Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#501) icon válasza Tucoramirez (#500) üzenetére

icon
(senior tag)
LOGOUT blog

az itt olvasottak alapján? :F

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=icon

(#502) icon válasza cytec (#495) üzenetére

icon
(senior tag)
LOGOUT blog

a szétvert vidókariról nem teszel fel ide egy képet? :DD

(#503) adult_l

adult_l
(lelkes újonc)

Nekem is HD3650-es kártyám van AGP-s, és ddr2-es.A föntebb találhtaó agp hotfix az mit segít a kártyának???Én is majd átépítem a gépem és akkor veszek egy 3800-as szériát vagy jobbat....

Acer EX5620G-5A2G25Mi

(#504) icon válasza adult_l (#503) üzenetére

icon
(senior tag)
LOGOUT blog

Srácok, remélem tudtam jó tippekkel szolgálni, most egy enyhe ráfordítással hozzájutottam egy 8800gts-hez... minden jót 3650 tulajok

(#505) drax18

drax18
(újonc)

Játszik valaki Counter-Strike 1.6 al ? Mert nekem homályos a kép a játékba és jó lenne ha rájönne valaki mit kell állítani hogy normálisan éles legyen a kép :) !

Asus M4A78-AM , AMD Athlon II x2 245 , 2GB Geil Ultra DDR2 , Sapphire Radeon 3650 256mb

(#506) belaazallat válasza drax18 (#505) üzenetére

belaazallat
(őstag)

Hali!

csak a CS-ben homályos a kép?

[ Szerkesztve ]

"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!

(#507) zodo válasza Gyuri27 (#490) üzenetére

zodo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezen a kártyán zalman hűtés van? Mennyit fogyaszt egy ilyen kártya?

Én is szeretnék videokarit vásárolni ,csak kötve vagyok tápegységileg. Skica írsában 186watt-t mért a teljes rendszer fogyasztására ilyen kártyával.
Konfigom:
Gigabyte GA-MA78GM-S2H
Amd Athlon 64 X2 4850e BOX
Geil Black Dragon ddr2 800Mhz 2gb Kit cl4
Samsung 160gb SataII
Pioneer 110d
mindez egy Hp d530 sff házban lévő gyári Compaq PDP124P max.185w táp-al hajtva,minden alapon megy. Másik szobába ~max.100 watt fogyasztást kalkulátak rá.

Nem tudom mennyit fogyasztanak ezek a kártyák önmagukban, ezért inkább megkérdezem.
Szerintetek egy HD 3650-es videokarit beletéve a fenti konfigba még ki tudná szolgálni a tápom, teljesítményét figyelembe véve?
Esetleg tudnátok ajánlani a konfigomhoz , Ati kártyák közül, amit teljes rendszerterhelés alatt is elbírna a tápom?

Bocs,ha off ! :B

(#508) drax18 válasza belaazallat (#506) üzenetére

drax18
(újonc)

Igen... de ez már lassan 4 éves probléma szóval kicsit idegesít : - \ . Azt mondták alapból nem szabadna ilyennek lennie...

[ Szerkesztve ]

Asus M4A78-AM , AMD Athlon II x2 245 , 2GB Geil Ultra DDR2 , Sapphire Radeon 3650 256mb

(#509) icon válasza zodo (#507) üzenetére

icon
(senior tag)
LOGOUT blog

Szia,

kész csoda, hogy megy a géped, eléggé a határon lenne a géped játék közben, arról nem is beszélve, hogy egy komplett rendszert egy gyenge, elavult tápra bízni, számomra döbbenetes.

Minimum egy 400W-os minőségi tápot mindenképpen megérdemel a géped, még mielőtt sokkal nagyobb költségekbe kéne magad verned.

(#510) belaazallat válasza drax18 (#508) üzenetére

belaazallat
(őstag)

Nekem azt modták a nagy CS-zők, hogy ati kártyához szedni kell egy pack-et, mert néhány pályán hibák jönnek elő. Lehet hogy ez az, amiről beszéltek. Nekem már olyan verzióm van, ami tartalmazza, nekem nem jött elő ilyesmi.

"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!

(#511) zodo válasza icon (#509) üzenetére

zodo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szia!

PH-s tesztet nézve , mertem ezt elkövetni mivel szinte ugyanaz a konfigom mint a tesztben szereplő. Integrált vga-al Játék közben a teljes rendszer mért fogyasztása 100Watt, egy HD 3450 -el már 109Watt ill. CF -ben pedig 117Watt. Egy ilyen gyári táp nem hiszem ,hogy összehasonlítható egy összedobott valamivel, persze nem azt mondom ,hogy ez így tuti frankó, mert megremeg a kezem mikor a Power gomb felé nyúlok. :)
És ha azt nézem ,hogy ezek a tápok le is tudják adni azt a teljesítményt amit ráírtak akkor van még kb. 60-70Watt ,ezért gondoltam ,hogy bele kéne probálni egy HD 3650-t.

