Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#1001) Flatron710

Flatron710
(tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Ha a párt is úgy akarja, akkor holnap délután érkezik meg a Sapphire Radeon HD 2600XT 256MB DDR3, 128bit, 2xDVI, TV-out (PCX) kártyám... :DD

És már nagyon várom! Az Agp-s Geforce 6600 GT-t fogja váltani ( persze alaplap, proci és memória kíséretében )
Olvastam, hogy sok embernek "rosszalkodik" a Sapphire kártya... :(
Én éppen az ellenkezőjét hallottam... legalábbis itt a környéken mindenki meg van elégedve a kártyával... Semmi hibajelenség...
Ezért is választottam!!! :C

Minden popzene a szexről szól. A rock arról, hogy akarod, a jazz arról, hogy csinálod, és a country vagy a western pedig arról, hogy bűnösnek érzed magad utána. -Robert Waldo Brunelle Jr. --- WoT/WoWp acc : Zolika_tm

(#1002) ellington

ellington
(tag)

valakinek nincs olyan gondja a crysis bétánál, hogy csak úgy kidobálja a program? az elején még a catalyst is adott vmi error üzit, hogy el akarom e küldeni a hibajelentést, de mostanság csak úgy kilép, semmi köszönés, hibaüzi.. lehet hogy az atit nem szereti.

(#1003) pires

pires
(újonc)

Sziasztok!
Az lenne a problémám,hogy vettem egy 2600xt kártyát,de nem játsza le a filmeket.Codecs pack telepítve.Játékok mennek,filmeknél csak zöld a képernyő.Mi lehet a gond?

(#1004) VaniliásRönk válasza pires (#1003) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Az hogy codecpacket telepítettél... Próbáld meg ezzel. (tud magyarul is, az Info fülön kell beállítani ha először angolul indul)

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#1005) Aggregátor

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

X1950Pro-ról váltok lefele 2600XT-re. Melyiket érdemes megvenni, ami olcsó is?
Néztem Asus, Gigabyte, és Sapphire van jó árban. 2600Pro-ból csak a Sapphire csinál DDR3-asat?

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#1006) pires válasza VaniliásRönk (#1004) üzenetére

pires
(újonc)

Ugyanolyan.Olyan mintha hőtérképet néznél.Ha leveszem a drivert akkor van kép.Próbáltam másik driverral is akkor is zöld.

(#1007) VaniliásRönk válasza Aggregátor (#1005) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Mi a fenének váltasz te X1950-ről 2600-ra? :F

pires: Akkor a codeccsomag sikesen elintézte a Windows-odat, kezdheted újratelepíteni. (megpróbálhatod hogy leszeded a codeccsomagot, de szerintem nem fog segíteni)

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#1008) pires válasza VaniliásRönk (#1007) üzenetére

pires
(újonc)

Köszi.Akkor majd megpróbálom.Hátha

(#1009) Aggregátor válasza VaniliásRönk (#1007) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Költségcsökkentés... nem használom ki, ezért most valami olcsóbbat szeretnék, a Pro-t már eladtam. Amúgy eszembe se jutna :)

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#1010) luci

luci
(fanatikus tag)

Hi all !

Asus 2600xt -hez javaslom az asus álltal buherált legujjabb drivert felrakni ,rengteget javít a teljesítményen ;) :K

...

(#1011) luci válasza pires (#1003) üzenetére

luci
(fanatikus tag)

Splendid kikapcs és menni fog minden !-valami képjavító driver ,néhol bezavar néhol nem ! ;) :K :U :R

...

(#1012) Aggregátor

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Gigabyte 2600XT DDR3 tapasztalatok esetleg?
Egy ventivel megtámogatva milyen a passzív hűtése?

(#1013) pires válasza luci (#1011) üzenetére

pires
(újonc)

És azt hogyan tudom kikapcsolni?

(#1014) Komplikato válasza munky (#968) üzenetére

Komplikato
(PH! addikt)

Tévedés jogát fentartva, a Balck Boxban "csak" a HL2-EP2, a Portal és a Teamfortress2 van benne (meg a minden ATI kártyához járó HL2 Deathmatch, DoD Source, és a HL2 Lost Coast), de a HL2 és HL2-EP1 nem.

És azért kiszúrás, mert dobozban vagy online csak az Orange kapható, ha meg darabonként veszed meg, akkor meg sokkal drágábbért adják. :(

Close the World ..... Open the Next!

