Szerintem evidens, ha bontott a doboz, akkor alaposan meg kell nézni mindent! 
Szegeden nagyon olcsó 1,5 szobás lakás kiadó június 1-től.

Szerintem evidens, ha bontott a doboz, akkor alaposan meg kell nézni mindent! 

Én is az Ipon-nál rendeltem. Telefonon ne is próbálkozz, felesleges, mert nem veszi fel senki. E-mailben lehet velük tárgyalni, minden levelemre 2 órán belül válaszoltak, volt, hogy este 11 után jött a válasz! 
A táska és az egér nekem is benne volt, bár az egeret nem használom(notebookhoz egér???), a táska szerintem egy kicsit nagy méretű inkább tervezték a 80-as szériára mint a 30-asra.
Az aksikhoz annyit, hogy sosem "formáztam" meg Litiumos aksit, és ha jól tudom nem is kell. Bár rám ne hallgassatok ilyenben... 
Cyberpunk:
Nekem 30vt-m van és úgy használom, hogy nincs bekapcsolva az Nvidia kártya és a +33%, a teljesítmény pedig 70%-ra vissza van véve. Így szoktam vele netezni, szöveget írni, szerkeszteni és filmet nézni. Az akku üzemideje szövegszerkesztéssel internetezéssel, bekapcsolt wifivel, 30% fényerőn, kb. 9-10 óra. Filmnézés közben sem merül nagyon, két 2,5 órás film és egy 1,5 órás után még maradt 28% az aksiban.
Amennyiben hosszú üzemidejű gép kell akkor az Asust javaslom, mert az Acereknek nem bír ennyit az aksijuk. Ja és mindenképp az 5600mah-ssal vedd, mert azzal húzza kegyetlen sokáig!
Igaz, hogy nekem vt-m van, de Cod:MW2 natív felbontásban szaggatás nélkül fut a gépen!(+33% és Nvidia kártya)
"A lényeg az, hogy a kacsák előtt mindig legyen víz!"
Erről a mellékelt táskáról kaphatnánk egy képet (ha nem túl nagy kérés)......

Képet sajnos nem tudok adni, de igazából egy sima Targus táska Asus márkajelekkel, semmi extra, de nem az a gagyi féle.

Csak nem? 
[ Szerkesztve ]

Miből gondolod? 
[ Szerkesztve ]

Kizárásos alapon! 
Szóval?

Ma hozta a futár nekem is, szóval én is klubtag vagyok. Egyébként az Asus írt e-mailt, és érdeklődéstől függően két hónap múlva bevezetik a szürkét.

Két hónap múlva, meg mire végre bevezetik....... én már el kezdem nézni az új gépet! 
Viccet félre téve: Várjuk a tapasztalatokat! 

Eddig csak jó van, kivéve az, hogy a touchpad kiborít.

Nekem semmi gondom vele.
Az elején szokni kellett a multitáccsot, de könnyen bele lehet jönni, és nagyon jó fícsör szerintem.

Gratula a géphez!
A táska tényleg jó minőségű, a tapipad szerintem nagyon jó, megszokod utána élvezni fogod!
Jah egyébként nekem azután lett használható, miután az ujjaimról elég "zsír" került rá... 
Ha tudod küld el már nekem légyszíves azt az email címet amire írtál az ASUS-nak, mert akkor noszogatni fogom őket én is a szürke verzió bevezetésével kapcsolatban. Előre is köszi. A tapasztalatokat pedig várjuk.

ugyfelszolgalat@asus.com
Amúgy nem gondoljátok, hogy kicsit túl sok a felesleges program gyárilag? Én nagyon gondolkozom egy teljes formázáson. Pláne hogy az 500 gigás vinyóból kb. 340 elérhető.
[ Szerkesztve ]
Hát ha adtak hozzá Win7 telepítő cd-t, és nem a recovery-t, mert ugye azzal a gyári programok is visszamennek, akkor én mindenképpen megformáznám, hiszen 160 giga mínuszt azért nem foglal önmagában a win7! Vagy amit csak lehet, törölj, mondjuk gondolom csak van recovery partíció is, meg egyebek, az is csak foglal helyet, no de ennyit ?????
de. sok felesleges program van pár később rájöttem pár kell.
mobLz ~ mobal-o-matic ~ blog(*) http://href.hu/x/h40l ~ ingyen 2 gb tárhely: http://db.tt/mEb5SDW ~ Intel ("Ivy Bridge") + NVidia

