudom hogy nem 22 csak a topik közepén mindenki arról álmodozott hogy majd mien jó lessz ha lemegy 20-25 közé,bárcsak lemenne de szerintem ez álom marad.Hiszen 27-28 ért is bőven best buy.

[ Szerkesztve ]

(#214) T@nk

T@nk
(lelkes újonc)

VGA Sapphire PCIe HD4770 512MB GDDR5 HDMI az Expertben netto 23620
10-20 db van készleten.

[ Szerkesztve ]

(#215) cowboy_bebop válasza T@nk (#214) üzenetére

cowboy_bebop
(őstag)

Lesz ez még annyi se. :)

(#216) AXisBOLD válasza T@nk (#214) üzenetére

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az barátok között is 29525Ft bruttó. kb ennyi az ára máshol is!... :F

[ Szerkesztve ]

Aurea mediocritas

(#217) fagy53 válasza T@nk (#214) üzenetére

fagy53
(PH! nagyúr)

Egy-két hónap és a bruttó lesz ennyi! :D

(#218) Zsubi

Zsubi
(őstag)

3DMark 06 sajnos nem egy nagy eresztés de remélem lesz ez még jobb is :C

Nekem az a véleményem és a meglátásom hogy ez a kártya egy 96GT-nél és HD3870-nél erősebb de a HD4830 és a 98GT-nél nem jobb, erősebb játékokban :U

[ Szerkesztve ]

Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

(#219) sYs válasza AXisBOLD (#216) üzenetére

sYs
(lelkes újonc)

Már megijedtem hogy nem kellett volna megvenni iponbol ^^"

(#220) fagy53 válasza Zsubi (#218) üzenetére

fagy53
(PH! nagyúr)

Ebben az nV jobb, de lehet az is, hogy a következő driver már dob rajta egy kicsit.
A játék számít, nem ez! :D

(#221) Zsubi válasza fagy53 (#220) üzenetére

Zsubi
(őstag)

Néztem játékok alatt és szvsz nincs olyan erős mint a HD4830-as, jó ha egy komolyabb tuning-gal lesz olyan erős :K
Bár ahogy írtad sok múlik a következő driveren is :U

[ Szerkesztve ]

(#222) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

cat 9.5, 2 het.

(#223) dz1 válasza Zsubi (#221) üzenetére

dz1
(kvázi-tag)

Szevasz!

Szerinted, saját tapasztalatod alapján melyik erősebb crysisben+a warheadban, 4770 vagy a 9800gt?

Apróhirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?sfor_all=&sfor_exac=&sfor_some=&sfor_none=&suser=dz1&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#224) misirulez válasza T@nk (#214) üzenetére

misirulez
(senior tag)
LOGOUT blog

Lista3-ban, de nem lista 1 v. 2 ben, ott picit jobb ára van.... ;)

(#225) Zsubi válasza dz1 (#223) üzenetére

Zsubi
(őstag)

Megmondom őszintém még a Crysis-t nem próbáltam :B

Idáig The Godfather II., F.E.A.R. 2., COD 4.-5., SBK 08, MotoGP 08 játékokkal néztem és azokban úgy gondolom hogy nem éri el a 98GT szintjét, valahol a 96GT és a 98GT vagy HD3870 és HD4830 között lehet félúton teljesítményben :)

Jah és idáig tuningban nagyon ratyi a kártya :(((

[ Szerkesztve ]

(#226) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

EUR 287,52 (mnb)

(#227) cowboy_bebop

cowboy_bebop
(őstag)

Ne mondjátok már, hogy a 4770 gyengébb, mint egy 4830.
Hazudtak a tesztek? :F

(#228) Zsubi válasza cowboy_bebop (#227) üzenetére

Zsubi
(őstag)

Nekem úgy tűnik idáig hogy gyengébb idáig, a tesztek nem azzal a driver-rel készültek mint amit a gyári lemezzel adnak hozzá és ezért lehet ez a dolog váltózni fog :U

teszteken használt driver ez meg az én driverem ami a gyári lemezen volt :)

[ Szerkesztve ]

(#229) Cayman válasza Zsubi (#225) üzenetére

Cayman
(PH! addikt)

Szia! Csak "úgy gondolod" vagy esetleg mérted is? Vagy próbáltad-e a felsorolt többi 4 kártyával is azokat a játékokat amiket említettél? Csak azért kérdem, mert én 4670-ről kívánok váltani, jól jönne egy hiteles személyes tapasztalat. Vagy esetleg a lenti 3dmark eredményre alapozol? Az egy több éves DX9-es tesztprogram :)

