PCI-E-s, MSI 570SLI-ben van (K9N SLI), egy X2 4400-assal. 4 Giga DDR2 RAM, meg 64bites Win7
csak és kizárólag a videokártyát érzem elfáradt jelenségnek.
[ Szerkesztve ]
Витя

PCI-E-s, MSI 570SLI-ben van (K9N SLI), egy X2 4400-assal. 4 Giga DDR2 RAM, meg 64bites Win7
csak és kizárólag a videokártyát érzem elfáradt jelenségnek.
[ Szerkesztve ]
Витя

ha birja a lapod, meguszod egy am3 proci-val. amugy pcie 2.0?

MSI Afterburner v1.3.0
- Added voltage control for reference design AMD RADEON HD 4770 and AMD RADEON HD 5770 series graphics cards with L6788A voltage regulators
ASUS BIOS se kell mar akkor 
[ Szerkesztve ]
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

Istenbizony nem tudom, hogy miért kellene CPUt cserélnem;-), szerintem tökéletesen megfelelő egy 5750-hez, főleg, ha passzívban lenne, mert akkor lehet még visszább butítják.
Viszont a PCI-E:
PCI-E Gen Gen1 (1x16, 1x8)
ez van róla. Akkor tényleg cserélni kéne mindent? nofene. ez viszont nem jó, akkor marad miden, nem is olyan fontos;-)
[ Szerkesztve ]
Витя
baráti 

Az jó, és hogy tudok onnan rendelni? mert én csak viszonteladó regisztrációt találok :/
http://team-magnetik.hu || Megbízhatóságom a kivel érdemes üzletelni topikokban ellenőrizheted :)
Ide tök felesleges a PCI-E 2.0. Az a 4870X2 / 5870X2, GTX295-höz kell. Tehát a 2 GPU-s kártyáknak. Mivel 2x annyi adatot kell mozgatni, mint egy GPU-nál.
[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
source motort nem igazán izgatja a memória-sávszélesség.
Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.
PC-STYLE.hu

jofajta 

Ebben az esetben nekem pont jó lenne egy 5750, nade még mindig itt a nagy kérdés, hogy fog-e ez passzívban jönni, vagy ebből sosem lesz? Mondjuk nem lepődnék meg, ha még senki sem tudná...
Витя

Vagy ha nem is lesz passzív, de ez elég jól megy lefelé, és ha 20 köré ér, lehet aktív hűtéssel is jó lesz:
XFX ATI Radeon™ HD 5750, 1 GB, DirectX® 11, ATI Eyefinity videokártya
nettó egységár: 26 500 HUF
/ramiris/
Витя
valaki már próbálta a HDMI-t az 5750-5770 VGA-kon? Tökéletesen működik minden rajta? 7.1 meg TrueHD ilyenek?
~ Arcana ~

Éves szinten mennyi is az a hatalmas fogyasztásbeli különbség? 10ft?
Mert dx11-gyel mire is megy? 
Semper Fi

nem azert, de a 4400+ max egy hd2600xt-t hajtott ki. tudom, mert volt mind2. 57xx-hez mar edes keves, nekem is kell majd nezni valami mast az 5400BE helyett.
Apropo, jo lenne megint egy cpu - vga valaszto teszt, tisztelt ph! 
Letét ellenében (természetesen a kártya teljes árát értem ez alatt jó magyar forintban) keresek Budapesten 1-2 napos teszt erejéig egy HD5770-est. 

Ma rendeltem egy MSI R5770-PM2D1G PCIE az iPontól 42k-ért
Dirt2 is jár hozzá természetesen.
Én is ilyet rendeltem, csak most nem innen.
Ha minden jól alakul, csütörtök este lesz a kezembe/gépembe. 
[ Szerkesztve ]
http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

DIRT2 opcionalis, nem latom, hogy irnak van hozza, a kep dobozarol is hianyzik a DIRT2 matrica, persze az lehet csak illusztracio 
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

afterburner is van rajta, megsem az 

Számolj csak 30W különbséggel. Napi 10 óra üzem mellett (nálam ez 24) az havi 9kW (21.6).
Ez éves szinten 108kW (259,2). Ez 50Ft-tal számolva 5400Ft (12960Ft).
Nem tudom, te hogy vagy vele, de ez szerintem nem 10Ft.
Ráadásul csak 30W-tal számoltam. [A különbség sokkal nagyobb.]

Na gondoltam, hogy a dx11-ért seggberúgnak még
2-3k különbség van, akinek ezért nem kell az újabb az választ mást, szerintem megéri.

