Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#9001) Aggregátor válasza i are robot (#8999) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hát most megy használtan 14-15k-ért a PH-n, nyárra/őszre simán 10k körül lesz.
Újonnan 17k-ért lehet venni, szóval nem sokat ér már.

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#9002) VaniliásRönk válasza i are robot (#8999) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Mivel akarsz 3D-modellezni? CAD, végeselem programok nem szeretik az ATi-t úgy általában. :(

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#9003) gbors válasza Aggregátor (#8998) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a fullban még van egy 3DMark06 és egy PowerDVD6, az tudtommal a lite-ban nincs.

all: azt meg bátran ajánlom minden érdeklődőnek, hogy 1-2e HUF+-t ne sajnáljon a fullra - a black boxban benne van 2007 legjobb single player és 2007 legjobb multiplayer játéka. SZVSZ.

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#9004) i are robot válasza VaniliásRönk (#9002) üzenetére

i are robot
(senior tag)

Leginkább CAD és 3D Studio Max lenne. Miért, mi baja ezeknek az ATI-val? Most egy Sapphire 9800Pro-m van, semmi gondom nem volt vele, csak új gépet építek.

[ Szerkesztve ]

Leadtek TV tunerek eladók: http://hardverapro.hu/apro/leadtek_tv_tunerek_eladok/friss.html

(#9005) VaniliásRönk válasza i are robot (#9004) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Nálam Solid Edge állandóan kilép (néha még software módban is, bár ez GeForce-on is előfordul), a Femap meg használhatatlanul lassú (1 alatti fps), igaz "csak" HD Radeonokon, a 9550-emen hasít. :F
Ha van rá lehetőséged, próbáld ki a programokat egy HD Radeonnal.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#9006) i are robot válasza VaniliásRönk (#9005) üzenetére

i are robot
(senior tag)

Hát, ez nem jó hír. Bár a programokat amiket írtál, nem ismerem, nem tudom mennyire elterjedtek, milyen gyakran jönnek ki új verziók. Én konkrétan Archicadet használok meg néhány renderelőt (Artlantis, Maxwell), és a Maxot, amik azért elég elterjedtek és viszonylag sűrűn frissítik őket, szóval remélhetőleg csak nem lesz velük gond. Azért körbekérdezem az ismerőseimet, van-e valakinek HD kártyája, és a tiédhez hasonló tapasztalata.

[ Szerkesztve ]

Leadtek TV tunerek eladók: http://hardverapro.hu/apro/leadtek_tv_tunerek_eladok/friss.html

(#9007) tzsolesz

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sziasztok. Látom, hogy mindenki erősen érdeklődik, hogy megéri ez a kari a 16K-ót, meg a 17K-ót, na meg persze 18-19-ért a GDDR4-es változat.

Mindenkinek azt mondom, hogy megéri.

Én vettem meg 2-3 hete magyarországon az utolsó drága GDDR3-asat egy Szolnoki boltban kemény 24000 HUF-ért. :Y Még csak nem is fullos, semmit nem kaptam hozzá, csak egy telepítő CD-ét, amit azonnal behajintottam a kocsiba dísznek.

MEGÉRI!!!!!!!!!!!!!!!! :K

Utánam a vízözön.... :U

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#9008) fagy53 válasza tzsolesz (#9007) üzenetére

fagy53
(PH! nagyúr)

A következőnél nagyobb szerencséd lesz! ;]
Addig meg nyúzd ahogy tudod, ha már ilyen drága volt akkor dolgozzon rendesen! :DDD

(#9009) Lacpas

Lacpas
(újonc)

Sziasztok!
Driverproblémával kűzködtem, a cod4 mindig újraindult. A Catalyst 7.10-es driver volt rajta (azt adták a VGA-hoz). Próbáltam manuálisan telepíteni a 7.14-es Catalystot (azt mondják az a legjobb AGP-hez) de nem néztem át tüzetesen az egész listát, nem találtam 2600XT-t.
Feltettem aztán az Omega 3.8.442-es driverét, ment is rendesen a játék, végig is vittem 1280x1024-es felbontásban. (előtte a Crysist is ien felbontásban vittem végig közepes beállításokon) Az mp is ment rendesen, de most ahányszor lelövök egy embert újraindúl.
Már tényleg nem tudom mi lehet a probléma... :W Valami jóu driver kéne hozzá? Vagy lehet h a videokártya nem kezeli jól a cod4-et?
Amúgy az ATT-ben nem lehet valahol megnézni a hőmérsékletet? Nem szeretném ha túlmelegedne a vid.kártya, nemtom mennyire kezeli máskép az omega a kártyát mint a catalyst, de sok külömbség nem lehet kötük, mivel az omega tudtommal a catalyst javítása.