Írnék még egy két dolgot. A billentyűzet nekem kicsit csalódás, jól használható természetesen, nincs vele baj, csak kicsit minőségibb kialakításra számítottam. Pl. hogy ne horpadjon ennyire. A másik, hogy a kijelző kicsit állhatna stabilabban. Volt szó a touchpadről. Nekem az előző gépem egy Dell Mini 10v volt, ami elvileg nem multitouch-os. Ezeket a műveleteket mégis ugyan így meg tudtam csinálni a Synaptic illesztőprogrammal. De egyébként már kezdem szokni. A rendszert meg szerintem érdemes újrahúzni és leformázni mindent teljesen, túl sok rajta a szemét, meg szerintem ez a darabolgatás sem a legjobb.
Na de ennyit a negatív tapasztalatokról.
A hangszórót elég sok tesztben leszólták, de szerintem egész korrekt, és még hangos is relatíve. Kicsit doboz hatású, de notebooktól szerintem jó. A kijelző betekintési szögét is kritizálták, főleg a függőleges tartományban, de szerintem ez sem vészes, teljesen átlagos. Akkor volt még szó aksi lötyögésről, én bárhogy rángatom, egyszerűen meg sem moccan.
Meg persze úgy összességében nagyon kellemes benyomást kelt a gép. Persze takarítani kell majd rendszeresen, de nem annyira vészes, mint képzeltem. Viszont pipa vagyok, hogy az SC2 Beta valahogy nem akar működni. 

Ja igen, a wifivel akadt még egy kis problémám. Hiába korlátozom be a torrentet, akkor is hazavágja a netkapcsolatot 10 percenként, már 700-800k-s letöltési sebesség esetén is. A Dell netbooknál, amiben még csak N-es wifi sem volt, 1,8MB-ig ez nem okozott problémát. Nem tud valaki erre valamilyen okosságot?
Szia! Ezt pontosan nem értem. Hazavágja? Miben nyilvánul meg? Esetleg nem a routered adja meg magát? 
mobLz ~ mobal-o-matic ~ blog(*) http://href.hu/x/h40l ~ ingyen 2 gb tárhely: http://db.tt/mEb5SDW ~ Intel ("Ivy Bridge") + NVidia

Arra gondolok, hogy megszakad például a messenger kapcsolat, nem lehet böngészni, stb.

Hmm, ez érdekes nekem sosem volt még vele ilyen vagy ehhez hasonló gondom.
A routerünk az már más tészta, mert az egy rakás trágya, naponta egyszer bemondja az unalmast és megszakítja netet, de ez router probléma....

Lehet a G-s ruter, N-es noti nem értik meg olyan jól egymást?
Az Express Gate-t már próbáltad, milyen működés közben?

Van itt olyan, aki UL20A-t cserélne 1201N-re?

A billentyűzet nem túl stabil mivoltát, már egy-két teszt is említette anno. Nekem a boltban az elsők között volt hogy megnyomkodtam... Tényleg csalódás.... Ilyen gyengusz minőséget....
Majd később ugye megvettem a gépet: és láss csodát! Mennyire nem tűnik fel, hogy milyen a billentyű horpadása!!
Hiszen sosem szoktam rá támaszkodni, csak egyszerűen, könnyedén gépelni rajta! De azt nagyszerűen lehet! 
A kijelző is lehetne stabilabb. Ez sajnos tény. Amikor a csodás vasutunkon utazva a kocsi elkezd rázni, dobálni, akkor vele mozog a kijelző is. Kérdés, hogy esetleg kontrukciós szempontból jobb-e, hiszen tudjuk, a rugalmas kiképzés kevésbé fárad, mint a merev.
Ja igen! Amiért válaszolok: nálunk jó pár éves a US. Robotics G-s router. Soha, semmi gond nem volt a noti, és a router közti kapcsolattal.
[ Szerkesztve ]

Nekem meg egy két éves G-s TP-LINK rúterem van. Itt sincs semmi probléma, csak torrentezés közben. És igazából ez a furcsa nekem, hogy itt már 1MB letöltési sebesség is gondot jelent, holott a régebbi, G-s wifis netbooknak meg se kottyant 2 megás sebesség.

Sajnos ebben nem fogok tudni segíteni. Torrentezés ellen be vagyok oltva! 

Ez az FN+F5-F6 fényerőprobléma nálam is előjött. Találtatok rá végülis valami megoldást? Így hirtelen végiggurítva a fórumot nem találtam semmit.

Nos nem tudom hogy ugyan az-e a probléma, de feltételezem, hogy igen. Nálam a jelenség néha fordult elő: Az fn+f5/f6-ra nem reagál mindig. De ez eddig csak ritkán jött elő. Igaz, nem szoktam menet közben gyakran állítgatni a fényerőt. Néha, ha eszembe jut, kipróbálom, olyankor mindig működik. Van amikor meg esetleg szükségem lenne rá, olyankor nem műkszik.
És az is igaz, hogy egy gyors újraindítás eddig minden egyes alkalommal megoldotta a problémámat.

Az újraindítás addig működik amíg nem hibernálod a géped, mert utána megint használhatatlan...
[ Szerkesztve ]

Nálam ez a rész is kimaradt eddig. Vagy készenlét, vagy lekapcsolom.