[ Szerkesztve ]

"A tehén nem más, mint egy olyan gép, ami ihatóvá teszi a füvet." :) http://www.flickr.com/photos/caymood • http://www.panoramio.com/user/cayman

(#230) Zsubi válasza Cayman (#229) üzenetére

Zsubi
(őstag)

Csak a 98GT és 96GT-hez tudok viszonyítani ez a két kártyám volt pontosabban 96GT-m van is még :D Az biztos nincs olyan erős mint a 98GT de ha nem hozza a 98GT szintjét akkor szerintem a HD4830-ét sem :U
Az előbb felsoroltam hogy melyik játékokkal néztem, F.E.A.R. 2. nagyon feltűnő hogy anno 98GT-vel volt pár helyen 100FPS-m a HD4770-el meg olyan 80 körül van csak, ugyan azon a pályán természetesen :)

[ Szerkesztve ]

(#231) AXisBOLD válasza gyiku (#226) üzenetére

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ez azért van, mert amerika gazdasági mutatói per.pill. zérón vannak, de mihelyt zuhanni kezd a gazdaság odaát itt se lesz ilyen vidám, sajnos!

usa tartozik több ezer mill dollárral kínának, aki az egész világnak gyárt, az egész világnak meg amerika hitelez...és nagyjából körbeértünk :C

fagy53: én lennék a legboldogabb, ha 23k környékén lenne 1-2 hón belül, de szerintem ez most elképzelhetetlen.

sYs: szerintem jó áron vetted, semmi ok az ijedtségre.

[ Szerkesztve ]

Aurea mediocritas

(#232) Skica válasza gyiku (#226) üzenetére

Skica
(őstag)
LOGOUT blog

A mostani 9.4-es driverrel, nálam is gyengébb mint a 4830-as. :R

Mindenki, aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem! .: No Comment Grp:.

(#233) Speed(R) válasza Zsubi (#221) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az állításod a puszta technikai infók alapján megbukik. Közel azonos sávszélű memória mellett jóval magasabb órajelen járó GPUval nem lehet lassabb.
Nyílván clock2clock a 4830 veri, de azt ritkán látunk 800on járni, a 4770ek közül meg szerintem az összes fogja bírni, akár jóval felette is.

A 9800GT meg említésre sem érdemes, nem egy kategória. GTX/GTS250 inkább..
Nem DMark és\vagy nVs játékok alatt kell nézni, rögtön megváltoznak az arányok.

Amúgy ilyen következtetéseket béta jellegű meghajtókkal levonni nem szerencsés.
Sajnos ott tartunk megint, hogy kell 2-3 hónap mire beérik a szoftveres támogatás..

[ Szerkesztve ]

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#234) Zsubi válasza Skica (#232) üzenetére

Zsubi
(őstag)

Én is ezt mondom de nem hiszik el nekem :R

Speed(R): Csak ezeket a játékokat néztem idáig, egyenlőre más nincs fent :B Jah és valamiért a tuningot is alig bírja egyenlőre :(((

[ Szerkesztve ]

(#235) gbors válasza Zsubi (#230) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lehet vmi gond Nálad, kényelmesen vernie kéne a 9800GT-t...

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#236) Zsubi válasza Speed(R) (#233) üzenetére

Zsubi
(őstag)

Csak akkor azt nem értem hogy a tesztekben milyen driver-rel mértek :F :U

gbors: Az előző hsz.-ben is írták hogy nem gyorsabb a HD4830-nál a kollégának sem, most raktam újra a rendszerem nem hinném :U

[ Szerkesztve ]

(#237) Cayman válasza Zsubi (#230) üzenetére

Cayman
(PH! addikt)

Okés, köszi a választ! Engem ezek közül pont csak a COD érdekel, de azt már a 4670-em is kiválóan viszi. Igazából a GRID ami még fontos, illetve DX10-ben lennék kiváncsi a Far Cry 2-re, Crysis-ekre, Assassins Creed-re... Crysis-elni neki se álltam a 4670-el, csak kipróbáltam. FC2-őzök medium-high-ban, de abban is néha rezeg a léc most. Ezért játszom csak könnyű fokozatban vele, hogy nehogy egyszer a szaggatásba dögöljek bele. Ugyanezért már nem játszok a Crysis-el mert azt már nem tudom úgy beállítani hogy szép is és játszható is legyen, vagy egyik lesz, vagy másik, de a 4770-re váltással bízok benne hogy szakíthatnék ezekkel a hagyományokkal :)

Valaki játszik esetleg DX10-ben is?

