A screenshot-okat már korábban is láttam.
Amit hiányoltam az a lépésről lépésre leírás RT-N16/OpenWRT-re, vagy/ill script ami a firmware csere után minden fontosabb optware-t feltesz (hasonlóan mint DD-WRT vagy Tomato, Olegre azért nem volt szükségem rá, mert a WL-500-as optware-t átmásolva majdnem minden ment egyből, azaz az Oleges tutoriálok vsz. használhatók itt is).
Ne gyere azzal, hogy mindenkinek más kell/nem lehet tudni mi kell felrakni.
Menjen fel egyből az összes NAS funkció, majd mindenki kiszedi magának ami nem kell, ill. felrakja az esetleges plusz dolgokat (erre teljesen jó az SSH is, persz a szolgáltatásokat legjobb lenne webről tiltani/engedélyezni és itt nem webes editorra gondoltam, az átlag felhasználó nem lesz ki a vízből azzal, ha webről szerkesztheti az smb.conf-ot stb).
Erre kellene link.
Nekem nincs (és vsz a közeljövőben sem lesz) annyi időm, hogy erre max. félóránál többet szánjak.
Illetve FixY67 azt állítja, hogy erre a "dobozra" nincs bugmentesített és működő OpenWRT. Ha így van hozzá sem kezdek. Marad az ami most is megy. Ez sem kevés (99%-nak megteszi).
### RT-N16, WL-500 Oleg optware script ami majdnem mindent feltesz ### ===========> http://wl500g.info/showthread.php?t=23684 <===========