(#1015) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Felraktam a Rise of Nations Rise of Legends-t. 1024*768 Full grafikán. Fraps pedig nyomot nekem egy 52 FPS-t átlagot. Ezt már szeretem. És még húzva sincsen. :R

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#1016) pires válasza luci (#1011) üzenetére

pires
(újonc)

Köszi!!!!!!!!!!!!!!!
Kikapcsoltam,működik!
Örök hála!!!

(#1017) somé

somé
(őstag)

Üdv!
Van egy Sapphire 2600xt-m,és a következő a probléma.Nekem -egyenlőre-analóg bementű tft-m van,minden rendben.Azonban átvittem a kártyát haverhoz,DVI-os tft-je van.Előzőleg is ATI kártyája volt,driver leszed,kártya be kártya-monitor összeköt (DVI-DVI),gép indít.Boot képernyő nincs,a legelső kép ami előjön az "Üdvözöljük" bejelentkező képernyő nagy sokára.Bios-ba nem lehet belépni semmilyen módon.Driver felrak,a helyzet változatlan.Mindkét kimenetét próbáltuk a kártyának.Bios reset,elem ki,semmi nem változik.A kábel DVI-D.Ha közbeiktatjuk a kártyához adott analóg átalakítót,semmi probléma.
Mi lehet a gond?
Egyébiránt a kártyával,a képminőséggel semmi probléma.

[ Szerkesztve ]

Keleti blokk, nyugati oldal - balkáni pocsolya.

(#1018) Furkoo válasza Aggregátor (#1012) üzenetére

Furkoo
(őstag)

nekem X800XL em van Gigabyte passzívban!
Tojást sütni kitűnő!! ha nincs venti a házadban közel a karihoz akkor mindenképpen tegyél mert nekem mindig megsül (pixelhibák, majd autokikapcs) amikor véletlenül nincs rákapcsolva, amugy egy alacsony fordulatszámon pörgő zalman 9cm es támogatásával hajtom, hangja semmi, viszont ezzel már kézmelegre hül!
Szval hiába passzív, kell neki egy kis légmozgás!

Csak az időnek nincs vége. http://hs4rc.deviantart.com/

(#1019) Aggregátor válasza Furkoo (#1018) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azt nem is gondoltam hogy venti nélkül elbírná. De van egy 12cm-s 5v-on, meg ha kell tudok berakni előre egy 8cm-st, amit az alaplap vezérel.

(#1020) luci válasza Aggregátor (#1012) üzenetére

luci
(fanatikus tag)

Minek neked gigabyte ?

Asus 2600xt van gyári hűtővel alapon 30 fok terhelve moha alatt 40 körül ,mind ez 35% os venti sebességgel ;) -olyan 15 -18db lehet a hangja :U :K

...

(#1021) AMD Power válasza luci (#1020) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Én azt nem értem miért kell ebből passzívat venni.

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#1022) CPT.Pirk válasza AMD Power (#1021) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ne legyenek előítéleteid, nem mindenkinél van otthon fűtés... :(

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

(#1023) munky válasza Komplikato (#1014) üzenetére

munky
(őstag)

bocs keverek itt össze-vissza :( :B

Team Fortress Classic -> Team Fortress 2 -> Trade Fortress

(#1024) Aggregátor válasza AMD Power (#1021) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Árlistákban Sapphiret és Gigabyte-ot láttam olcsón. Akkor meg már inkább passzív, melyre tennék egy ventit. Sokat meg nem akarok költeni rá, mert akkor értelmetlen volt eladnom a 1950Pro-t.

(#1022) CPT.Pirk: Képzeld van otthon fűtés :P
Egyébként csak válaszolni kellett volna, hogy lehűti-e egy ventivel/jó szellőzéssel, vagy sem :(((

(#1025) CPT.Pirk válasza Aggregátor (#1024) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ne nekem mond, nem neked mondtam. :DDD

Egyébként a jól szellőző házak sem szoktak szellőzni a vidkari környékén, max ha oldalt van egy venti, de akkor már minek oda a passzív karesz. Lehűteni meg lehűti ha van venti a passzív karin, no de egyszerűbb venni mondjuk asust...

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

(#1026) Aggregátor válasza CPT.Pirk (#1025) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Így már értem, köszi :R
Nem nekem mondtad, de azthittem rám céloztál :)

(#1027) AMD Power válasza CPT.Pirk (#1022) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Én passzívat max egy HD2400Pro-ból vennék.