De köszönöm az aggódást én se szeretném hazavágni az új gépemet a táp végett csak az a bajom,hogy nem fér be az Atx-es méretű táp. Kb.ennyi hely van a házban.
Keresem is a lehetséges tápot csak nem találom.

(#512) TomBoy1986 válasza zodo (#511) üzenetére

TomBoy1986
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egy 3650-es maximum 60W-ot fogyaszt, de inkább kevesebbet.

AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300

(#513) zodo válasza TomBoy1986 (#512) üzenetére

zodo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszönöm. :R

(#514) Dndani

Dndani
(újonc)

Sziasztok! 2 hete vettem egy Asus EAH3650 karit.Eddig működött a PowerPlay,a mag órajel lement 110hz-re,de ma folyamatosan 725hz-en megy.Van ötletetek miért lehet?

Ha ma 0 celsius fok van és holnap kétszer ilyen hideg lesz,akkor hány fok lesz??

(#515) icon válasza Dndani (#514) üzenetére

icon
(senior tag)
LOGOUT blog

Jó lassú kártyád lehet :D

De ha megahertz-ekről van szó... raktál fel új Catalyst-ot? Elérhető a powerplay funkció?

(#516) w.simmons

w.simmons
(újonc)

Hali
Vettem egy Asus AH 3650 Silent 512Mb-s videókarit és amikor be kellene jönnie a Windowsnak (XP) mindig kifagy a gép. Abit NF7-S2 alaplapom van, AMD SEmpron 3000+-os proci, 1,5 giga ram és valami névtelen 450w-es táp. Mi lehet a gond??? Már tiszta ideg vagyok!! Már újraraktam a windowst is de még mindig ugyanez. Viszont valahogyan, kb 5-ből 1szer nem fagy ki és bejön a windows. most mi lehet ez?

(#517) w.simmons

w.simmons
(újonc)

Jah és havernak teljesen hibátlanul működött, mrt kipróbáltuk nála, neki egy régi Asus alaplapja volt!

(#518) belaazallat válasza w.simmons (#517) üzenetére

belaazallat
(őstag)

És milyen tápja van a havernak?

(#519) w.simmons válasza belaazallat (#518) üzenetére

w.simmons
(újonc)

500w-as, de szerintem az se valami nagy szám!

(#520) w.simmons

w.simmons
(újonc)

A videókari dobozán az van hogy 350w-s vagy nagyobb kell, úgyhogy tuti, hogy a tápnak jónak kell lennie.

(#521) drax18 válasza belaazallat (#510) üzenetére

drax18
(újonc)

Ha lennél olyan kedves és utána néznél akkor megköszönném!

(#522) w.simmons

w.simmons
(újonc)

minek nézzek utána? :D

(#523) Infernusz

Infernusz
(újonc)

Hali!
Nemrég lettem egy ilyen kicsike tulajdonosa és szeretném a bölcseket megkérdezni hogy aki ezzel a videókártyával játszott az airborne-al annak hogy futott me nekem iszonyat szaggat a második pálya /az első nem, a többit nem tudom/ me szerintem a lemez alapban hibás volt el akarom indítania telepítőt és lefagy a gép nagy nehezen megoldottam első pálya cupp de a második egy nagy pofon a kérdésem az lenne hogy nektek is volt ilyen nemű problémátok vagy nem me ha nem akkor a lemez a szar...
Amúgy a konfigom:
Processzor: Pentium 4 3.0 GHZ
Memória:1024MB DDR
Ja és a CoD4 simán elfutott pedig tudtommal nagyjából azonos szinten van...
Köszi előre is a segítséget :)

(#524) w.simmons

w.simmons
(újonc)

Nem tudja valaki, hogy mitől fagyhat ki a gép az Asus AH3650-es kártyával és 450w-es táppal, Abit NF7 alaplappal? A windowsnak amikor be kellene jönnie mindig kifagy. Nagyritkán, nagy nehezen kb 10ből 2szer jön csak be a windows. Már próbáltam többféle illesztőprogrammal de mindig ez volt. mi lehet ez??

(#525) Infernusz

Infernusz
(újonc)

Nekem is ugyanez volt de régebben még a régi vidkarival windows hiba lehet tedd újra a géped én ezt tanácsolom...

(#526) w.simmons

w.simmons
(újonc)

Már 2x újraraktam, de még mindig ugyanez a probléma!!!! Érdekesség képen haver régi gépén hibátlanul működik!!

