Hali! Sürgős segítségre lenne szükségem, ez a videókártya álladóan felidegesít. Bootolás közben néha elkezd Beepelni az alaplapi csipogó és a képernyőn a következő piros szöveg látható: YOU HAVE NOT CONNECTED THE POWER EXTENSION CABLE TO YOUR RADEON 9700 VIDEO CARD PLEASE REFER TO THE ''GETTING STARTED GUIDE'' FOR PROPER HARDWARE INSTALLATION!!! a szöveget értem, de mégsem:
1, Be van dugva a tápkábel a videókártyába
2, Nem tudom miért de elég meleg a csatlakozó ahova be van dugva, zárlatos csak nem lehet mert akkor el se indulna a gép, nem ?
3, Nekem 9800Pro kártyám van, nem pedig 9700 de a régi 9800-asom (ami memóriahiba miatt lett kicserélve erre) az is csinálta ezt amikor még jó volt DE az azt írta hogy ...CABLE TO YOUR 9800Pro VIDEO...
4, Half-Life 2: Lost Coastban minden minimumon 24fps maxon meg 22fps, ez még nem lenne baj de 1600x1200-ban is meg akartam nézni az fps-t full grafikával ami már nagyon szép ugye. Na felbontás váltása után nem volt kép, csak a sötét képernyő és az egér ami egyébként akkora volt mint 1600x1200-ban lennie kell. Kiléptem a játékból aztán újra beléptem akkor is fekete volt a monitor de akkor már ki se lehetett lépni. Akkor újraindítottam a gépet és amikor windows bebootolt két hibaüzenet is kijött hasonlő szöveggel: Vagy nem működik jól a videókártya, vagy nincs fenn Catalyst vagy ha van fenn akkor az nem jól működik. Most újraraktam a Catalystot és most működik. Lost Coastba beléptem és most hiba nélkül végigmentem rajta. Nagyon megköszönném ha valaki elmondaná mitől nem megy ez a kártya. Ez a gyártó ratyi? ATI RADEON Connect 3D 9800Pro series a pontos neve és elméletileg R350-es mag van rajta asszem NAGYON megköszönném ha meg tudnátok mondani mi a probléma
Inter Arma Enim Silent Leges