Nekem 2 napja van ilyen és eddig semmi gond nincs vele.Hol rendelted?
(Nem akartam már tovább várni, így szívtam meg a 9500pro és 9600pro esetén is)
[Szerkesztve]
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
Új Intel Xeon Processor E5645,6mag,12M Cache, 2.40 GHz, 5.86 GT/s+Hűtő+venti
Új Intel Xeon Processor E5620 12M Cache, 2.40 GHz, 5.86 GT/s Proci+Hűtő+Venti
Új Asus/Marvell VA2400 4xSAS/SATA Raid Controller Raid 0, 1,10, 5,/Képpel/
Új Intel Xeon Processor E5603 (4M Cache, 1.60 GHz, 4.80 GT/s )Proci+Hűtő+Venti
Új!Samsung 4GB PC3-10600 DDR3-1333MHz ECC Unbuffered CL9 240-Pin DIMM 1.35v
Nekem 2 napja van ilyen és eddig semmi gond nincs vele.Hol rendelted?
(Nem akartam már tovább várni, így szívtam meg a 9500pro és 9600pro esetén is)
[Szerkesztve]
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

Üdv! Most vettem egy His Excalibur 9800 Pro-t 60000Ft-ért!
Az lenne az én kérdésem, hogy nem fog-e elfüstölni a 300 W-os tápom tőle?
Van két dvd,cd-rom, egy vinyó, két ledes venti, egy fénycső, meg a többi cucc!
A táp Mercury!
Vegyek egy 400-ast hozzá vagy bírni fogja ez?
nem szeretném ha beszarna és mindent tönkretenne! 

en biztos vennek a 9800 hasznalatbavetele elott minimum egy 400wattos chieftech-et
I'm out.

Van egy r9800 pro kártyám samsung ramokkal meg zalman heatpipe+op1-gyel rajta. A kérdésem az lenne, hogy mennyire ajánlatos max húzni ezekkel a memóriát meg a gpu-t?

Atitool -10MHz. Ha nagyon óvatos akarsz lenni, akkor -20MHz.
Bazinga!

lattad milyen procit szedtem ossze?
I'm out.

Láttam, grat.
De engem ezek a dolgok már nem izgatnak.
Bazinga!

Az aláírásodból nem ez látszik
Egyébként az atitool nálatok mennyi ideig ment? Én egyszer elindítottam és 10 percig kb 8-10 mhzzel csúszott feljebb.

Upsz, tényleg. Kösz, hogy szóltál! 
Bazinga!

Szivesen
Megy ez az atitool izé és már sikeresen leküzdötte a vpu órajelet 375-re 

A legújabbat használd (asszem 0.20-as), és ha lefelé indul el, akkor indítsd el újra a progit.
Bazinga!

Sok lezs az.
Nekem több cuccal mint neki van, 400 as Coolinkel megy rendesen. A 400 as jelü Coolink pedig 350 W-os. De Chieftecből is elég a 360 as.
''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''

a procid meg mindig erdekel...
I'm out.

meggyoztel..
I'm out.

1: Már minek? A Tied is elég jó.
2: Nem adom el, nagyon-nagyon sokáig elég lesz még a teljesítménye.
Bazinga!

x800-at mikor veszel?
I'm out.

Semmit nem ér a legújabb sem. A default alá jutott ki mindig olyan -5 mhzre pedig 2* is futtattam vagy 5 percig.

Ember!
100k egy szaros videókártyáért???
Bazinga!

hi!
úgy hallottam, hogy 128bit-es mem-jú 9800-PRO-k vannak a piacon... 
Ez igaz? Ha igen, akkor hogyan tudom megállapítani OEM kártya esetén? Rá van írva valahol? Csak azért, hogy ne az legyen már, hogy elmegyek, megveszem bruttó 60k-ért. Haza, be a gépbe, 'oszt' gyenguci...
Kérek kis segítséget! Előre is köszönöm!
Megatron must be stopped! No matter the cost!

nezz utana a neten, de szerintem ezeknek is egyvonalban vannak a memoriamoduljaik...
I'm out.

Nincs más tesztelő progi csak az atitool? A radlinkert néztem, de az nem keresi a max órajeleket csak manuálisan lehet állítani.

Hi all!
Sorry, de még nem olvastam végig a topicot, de lenne egy ''kérdésem''! :
Most fogok venni egy Gigabyte Radeon 9800Pro-t.
Azt szeretném megkérdezni, hogy ez milyen helyen áll a többi gyártó között?
Mennyire... ö.... ''jó''? 
THX
Minden megoldható, vagy nem...

lol!
thx a tippet, megvan! és pont a PH-n írnak róla:
szóval a lényeg röviden, ha valaki mást is érintene. Állítólag a dobozoson valszeg rajta lesz, hogy 128bit mem-interfész.
OEM esetén a mem modulok hosszúkás tokozásúak!
Megatron must be stopped! No matter the cost!

1kutya mind 
Akár 20 GB DropBox ingyen - http://db.tt/n8ZgNt4x

Kicsit bővebben? 
Minden megoldható, vagy nem...

Sebességben, tuning lehetőségében nincs különbség.

szal nem bga (negyzet alaku), hanem tsop (teglalap alaku) a memoriak tokozasa, a 128 bites 9800 pro kartyakon..
I'm out.

inkabb ugy mond, hogy nem lehet meghatarozni, hogy melyik gyarto kartyaja lesz jobban tuningolhato... (kulonbseg igenis van) 
I'm out.