(#1028) sosperecek18

sosperecek18
(őstag)

Mától én is 2600xt tulaj vagyok! Egy sapphire 256mb-osé!
Megosztanám veletek eddigi tapasztalataimat:

Korábban egy vmoddolt 7900gs tulaja voltam(670/1700), és ugyanolyna beállítások mellett (1280*1024 M/M/M/K) az Airborne sokkal jobban fut...ez nem azt jelenti hogy 1-2 fps a különbség, hanem az hogy majdnem mindenütt kb. 10-15fps többletem van, pl zoomoláskor régebben mindig leesett 20-24-re az fps, most pedig 30-40 között mozog, és belső helyeken pedig 50-60. Ennyit a dx9-ről

Hogy egy másik játékról is beszámoljak, amiben már nincs fps növekedés az a Battlefield 2142, amiben viszont 5-10 fps a különbsége, de van mikor teljesen ugyanazon értékeket produkálja mint korábban a gs!

Este kipróbálom a Dirt-et, és arról is beszámolok!
Vmiért nekem csak 823/846-ig engedi húzni a karit, de itt stabil teljesen...

Hát ennyi lenne az első órák tapasztalata...tehát aki 7900gs vagy e között gondolkodik nyugodtan vegye ezt! :K :R

Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86

(#1029) Furkoo válasza sosperecek18 (#1028) üzenetére

Furkoo
(őstag)

\o/

Aggregátor-nak, a lényeg, hogy nekem csak 1 system fun-om van az is ferdén nekidöntve a CPU-nak az alja a videokarin van, így pont ráfujja a levegőt a karira (12-cm essel nemtom megtudod e csinálni, de a 8cm essel biztos) ha még hozzá van egy alaplapod ami szabályozza a ventik fordulatszámát azzal iszonyathalkan meg tudod úszni ;)
de tényleg egyszerűbb mondjuk egy ASUS-t venni

[ Szerkesztve ]

(#1030) MC Pite

MC Pite
(őstag)

Srácok akinek 2d-ben vpu recoveres problémája van, azok közül kinek milyen chipsetes lapja van? (És igen, ha vpu recover off akkor fagy is... múltkor vpu recoverel is fagyott 1×, 2 napig X550el is ment a gép mérgemben, 2600 meg ott lógott a blokkon a házban :(((

965ös versenyzőként nyitom a sort...

2.03as Rivatunernél van már jobb/működő másik tuningprogi?

[ Szerkesztve ]

[N8 DG111.40][Fuji S100fs][RT-N16@tomatoRAF][Lenovo X120e] Ezer oka van annak,h miért legyek normális...Csak éppen nem jut eszembe egy sem!

(#1031) AMD Power válasza sosperecek18 (#1028) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Halk ugye? :B

(#1032) CPT.Pirk válasza MC Pite (#1030) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ugyan mióta offon van a recover csak 1x halt meg a gép, de a chipset: ATI R480/G

(#1033) MC Pite válasza CPT.Pirk (#1025) üzenetére

MC Pite
(őstag)

Jól szellőző házaknál elöl van 1-2 venti, ami ha takarólemezekt kiveszed (én amúgy is hogy a nyák körül is legyen légmozgás) akkor van légmozgás a vga körül... Persze ettől még rá lehet segíteni... De nálam is elment X850XT is anno passzívan... (igaz, oldalt is van 5Von éppen forgó ventim)

Vkinek segített már a friss win a vpu recoveres dologra amúgy? Mert szomszédban az írják hogy nem...

[ Szerkesztve ]

[N8 DG111.40][Fuji S100fs][RT-N16@tomatoRAF][Lenovo X120e] Ezer oka van annak,h miért legyek normális...Csak éppen nem jut eszembe egy sem!

(#1034) Aggregátor válasza Furkoo (#1029) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Soroljam? :DDD 1db 12cm@5V hátul, 1db 12cm@5V a ház tetejénél a táp mögött, 1db 12cm@5V a vga mellett. Ha kell egy 8cm-s ráteszek a vga-ra, mert az alaplap tudja szabályozni (méghozzá halkra). Még mielőtt megkérdeznétek, alig hangosabb a gép mint a laptopom, pedig az tényleg halk. :DD

(#1035) CPT.Pirk válasza Aggregátor (#1034) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Soroljam? 1db. 12cm-es autómata szabályzós (én építettem) venti van a szekrényem hátulján, és az elvisz minden hőt...

Ezeken kívül csak ugye proci venti, tápventi (ezek is szabályzósak), meg a vidakri ventije van, ami 7,5V-on már hangosabb a teljes rendszernél, no de hamarossan lejebb fog halkulni őis.