Fn + F5/F6 -ra a legújabb bios a megoldás, tessen frissíteni. Wifi pedig egyszerűen szar, nemcsak hogy szakadozik komolyabb feladatnál, hanem gyenge is. Lehet, h veszek hozzá valami rendes adaptert.

Nos nálam a wifi tökéletesen működik!
Hmm meg nézem ezt a Bios dolgot lehet, hogy tényleg segít!
[ Szerkesztve ]

Őőőőőőő hogyan is kell a BIOS-t frissíteni???? 

Én megcsináltam most gyors:
Asus Utility => WinFlash=> 210

köszi, most akartam írni, hogy hogyan csináltam, ha valaki olyan lüke lenni, mint én és nem tudja! 
Holnap kiderül, hogy sikerült-e megjavulnia ennek a fényerődolognak!
Egyébként nem sokszor kapcsolom ki a gépet, általában hibernálom... Jobb éjszakára kikapcsolni a gépet? Szerintetek?

Hali!
ASUS UL30VT noti tulajokat szeretném megkérdezni, hogy HDMI-n keresztül kiviszi-e a hangot is, és hogy hány csatornát (2.0, 5.1....)?
A válaszokat előre is köszi!
*** Megújult LG kínálat, D szériás Samsung és 30-as sorozatú Panasonic TVk*** WWW.GSTEAM.HU ***

Hali
Nem tudom még nem próbáltam...
Jah a fényerőállítás működik minden helyzetben, hibernálás után is működik, a Bios frissítés volt a megoldás... 
[ Szerkesztve ]

Köszi a választ, azért ha van időd ránéznél a dologra. 
*** Megújult LG kínálat, D szériás Samsung és 30-as sorozatú Panasonic TVk*** WWW.GSTEAM.HU ***

Amúgy a garanciális ügyintézés hogy működik? Oda viszem vissza notit ahol vettem, vagy bárhol az országban lehet az asusnak? Valamint olyankor dobozostul kell visszavinni?

egyszerűbb módja is van; futárral háztó házig - persze ingyenesen! 
természetesen bedobozolva kell/érdemes átadni a notit!
GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

A hangot viszi, szinte biztos.

Köszi azt gondolom, de fontos lenne tudnom, hogy átviszi-e az 5.1 v. 7.1 -et! 
- mert az alaplapi integrált, mint pl. az intel 4500 -ös nem viszi át csak a 2.0 -át.
Mindenkinek:
Aki rendelkezik ilyen laptoppal, lenne olyan szíves és megnézné, hogy mit tud a kis lapos. 
Előre is köszi!

Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám.
Ul20A-m van már december óta. Eddig minden nagyon jól működött. Aztán elkezdett hülyeségeket csinálni. 10 perc mire leáll vagy betölt a win7, nem tudom megnyitni a vezérlőpult nagyobb részét, letiltotta a vírusírtót, vissza sem tudtam kapcsolni. Meg ehhez hasonlók. Hát jó gondoltam akkor újratelepítés, hátha olyan vírus amivel nem tudok elbánni, meg úgyis minden adatom a D-n van. Betöltöm a telepítőt a recovery-ből elindul a telepítés. Egy darabig el is jut ( kb 3 óra alatt ) és van egy képernyő, hogy a telepítés a számítógép ujraindítása után folyattódik. És innen nem megy tobább. A zöld csík mozog alul de annyi. Így hagytam majdnem 24 órára, hátha csak lassú de semmi. Aztán kikapcsoltam, és visza, de ugyanez. Aztán nyomtam sokáig a bekapcsoló gombot hogy leálljon, és mikor ujraindítottam, elindított egy javítést, és mikor ez lefutott, elindult oz oprendszer. Végre. De a hibák nagyrésze megmaradt. Az előre telepített programok közül sem tudok megnyitni egy párat, vagy ha csak a telep töltöttségét akarom megnézni, néha arra is kidobja hogy nem elérhető.
A kérdés az hogy ez hardver hiba szerintetek ?
A másik hogy lehet raknék rá új oprendszert, nem a recovery-ről. Elég hozzá a telepítési kód a gép alján, és akkor eredeti marad a win7-em ? meg ha nincs benne dvd-olvasó, miről bootolom a telepítőt?
Köszi előre is

Hát én első körben kizárnám a hardver hibát. Szerintem próbáld meg formázni a HDD-t. Pendrive-ról tudsz telepíteni OS-t.
Hát ha olyan verziót raksz fel ami volt a gépen akkor elvileg tudod aktiválni a telepítőkódoddal.
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

Ahha, köszi.
És tudok valahogyan legális forrásból win 7 64bit-et szerezni ha van telepítő kódom ?

Egyszerű ha kölcsön kéred valakitől.
Vagy letöltöd. Mert lényegében nem a telepítő lemezt veszed meg hanem a jogot hogy használhasd.
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD