Hello!
Vennék egy 9800Pro-t, amit kinéztem, az a Gigabyte 256MB-os verziója. Teljesen kezdő vagyok az Ati területén, most 5900XT-m van. Az lenne a kérdésem, hogy:
1., A Giga-n lévő gyári hűtés mennyire hatásos és mennyire hangos? Nem akarom Zalman-ra cserélni, húzva úgysem lesz a kártya(meg különben is ez a kártya így gyönyörű).
2., 1280x1024-es felbontást szerintetek minden játékban elviseli(hozzáteszem, FPS játékok nem érdekelnek)? Ha elviszi, milyen AA/AF-t célszerű alkalmazni?(többen említették korábban a 2xAA/8xAF-et, ez ebben a felbontásban is működik? Itt is hozzáteszem, még soha nem használtam AA/AF-et, így az is érdekelne, ennek a gyakorlatban hol van jelentősége? Tudom, hogy ezek képjavító megoldások, de csak FPS-nél van jelentősége, vagy más játékok esetén is? (szimulátorok, stratégia).
3., Az ember józan parasztésszel azt gondolja, hogy Giga kártyához Giga lap a legjobb. Nekem ez pont jó lenen, mert Giga lapom van(lesz). Én pont az ellenkezőjéről olvastam egy topicot, hogy valakinek nem ment így együtt. Mi az igazság?
4., Melyik Catalyst-ot célszerű használni? Új rendszert fogok feltenni a kártya érkezésekor, telepítéskor mire kell figyelni? Van valamilyen ajánlott sorrend? Korábban sok bugja volt a Catalyst-oknak, ez még mindig így van?
Bocs a sok kérdésért. 
>>>>>Creo CAD System ; Mercedes GP - Die deutsche Kraft<<<<<