(#9010) tzsolesz válasza fagy53 (#9008) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hali, hát igen próbálom nyúzni, de azért nem olyan egyszerű.

850/850-nél nem megy feljebb. A memóknak ez a max amit még képesek elviselni terhelés alatt, sőtt még néha így is megadja magát játék közben. A monitor kikapcsol, a hang úgy marad(vagy zúg) a gép nem válaszol.

Ezt persze 850/900-on 90%-os előfordulással. :K
Lehet hogy a ventit is nekem kellene szabályoznom? Azt meg veszélyesnek tartom. Nem vagyok én mérnök, hogy tudjam hogy kellene járnia bizonyos hőmérsékleteken.
De ha van valakinek egy jó tanácsa, az megoszthatná velem a tapasztalatait ezügyben. :R

Amúgy már túltettem magam rajta, az 8000 Ft végül is csak 2 Gb DDR2 (800Mhz) -es RAM ára lett volna, de hát az élet ilyen. Majd legközelebb. :(

(#9011) KMT válasza tzsolesz (#9010) üzenetére

KMT
(PH! addikt)

Úgy kell járnia, hogy ne legyen melegebb egy bizonyos hőmérsékletnél. :))
Használj ATT-t, azzal jó be lehet állítani.
Én 2D-ben megadtam kb 13%-os fordulatszámot, ezzel 42-46 fok közt változik a hőmérséklete. Beállítod, hogy 75-80 foknál már pörögjön rendesen a venti, baja nem lehet.

kép

Nekem ez a beállítás bejött. Sose megy 70 fok fölé, bár ebben benne lehet az is, hogy proci limit van.

850/850 meg nem túl kevés egy xt-től?

Unod a zenéid? Nincs mit hallgatnod? --> http://prohardver.hu/tema/az_ev_legjobb_zenei_albumai_olvasd_el_az_elso_hsz/friss.html

(#9012) wwenigma válasza i are robot (#9004) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

2600XT-hez van FireGL v5600 softmod, ha 3D-zni akarsz, olvass utana. [link]

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#9013) tzsolesz válasza KMT (#9011) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszi a helpet, ha hazamegyek kipróbálom, nem is tudtam, hogy az ATT-ben van magyar nyelv. :D

Én 2D-t nem is szoktam állítani, ez amúgy számít tuningolásnál?

850/900-on szerintem is mennie kellene normálisan, de volt már olyan is, hogy 900-on elpixelsedett(szétszórva textúra hibaszerűen szitálva) a képernyő simán az asztalon is.

(#9014) Aggregátor válasza tzsolesz (#9013) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ATT-vel nem is tudsz 850MHz-nél többet beállítani a GPU-nak. Nem nézted milyen ramok vannak a kártyán?

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#9015) tzsolesz válasza Aggregátor (#9014) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azt még nem néztem, nem mindegyiken (sapphire) ua-ok vannak?

Mennyi amúgy az a több? ;]

(#9016) Aggregátor válasza tzsolesz (#9015) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Akár 169Mhz-is lehet! ;]

Nem mindegyiken ua van, mondhatni véletlenszerű, hogy milyen chip kerül rá. A Qimonda-k általában jól húzhatóak, de lehet hogy pl. Samsung vagy Hynix van rajta, és kifogtál egy olyat, ami nem bírja.

(#9017) tzsolesz válasza Aggregátor (#9016) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Remélem hogy nem. Amúgy ahogy megfigyeltem, már a GDDR4-es változatból is kiindulva, nem hiszem hogy a memó ilyen mértékű tuningja is nagy változásokat eredményezne a játékok kapcsán.

(#9018) Aggregátor válasza tzsolesz (#9017) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az hogy 1000 MHz-n vagy 900Mhz-n megy a ram, főleg akkor számít, ha vmodolod a gpu-t.
Amúgy nem nagyon.

