ez korrekt ár! ennyiért már megéri megvenni!
2 hét és mindenhol nagy esések lesznek...csak a forint is erős maradjon....
nálam mindenképp 58xxx széria lesz a befutó...de mindez csak 2010-ben, még nagy a hype 
[ Szerkesztve ]
Scythe Fan, Noctua Fan

ez korrekt ár! ennyiért már megéri megvenni!
2 hét és mindenhol nagy esések lesznek...csak a forint is erős maradjon....
nálam mindenképp 58xxx széria lesz a befutó...de mindez csak 2010-ben, még nagy a hype 
[ Szerkesztve ]
Scythe Fan, Noctua Fan

HD4870 1GB ár -10%-ot kéne tükrözni, amennyivel teljesítményben is gyengébb, szóval reálisan 32-33 max. HD5750 sem ér többet 27-nél.
gyiku: nekem most is 35-öt mutat. Hogy csinálod?
Ja, látom 'dealer kijelentkezés'..
[ Szerkesztve ]
Semper Fi

Ez azert nem egeszen ilyen egyszeruen mukodik.
1, kifuto, ezert olcsositott szeriahoz hasonlitod
2, joval kevesebbet fogyaszt mint a HD48701GB (hova tuntek azok vajon akik a fogyasztason lovagoltak az elmult 15 honapban
)
3, DX11
4, SSAA, jobb minosegu AF
5, csendes, effektiv hutes (ez is most hirtelen nem annyira fontos mar
)
Alairom 47-50k-ert vicc volt (ez mondjuk nem az AMD hibaja nalunk ennyi volt nehany napig), de Magyaroszagon 40k korul teljesen realis a szamlas kisker ara, pedig a drivereket fel se hoztam az osszehasonlitasnal mint fejlodesi lehetoseget 
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

Hello !
Most vettem egy MSI 4870-est.
Van rajta két PCI-E tápcsatlakozó.
Miért kettő van rajta?
Hogy kell bekötni a tápot?
Kösz: Tom
"Az élet az, ami velünk történik, miközben nekünk más terveink vannak" /John Lennon/
Ne írd be minden egyes topikba, ezt, az elsőnél már linekltem, hogy hova kell...
PC-STYLE.hu

Szia!
Ez nem az a topik, de a kartyakhoz altalaban szoktak molex->6pin atalakitot adni, milyen tapod van?
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

Hiper 580W-os
De a kártyán 2 db táp aljzat van.
Melyikbe kell a 6 pólusú vezeték a tápból?
"Az élet az, ami velünk történik, miközben nekünk más terveink vannak" /John Lennon/

1. hasonló teljesítményű, mégis mihez hasonlítsam?
2. ez nem tudom, miért szempont annak, aki megvesz egy 40-45k-s kártyát és úgysem 100%-on használja folyamatosan...
3. kitörölheted vele
Mire ennek értelme lesz, már bőven itt lesznek a 2. generációs karik.
4. mutass 2 embert, aki észreveszi a különbséget. 
5. neked van, így elhiszem 
35-re mondom, h magyar viszonylatban jó, de objektíve még ez is sok. De már alakul. Sőt, meglepő, h ilyen hamar ennyire lement.
BTom1970: már több topikba belinkelték, hová kellene írnod. De segítek: 4, 8, 7, 0 - ezt a számsorrendet figyeld a topikcímekben 
[ Szerkesztve ]
Semper Fi

1, Nem mondtam ne hasonlisd hozza, csak azt, hogy az lenyegtelen az egyenletben, minden generacio valtasnal ez van.
2, Idle is sokkal kevesebbet fogyaszt mint a HD48701GB.
3, Decemberben jon a DIRT2.
4, Eg es fold a kulonbseg a MSAA es a SSAA kozott, jobb minosegu AF-et meg aki tudja mit kell nezni latni fogja, nincs "rezges" jatek kozben a kepen (jobban nem tudtam leirni
).
Ne haragudj, hogy ezt mondom de ha szerinted a 35k is sok erte akkor teljesen elvesztetted a realitas erzeked.
[ Szerkesztve ]

Mindkettobe, egy van a tapodon, a masikat meg molex->6pin atalakitoval tudod megoldani.

47k-ert el volt szallva, 40k realis, 35k ajandek.
Sajnos a HD5750-et adják 35K-ért...ami elég messze van a 109 dollár+ÁFA+sarc kalkulált ártól. 
Sokaknak igazuk van...ha elül a hype, akkor érdemes vásárolni.
They drew first blood....

