Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#501) Pubszon válasza fenergie84 (#497) üzenetére

Pubszon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem már nem jutott MSI, ma kapta, így XFX lett, de sztem ugyan az.
Nagyon fasza, eddig nagyon tetszik. :K

zuchy: Ja igen, kell bizony. Az ideiglenes X300-al ment annyival a CoD2. :DDD

http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

(#502) fenergie84 válasza Pubszon (#501) üzenetére

fenergie84
(őstag)
LOGOUT blog

Ja értem, azt hittem a hirdetést olvastam, hogy Te is ezt kapod. :D
Szerintem is tök mindegy, mert csak a címke más rajta :D

Használjuk egészséggel :D:D:D

Dell U2311H :)

(#503) gbors válasza joshua7 (#491) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát, most, hogy ezek a kártyák piacon vannak, és hamarosan túlleszünk a kezdeti árhype-on, én nem tudnám senkinek jó szívvel javasolni, hogy vegyen 4870-et...

rocket, #500: fuadnak ez a műfaj megy a legjobban - álmodik valamit, aztán leírja. általában vagy semmi köze nincs semmihez, vagy olyasmit közöl fantasztikus újdonságként, amit 2 hónapja tud mindenki. az inquirer legalább szórakoztató, de fudzilla szimplán csak idegesítő, szvsz...

[ Szerkesztve ]

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#504) Thom! válasza rocket (#500) üzenetére

Thom!
(PH! addikt)
LOGOUT blog

papírsárkánytól tényleg én is betojtam.. :DD

[ Szerkesztve ]

(#505) Pubszon válasza fenergie84 (#502) üzenetére

Pubszon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Úgy volt hogy azt kapom, csak még a pénz elküldése előtt szólt hogy XFX lesz ha nem gond, 38-ért 2 év garral.
Mondom sebaj. :D
Használjuk, ja! :C

http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

(#506) rocket válasza KDavid17 (#494) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Ne tamogatja a 57xx kartyakat, szoval ne probaljatok meg felrakni :)

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#507) Thom! válasza rocket (#506) üzenetére

Thom!
(PH! addikt)
LOGOUT blog

lehet én vagyok a vak, de 58××?

(#508) Pubszon

Pubszon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

35%-ról nem veszi lejjebb auton a venti sebességét?

(#509) rocket válasza Thom! (#507) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Azt tamogatja.

#508: Nem, CCC-ben az ATi Overdrive-nal manualisan leveheted 20%-ig, csak nehogy ugy felejtsd ha 3D alkalmazast futtatsz :)

[ Szerkesztve ]

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#510) Serg1966 válasza rocket (#509) üzenetére

Serg1966
(kvázi-tag)

Bios editorral is megoldható nem?

Serg

(#511) Ricco_hun válasza Pubszon (#495) üzenetére

Ricco_hun
(senior tag)

Hát nekem a HD4670-el röpködnek ilyen 500-600 fps-ek ugyanolyan cod2 beállítások mellett. Gondolom ha a cod2 fent van, akkor a cod4 is. Abban tudnál nézni egy átlag fps-t (minden max, 4xAA, 1680x1050, dx9)? Multiban, valamelyik megterhelőbb pályán (mondjuk az esős downpour-on). Jó lenne látni, hogy érdemes-e lecserélni a HD4670-et, mert csak a dx11 miatt nem cserélnék, hozza nekem a 2,5-3-szoros teljesítményt dx9-ben. Ha cserélnék, akkor is valszeg csak HD5750-re, sajna túl drága lett az új széria. (+nálam olyan fránya helyzet van, hogy egyedül a cod-okban számít az fps, a többi jól elfut ha már megvan az átlag 25 fps, de a cod-oknak sosem elég, és sajna a cod-ok mindig is jobban mentek nv-n, de nv-t meg nem veszünk, mert technológiailag a kanyarban sincsenek)

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#512) FPSTunker válasza aginor (#468) üzenetére

FPSTunker
(fanatikus tag)

Hali !