(#527) Infernusz

Infernusz
(újonc)

Hát akkor passz :F

[ Szerkesztve ]

(#528) adult_l

adult_l
(lelkes újonc)

Kérdésem az lenne hogy az AGP hotfix az mit segít a videókártyán??
Előre is kössz.Szevasztok

Acer EX5620G-5A2G25Mi

(#529) Infernusz

Infernusz
(újonc)

Nálam a színekkel volt gond a kéket keverte a pirossal és nálam a hotfix után jó lett...

(#530) k-saca

k-saca
(lelkes újonc)

Hello mindenkinek

segitséget kérnék nem tudok dönteni a 3650-es és a 2600xt között valaki tud tanácsot adni

elöre is köszi

(#531) pronyó válasza k-saca (#530) üzenetére

pronyó
(fanatikus tag)

Szia!

A 3650 a 2600pro és xt között van, és inkább az xt-t szorongatja. Persze a HD3650 újabb fejlesztés és több dolgot is támogat mint a 2600xt, ráadásul ha ASUS-ba veszed, elég keményen lehet tuningolni. :)

“Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja.”

(#532) k-saca válasza pronyó (#531) üzenetére

k-saca
(lelkes újonc)

azt hiszem értem a dolgot tehát egyikkel sem veszitek semmit a többi pedig csupán részrehajlás lenne a választásban igaz? :F

(#533) pronyó válasza k-saca (#532) üzenetére

pronyó
(fanatikus tag)

Tulajdonképpen igen. :) Mindkét kártya jó választásnak bizonyulna. Talán azért ajánlanám jobban a HD3650-et mert a másik gépemben is az van és nagyon meg vagyok vele elégedve, többet tud mint amennyit vártam tőle. :)

“Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja.”

(#534) zodo válasza icon (#509) üzenetére

zodo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szia!

Vasárnap vettem egy Delta DPS-300AB-9C-t,így már nyugodt szível várom a 4670-es kártyák érkezését. :)
De akármilyen kicsi is a táp mérete ,még így se fér a mostani házba,úgyhogy most azt vadásznom vagy barkácsolók egyett. :((( :F

(#535) k-saca válasza pronyó (#533) üzenetére

k-saca
(lelkes újonc)

Kösz a segitséget :R igy már képben vagyok csak itt helyileg sovány a kinálat MSI és Shappire kb ennyi 256mb und 512 ez vegyitve ddr2 & ddr3-mal plusz minusz 2-3k
ebböl kell vmit összehozni

üdv

saca

(#536) pronyó válasza k-saca (#535) üzenetére

pronyó
(fanatikus tag)

Mindenképp DDR3 és 265MB-set vegyél!

(#537) k-saca válasza pronyó (#536) üzenetére

k-saca
(lelkes újonc)

az 512-tul sok neki?

szted MSI v SHAPPIRE

(#538) PeppErKorN válasza k-saca (#537) üzenetére

PeppErKorN
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Én egy ASUS EAH 3650 TOP-ot használok, 900/1010 MHz-el jól muzsikál. A venti fordulatot fixáltam 60%-ra, így a melegedés szóba sem jöhet.
A 256 MB memória elég, mert nagyobb felbontásokon már amúgy is kevés ez a kártya.
Ha Nálatok nincs nagy választék és nem akarod a postát reckírozni, javaslom, hogy valamelyik hálózatból (Gépbolt, Bestbyte) rendelj le egy ottani partnerhez.

"Gondolj a holnapi napra, Ne legyen ugyanilyen!" - Hobo

(#539) pronyó válasza PeppErKorN (#538) üzenetére

pronyó
(fanatikus tag)

Nekem is pontosan ugyanaz van mint neked. :)

(#540) pronyó válasza k-saca (#537) üzenetére

pronyó
(fanatikus tag)

Nem túl sok, hanem az ddr2-es...éppen ezért gyengébben muzsikál, hiába van több memóriája. Nem annyira fix az fps a játékokban mint a 256MB ddr3 esetén. Tapasztalatból mondom mert volt 2600pro-m 512mb vel ddr2-vel és és most egy 3650 ddr3-al 256mb-vel, egész más, sokkal stabilabb.