"A tehén nem más, mint egy olyan gép, ami ihatóvá teszi a füvet." :) http://www.flickr.com/photos/caymood • http://www.panoramio.com/user/cayman

(#238) AXisBOLD válasza Cayman (#237) üzenetére

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

igen. én. :DDD

4830-al assassin's creed fullon 1440x900-on dx10-ben gond nélkül megy. ez a kártya meg erősebb(lesz :D ) mint a 4830, szal nyugodtan válthatsz rá, dx10-ben sem lesz gondja és "nem döglesz bele a szaggatásba" :DDD :R

Aurea mediocritas

(#239) Komplikato válasza AXisBOLD (#231) üzenetére

Komplikato
(PH! addikt)

"az egész világnak meg amerika hitelez..."
Ja, azért "adományozott" Japán pár milliárd dollárt az IMF-nek, hogy legyen mit szétosztogatnia hitelben, mert az amcsik olyan gazdagok? ;]

Close the World ..... Open the Next!

(#240) Zsubi

Zsubi
(őstag)

Sikerült leszabályzott ventivel (20%) ilyet produkálni: 84fok ment volna még fentebb is de megállítottam amúgy a gyári venti fordulat 35% :)

(#241) opel8v válasza Zsubi (#240) üzenetére

opel8v
(tag)
LOGOUT blog

a procit hogy a csába tudtat igy felhuzni? PÜ be is jöhet nehogy megfujoljanak. az enyim 3333on jár 266 fsb-n

Ha hirdetés miatt privit írsz, írd már oda mi után érdeklődsz, mert sok mindent hirdetek ám ! ! ! és telon gyorsabb ám 06706090258 ! ! ! Egy napban 24 óra, egy ládában 24 sör van. Ez nem lehet véletlen!!!

(#242) opel8v válasza AXisBOLD (#216) üzenetére

opel8v
(tag)
LOGOUT blog

nekem 22K-m bánja.

Ha hirdetés miatt privit írsz, írd már oda mi után érdeklődsz, mert sok mindent hirdetek ám ! ! ! és telon gyorsabb ám 06706090258 ! ! ! Egy napban 24 óra, egy ládában 24 sör van. Ez nem lehet véletlen!!!

(#243) AXisBOLD válasza Komplikato (#239) üzenetére

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

azt a gondolatot olyan elnagyolva dobtam be, nem 100% komolyan, de a kiszórt tőke a 2.VH-s marshall segéjekre épülve sajnos elér a jelenbe.(nyugat-eu, japán)

de az egyik legnagyobb vesztese ennek a "válságnak" a japán gazdaság. túl jó szívűek voltak ;]

[ Szerkesztve ]

Aurea mediocritas

(#244) Zsubi válasza opel8v (#241) üzenetére

Zsubi
(őstag)

E5200-ra gondolsz :F :U

[ Szerkesztve ]

(#245) AXisBOLD válasza opel8v (#242) üzenetére

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem értelek bocs: 22-ért vettél 4770-et?...vagy?

Zsubi: igen szerintem arra gondol :U

Aurea mediocritas

(#246) Speed(R) válasza AXisBOLD (#245) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem arra gondol, hogy tréfa nélkül tud(ott) venni. De amíg ezt nem lehet nagy tételben megtenni a széles közönségnek, ez kábé kit érdekel kategória..

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#247) fagy53 válasza opel8v (#241) üzenetére

fagy53
(PH! nagyúr)

Nézz be ide! a proci topikja.

(#248) lsc

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

4770 OC.

Az élet kegyetlen .

(#249) Zsubi válasza lsc (#248) üzenetére

Zsubi
(őstag)

Az a baj hogy a legújabb Rivatuner sem ismeri fel a kártyát de még az Everest sem, a GPU-Z is csak a 0.3.4-es :)
Jah már látom a megoldást, sorry :R

[ Szerkesztve ]

(#250) B4MbOo

B4MbOo
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Az azért elég érdekes, h a GTS250-et küldik ellene a zöldek... ha jól láttam iponon a legolcsóbb GTS250 (512MB) ~37körül van, tehát a 4770 ~7k-val olcsóbb. Amúgy mintha azt olvastam volna egy tesztben, h GTS250/9800GTX+ és a 4850 egálban vannak, ezért nem értem Zsubi 4770-esét... a 4830-nál mindenképpen erősebbnek kéne lennie, hisz annak leváltására született meg, nem?:)

[ Szerkesztve ]

your fight is with me, the others are no concern to you, got it you big bloated balloon freak?

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Ati Radeon HD 4770
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.