Nekem az auto tuning 950/1435-öt állított be, igaz néha vannak kis fura bevillanások a játék közbe.
A feszültségen hogy lehet emelni?
Maxon 69 fokos volt a gpu, az még nem is sok szerintem.

(#513) Balazs_

Balazs_
(tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Szerintetek megérni beszerezni egy 5770est egy E8200 mellé? (majd Phenom x2-re lesz cserélve) Ált. 1680x1050-es felbontásban játszok.

(#514) FragMaster válasza Balazs_ (#513) üzenetére

FragMaster
(senior tag)

Bőven jó, esetleg rángasd meg kicsit a processzort. Amúgy miért cseréled x2-re? Nem lenne egyszerűbb egy nagyobb e8x00-at szerezni vagy valami q9400-et?

(#515) zuchy válasza Ricco_hun (#511) üzenetére

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

1680x1050-ben 4AA-val 4670-el átlag 600fps? :Y
Azt hogyan? Hát nekem 8800GT-vel DX7-ben AA nélkül van átlag 300-400fps. 1680x1050-ben. Max meg 500 körül. :U

PC-STYLE.hu

(#516) lsc válasza Balazs_ (#513) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Meg. a procit kicsit tuningolod és OK.

Az élet kegyetlen .

(#517) helkis

helkis
(PH! addikt)

üdv! megkérnék egy tulajdonost (5770), hogy mérjen egy furattávolságot legyenszíves! :R

[ Szerkesztve ]

(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''

(#518) Balazs_

Balazs_
(tag)
LOGOUT blog

Hali!
Ettől a kártyától elvárható hogy a jövőben megjelenő játékokat MAX-on futtassa 1680-ban?

(#519) Blaze71

Blaze71
(őstag)

Sziasztok!

Tapasztalatokat szeretnék kérni a kártyáról. Én a Gigabyte 5770 1GB-os modeljét néztem ki. Árban nem túl sokkal több, mint egy 4870-es, bár tudom, hogy teljesítményben kissé alatta van. Viszont eleve 4850-est néztünk ki, csak közben megjelent az 5xxx sorozat és elgondolkodtató, hogy nem túl sokkal drágábban jóval modernebb, alacsonyabb fogyasztású kártyához jutunk.

DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D

(#520) FragMaster válasza Blaze71 (#519) üzenetére

FragMaster
(senior tag)

Ha elég lenne a 4850 is, akkor ott az 5750 1gb is például. Ha kapsz.

(#521) rocket válasza FPSTunker (#512) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Szia!
Nekem is annyit alitott be az CCC-ben az auto tuning, de a GPU nem stabil 950mhz-nel jatekok alatt, memoria viszont birja szepen az 1445mhz-et.
Feszultseget MSI Afterburnberrel lehet emelni, orajelet csak a CCC limitig engedi huzni (960mhz), folotte AMD GPU Clock Tool kell.

[ Szerkesztve ]

(#522) rocket

rocket
(PH! kedvence)

Hardware tessellation with DirectX 11

(#523) vhunor válasza rocket (#522) üzenetére

vhunor
(senior tag)
LOGOUT blog

Nagyon tetszetős, kíváncsi vagyok, hogy a DIRT 2-ben fogják-e valamennyire használni.

(#524) Abu85 válasza vhunor (#523) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Speciel ilyen Detail Tesselation nem lesz a Dirt 2-ben. Az AVP viszont teljesen erre épül. :)

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#525) vhunor válasza Abu85 (#524) üzenetére

vhunor
(senior tag)
LOGOUT blog

Hmmm... Az általam igencsak várt stuff :).

(#526) zuchy válasza rocket (#522) üzenetére

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

Jónak ígérkezik. :K

PC-STYLE.hu

(#527) FragMaster válasza KDavid17 (#494) üzenetére

FragMaster
(senior tag)

WTF a leírásában nincs a hivatalosan támogatott kártyák listáján a HD57xx sorozat :F

(#528) Keldor papa válasza rocket (#522) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ez nagyon odabasz! :Y Csak jönne már játék, ami használja...

FragMaster: A 9.11 lesz majd elvileg a HD5700 alá az első WHQL driver.

