Öröm az ürömben az, hogy a seed megy, sebességben kicsit furcsa, de elképzelhető, hogy éppen nem seedeltem úgy, így ez még javulhat is, ellenben az általad tapasztalt probléma nálam is fellépet, egyszerre 3 torrentet adtam oda neki, lementem vacsorázni, mire feljöttem megszakadt a net, a router lefagyott, pont úgy ahogy nálad is.
Belenyugodnék, ha egyszerre 1 torrent töltése mellett a seedelés elfogadható lenne mivel nem szoktam sok filet egy időben tölteni, de annál inkább seedelek, így azt hiszem van még mit javítaniuk rajta...
Kérdésem az lenne, hogy ha mégis nekifeküdnék egy custom firmware telepítésnek, akkor ez a gyári "Firmware restoration" program képes helyrebillenteni a rendszert ha valamit csúnyán elbaltáznék, vagy az sem egy stabil dolog?
Valamint, hol kezdjem a dolgot, ha nem szeretnék semmi extrát a gyári funkciókon kívül, csak egy használhatóbb torrent programot?
Ahogy olvasgattam itt, egy firmware upgrade valami custom firmwarere működhetne? Ezek után Putty TELNET kapcsolódás, és a kívánt torrent telepítése.
Elképzelhető, hogy linuxhoz totál laikusként egy custom firmware telepítés, és egy normális kliens telepítése megoldható, vagy ne vállaljam be?