#447 es #452. nem am csak idejossz, utolso hsz-t megnezed, es bofogsz hozza valamit

Üdv Mindenki!
Vettem egy MSI R5770-t, és kérdésem lenne, hogy ki jött-e gpuz új verzió?
Azt sem tom, milyen sorszámot keressek...
Dell U2311H :)

0.3.6.
Köszönöm szépen! 
Megnéztem, de az 1000MHz sehogy sincs meg, még 1250mV-on sem, eddig a legjobb eredmény 1200mV-on 980MHz, de még ez sem biztos, hogy stabil, Nem nagy durranás.. 
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

100%-ban egyetértek! 
Scythe Fan, Noctua Fan
Hombre....te végig HD5770-ről beszéltél (#447, #452). Én a HD5750-ről. Most akkor gondold végig újra... 
Akar a halál 5770-est venni...
[ Szerkesztve ]

Tudom, hogy korai: 5750-re rámegy S1 rev 2-es hűtő?
Phenom II X3 720BE @955X4 - Life is good.
Én is ezen morfondíroztam....
Lényegében a kondikon múlik sajna....A 3850-en is volt necces kondenzátor, de végül elfért.

nem
http://team-magnetik.hu || Megbízhatóságom a kivel érdemes üzletelni topikokban ellenőrizheted :)
Útban van a 2-es dupla magasságú DVI csatoló. Lehet, hogy más miatt sem megy rá, de ez a legszembetűnőbb.
PC-STYLE.hu

35k a 5770k, mi a baj?

Az a baj, hogy ő végig 5750-ről beszélt, mivel olyat szeretne venni, Te meg az 5770-ről beszélsz végig.
Against mod€rn football

o valaszolt az en 5770es kommentemre, akkor miert en vagyok a hulye? 
Sajnos úgy tűnik, Magyarországon minden újdonságnak elszáll az ára.
Itt egy webshop: [link] , ahol a legolcsóbb 5770 139.50 EUR.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy átlagos legyél! Azok az emberek, akik teljesen végiggondolnak mindent, mielőtt egyet is lépnének, egész életüket fél lábon töltik.

Hogy jön ide egy szlovák webshop? Csak én nem értem?

[ Szerkesztve ]
Nem tudom, hogy melyik a rosszabb! Egy almafa árnyékában üldögélni és almát ropogtatni vagy egy cukrászda kirakata előtt ácsorogni és csorgatni a nyálunkat a finom újdonságokra!?

Mégis, mit vártál? 
“Commutare necesse est!”

Azt válaszolta, hogy az 5770 35 k szerinte, nem az 5750. Nem állította senki, hogy hülye vagy. Na mindegy a lényeg, hogy tisztázódott.
Against mod€rn football
Számold át: 37-38k a legolcsóbb, az átlag pedig 39-40. Nálunk most olyan 40-42k az átlag, nem olyan nagy a különbség, bár tény, hogy van..
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

Azt írtad, hogy az 5750-et adják 35k-ért. Ezt cáfolta meg, mivel az 5770 kapható annyiért. Így jött ide az 5770, ergo az 5750 még olcsóbb lesz.

vegre vki
mar kezdtem azt hinni velem van a baj 
Az a baj 35K nem lehet kapni, mert hiánycikk ATI didn't order enough 40nm wafers részemről ennyi.

fuad, reszemrol ennyi 
Dirt2 DX11-el
még én se láttam, sztem állati
Úgy érted 35K-ért rendelhető? [link]
Ha megnézzük az árakat inkább a 5750-re lesz jellemző a 35K-s nyitóár (lehet a fenti 5770-et is elgépelték?). Igaz, hogy nem egy erős statisztika, de:
5750: [link] átlag 35K kb.
5770: [link] átlag 42K kb
Jó 20%-al olcsóbb most is az 5750, pedig csak 10-15%-al lassabb. Én erre próbáltam rávilágítani.
Gyíku: bocs, ha félreértettél... 

Aztak***a de állat. Hehehe és ATI barát játék.
Against mod€rn football

Akkor már az objektív látásmód végett tegyük hozzá, hogy jobban is tuningolható, mint a magasabb verziószámmal ellátott testvére.
Against mod€rn football

DIRT2, wow, egyetlen játék!
35k alatt kapok gigás hd4870-et, na az a jó vétel! Ennek 32 a reális ára max. 
Semper Fi

Ezeket találtam: Hexus, Hardocp, Fringsquad.
Egy ellenvélemény: Hothardware
Against mod€rn football

Kijött a 9.10-es catalyst. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Na megjött nekem is az 5770-em.
CoD2 5-6-7Fps DX7, 4xAA, 1680*1050 
http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23
5, 6, 7 fps?
Nem kéne mindegyik mögé két db nulla? 
PC-STYLE.hu
Fasza mi?
Nekem is MSI van, tegnap hozta GG! 
Nekem nagyon bejött... 

Battleforge is DX11 patch megjelent mar, es ott az orosz STALKER: COP is.
Akkor vegyel azt, majd megbanod 
#487: Elso 3 kapasbol semmit nem er mert nem latod jatek kozben (errol vitaztunk Abu-val nehany hete
), viszont az enhanced lighting and post processing nem tunik rossznak, remeljuk nem 20-25 fps tarsul majd melle 
[ Szerkesztve ]
Meg bizony, mert nekem 4870-em volt és ez hűtésben, zajszintben, fps-ben jobb, mint az volt (hangsúlyozom nálam!!!) 

Amiota megjelentek az AMD HD58xx kartyai Fuad nyomja az NV FUD-ot 
Ez a legviccesebb:
"ATI was probably scared of GT300"
Masik aranykopese:
"If only there were some good games to push sales along, not to mention the lack of DirectX 11 games for this Christmas."
Battleforge es a DIRT2 karacsonykor mar "games", meg a tenyeket se ismeri, csak ir