[ Szerkesztve ]

(#529) FragMaster válasza Keldor papa (#528) üzenetére

FragMaster
(senior tag)

Addig marad a cd-s driver? :Y Valami hotfix csak lesz már...

(#530) Blaze71 válasza FragMaster (#520) üzenetére

Blaze71
(őstag)

Az igaz, de nem sokkal drágább az 5770. Ha már kövér, legyen lúd. :DDD ;]

DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D

(#531) Pubszon válasza rocket (#521) üzenetére

Pubszon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

De fasza progi ez az MSI Afterburner. :K
AJánlom mindenkinek! :R

(#532) FPSTunker válasza rocket (#522) üzenetére

FPSTunker
(fanatikus tag)

Akinek van 5770-es karija futtassa már le a Unigen Heaven tesztet DX11 alatt.
Unigine DX 11 teszt
Konfig :
i5 750@3200Mhz , 4GB Ram
Gigabyte P55-UD3
MSI 5770 950/1300
Windows 7 64 bit.

(#533) Thom! válasza FPSTunker (#532) üzenetére

Thom!
(PH! addikt)
LOGOUT blog

(#534) FPSTunker válasza Thom! (#533) üzenetére

FPSTunker
(fanatikus tag)

(#535) szki

szki
(őstag)
LOGOUT blog

Ipon teszt: HD5700-as széria: DX11 a középkategóriába is
Mostanában egész jó kis teszteket csinálnak!
És emberi tesztgéppel nézték: Gigabyte P35-DS3 + Core 2 Duo E8400@3.6GHz

[ Szerkesztve ]

(#536) Pubszon

Pubszon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A 3DMark06 kicsit elavul, nagy a procilimit, pedig 3.2Ghz-en megy a Q6600.
A VGA tuningal csak mindössze 600 Pontot nőtt az összteljesítmény, :F

(#537) hajbel

hajbel
(senior tag)

Azon gondolkodtam, hogy XFX-et, vagy Powercolort vegyek-e. MInt az az iponos tesztből is kiderült, ésszerűen gondolkodó ember inkább 5750-est vesz, mivel veri az ellenfeleit, jobban tuningolható, mint az 5770. Tehát 5750 XFX, vagy 5750 Powercolor? Olvastam rossz dolgokat az XFX garanciális szolgáltatásával kapcsolatban. Igaz ez? Még annyit, hogy inkább Powercolor felé húzok, mivel az egyik teszt szerint jobban húzható, mint ASUS-os társa.

[ Szerkesztve ]

Against mod€rn football

(#538) M.T. válasza hajbel (#537) üzenetére

M.T.
(kvázi-tag)

1280*1024-es felbontásig meg 5750 512 megás verzót, mert az még olcsóbb és akinek nincs nagyobb monitora. :)

(#539) FPSTunker válasza hajbel (#537) üzenetére

FPSTunker
(fanatikus tag)

Nem kell neked 5750 !
HD5770 1Gb GIGABYTE 35,000 HUF ! ! !
Szerintem best buy ! Főleg hogy amit említettél azokra csak 2 év garancia van a Gigabytra pedig 3 év !
A garancia lebonyolítását nem a gyártók hanem az üzlet és a nagyker bonyolítja.
Ebből a szempontból tudom neked ajánlani az iPon computert, nekem nagyon jó véleményem van róluk. Jók az árak (igaz ue. a kártya ott most 42k. :(( ) , a gariztatással sem volt semmi probléma náluk, jó pár alkatrészt cseréltek már vagy adták vissza a casht ha nem tudták cserélni.

(#540) FragMaster válasza hajbel (#537) üzenetére

FragMaster
(senior tag)

Referencia mind, tehát inkább szállítmányfüggő a tuning. A garanciát meg a bolt intézi tudtommal, úgy meg az összes egyforma abból a szempontból is.

