Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#50) LBalázs

LBalázs
(újonc)

Írnék pár dolgot a touchpadról is. Az ujjnak nem zavaró a mintázata. Ami nekem még furcsa, az az, hogy mivel egy síkban van a csuklótámasszal, könnyen le lehet csúszni róla, aztán az ember csak néz, hogy miért nem mozog a pointer. Talán meg lehet majd szokni.

A multitouch nekem bejött, ezért nem is tudok nagyon nyilatkozni a gombról, nem nagyon van rá szükség. Két újjal lehet scrollozni vízszintes és függőleges irányban is. Ha az ember két újjal megböki, akkor azt a hármas gomb klikkjének (scroll gomb lenyomása egéren) érzékeli, három újjal egyszerre megbökve meg jobb klikket érzékel. Szépséghibája a dolognak, hogy nincs.kinetic scrolling.

A szín dolog meg ízlés kérdése, én szürkére számítottam, de nem csalódtam, amikor a csávó a boltban egy feketét vett elő a dobozból. Eleve kacérkodtam a gondolattal, hogy feketét veszek, mert NAGGGYON jól néz ki. A szürkével nekem kicsit az a bajom, hogy a szürke alapon fekete betűk, majd a szürke alsó rész felett a fekete lcd és a káva kicsit bóvli hatást kelt, ez viszont nagyon elegáns. Ha az ember megfelelő fényben és szögben nézi, látszik hogy apró kék csillámok vannak a fekete színezésben. Ennek viszont az ára, hogy állandóan törölgetni kell. Szóval akit ez zavar, az ne válasszon feketét.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.