Így a zsír! Powerplay megy?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
így már más a leányzó fekvése, igaz nálam nem volt 8MSAA 

Zsubi
(őstag)
Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.
szacsee:Most nézegetve a plusz Kraft nem ér többet, és 19" monitoromnak a max 1440x900.
cizoe:
érdekes de megy, csak a + tápnál a tuningot is engedi.
D@ni88:szebb, jobb, gyorsabb, a tiédtől, de a 4830-ast vissza rakva, nem érezhetően gyorsabb a 4770-es.

Mindenki, aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem! .: No Comment Grp:.
na, ezen nincs rajta a fém lap feteken...
gondolkozom egy 4770ben, de úgy is csak 1280ban használom

Moresz
(újonc)
Szerintem ez kártya soha nem lesz 20-22k mert akkor mi lesz a 3850,3870,4670-el?A 4670 akkor körülbelül 14-15k-ért érné meg de annyiért az AMD úgysem fogja nekünk odaadni. 
[ Szerkesztve ]
Miért ne adná? Úgy járnak mint a 2600XT/pro anno. Aztán lassan megszűnnek. De előbb átcsúsznak más kategóriába. Így működik a dolog.

Moresz
(újonc)
Ha 22k lenne akkor ki venne például 4850-et?Ez max ugy müködne ha levinnék a 4850et 25-26 ra de akkor már a 4870et is le kéne vinni legalább 36kra ami túl szép hogy igaz legyen.
Hát ha jön az rv870, akkor pedig ez lesz. No meg ha lesz teljesítményben azonos termék, ami lefedi a mostani 4xxx kínálatot, ezeket kivonják a forgalomból.

Moresz
(újonc)
Akkor biztos így lesz de jelenleg egy 22000 forintos 4770-el az AMD maga alatt vágná a fát.
Nem is annyi... Éppen ezért lett a 4770 ajánlott ára 99$ helyett 110 dodó, hogy a raktárakban ne ragadjon bent a sok 4850.
RaiDani: A gpu elég limites, 900nál talán még stabil, több tesztercsapat kihozott belőle ennyit, de az biztosan kiderült, hogy nem ér a potenciálja a 4830 közelébe. Sajnos nem lesz a tuningmesterek kedvence.
De ennek ellenére kíváncsi lennék én is pár itteni friss tulaj tapasztalatára. 
[ Szerkesztve ]

RaiDani
(tag)
Jól mennek a kártyák, engem már csak egy kis tuning érdekelne a friss tulajdonosok által 

Moresz
(újonc)
Tudom hogy nem 22 csak a topik közepén mindenki arról álmodozott hogy majd mien jó lessz ha lemegy 20-25 közé,bárcsak lemenne de szerintem ez álom marad.Hiszen 27-28 ért is bőven best buy.
[ Szerkesztve ]

T@nk
(lelkes újonc)
VGA Sapphire PCIe HD4770 512MB GDDR5 HDMI az Expertben netto 23620
10-20 db van készleten.
[ Szerkesztve ]

cowboy_bebop
(őstag)
Lesz ez még annyi se. 
az barátok között is 29525Ft bruttó. kb ennyi az ára máshol is!... 
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas

fagy53
(PH! nagyúr)
Egy-két hónap és a bruttó lesz ennyi! 

Zsubi
(őstag)
3DMark 06 sajnos nem egy nagy eresztés de remélem lesz ez még jobb is 
Nekem az a véleményem és a meglátásom hogy ez a kártya egy 96GT-nél és HD3870-nél erősebb de a HD4830 és a 98GT-nél nem jobb, erősebb játékokban
[ Szerkesztve ]
Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

sYs
(lelkes újonc)
Már megijedtem hogy nem kellett volna megvenni iponbol ^^"

fagy53
(PH! nagyúr)
Ebben az nV jobb, de lehet az is, hogy a következő driver már dob rajta egy kicsit.
A játék számít, nem ez! 

Zsubi
(őstag)
Néztem játékok alatt és szvsz nincs olyan erős mint a HD4830-as, jó ha egy komolyabb tuning-gal lesz olyan erős 
Bár ahogy írtad sok múlik a következő driveren is 
[ Szerkesztve ]

dz1
(kvázi-tag)
Szevasz!
Szerinted, saját tapasztalatod alapján melyik erősebb crysisben+a warheadban, 4770 vagy a 9800gt?
Apróhirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?sfor_all=&sfor_exac=&sfor_some=&sfor_none=&suser=dz1&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
Lista3-ban, de nem lista 1 v. 2 ben, ott picit jobb ára van.... 