(#541) BigBear válasza FPSTunker (#539) üzenetére

BigBear
(fanatikus tag)

Abban a hirdetésben az a szép, hogy jó egy hete ott van érkezik címszóval.
Imádom az ilyen hirdetéseket. :U
Van annyiért? Nincs. Ennyi erővel én is hirdethetnék bármit, pl. Ferrari F550 Maranello-t kétmilláért majd érkezik címszóval. :U

Persze, majd lesz annyi is, meg még olcsóbb is, de egyelőre nincs, szóval ezzel példálózni és ezt idézgetni...

(#542) FPSTunker válasza BigBear (#541) üzenetére

FPSTunker
(fanatikus tag)

Tököm bánja hogy van e ! Majd lesz. Ezt dobta ki az árgép.
Én amúgy is csak az iPontól vásárolok szal nekem tök mind1 én annyiért veszem amennyiért ők árulják. Ha mindig arra várnék hogy majd lejjebb megy az ára sose lenne videókártyám. :D

(#543) dorkababa válasza FPSTunker (#542) üzenetére

dorkababa
(fanatikus tag)

Én rendeltem egyet,mi bajom lehet,max visszaszólnak hogy nem ok. ;] :DDD

(#544) dorkababa

dorkababa
(fanatikus tag)

Mellékesen gondolom a nettó árát írták "csak" el bruttónak,szal tutti ennyibe nem lesz. :U :N

(#545) hajbel válasza dorkababa (#544) üzenetére

hajbel
(senior tag)

Ennyibe lenne, ha lenne. Egyébként én is inkább helyben veszem. A tunig márkától függ, mivel a hűtés határozza meg. Gondoltam, hogy van valamilyen tapasztalatotok.

Against mod€rn football

(#546) tejeskifly

tejeskifly
(tag)

HD4890 dx11 vs HD5770dx11
hd5770-nél az első teszteredmény dx11+tesstellation, a második tesstelation off, 4890-nél pedig nincs tesstellation, "Tessellation feature REQUIRES a GPU with DirectX 11 support!"

ja am megjött az 5770-em, az 5770-es tesztet én csináltam :))

[ Szerkesztve ]

http://team-magnetik.hu || Megbízhatóságom a kivel érdemes üzletelni topikokban ellenőrizheted :)

(#547) Serg1966 válasza tejeskifly (#546) üzenetére

Serg1966
(kvázi-tag)

a 4890 nek hogy volt dx11?

Serg

(#548) tejeskifly válasza Serg1966 (#547) üzenetére

tejeskifly
(tag)

soltent idézve:

"Ugy hogy a DX 11 hat futtatási szintet támogat:

"*
D3D_FEATURE_LEVEL_11: értelemszerűen ez a szint mindent tud, így nincsenek korlátozások.
*
D3D_FEATURE_LEVEL_10_1: DirectX 10.1-es kártya esetén jön létre.
*
D3D_FEATURE_LEVEL_10: a DirectX 10-es kártyával ebben a módban fut a kód.
*
D3D_FEATURE_LEVEL_9_3: a shader modell a 3.0-s kártyákat támogatja, azaz ideális a GeForce 6 és 7, valamint a Radeon X1000 szériához.
*
D3D_FEATURE_LEVEL_9_2: speciális szint, kifejezetten a shader modell 2.0-s Radeon termékekhez.
*
D3D_FEATURE_LEVEL_9_1: az összes fentebb nem említett DirectX 9-es grafikus chip ide tartozik, beleértve a GeForce FX-et is."

ezért is jó a dx11, mert nem kell minden dx-et külön megcsinálni, elég dx11-be és így használható bármilyen videókari esetén. Így nemhogy plusz munkát jelent a dx11 hanem inkább kevesebbet, így valószínűleg elég hamar el fog terjedni...

INNEN lehet letölteni az első dx11 benchet :)

[ Szerkesztve ]

http://team-magnetik.hu || Megbízhatóságom a kivel érdemes üzletelni topikokban ellenőrizheted :)

(#549) Pubszon

Pubszon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Észrevettem, hogy a kártyámnak nem 3 hanem 4 órajelprofilja van.
Vagy ez normális?
GPU RAM
157 300
400 900
600 1200
850 1200
Nektek is van 600/1200-as?

(#550) rocket válasza Pubszon (#549) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Normalis.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.