Hogy állsz húzásilag?Sikerült valami jobb eredményt elérni?
Serg

Hogy állsz húzásilag?Sikerült valami jobb eredményt elérni?
Serg
Nálam is kb hasonló eredmény jött ki (valami 32,8) 910/1350MHz-en.
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
Én 3DMark06-ot futtattam, de még így is procilimites. 
http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

Nem probalkoztam azota miota tuning kapcsan utoljara irtam.
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

Itt az én Trémark eredményem.
Te az afterburneren hogy-hogy tudsz a core voltage-on állítani

De úgy alapjában jó kis vga ez.
[ Szerkesztve ]
Alapból tudom állítani.
XFX lemezről feltettem a diver-t, aztán az MSI afterburner-t és megy simán minden.
Proci hány Mhz-en ment a teszt alatt?
http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

MSI Afterburner v1.3.0 tamogatja a feszultseg emelest a HD5770-nel.
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

3600-ra van felhúzva.
rocket : köszi.
[ Szerkesztve ]

Sziasztok,
gigabyte\msi 5770 kártyát néztem, előbbi manualja 600W-os tápot ír, nekem egy FPS bluestorm 500W-os van, ne is próbálkozzak? (1db 250gb vinyó, 4gb ram, e8400 core 2 duo 3.0ghz)... vagy az msi se lenne jó akkor?
Köszi szépen!

A 600W-os tápot azért írják, mert a noname tápok jó ha tudnak 350wattot.
Elég lesz hozzá bőven. 

köszi, a táp pedig természetesen FSP, csak elírtam 

Bőven elég, nekem egy chieftec 450W viszi az adatlapomon lévő konfigot a kártyával egyetemben és minden fasza...
Dell U2311H :)

Sziasztok! Ha valaki tud segíteni kérem írja már meg, hogy az 5750 teljesítményben a 4850 és a 4870 közé tehető? Köszi 

- Gigabyte Radeon HD 5770 3 év gar: 34.990,- (jövő hét közepe)
Ha ennyi lesz az ára akkor szerintem tényleg sok ember vesz
Serg

Szia! Igen, de csak valamivel erősebb a 4850-nél jelenleg, de ez még változhat a driverekkel, a dirctx 11-es játékokkal. Egyébként a 4870 az 5770-et is veri rendesen. Ha kijönnek a directx 11-es játékok, abban majd valószínűleg 15-20%-al jobb FPS-t produkálnak, mint directx 10.1 altt.
Against mod€rn football
Az élet kegyetlen .

Köszönöm a gyors választ, akkor inkább maradok a 4870 mellett. 

abban majd valószínűleg 15-20%-al jobb FPS-t produkálnak, mint directx 10.1 alatt.
Ez honnan jött ki? Dx9->10-nél is ezt mondták, h majd fú de be fog gyorsulni, aztán meg a fenéket.
Szerintem rendes dx11 alatt a HD5700 széria simán ki fog feküdni. Ezt csak a tesszalációs Heaven bench eredmények alapján mondom, ami még semmit nem jelent, de azt gyanítom rendes dx11-hez HD5800 kell majd, vagy 2. gen Dx11 karik...
Semper Fi

hörr,akkor ráfaragtam a megrendelésemmel,mert mégis lesz?
ez melyik hely ahol irták, hogy lesz? 

Legalabb latja majd a nagyi is hogy mizu 
.::www.megadanceradio.hu::.

Gianni.
Semper Fi

Annyira rendesen nem veri azért, pl computerbase.de összesítés 

nagyon ugy nez ki, hogy beall az 5770 ara 35k-ra 

Bazze én meg má újraraktam a Win7-et, nem tudtam elképzelni hogy mi a f@sz lehet

a hozzaadott driverrel is csinalja? mert elvileg az 5770-et csak a 9.11 fogja tamogatni, lehet erdemes kihagyni a 9.10et
nem ertem az ati-t, 9.10be miert nem raktak bele az 5770-et 

Valószínűleg valami fontos velük kapcsolatban nem lett kész, de nem akartak tovább csúszni a whql-el.

szerintem meg ez a hibás döntés a jövőt nézve mindenképpen az 5000 es sorozat a nyerő,és normális driver sincs még hozzá egyenlőre, a helyedben inkább várnék kicsit a vásárlással.
[ Szerkesztve ]
Serg

Sapphire Radeon HD 5750 Vapor-X
It will come with stock clocks and launch date is November 3rd.
[ Szerkesztve ]
Ez egy az egyben intel proci gyári hűtő. 