Zsubi
(őstag)
Megmondom őszintém még a Crysis-t nem próbáltam 
Idáig The Godfather II., F.E.A.R. 2., COD 4.-5., SBK 08, MotoGP 08 játékokkal néztem és azokban úgy gondolom hogy nem éri el a 98GT szintjét, valahol a 96GT és a 98GT vagy HD3870 és HD4830 között lehet félúton teljesítményben 
Jah és idáig tuningban nagyon ratyi a kártya
[ Szerkesztve ]

cowboy_bebop
(őstag)
Ne mondjátok már, hogy a 4770 gyengébb, mint egy 4830.
Hazudtak a tesztek? 

Zsubi
(őstag)
Nekem úgy tűnik idáig hogy gyengébb idáig, a tesztek nem azzal a driver-rel készültek mint amit a gyári lemezzel adnak hozzá és ezért lehet ez a dolog váltózni fog 
teszteken használt driver ez meg az én driverem ami a gyári lemezen volt 
[ Szerkesztve ]

Cayman
(PH! addikt)
Szia! Csak "úgy gondolod" vagy esetleg mérted is? Vagy próbáltad-e a felsorolt többi 4 kártyával is azokat a játékokat amiket említettél? Csak azért kérdem, mert én 4670-ről kívánok váltani, jól jönne egy hiteles személyes tapasztalat. Vagy esetleg a lenti 3dmark eredményre alapozol? Az egy több éves DX9-es tesztprogram 
[ Szerkesztve ]
"A tehén nem más, mint egy olyan gép, ami ihatóvá teszi a füvet." :) http://www.flickr.com/photos/caymood • http://www.panoramio.com/user/cayman

Zsubi
(őstag)
Csak a 98GT és 96GT-hez tudok viszonyítani ez a két kártyám volt pontosabban 96GT-m van is még
Az biztos nincs olyan erős mint a 98GT de ha nem hozza a 98GT szintjét akkor szerintem a HD4830-ét sem 
Az előbb felsoroltam hogy melyik játékokkal néztem, F.E.A.R. 2. nagyon feltűnő hogy anno 98GT-vel volt pár helyen 100FPS-m a HD4770-el meg olyan 80 körül van csak, ugyan azon a pályán természetesen 
[ Szerkesztve ]
ez azért van, mert amerika gazdasági mutatói per.pill. zérón vannak, de mihelyt zuhanni kezd a gazdaság odaát itt se lesz ilyen vidám, sajnos!
usa tartozik több ezer mill dollárral kínának, aki az egész világnak gyárt, az egész világnak meg amerika hitelez...és nagyjából körbeértünk 
fagy53: én lennék a legboldogabb, ha 23k környékén lenne 1-2 hón belül, de szerintem ez most elképzelhetetlen.
sYs: szerintem jó áron vetted, semmi ok az ijedtségre.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
A mostani 9.4-es driverrel, nálam is gyengébb mint a 4830-as. 
Mindenki, aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem! .: No Comment Grp:.
Az állításod a puszta technikai infók alapján megbukik. Közel azonos sávszélű memória mellett jóval magasabb órajelen járó GPUval nem lehet lassabb.
Nyílván clock2clock a 4830 veri, de azt ritkán látunk 800on járni, a 4770ek közül meg szerintem az összes fogja bírni, akár jóval felette is.
A 9800GT meg említésre sem érdemes, nem egy kategória. GTX/GTS250 inkább..
Nem DMark és\vagy nVs játékok alatt kell nézni, rögtön megváltoznak az arányok.
Amúgy ilyen következtetéseket béta jellegű meghajtókkal levonni nem szerencsés.
Sajnos ott tartunk megint, hogy kell 2-3 hónap mire beérik a szoftveres támogatás..
[ Szerkesztve ]
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

Zsubi
(őstag)
Én is ezt mondom de nem hiszik el nekem 
Speed(R): Csak ezeket a játékokat néztem idáig, egyenlőre más nincs fent
Jah és valamiért a tuningot is alig bírja egyenlőre 
[ Szerkesztve ]
Lehet vmi gond Nálad, kényelmesen vernie kéne a 9800GT-t...
Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

Zsubi
(őstag)
Csak akkor azt nem értem hogy a tesztekben milyen driver-rel mértek

gbors: Az előző hsz.-ben is írták hogy nem gyorsabb a HD4830-nál a kollégának sem, most raktam újra a rendszerem nem hinném 
[ Szerkesztve ]

