hát nem tom, talán majd hétvégn kiderül. Igaz most csak egy 8200 lesz bele, de azzal legalább megtudjuk mit visz fsb-ban a lap. a p5k-e -m 540nél megfogta.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Sanyi turkálója! Sd ram, hangkari, usbkari, vga hütés/átalakitó, procihütő, ház hütő, kábelek,floppy
SONY VAIO VPC-CB2S1E/W 15,5" FullHD ÚJ FEHÉR notebook - Core i5-2410, 4GB, 640GB, HD6630M 1GB
Eredeti HP töltő (nem kinai "másolat") 18.5V 3.5A 65W: 4900Ft
Tápegységet keresek, netezős konfighoz! Codegen és társai is jöhetnek...
Nagy teljesítményű laptop töltők, 120W, Pa 1121-01 Pa 1121-02
Hirdetés
mcintosh
(kvázi-tag)
Szerintetek P5Q-val lehet annyira tuningolni egy q6600-at, mint P5K Premiummal?
nem tom de a p45+8phase elég jónak hangizk

mcintosh
(kvázi-tag)
Lehet veszek egyet, de amég nincs tapasztalat, addig nem merek 

tom_tol
(őstag)
megvan a pro most kap uj os-t aszt meglássuk
de a guta üt meg mert ma megjöttek a deluxe-k én meg tegnap kifizettem a pro-t

mcintosh
(kvázi-tag)
Te a pro-t honnan vetted és mennyiért?

cyber86
(fanatikus tag)
Hello. Én ma rendeltem deluxot és azt mondták még nincs nagykerben.
Asus P5Q-Deluxe eredmény egy külföldi fórumostól: 632FSB
over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
egy kis ár a lapokról. A4TEAM-ben lehet kapni.
P5Q 25 644 HUF
P5Q DELUXE 40 188 HUF
P5Q PRO 32 112 HUF
P5Q-E 37 200 HUF
P5Q3 DEL/WIFI-AP 43 512 HUF
P5Q3 DELUXE 48 720 HUF
ezek közül melyiket érdemes megvenni?
válaszokat előre is köszi 
pokol ura felhasználónak 25 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! ( Üzletszabályzatom: http://href.hu/x/c0wr ) Vasárnap senkinek nem veszem fel a telefont!!!
valami eliras lehet, a wifi-s olcsobb mint a sima deluxe?
forditva lesz az. nalam meg mindig van egy p5q3 deluxe wifi-s lap, 45k-ert, 3 ev mo-i garival, aki ddr3-hoz akar jo lapot, irjon.
Hackintosh gépek rendkívüli árakon!
én is néztem, de az árlistájukba így van. 
pokol ura felhasználónak 25 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! ( Üzletszabályzatom: http://href.hu/x/c0wr ) Vasárnap senkinek nem veszem fel a telefont!!!
hat a magyarazat szamomra megvan: nincs wifi nelkul p5q3, az sima p5q deluxe wifi lesz (40 a sima deluxe, a wifi-s 43, tiszta sor)

tom_tol
(őstag)
igy első alkalommal nem kerültem a PRO-val barátságba
amit sikerült elérni 9*500 4*1Gb ram 1200Mhz PL8 ez stabilnak tünik végül is ez volt a cél
probáltam magasabb fsb-t hát nem sikerült még 6*520 sem akármit is csináltam de majd talán holnap mára elment a kedvem az egésztől
A kíváncsiság nagy úr! 
került egy normális ddr3-as ramcsi a lapomba. mindjárt jobban látszik a különbség:
[8*490, rampage, 960cl4]
[8*440, p5q3, 1760cl8]
és akkor még nincs is meghúzva.
viszont kezdem szétverni, mert ha túl feszelem és nem indul, másodszorra sem indul, ahogy más lapok, alap beállitáson! órákat kell vele szenvedni, hogy menjen.

tom_tol
(őstag)
reset mükszik? mert ezen a .. még az sem
Mondjuk én az ilyenek miatt félek egyből belemenni P45-be.
P5K Premium-nál szerintem én voltam az első fecske az egész PH!-n (vagy országban?) és végülis volt vele szívás...
[ Szerkesztve ]

SzlobiG
(PH! félisten)
Nem kapott egy kicsit sok feszt a proci? 1.6 azér elég merész.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>
2v-ot is birja 
tom_tol: reset még műxik 

SzlobiG
(PH! félisten)
Ja 100fok felett.
Over-től kaptam új biost
megszünt a vinyó baj és szépen feljön az "F1"
visznont eltünt a proci beállításainál a lépésenkénti vid érték megadása, már csak default és 1,6 van

SzlobiG
(PH! félisten)
Proci hogy megy benne, javult a rampagehez képest?