(#9019) grunge válasza fagy53 (#8956) üzenetére

grunge
(PH! addikt)

számomra csak az a borzadalom hogy a SB Audigy2 ZS hangkarimhoz nincs driver (amikor vettem kisebb vagyonba került)! ami meg a creative honlapján van arra jo hogy sztereoban megszolaltassa, még az 5.1-et sem tudom beállitani, játékokon belüli eax1-4, ds3d...hangzásokrol nem is beszélve. JA! 10 dolcsiért megvehetném az Alchemy szoftvert ami lehetövé teszi hogy néhány játékban legyen 3d-s hangzás..NA ezt milyen meggondolásbol? amugy semmi bajom vele... :(( szal nekem is elöbb lesz Linuxom:)

I heard, the truth was built to bend..

(#9020) tzsolesz válasza Aggregátor (#9018) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jó, de miért?
Mert akkor már a GPU 900 Mhz fölé emelhető, és a RAM magasabb frekije is jobban ki tud bontakozni? Fúú ekkora hülyeséget... Nagyon hülye vagyok mi? :))
Nagyon láma vagyok ám ehhez. :DDD

(#9021) macy válasza grunge (#9019) üzenetére

macy
(senior tag)

Nekem is ilyen hangkarim van. Ha kell küldök cuccot.

tzsolesz:Ne sírj, én 26-ért vettem az enyémet 3hete. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#9022) Aggregátor válasza tzsolesz (#9020) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem vagy láma, csak én voltam lusta bővebben kifejteni :)
900 Mhz feletti gpu-nál (de főleg 1Ghz közelében) már sokat számít a memória sebessége, mert ha lassú, akkor csak vár a gpu :D Pl. amikor 1Ghz közelében volt nálam a gpu, több pontot értem el úgy, hogy növeltem a mem órajelet, de csökkentettem a gpu-t. Holott alapesetben a gpu tuning-al jobban gyorsul.

(#9023) tzsolesz válasza Aggregátor (#9022) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Értem.

Vmod nélkül mivel tudom stabilan 850 Mhz fölött járatni a GPU-?
Van erre valami megoldás?

Illete 850 Mhz-es GPU freki melett érdemes fölhúzni 850Mhz fölé a memókat, vagy nem ér meg 1 esetleg 2 fps-t?

Mi a helyes, illetve az aranyközépút? :)
Mondjuk én még nem próbáltam ATT-ben följebb húzni,(850), de neked Vmod nélkül hogy megy 900Mhz-en? Ha nem titok. :B
(Ha Vmod nélkül használod egyáltalán :U )

[ Szerkesztve ]

(#9024) Aggregátor válasza tzsolesz (#9023) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Vmod-ot csak 3DM miatt csináltam, amúgy vmod nélkül használom, mert amivel játszok, arra így is tökéletes.
850Mhz fölé Amd Gpu Clock Tool 0.7-el (AGCT) tudod tuningolni. Nem titok, ez (+ link) benne van az első hsz-ben.

Illete 850 Mhz-es GPU freki melett érdemes fölhúzni 850Mhz fölé a memókat, vagy nem ér meg 1 esetleg 2 fps-t?

Ha bírja a memória, akkor igen, amúgy nem. Korábban fagy53 készített egy kis tesztet Crysis-al, ott az jött ki, hogy jó ha szinkronban megy a gpu és a memória.

(#9025) tzsolesz válasza Aggregátor (#9024) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Értem, ennek az lehet oka, hogy az AMD GPU Clock egyből arra rakja, és így megkerüli a bűvös 857-et? Vagy módosít még valamit, amit a ATT nem?

Amúgy mi van akkor ha ATT-ben mondjuk 860-ra húzom?
tudom hogy hülyeségeket kérdezek, de nem vagyok otthon, melózok, és most jelpillanat nem tom kipróbálni.
Nem értem hogy hogy lehet ez program függő. Nem csak az órajel számít, és kész?
Ne hari hogy hülye vagyok. :F

(#9026) Aggregátor válasza tzsolesz (#9025) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Értem, ennek az lehet oka, hogy az AMD GPU Clock egyből arra rakja, és így megkerüli a bűvös 857-et? Vagy módosít még valamit, amit a ATT nem?

Az AGCT valahogy a bios-t kerüli meg, mert a bios miatt lehet csak 857 MHz-ig húzni. Ha rákeresel a topicban, bővebb magyarázatot is találsz. Ha 860-ra állítod, 857 Mhz lesz, de ha pl. 880-ra (ATT-ben, vagy akármelyikben), akkor tizen valahány mhz lesz.

Szerk.: itt most a vga bios-ról van szó, nem az alaplap bios-ról.