Cayman
(PH! addikt)
Okés, köszi a választ! Engem ezek közül pont csak a COD érdekel, de azt már a 4670-em is kiválóan viszi. Igazából a GRID ami még fontos, illetve DX10-ben lennék kiváncsi a Far Cry 2-re, Crysis-ekre, Assassins Creed-re... Crysis-elni neki se álltam a 4670-el, csak kipróbáltam. FC2-őzök medium-high-ban, de abban is néha rezeg a léc most. Ezért játszom csak könnyű fokozatban vele, hogy nehogy egyszer a szaggatásba dögöljek bele. Ugyanezért már nem játszok a Crysis-el mert azt már nem tudom úgy beállítani hogy szép is és játszható is legyen, vagy egyik lesz, vagy másik, de a 4770-re váltással bízok benne hogy szakíthatnék ezekkel a hagyományokkal 
Valaki játszik esetleg DX10-ben is?
"A tehén nem más, mint egy olyan gép, ami ihatóvá teszi a füvet." :) http://www.flickr.com/photos/caymood • http://www.panoramio.com/user/cayman
igen. én. 
4830-al assassin's creed fullon 1440x900-on dx10-ben gond nélkül megy. ez a kártya meg erősebb(lesz
) mint a 4830, szal nyugodtan válthatsz rá, dx10-ben sem lesz gondja és "nem döglesz bele a szaggatásba"

Aurea mediocritas

Komplikato
(PH! addikt)
"az egész világnak meg amerika hitelez..."
Ja, azért "adományozott" Japán pár milliárd dollárt az IMF-nek, hogy legyen mit szétosztogatnia hitelben, mert az amcsik olyan gazdagok? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Close the World ..... Open the Next!

Zsubi
(őstag)
Sikerült leszabályzott ventivel (20%) ilyet produkálni: 84fok ment volna még fentebb is de megállítottam amúgy a gyári venti fordulat 35% 
a procit hogy a csába tudtat igy felhuzni? PÜ be is jöhet nehogy megfujoljanak. az enyim 3333on jár 266 fsb-n
Ha hirdetés miatt privit írsz, írd már oda mi után érdeklődsz, mert sok mindent hirdetek ám ! ! ! és telon gyorsabb ám 06706090258 ! ! ! Egy napban 24 óra, egy ládában 24 sör van. Ez nem lehet véletlen!!!
nekem 22K-m bánja.
Ha hirdetés miatt privit írsz, írd már oda mi után érdeklődsz, mert sok mindent hirdetek ám ! ! ! és telon gyorsabb ám 06706090258 ! ! ! Egy napban 24 óra, egy ládában 24 sör van. Ez nem lehet véletlen!!!
azt a gondolatot olyan elnagyolva dobtam be, nem 100% komolyan, de a kiszórt tőke a 2.VH-s marshall segéjekre épülve sajnos elér a jelenbe.(nyugat-eu, japán)
de az egyik legnagyobb vesztese ennek a "válságnak" a japán gazdaság. túl jó szívűek voltak ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas

Zsubi
(őstag)
E5200-ra gondolsz

[ Szerkesztve ]
nem értelek bocs: 22-ért vettél 4770-et?...vagy?
Zsubi: igen szerintem arra gondol 
Aurea mediocritas
Szerintem arra gondol, hogy tréfa nélkül tud(ott) venni. De amíg ezt nem lehet nagy tételben megtenni a széles közönségnek, ez kábé kit érdekel kategória..
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

fagy53
(PH! nagyúr)
Nézz be ide! a proci topikja.
Az élet kegyetlen .

Zsubi
(őstag)
Az a baj hogy a legújabb Rivatuner sem ismeri fel a kártyát de még az Everest sem, a GPU-Z is csak a 0.3.4-es 
Jah már látom a megoldást, sorry 
[ Szerkesztve ]
Az azért elég érdekes, h a GTS250-et küldik ellene a zöldek... ha jól láttam iponon a legolcsóbb GTS250 (512MB) ~37körül van, tehát a 4770 ~7k-val olcsóbb. Amúgy mintha azt olvastam volna egy tesztben, h GTS250/9800GTX+ és a 4850 egálban vannak, ezért nem értem Zsubi 4770-esét... a 4830-nál mindenképpen erősebbnek kéne lennie, hisz annak leváltására született meg, nem?
[ Szerkesztve ]
your fight is with me, the others are no concern to you, got it you big bloated balloon freak?