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
HAsonlóan anno Achival a "sima" P5K-ra. Azt se tuttuk mit hogyköll csinálni. Aztán persze nyilván rájöttünk (főleg ő
),de az arcunkat szétsz.ptuk vele egy pár napig...
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
"de az arcunkat szétsz.ptuk vele egy pár napig..."
ez jellemző most rám is 
Igen erre emlékszem
RI/OS is az elsők között volt.
[ Szerkesztve ]

mcintosh
(kvázi-tag)
Szerintetek merjek venni P5Q-t q6600 alá, vagy inkább P5K pro-t?
P5Q már mehet Quad alá, mert megvan a 8 fázisa ehhez! Kicsit még lehet kiforratlan lesz a lap+chipset, de akkor is jobban megéri. 25k nagyon jó ár!

tom_tol
(őstag)
asszem este ide készitek 1 flaska whiskyt és ha nem csinálja amit akarok vagy a lapot itatom le vagy én iszom meg de akkor a deszkának valszeg vége lessz

mcintosh
(kvázi-tag)
"kicsit még lehet kiforratlan lesz a lap+chipset" ezt hogy érted? Szoftver megoldhatja, vagy hardver gond?
És tudom majd úgy tuningolni, mint pro-val?
[ Szerkesztve ]
BIOS-ra gondolok elsősorban.
Sztem jobban is...
[ Szerkesztve ]

mcintosh
(kvázi-tag)
Asus-on már van új bios hozzá.Az már jó?

SzlobiG
(PH! félisten)
DDR2-es Deluxeot hol lehet kapni? Mer lehet, hogy esedékes lesz egy lap csere.

Rusher
(őstag)
A DDR2-es deluxe-ból nincs wifis (én legalább is nem tudok róla) 
[ Szerkesztve ]
葉問

cyber86
(fanatikus tag)
Szerintetek érdemes az északi mosfetre víz blokkot tenni vagy nem melegszik annyira a deluxnak? Mert a bal oldalira van blokk a p5bről de másik még nincs meg.
Neked van Deluxod? vagy kinek van már?

Rusher
(őstag)
Neked még hogyhogy nincs?
Nem tudsz róla valamit mikor...? 
葉問
nem tudok
nekem p5q3-am van 
csak wifi-s van, csak nem jelzik, mert van hozza wifi alapbol

Rusher
(őstag)
A P5Q Deluxe-ban hol van wifi? Eddig is jelezték a wifi-s lapokat....Mutasd meg hol van rajta.....még a specifikációban sem írja, hogy van.... 
葉問
p5q3-rol volt szo, wifis ugyekben elotte, arra irtam, hogy p5q3-mon mindenkepp van wifi. p5q dlx-en szerintem van wifis, es van sima, nem feltetlen kell a hp-n feltuntetni, ertelmeszeruen a neveben bennevan, melyik valtozat
eddig is jeleztek: p5q3 deluxeomon nincs jelzes, es van dual wifi, minden tesztoldalon ugyanezt latom. ennyit a jelzesekrol 
az a biztos, hogy 40-ert sima dlx-et, 43-ert wifis dlx-et kapsz, mig 48ert p5q3 dlx-et, ami alapbol wifis. szal eliras van kemenyen ott, mivel wifi nelkul p5q3 nincs.
[ Szerkesztve ]

Rusher
(őstag)
P5K3 Deluxe-on is alapból volt 2 WiFi.
attol mert honlapjukon nincs, meg lehet. ddr3-masbol csak wifi-s van ugy, hogy nem tuntetik fel. deluxeoknal fel szoktak tuntetni a wifit, ddr2-nel (lasd p5k deluxe, es volt p5k deluxe wifi-ap is)
de varom az otleted, hogy akkor a wifis ddr3-mas lap (amibol tuti csak wifis van, es nincs feltuntetve a neveben) hogy lehet olcsobb 4-5k-val a nem wifi-snel..?
epp ezt probalom megertetni par emberrel
ddr3masokon alapbol van wifi, nem is jelzik. ddr2-seknel szokott lenni sima dlx, meg wifi-s dlx. ezert nyilvan eliras, hogy 43-ert p5q3 dlx wifi-t kap valaki, amikor nagykerben dragabb a lap
(es mellesleg ugyanabban a listaban a sima, wifitlennek jelzett p5q3 5 ropival dragabb), szoval nyilvanvaloan az ddr-2es, nem p5q3, hanem p5q dlx wifi lesz

cyber86
(fanatikus tag)
Még nincs de remélem jövő héten már jön.

Rusher
(őstag)
Figyu mind1...hagyjuk tényleg, de p5k deluxe-ból nem volt sima+wifis és ugyanez a premiumnál...egyedül a p5k-e ből volt sima és wifis meg korábban a p5b deluxe-ból volt ilyen...K-nál nincs....és amiben van wifi mindegyiknél fel van tüntetve! Ha van egy alaplapnak extra felszereltsége miért ne tüntetnék fel? ddr3-masbol csak wifi-s van ugy, hogy nem tuntetik fel miért nem
Ilyen lapot árulsz fel van tüntetve vagy nincs?
De ne ragozzuk tovább.... 
Keldor papa annál is fel van tüntetve 
[ Szerkesztve ]
葉問
P5Q pro már kapható! 
tehat akkor szerinted amikor nincs is wifi nelkuli p5q3 dlx, akkor az nem zarja ki, hogy a a wifi-s 5k-val olcsobb legyen mint a nem letezo sima? (mellesleg a wifis pedig nagyker ar alatt van, ez is ok?)
szerintem nekem van igazam az alapkerdesben, elirasrol van szo.