[ Szerkesztve ]

(#9027) Ste válasza Aggregátor (#8989) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

1080p-s Hd alatt mekkora a proci terhelésed?
érdekelne egy 720p-s érték is
köszi

(gyanús, hogy a 720as alig eszi a procit, az 1080p-s meg felfalja)

True Success is Blonde

(#9028) Aggregátor válasza Ste (#9027) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

720p-nél 2-10% között mozog. 1080p-s videóm nincs :B

(#9029) gyiku válasza Ste (#9027) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

nekem is szaggat az 1080 a 4400+al, nezhetetlen :(

(#9030) Ste válasza gyiku (#9029) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nekem nem szaggat, csak kb 80% a terheltsége
az ffdshow-ból van már újabb verzió, ami mind2 magot használja, vagy coreavc pro (inkább ffdshow szvsz)
nálam a kodek a ludas, nem a proci, szerintem nálad is

Aggregátor: milyen kodekeket használsz?
nálam 20-25% (a procierőtől és sebességtől eltekintve érdekes különbség)

[ Szerkesztve ]

True Success is Blonde

(#9031) CPT.Pirk válasza gyiku (#9029) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

2500+ barton vitte a 1080i-t 80-90% körüli terheléssel, szaggatásmentessen, akkoriban 6600GT, 7300GT-m volt. 3200+ -t asszem 40-60% körül hajtotta, most a kétmagos 4200+ -omat kb 30% körül hajta, lejátszáshoz mediaplayer classic, ffdshow+acéfilter van csak. Újabban egy-két egzotikusabb HD anyaghoz még matroska splittert is fel szoktam rakni.

De persze ezek függnek attól, hogy mit néz az ember. pl. microsoftos bemutató HD wmv fájlok nem jelentenek akkora terhelést, mint egy firssen letöltött (izé boltban megvett :B ) film mkv fájlban, de ezek lejátszása sem jelntett gondot egymagos 3200+ -al sem.

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

(#9032) Landscape

Landscape
(újonc)

Hello!
nem régiben vettem egy asus eah 2600pro pcie tipusu videókártyát
ami 512mbés és a xp 1024mbésnek ismeri fel.de kiderült h a plus 512őt a rendszermemoriából nyeri.ezt ki lehet kapcsolni valahogy?

(#9033) Ste válasza CPT.Pirk (#9031) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szerinted nálam mi terheli annyira akkor a procit? vagyi melyik kodeket cseréljem (cccp csak magában, ill. volt mellette coreavc pro és lazymans is, de egyikkel sem volt jobb a helyzet)
fura, hogy a 1080p tényleg terheli, de akkor milyen kodek javallott?
új ffdshow önmagában nem vált be, még mediaplayer classiccal sem
bár személy szerint a bsplayert részesítem előnyben

True Success is Blonde

(#9034) Aggregátor válasza Ste (#9030) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Csak ffdshow van fenn (2008-03-15 azthiszem). VLC media player-el próbáltam.
A proci "csak" 2.8Ghz-en megy.
Szerk.: LOST S04 E04-el próbáltam.

[ Szerkesztve ]

(#9035) CPT.Pirk válasza Ste (#9033) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kellene valami összehasonlítási alapnak egy videó, hogy mégis mekkora eltérés van.

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

(#9036) Ste válasza CPT.Pirk (#9035) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az új stargate Ark of valaminél régi Ffdshow-nál egyik mag fullon, a másik kávészünetben, videó ment, hang akadt (haali föntvan)
03-20as Ffdshow-val magonként kb 75-80%, minden rendben (a filmet azóta töröltem)

sima 720as Hd-val nekem elfogadható a 20%

CPT.Pirk: keressünk valami populáris filmet: star wars esetleg?

True Success is Blonde

(#9037) Aggregátor válasza Ste (#9036) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Itt vannak HD trailer-ek, tesztre jók.
Azt nem tudom hogy a kiterjesztéstől függ-e, hogy mennyire használja a procit, én .mkv-t próbáltam.

[ Szerkesztve ]

(#9038) CPT.Pirk válasza Ste (#9036) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nézzük meg Aggregator oldalarol a 300-at, meg lejebb a Terminator 2-t 720 es 1080 as felbontasban. Eredmenyeket kesobb mondok, mert most win install kozben vagyok.

