HD 4770 has great OC potential
Vajon mikor jönnek az OC Edition-ök 1000Mhz-n?
[ Szerkesztve ]
Nézz be: http://www.sciencecaffe.com Tudományos és Művészeti Portál

HD 4770 has great OC potential
Vajon mikor jönnek az OC Edition-ök 1000Mhz-n?
[ Szerkesztve ]
Nézz be: http://www.sciencecaffe.com Tudományos és Művészeti Portál

hmm néztem a teszteket de cf nemigen láttam.remélem ph-s tesztbe beleveszitek
A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)

Már volt linkelve egy gyors CF teszt:
[link]

Oázisnál itt aprón már XFX 4770 van, 3-4 ezerrel olcsóbban jobban tetszene ![;]](/dl/s/v1.gif)
nocsak, vmoddoljuk a 4850-et? derék! 
azonos órajeleken történő mérés az én fejemben is benne van, csak kellene hozzá egy 4770
vicces lenne amúgy: 4770 @ 625 / 993 
Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

Pedig jó ár, láttam ma nagyker árakat, abból ennél többre jönne ki 
Az újdonság ereje, no meg a hiányé, lásd cikkeket a rossz 40 nanos kihozatalról, és arról, hogy Európa szívja meg. 
Close the World ..... Open the Next!

Kompromisszumos, köztes órajelek is vannak!
700-at talán tudja mindegyik, a GDDR3 órajelekkel meg be lehet lőni a sávszélt. Egy ilyen 4770-4830-4850 teszt elég pontos képet adna a tényleges erőviszonyokról, mennyire hozzák a papírformát a delikvensek.
A szebb képe az ATi-nak talán elfeledteti velem a nyűgősebb viselkedését és hiányzik az a 30% elveszített sebesség a 16x10 miatt, ezért most nem kívülállóként kezelem ezt a dilemmát, melyik a jobb vétel?
[ Szerkesztve ]
na igen - csak egy köztes állapoton, pl. 700MHz-en nincs kész már két sorozat mérés a háromból
kicsit meglepett az AMD azzal, hogy normális referenciahűtővel eresztette útjára a 4770-et - így valóban nehéz a döntés. viszont még mindig azt mondom, hogy a 4830-cal nagyon rosszul járni nem lehet.
én a 4850 előnyében nem hiszek - azonos órajelek mellett sehol nem gyorsabb 12%-nál többel a 4830-nál.
Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.
A tesztek szerint (Anandtech, Pcstats, Hothardware, Xbitlabs, stb...) a 4770-es kártya a 4830 és a 4850 közé sorolható teljesítményban, inkább közelebb a 4850-hez... nemsokára jönnek a gyárilag is tuningolt példányok, és akkor nem elképzelhetetlen, hogy lesz egy kvázi 4850-es kártya 100 $ körül. Nem rossz... 
DELL PRECISION M4600 - a profi munkaállomás

Na megjött... már csak az első passzívat kell megvárni! 

Itt már van ilyen 31 pénzért

Aurea mediocritas

ez ugyanaz 

Értelek és nem is azért írtam a hármas tesztet, hogy megoldatlan feladat elé állítsalak....
Már szűkítem a kört és a 4770- 4830 az esélyes, anyagiak miatt.
Ha váratlanul leesik a 4830 20k környékére, azt rögtön megveszem, de ha nem, akkor várok, mert időm van rá, egy passzív 4770-re ami nem lehet 25k felett. 

jah. most látom, hogy már volt. 
nem mellesleg rendeltem egy sapphiret 

Aurea mediocritas

A jóból is megárt a sokkk..... 

eleg lenne csak az egyik szatyor 
iponban mar nincs powercolor, biztos volt kb 2 db 
[ Szerkesztve ]

Akinek van esze, megvárja, amíg normalizálódik az ára. 
Hmm, 4670-hez képest mekkora előnye van 4770-nek? Kb. 30%?
Valamint majd később két 4670 CF-ben, vagy 4770 magában? Majd arra az időszakra tervezem az ilyen upgradet, mikor már 25k alatt lesz 4770, de inkább 20k-hoz közeli áron, szal talán nyáron valamikor.
Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

Kicsit több! 70-80% játéktól és felbontástól függ.

xfx 4770 - 30.9k , oazis - 31k (brekk)
[ Szerkesztve ]

Csak nehogy a nagy varakozasban 330ft-ig szaladjon az euro 
#117: Erdekes, ugyvolt, hogy az AMD megvalik a GeCube-tol 
[ Szerkesztve ]
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."
Hehh tényleg, végül is majdnem 4850. Ezek szerint érdemes és nagy ugrás lesz, relatíve olcsón 4670-4770 csere. Vagy talán meg kellene várnom ezeknek a majdani DX11-es megfelelőjét, de az meg akkor egyben nagyobb kiadás, több várakozással...
Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys
Ezek is viszik a DX11-et, csak romlik egy kicsit a képminőség, de nem lassul be.
[link]
Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN
Igen tudom, de mégsem ugyanaz, mintha csípőből vinné... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Szal nekem van ilyen fejlesztési elképzelésem, hogy elavult kártyát nem veszek. Pl. ezek alapján számomra az összes GF kari elavult a DX10 miatt, innen kezdve nem érdekelnek. Most a DX10.1 még van, aztán ha minden igaz ősszel valamikor lesz véglegesre kiadott Win7, ami elhozza DX11 támogatását, onnan meg már számomra nem lesz kérdés, hogy DX10.1-es kártyát nem veszek. Bár ez elméleti kérdés csak, remélem még időben leesik a kari ára 25K alá, őszig még sok idő van...