A fogyasztásbeli különbség 4870 és 5770 között idle-ben 45 watt, load-ban 70 watt. Tehát feltételezve, hogy 10 órát van bekapcsolva a gép naponta, 450-től 700 watt. Ezt szorozd be 365-el, ennyi nap van egy évben.Tehát 164250 és 255500 watt közötti a különbség éves szinten. 1 kW=1000 watt. Tehát 164 és 255 kw közötti a fogyasztás. Ha 20 forint egy kW (ez szolgáltatótól függ), akkor 3280 és 5100 forint közötti a különbség 1 év alatt, ami nem hozza vissza az árak közötti különbséget, teljesítményben is alulmarad a 4870-hez képest, bár tuninggal hozható kb. 5 fps javulás 1600x1200-ban, 1920x1200-ban nyilván kevesebb, de ha tuningolunk, akkor a fogyasztás is megnő. Ezzel már általában megveri a 4870-t, viszont a 4870 tuningolva bizonyára visszavágna. A directX 11-es tesztet eddig egyet találtam. Ez az Jól látható a 15-20%-os javulás, bár szerintem még nem éri meg 5770-et venni, mert a közeljövőben kevés dircetx 11-es játék jön. Én várnék vele január utánig.
[ Szerkesztve ]
Against mod€rn football

1kW áram 50 forint?Micsoda matek,meg persze 10orát a hét hét napján...fulload gondolom...pfff..... 
"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

Ja és nem 10, nálam 24 óra.
Bármily furcsa, dolgozom is a géppel, másrészt IDLE is nagyobb a kölönbség 30W-nál. Csak példa volt, de látom, ezt sem értetted.
[ Szerkesztve ]

Elnézést, lekéstem a szerkesztési időt.
20Ft/kWh? Hol ennyi?
Felénk EON van, az előbb belinkeltem a díjszabást. A1 I. : 47,38Ft A1 II: 50,98Ft.
Ez a teljes díj, rendszerhasználattal együtt. (Mert ugye azt is fizetni kell...)
[ Szerkesztve ]

nincs benne dirt2,megkérdeztem
http://team-magnetik.hu || Megbízhatóságom a kivel érdemes üzletelni topikokban ellenőrizheted :)

brutto 42ft elmunel 

Jó kis tuningbarát cuccnak igérkezik akkor. 
Mikoron a hegyek újra megremegnek, morajló hangjától a PHE seregnek... A francia tankok nem szarok, másképpen jók...

Nem tudom volt-e már: HD5750 CrossFire - Guru3D
PC-STYLE.hu

reggel megláttam rendeltem is megfele 

[OFF] -vitya-! Tudnál írni 5770-re is egy ramiris-es nettó egységárat? Jöhet PÜ-be is!
Köszi! [/OFF]
Egyébként jó kis kártyák lesznek ezek amint a driverek "helyre rázódnak". Igazándiból én a DX11-es teljesítményükre leszek kíváncsi!
[ Szerkesztve ]
Nem tudom, hogy melyik a rosszabb! Egy almafa árnyékában üldögélni és almát ropogtatni vagy egy cukrászda kirakata előtt ácsorogni és csorgatni a nyálunkat a finom újdonságokra!?
Ezt este én is kipróbálom.
Most 930/1350-nél tartok, kíváncsi leszek mit lehet így kihozni belőle..
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

Gigabyte R577D5-1GD HD 5770 - 35990
XFX ATI Radeon™ HD 5770, 1 GB - 31020
MSI Radeon™ HD 5770, 1GB - 34100
Витя

nagyon gondolkodok egy 5770-es karin ... elég olcsó és bőven jobban teljesít mint az árkategóriájában akármi más ! egy GTX260-al megnéznék egy összehasonlítást! 
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

Köszönet! 
Nem tudom, hogy melyik a rosszabb! Egy almafa árnyékában üldögélni és almát ropogtatni vagy egy cukrászda kirakata előtt ácsorogni és csorgatni a nyálunkat a finom újdonságokra!?
Elég durva, hogy csak 10-15%-al lassabb a 5750 a nagytesónál. Én a duplájára számítottam. Elég "best buy" kártyának tűnik így! 
They drew first blood....

Na sikerült az uccsó xfx5770 berendelése iponról.

38e magyar pénzé 
[ Szerkesztve ]

majd holnap kapod az emilt, hogy sajna elfogyott... 

Ezt nyomom már egy hete itt a fórumon. Ráadásul jobban is tuningolható.
Against mod€rn football

Erdekes, hogy az USA-ban az XFX az egyetlen HD5770 amit a legtobb helyen felarral arulnak, Europaban meg ez a legolcsobb, ez azt mutatja Europaban az XFX csak az AMD Inno3D-je 

az hat. bios 0, kartya 0, support lelkes, de erdemben nem tud segiteni. ez alakult ki bennem a 4850 xxx tulajkent.

Az Amd inno3D-je nem a Force3d?

MiNiMaL+TeChNo^ Ati FTW! BC2_NaMe: M0ZiLLA+ Lg Optimus+Android<3

Itt elég jó áron van a 5770. Kérdés mikor lesz raktáron.
[ Szerkesztve ]

Na, ez már valami. Szvsz még ennyit sem ér, de már alakul. Kérdés, ha ennyiért rendeled, kötelesek-e ennyiért átadni, vagy mondják, h sorry de 45k. 
Semper Fi

Igen az, de nem errol volt szo, ismertseg, minoseg, ar alapjan ertettem.

"Szvsz még ennyit sem ér, de már alakul."
Miert is?