(#9039) gog

gog
(őstag)

multkor tesztelgettem hd filmekkel a kártyát, erre jutottam:
ffdshow-nál be kell kapcsolni a deinterlacing-ot: 5-tap lowpass-al
divx3 libavcodec
h.264/avc,(meg a többi h.xxx) libavcodec, vc1 wmv9 mert ezekre csak rásegít a kari, nem tudja egyedül hardveresen

a pszihé és a test, vagy a test és a pszihé?

(#9040) Buda76

Buda76
(senior tag)
LOGOUT blog

Tudom unalmas, de ismételten: gépem: 1.7 p4, 768 ddr, agp vga port,300w azona táp 7300gt ddr3re gondoltam de hiány mutatkozik a piacon, elműködne-e ez egy hd2600xt ddr3 256 agp vel, jobblenne-e vmivel is a 7300gt nél.??Esetleg X1650Pro 512MB DDR2 vagy netán HD2400Pro 256MB DDR2 vagy ezek még a 6600gt szintet se ütik? nemhogy a 7300gt t?

[ Szerkesztve ]

(#9041) Aggregátor válasza Buda76 (#9040) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tulajdonképpen mindegy milyen vga-t veszel, mert az a P4 semmire se jó (bocs, de max. netezésre jó). Egy 6600GT bőven elég lenne ehhez a géphez.

(#9042) Debilon válasza Buda76 (#9040) üzenetére

Debilon
(őstag)

7300GT-ről váltottam... GTR2-ban hasonló beállításokkal a min fps-em 2x-ről stabil 4x-re emelkedett..
race07-ben 1024x768 high-on Pau pályán (városi pálya, VGA gyilkos) full indulókkal stabil 3x körüli fps..

cirka 1,5-2x-es gyorsulás az én konfigomban..

szerintem nálad az 1,7-es P4 gyenge pont nagyon...

TDU2: Debilon || life is shit || steam: Debilon || http://www.vivalaresistance.hu/

(#9043) grunge válasza macy (#9021) üzenetére

grunge
(PH! addikt)

miylen cucc? hivatalosan megette a fene...meg olvastam hogy megfenyegették azt az arcot aki átirta a drivereket vistára. akkor ez mégis menne és csak a creative szemétsége??

I heard, the truth was built to bend..

(#9044) Buda76 válasza Debilon (#9042) üzenetére

Buda76
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez így igaz dehát ezvan eztkel szeretni, és míg egy Új kari max 15-20k egy új gép mind 60-70k és nekem csak cod2 dx7 125 fps kell...

(#9045) kem válasza Buda76 (#9040) üzenetére

kem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A kérdés az, hogy akarsz-e mostanéban gépet fejleszteni?
Ha igen, és nem nagyon, akkor a HD2600XT a legjobb választás.
Viszont akkor AGP-s alaplapot kell majd venned ez után is.
Ha nem akarsz fejleszteni, akkor telljesen mindegy hogy mit veszel,
mert a gépeden az NFS Underground se menne el rendesen.
Akkor elég egy MX440, vagy max egy 9600XT.

Ha meg komoly gépfejlesztést akarsz valamikor, akkor azt csak egybe tudod megcsinálni.

szerk: akkor inkább szerezz egy olyan Northwood Pentium4 procit,
ami az alaplapodban elmenne. Az komoly gyorsulás lenne!

[ Szerkesztve ]

(#9046) Aggregátor válasza kem (#9045) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha S478-as alaplapja van, akkor vehetne egy NW-t, meg mellé egy 2600XT-t, esetleg 2600Pro-t. Így egy ideig még tudna játszani, a COD2 DX7-ben meg simán menne.

(#9047) VaniliásRönk válasza Aggregátor (#9046) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Olcsóbban lehet egymagos A64-hez jutni mint Northwood P4-hez...

(#9048) Aggregátor válasza Aggregátor (#9046) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Oké, de ha már van egy S478-as alaplapja, egyszerűbb abba procit venni, mint új alaplapot. Egyébként még mindig a legolcsóbb megoldás a S939 alaplap+proci, így viszonylag olcsón meg lehet úszni a pcie-re való áttérést.

(#9049) kem válasza VaniliásRönk (#9047) üzenetére

kem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha lappal kell megvenni az A64-et, már nem is olyan olcsó.

(#9050) athomi válasza Buda76 (#9040) üzenetére

athomi
(PH! kedvence)

1.7-es p4 ritka gyenge, ráadásul agyonbutított graffal játszanád a játékot, így a procinak nagyobb a szerepe.

Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.