Igen, picit félreérthető volt. Szóval mind1, hogy melyik veszed, ha mákod van, akkor húz6ó, ha nem, akkor meg alapon is alig döcög el 

Az baj, hogy ha az atitool artifact keresője talál hibákat miután felhúztam a kártyát? Csak azért, mert ha arra kell gyúrni, hogy ne találjon, akkor jól beszoptam ezzel, mert egy kis emelés után már dobálja őket. Próbáltam nature testet és nfsu-t is. Az elsőben nem láttam semmi rosszat, de az nfsu-ban már voltak kóbor pixelek.

ha jatekban is talaltal pixelhibat, akkor bukta (nem lehet az atitool hulyesegere fogni, hogy allandoan hibat talal) 
9800 prot, es se-t nem lehet ugymond kivalasztani....
ha szerencses vagy, moddolhato/jol huzhato...
[Szerkesztve]
I'm out.
(#132) Overlocker válasza westlake (#131) üzenetére
Te nagyon vágod a 9800pro témát, ezért lenne egy pár kérdésem.
Van két ''kapcsoló''(sárga), a gyári hűtőborda mellett bal oldalt.Ez mit állít?
A kártyám Madview 9800PRO már egyszer írtam a másik topicban, hogy gpu kevésbé húzható(395-400), a memória viszont vígan megy 740-et hűtés nélkül.
(A gpu 400-on a 3dmark03-ban a vízen pöttyöz, meg az elefántoknál.)
Szóval egy komolyabb hűtés esetén kb. mennyin menne?Falconrock2-ben gondolkozok a gpu-ra,+valamilyen memhűtés(77-780-eddig felnyomta az atitool).
Ja, milyen memhűtőt tegyek rá?(olcsó,max 1E-t költenék rá) Hogy hozzak ki többet a kareszből, csekély ráfordítással?
over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
(#133) Gorneck23 válasza Overlocker (#132) üzenetére
ZM80C+OP1 kb 10-20mhz pluszt jelent a gpu-nak a memót nem igazán szoktam húzni!
Memóra spire vagy tt borda!
Gpu-ra artic vga silencer
[Szerkesztve]
(#134) divot válasza Overlocker (#132) üzenetére
Nálam a Zalman semmi pluszt nem hozott. De csöndes.
Az igazi hazafiság nem zárja ki mások hazafiságának megértését.
Ez most komoly!?
A 9600xt-nél 25mhz-et jelentett!
Az új kártyámnál még nem próbáltam
[Szerkesztve]
Komoly. De már amikor föltettem az 5900le-re, akkor sem volt változás. Viszont annyira megszerettem a ''hangját'', hogy azóta akármilyen gyári hűtés zavar.

Kifogtam mindenből a kizárólag gyári értéken menő szériát.
Mikor újraraktam az XP-t, és a vga drivert, a tuningprogit már nem is telepítettem. 
(#139) westlake válasza Overlocker (#132) üzenetére

megtisztelo....
na latod, ezt meg en sem tudom....
ja de
ezzel lehet beallitani hogy ntsc, vagy pal szabvanyt akarsz...
ezzel a kartyaval nem volt nagy szerencsed...
az en se-m (isten nyugosztalja
)
ment 440/375-on is...
en igazabol a gpu-n mar csak a vizhutest favorizalom, de ugye sok embernek nincs vizhutese, ugyhogy ez nem alternativa..
a memoriakra kell szerezni valami jo bordat.. (esetleg megvenni egy nagyobbat, majd meretre fureszelni...)
a gpura, ha jol tudom, csak zalman ami szamitasba johet (sajnos nincs mas jo ilyesfajta megoldas)
I'm out.

Pech.
Lehet lesz egy eladó, jól tuningolható Sapphire 9800 Pro, akit érdekel esetleg. Zalmannal együtt.

csak nem sikerult szerezni olcso x800-at?
I'm out.
Nem vagyok benne biztos, hogy plusz 200 3dmárk pontért érdemes lenne pénzt kiadni. 

Hi! Nekm az lenne a kérdésem,h valakinek wan-e Club3D 9800Pro-ja, és ha wan, meddig húzta. Nékem gyári hűtéssel pár Mhz húzással elmosódott az egész kép. ez wagy a melegedéstől wagy azért mert itt a wége...?????? Ha a melegedéstől wennék 1 jobb hűtőt hozzá... A memo. nem volt valami meleg.
ASUS P4P800 Deluxe, P4 Prescott 2.8Ghz, Club3D Radeon 9800Pro, 1Gb Ram
Ha néhányat visszaolvstál, láthattad, hogy az én kártyámat se lehet szinte egyáltalán húzni. Történetesen ez is egy Club3D9800PRO, amin Zalman hűtés található. Szóval fel a fejjel, tuning és rekordok nem lesznek, csupán egy remek kártya úgy, ahogy azt az ATI mérnökei megteremtették. 

c3d 9800se no softmod, no tuning

I'm out.

Azt még nem tudom, majd szólok. De attól még eladhatom a dárágát. 

es addig mit nyustolsz?
I'm out.

Egy FX5900-at. Pfúj de szutyok.
Ez poén volt, ne menjen vitába. Hát próbálozok Westlake, hogy ne csak az én pofám viruljon, hanem sikerüljön többet is szerezni!

ugylegyen....
I'm out.

Nezetem szerint az Atitool 0.20 tokeletesen keresi a maximalis orajeleket, nalam mar a ramnal sem hulyul meg. Szinten erdekes, h a 3d2k1 es az Aquamark szinte teljesen erzeketlen a gpu huzasara, azaz extrem orajeleken is kepes hibatlanul futni, viszont a ram legkisebb hibajat is kidobja.
Tobben irtak, h elertek a 7000 pontot 3d03ban. Egy ilyen konfigra kivancsi lennek, mivel nalam 2400ra huzott A64gyel es 440/375on zakatolo 9800 Proval 6650 pontot csinalt, es ugy szamoltam, legalabb 480ig kene felvinni a gput, ha a 7000et el akarom erni.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.