Ott a pont 

thx.én hardverkernél rendeltem,kiváncsi vagyok mit jeleznek vissza annak tükrében,hogy máshol nettóba ennyi.

naluk annyi a cucc, amennyiert kirakjak.

60db erkezik 

Hm, 5770-ről hasonló hír nincs?
[ Szerkesztve ]

faxa,60bol tán csak leesik nekem 1
[ Szerkesztve ]
5770 gyári hűtője is már vapo chamber technológiás..
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

Hát nekem akár vadszőr-chamber is lehet, csak legyen minél halkabb, enyhén rászokott a fülem az s1-re 

Én pénteken hívtam a hardverkert és azt mondták tényleg 35, de viszont kb 2 hét múlva érdeklődjek
Így megrendeltem ipontól. Remélem holnap megjön.
www.pcvizhutes.hu

penteken sztem nem dolgzoztak 

Azért ez egy kicsit LOL !
Lehet kapni 35k-ért de mire beszerzik máshol is annyi lesz ! OMG !
Ennyi erővel a HD 5870-est is adhatnák 75k-ért mert majd pár hónap múlva úgy is annyi lesz. 

nincs ebben semmi rossz. ez mutatja az iranyt, merre fog menni az ar. akinek azonnal kell, mehet az iponba 41-47k-ert, akinek jo 35k-ert is, az var egy kicsit. pl en megvarom, addigra talan lesz mas is, nemcsak giga.

Ennyiért tudnak szerezni, hogy mikorra jön nem tehet róla a bolt. Nem tudom mi olyan falbacsapkodós ezen. Inkább örülni kéne, hogy elég hamar bezuhan a 4870 alá.
Nekem auras fridge volt a 8800GT-n, én is hozzá szoktam a halk hűtéshez, de az 5770 hűtését tuti nem fogom lecserélni, mert én nagyon meg vagyok vele elégedve.
Alapon 35%-on megy, de ha leveszem 20%-ra, nem hallok különbséget, mert 35-ön is nagyon halk. 1 óra grid után is csak 72 fokra és 46%-ra ment fel a venti, ami megint csak nem volt halható a játék miatt.
Egyébként lehet csinálni egyedi ventivezérlést egyszerűen az msi afterburner-el. 

Az hogy mire megérkezik az iPonban is ennyibe kerül!
Az meg hogy nekem mi falba csapós azzal te addig ne törőd míg nem a te fejed csapódik a falnak. 

Erre most nem értem miért volt szükség, de örvendtem a bemutatkozásnak

Jogos,tényleg csütörtök volt
Kicsit megcsúsztam az ünnep miatt.
Most írt ipon, hogy 2 napon belül kiszálllítják. 
[ Szerkesztve ]
www.pcvizhutes.hu

remélem a hardverker szállít nekik
(najó,ez vicc volt) 

Már megbocsájts de te valamit félreértelmeztél vagy lehet nem jól fogalmaztam 
Szóval te ne féltsed az én fejemet, törődj a sajátodéval.
De hogy megértsd miért verem a "falba" a fejem.
Elég gyenge próbálkozás ez egy kereskedőtől, mivel úgy próbál meg vevőkört bővíteni, hogy már több hete 35k-ért hirdeti a Gigabyte HD5770-es videókártyát számítva rá ezzel hogy majd mindenki előrendeli náluk mivel 7k-val olcsóbban adják mint mások. Viszont árukészletet nem tud felmutatni (mivel még nem is rendeltek
) csak majd az érkezik duma.
Szóval így én is hirdethetnék bármit jó áron de csak akkor kapnád meg ha majd én is jó áron be tudom szerezni.
Ha valaki venni akar valamit az azonnal akarja nem akar heteket várogatni, én legalábbis így vagyok vele.
[ Szerkesztve ]

Ha félreértettük egymást akkor sztornó. Mindenesetre nem szükséges tőlük megrendelni, akinek meg van esze úgy is érdeklődik mégis mikor jön pontosan, főleg ha ASAP kell és nincs konkrét idő megjelölve.
[ Szerkesztve ]