MC Pite: helyesbítek, ATI RS 482/G

[ Szerkesztve ]

(#1036) sosperecek18 válasza AMD Power (#1031) üzenetére

sosperecek18
(őstag)

Sztem a Vf-700 még hangosabb is volt...

(#1037) Olasza válasza CPT.Pirk (#1035) üzenetére

Olasza
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nekem van benne 1 db 12 cm 3 db 8 cm és 2 db 5cm-es+proci+táp+vidkari. Nem hallani a porszívót tőle. :DDD

(#1038) Aggregátor válasza CPT.Pirk (#1035) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jó de a szekrényedet egyszerűbb szellőztetni mint a házat... oda egy venti nem elég.

(#1039) CPT.Pirk válasza Aggregátor (#1038) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igen, ezért is van szekrényem. :K

Olassza jól küldöd! :C

[ Szerkesztve ]

(#1040) AMD Power válasza sosperecek18 (#1036) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Az enyémnek szinte semmi hangja nincs.

(#1041) MC Pite

MC Pite
(őstag)

2×12 a radiátoron, 3×8be, 2×8ki, táp12cm, ramon 6cm, felső vinyó blokkban 1db 4cm. És mégis a vinyók és a pumpa hangosabbak, pedig WD RE vinyók a halkabbik szériából. (mindegyik ventinél ki van kísérletezve a legalacsonyabb fesz amin még leindul, a ramok ventije így is potis+smart fanos, és csak terheléskor pörög... szal a max az 5V mindenütt :) Gengye fantáziájúaknak pár régebbi kép

(#1042) CPT.Pirk válasza MC Pite (#1041) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Te, valami zöld takony költözött a gépedbe! :C

(#1043) VaniliásRönk

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

VF900 on board. (28°C) :D De azóta nem megy az Everest-ben az "Érzékelő". :F

(#1044) luci válasza AMD Power (#1021) üzenetére

luci
(fanatikus tag)

Igen ,ez bennem is felmerült ,hogy ha már silentet veszek nem az lessz az első hogy ventit rakok rá .Ha már silent akkór 0 decibel ;) :K

...

(#1045) luci válasza CPT.Pirk (#1042) üzenetére

luci
(fanatikus tag)

Dehogy ,ez itt maga a matrix :DDD

...

(#1046) Furkoo válasza luci (#1044) üzenetére

Furkoo
(őstag)

viszont ha silentet veszel és reteszel valami nagyobb ventit, még mindig halkabb mint egy normal vlaami 4cm es kis zümmögővel ;)

(#1047) belaazallat

belaazallat
(őstag)

Hali!

Másodjára fordul elő, h bekapcsolom a gépet és nem kapcsolódik be a monitor, a gép elindult, win betölt, de nincs kép. Vkinél már valami hasonló előfordult, de most nem találom azt a hszt, kereső meg nincs. Vki emlékszik volt-e megoldás a dologra?

Köszi!

Üdv!

"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!

(#1048) sosperecek18

sosperecek18
(őstag)

Hali mindenkinek!
Leteszteltem a vga-t 850/900-on, de az a gondom,hogy pl. az Airborne-ban, jelentős javulást vettem észre, meg a bf 2142-ben is(itt vmiért meg megakad a kép néha receg, de az fps szám 70-80fps között van), futattam egy 3dmark06-ot de itt viszont csak 4500p-t kaptam ilyen értékek mellett...én ugy látom mintha a vsync lenne bekapcsolva, de nem tudom hol lehet ezt kikapcsolni, mert sztem az veszi le a teljesítmény...

(#1049) Zolee11 válasza belaazallat (#1047) üzenetére

Zolee11
(senior tag)

Szia.

Nekem fordult elő egy ASUS kártyával. Átnéztem a karit és a kimenetnél érdekes lerakódást találatam, ami elért a kimeneti jelekre kötött ellenállásokig. Ezt letakarítottam. Ha vezette az áramot (nem jutott eszembe, h ellenállást mérjek rajta), akkor megtaláltam a hiba okát ellenben nem ez okozta a gondot...

Azóta nem jelentkezett a hiba, de előtte se gyakran. 3 hét alatt 2x fordult elő...

no brain, no problem

(#1050) belaazallat válasza Zolee11 (#1049) üzenetére

belaazallat
(őstag)

Hali!

semmi ilyesmit nem láttam a karin, amit említesz. Nem tudom mi okozhatja! :(

"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.