Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#49) LBalázs válasza ro_bert17 (#44) üzenetére

LBalázs
(újonc)

Köszi!

Az az igazság, hogy eddig még semmi olyasmit nem csináltam vele, amihez kevés volt az integrált. Még a full hd filmet is elvitte. Kicsit néha bemelegszik, akkor a bal felső oldalán fújja ki a meleget, meg az alja melegszik kicsit, de egyáltalán nem zavaró. A billentyűzetnél semmilyen melegedést nem tapasztaltam, de mondom, nem hajtottam meg.

Az aksijáról annyit, hogy én amikor netezek, vagy szöveget szerkesztek/olvasok, nem a battery saving opciót használom, hanem az egyel felette lévőt, a quiet office-t. Ebben már az aero-t pl nem tiltja le, és kicsit feljebb engedi a processzor teljesítményt, de még az intel videokártyát használja. Vonaton word-öt és pdf-et olvasva, wifi kikapcsolva, kijelző fényerő levéve, de nem minimumra, az aksi 75%-on azt írta, hogy 10 óra van hátra. Ha elindítottam neki valami prociterhelő programot, akkor ez az idő lement 4 óra körülire. Szóval az aksi elég meggyőző.

Még egy tapasztalat, hdmi-n keresztül rádugtam egy 101-es sonyra. A kép kilógott róla egy kicsit, de amikor a media playert kitettem full screenre, nem volt semmi hiba. Küldte az audiót is, és gyönyörűen mentek a hd videók.

A notebook egyébként a gépház.hu-tól van.

szerk: megnéztem, az enyémen egy millimétert sem mozdul az aksi.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.