(#541) pronyó válasza k-saca (#537) üzenetére

pronyó
(fanatikus tag)

Amúgy Sapphire ha nincs ASUS, de ASUS sokkal jobban tuningolható, és nem is melegszik annyira...jobbanmondva széthajtva max 49fokos :DD

[ Szerkesztve ]

(#542) Cickánykoma

Cickánykoma
(kvázi-tag)

Valaki tudna tippet adni ebben az AGP hotfix problémában ?
Egy ASUS HD3650-est vettem ma, megtaláltam itt a topikban az AGP hotfix letöltési linkjét leszedtem. Installkor szépen felpakolja a meghajtót a hotfix de a legvégén ezzel az üzenettel száll el újra és újra (kb 5-6x futottam neki ma már):

"Zero display service error"

Gyári hibás a kártyám vagy a WinXP SP3-am hülyitit meg a kártyát? Azért kérdem ezt mert Interrtupt ütközés van, Processepxlorer-ben látható hogy alap futásnál 6-70%-al van terhelve a proci.

Madžari......Dober dan, passport kontrol !!! :D:D:D

(#543) bexzy

bexzy
(újonc)

Szép jó napot mindenkinek!
Szeretném megkérdezni, hogy tudtok-e segíteni abban, hogy megéri megvenni ezt a videókártyát. http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=91285409
Ezek mellett, ha ez jó videókártya, akkor valaki tudna egy kis segítséget nyújtani abban, hogy jó lesz ez a videókártya a gépembe? Msi K7n2 delta-l alaplap. 2.2ghz amd proci, 2 gb ddr 400 memória, 300W-os táp.
Nem találtam sehol sem ehhez a kártyához tesztet, de nekem csak a fifa 09, és a pes 2008 futtatásához kellene, mert igazából nem vagyok nagy játékos, csak pár játék van amit szeretek.
Válaszotokat előre is köszönöm.
bexzy

(#544) Infernusz válasza bexzy (#543) üzenetére

Infernusz
(újonc)

Üdv!
A kártya doboza 300W-os tápegységet vagy nagyobbat ajánl szóval szerintem azzal nem lesz baj...Az ára kicsivel egy-két ezressel több mint a bolti de ez nem nagy szám főleg hogy most emelkedik az ára. A játékokat szerintem simán elviszi :D Szóval szerintem jó kis kártya én is nagyon megvagyok vele elégedve főleg hogy a múlt héten szereztem be én is egy ilyent :DD És tényleg nagyon jó videokártya! Bár én kicsit olcsóbban tudtam beszerezni ;)

(#545) Cickánykoma válasza Cickánykoma (#542) üzenetére

Cickánykoma
(kvázi-tag)

Annyit kitapasztaltam menetközbeni kisérletezgetéssel, hogy nagy eséllyel az alaplap GART meghajtó rossz vagy nem birja el a kártyát és azért csinál DMA interrupt akadást.

Az alaplap: GA- K8NS (Nforce 3 250 chipset)

Nem értem, hogy ez a direkt AGP-s kártyákhoz készitett ATi Hotfix miért nem oldaj fel ezt az ütközést. VAgy az Nforce driverek miért ilyen sz...rok.... :(

(#546) Cickánykoma válasza Cickánykoma (#542) üzenetére

Cickánykoma
(kvázi-tag)

Ha valaki hasonlóan szivott igy, mint én és hasonló Nforce-os chipsete van kérem irja meg a megoldást. ellenben vagy a VGA-t kell kidobnom/ visszavinnem vagy az alaplapot.

[ Szerkesztve ]

(#547) Cickánykoma válasza Cickánykoma (#542) üzenetére

Cickánykoma
(kvázi-tag)

Bocsi dupláztam...grrrr...böngésző---

[ Szerkesztve ]

(#548) bexzy válasza Infernusz (#544) üzenetére

bexzy
(újonc)

Köszönöm a gyors választ! Még egy olyan kérdésem lenne, hogy ott az oldalon ahol szeretném venni, azt írták, hogy úgy rakjam majd a gépbe, hogy szerezzek egy olyan kábelt, ami a 4 tűs tápkábelt átalakítja valamilyen 6-os pci dugaszra, ami alapból van a tápon, csak nekem az már foglalt az egyik venti miatt. Ez neked is így működik? Ja és akkor ezen tényleg csak hűtőborda van mint a képen ahogy látszik, bár gondolom szerelni lehet rá.
Előre is köszi

(#549) Infernusz válasza bexzy (#548) üzenetére

Infernusz
(újonc)

Fúú na látod ezt nem tudom :W Engem már készen várt itthon a videokártya beszerelve szóval erre nem tudok neked válasszal szolgálni... Amúgy igen lehet rá szerelni mivel ez nem Sapphire kiadás ezért csak passzív hűtés van rajta... Nekem ilyen van

(#550) k-saca válasza bexzy (#543) üzenetére

k-saca
(lelkes újonc)

Szia

Ha beleszolhatok itt sokkal olcsobban is hozzájuthatsz egy hasonlo karihoz nekem pldul holnapra igérték vidékre

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.