Egy korábbi hozzászólásomban írtam, hogy ha a hosszú üzemidő fontos, akkor nem érdemes i3-at venni ebből az Asus szériából, mivel kevés ideig fogja bírni, pláne 6 cellás aksival. Ha azt szeretted volna, hogy sokáig bírja, akkor a takarékos i7-esek közül kellett volna választani 9 cellással, csak az nyilván 100-120k-val több. Egyébként az Optimussal nem kell foglalkozni, hiszen a lényege éppen az, hogy automatikusan vált a két GPU között, így ha csak szöveget szerkesztesz, netezgetsz, és zenét hallgatsz, nem fogja az Nvidia-t pörgetni.
Egyébként az U meg az UL széria nem ugyanaz.
A billentyűzetről: ha jól tudom az U30JC-ben is ugyanaz a billentyűzet van, mint az UL szériásokban. Megmondom őszintén, számomra hosszú távon csalódás az UL30Vt klaviatúrája, eléggé bizonytalan járásúak ezek a billentyűk. Egy-két hosszabb gépelés után rájön az ember, hogy nem az igazi. Azt javasolnám deeppurple66-nak is, hogy ha ezen jegyzetelni szeretnél hosszútávon, akkor mindenképp próbáld ki valahol egy hosszabb távú gépelésre, mert szerintem nem a legkényelmesebb megoldás. Majdnem hogy azt kell mondjam, hogy a Dell mini 10v-men kényelmesebb volt gépelni, bár ott kisebb a felület. Ha kompatibilis lenne már márka bill moduljával, gondolkodás nélkül kicserélném.
De lehet csak nekem magasak az igényeim.
Szóval teszteljétek alaposan!
[ Szerkesztve ]