Üdv!
Na, most ott áll, hogy be akarom kapcsolni a grafikai teljesítménynövelést az értesítési területről: szól, hogy zárjam be a Skype-ot (korábban a RAVCpl64.exe-ért ugatott, driverek újratelepítése előtt), majd kivágja a képernyő közepére a teljesítménynövelés grafikáját, és az ott is marad. nVidia cucc persze nem kapcsol be. Kb. 2-3 percig a képernyőn van, minden mást kitakar (amúgy működik a lapi, nem fagy). A legutóbb, mikor meguntam ezt, és restart, na, akkor fagyott ki az Intel driver is restart után.
Egyébként ez nem előtelepített Win már, egy 80 gigás X-25M-en van, de az Asus DVD-jéről. Eleinte pont a gyári nV (Realtek, Intel, Atheros stb.) friss driverekkel próbáltam, nem az Asus-félékkel (pár hozzászólással korábban anyáztam rajta, kb karácsony táján), és akkor vadult meg a P4GH. Visszatéve korábbi drivereket, eddig azért tette a dolgát úgy-ahogy, de az utóbbi hetekben találomra működött (Quiet Office módban altattam, Hi Performance-ben ébredt, ilyenek). Nem reagált a bedugott fülesre, üvöltött tovább a hangszóró, ilyenek; egy-egy restart intézte el általában. Ezt untam meg, ezért telepítettem újra.
Gondolkodtam, mit gányolhattam el a Win-ben, de nem látogatok warez vagy pr0n oldalakat, nem futtatok pendrive-okról semmit víruskeresés nélkül, a W7 meg az Avast is friss, a registry-t nem turkálom, mert nem értek hozzá... 
Szerk.: memtesztet fogok nézni, meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
Helicopter pilots are different... "За всю историю никто и никогда не сумел завоевать Афганистан. Hикто и никогда" - 9я рота