Egyetértek, ha eladod a 4670-et időben, akkor megéri 20-25 között megvenni a 4770-et. A DX11-nek kell egy kis idő, ill. a játékfejlesztőknek.
Mivel sokkal gyorsabb a jelenleginél, megéri ha van rá keret, a különbözet. 
Niksz. Keret az nincs, álmok azok vannak. 
hogyhogy nem rohansz venni egyet-kettőt

hisz annyira vártad ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas

Beosztó típus... nemcsak az idejét, de a pénzét is beosztja. Tudja, hogy a legtöbb vesztes az első sorban van! 

Furcsa, hogy már DX11-ről beszélünk, amikor (gyakorlati oldalról nézve) még DX10 sincsen.
Az a 2-3 tucat játék, ami DX10 támogatással rendelkezik - csak opcionálisan, mivel DX10-only egy darab sincs tudtommal - semmivel nyújt többet, se grafikailag, se sebességben, sőt! Vagy annyira minimális a különbség, hogy a játék hevében észre sem venni.
[ Szerkesztve ]
Stormrise már natív Dx10-es. [link] Nem DX 10.0 only, az még jelentős bevételkiesést okozott volna a cégnek, sok még az XP használó, meg a régi kari tulaj.
Kiragadva egy sor a konklúzióból: "a DirectX 10.1 aktiválása több, mint 20%-kal megdobja a teljesítményét,"
Azzal a véleménnyel, amit te írtál, az a bajom, hogy nem vezet sehova. Minek vegyünk DX11-es karit, mikor még nincs mire, még az elődöt is alig használja valami, még a DX9 is gyönyörű, stb. Mi nem veszünk DX10.1, 11-es karit, nV meggyőzi a fejlesztőket, hogy jó még a DX9, a fejlesztők meg minek erőltesség DX11-et, ha nincs mire írni...
Szal több DX11-es kari, több DX11-es fejlesztés. (most ez spec. 10.1-re aktuális)
[ Szerkesztve ]

Jó stratégia 

Én nem a fejlődést ellenzem, de az a helyzet, hogy nincsen fejlődés.
Ott a Crysis, ami máig a legszebb pc játékok egyike (gyanítom, hogy még egy darabig ott is lesz az élbolyban), és full dx9-es. De ugyanúgy igaz ez a legtöbb top grafikás játékra.
Ok, van egy-két eset, amikor hoz némi plusz sebességet a dolog, de sajnos mintha nem ez lenne az általános. Ezen az ilyen Stormrise-féle másodvonal-beli játékok se sokat lendítenek. Nekem is DX10.1-es karim van, de nem is emlékszem, hogy valaha használtam volna ilyen üzemmódban. De még DX10-ben se nagyon.
Renélem tényleg történik valami előrelépés a közeljövőben... talán majd a DX11, ki tudja, de jöjjön valami, ami egyértelműen megmutatja, hogy igen, a DX9 elavult, az újabb jobb, a fölény egyértelmű, és ideje váltani.
"DX11-gyel a a DICE és a Techland foglalkozik jelenleg, a többiek még nem merültek bele. Most alapvetően itt az is része a dolognak, hogy a Frostbite és a Chrome Engine 4 az normális DX10 motor, tehát nem nehéz alakítgatni."
Techland projecktjei Call of Juarez Bound in Blood után: Dead Island, Warhound,Chrome 2 ezek nem lenne ha mind dx11-esek lennének! De dx10.1 szerintem már alap lesz ezeknél.
AsusP5K,E6750,4GB DDR 2,GTX 460 1GB HAWK, 3760 GB HDD
Hűha. Nagyon tetszetős. Szerintetek ezt vegyek vagy 1 használt 3870x2-őt 
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5
alakulunk
...egyre jobb 
Aurea mediocritas
3870 X2 szerintem felejtős...
Pedig tegnapig nagyon fájt rá a fogam 
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5
Hát, ha kazánt akarsz, akkor jó döntés a 3870X2. 

Boldog tulajdonosa lettem egy Sapphire Radeon HD 4770-nek: [link]

Köszönet érte az OázisComputer-nak 
[ Szerkesztve ]
Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

Várjuk az első teszteket némi izgalommal! 
Kend el a száját rendesen! 
Mondtam hogy mondtam. Nemmegmondtam?!

Igyekszek, még próbálok csinálni pár tesztet ma este

Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.
Ha két percen belül publikálod mit bír, elnézzük, hogy nem ezzel kezdted ![;]](/dl/s/v1.gif)
Milyen a hűtés terhelve, valóban halk marad ahogy a gyártók beharangozták?
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

Azért csak nyugodtan... Nehogy elillanjon a kezeid közül.
Képeket is szívesen látunk (beszerelve mien stb.).
Tudod, mint egy műértő... 
Sztem mire Miskolcra "ideér" ez a 4770, addigra lesz GT300 is...
[ Szerkesztve ]
Mondtam hogy mondtam. Nemmegmondtam?!
vmodot nem tervezel? 
Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

Ha lehet akkor igen
Meg ha valaki megmondja hogyan kell, mert az ATI-kat nem vágom
Szeretnék vele belépni a Member of the 1GHz GPU on air club!-ba 
Gyors Furmark teszt: [link]
[ Szerkesztve ]