Nekem 1.5 pll meg 1.4 chipset elég volt az 515ös fsb-hez. Utána meg a cpu fulladt ki tehát elképzelhető, hogy kevesebb is elég lenne. Bár gondolom Quadnál más a téma.. 1.55 nb fesz meg bug nálam, pci-e 1x lesz.
Pecsét és aláírás nélkül is hiteles...

Nekem 1.5 pll meg 1.4 chipset elég volt az 515ös fsb-hez. Utána meg a cpu fulladt ki tehát elképzelhető, hogy kevesebb is elég lenne. Bár gondolom Quadnál más a téma.. 1.55 nb fesz meg bug nálam, pci-e 1x lesz.
Látom akkor ennél se mult el az a Pci-e 1x bug. 
Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

Másnál nemnagyon jelentkezett. Nekem legújabb bios van, 8800gts-el és 1.25V ill 1.55V NB fesszel is 1x lesz sajnos. Igaz még nem tettem át a másik slotba a vga-t meg kellene nézni, hátha az nem esik vissza. Ami jó, az az 1.4V ill 1.7V NB fesz, dehát ha kevesebb is elég lenne...

ne is tedd, mert a másik lassabb

16x-et különállóan tud, nem? Csak akkor 4x ha cf..

persze, Super Pi 1M-hez nekemis elég, de mondjuk ráküldesz egy prime-ot elég hamar behal sztem, azonkivül a g0-s procik főleg a Quad-ok stabilitásába elég erősen beleszól a pll és az nb fesz, szeretik ha egy kicsit magasabb. főleg a pll, és mivel kb 0.05v-t droopol belőle, az 1.7-et sztem alap h meg kell adni.
ehh, soha senki nem irt még pci-e 1x bugról ezeknél a lapoknál 
[Szerkesztve]
••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••

Persze
No akkor ha holnap megjön az XTC-m jugeentöl akkor gyorsba kitesztelem a ramom végét, majd nekiállok a procinak. Meglátjuk meddig birja a lap. A proci tuti nem lesz fsb korlátos mert elég jó kondíciókkal bír mint azt az aláírásomban is láthatjátok. Aztán ha nekem nem jönne össze akkor megy Achill3us-hoz majd őő megmondja a tutit. ha kielégítő lesz az eredmény akkor lapcsere.
Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

qrva jók a képek 

Ne szúrjatok ki velem, a Ti tanácsaitokra hagyatkozva rendeltem P5K Premium lapot P5N32-E Sli plus meghibásodása miatt! Remélem jó döntés volt, ezeket kell át pakolom rá [link] Giga GA-P35-DQ6 a hűtése miatt nem jöhetett szóba még a Formulán gondolkodtam, de ott is a hűtés tett be!
6850 proci fog benne figyelni ezekkel a RAMokkal Corsair TWIN2X 2x1GB DDR2 800 Mhz CL4 !
[Szerkesztve]
Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S

különállóan sem tud

p5k tulajok, esetleg valakinél kiprobálhatnám a G0 Q6600 procimat mit bir tuningban, nem szeretnék feleslegesen pénzt kidobni uj lapra 
hideg sört hütésnek viszek!
Mac Mini (2011)
Nyugi!
A Premiumnak nem lesz gond a cuccaid kihajtása, akkor is ki tudná max-on hajtani, ha lenne keze és az egyiket a seggébe dugná! 
Jajajááám...

Hozzám hozhatod ha van kedved autozni 

ha nem lesz közelebbi akkor lehet elugranék, elöre is köszi 
Mac Mini (2011)

Jolvan, ahogy érzed 

Mennyi lehet a MAX amit kihozhatok belőlük [link]? 4 GHz???
[Szerkesztve]
4 vagy a felett...de ez elég db függő...

Hát igen, akárki betéved a totyikba ezektől egyből kedvet kap a p5k..-hoz 
Korán keltem, hol az arany?
ha nem csavarozva lenne az infinity és nem kéne 200óra a pasztám bejáratódásához akkor ide is jöhetnél

de tesztelnék egy quadot ááááá
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

merre laksz?
Akinek valamivel elvagyok maradva az privizzen rám PLS!

Bp, Kispest
Mac Mini (2011)

Jól hangzik!

szevasztok. upgrade-n és arculatváltáson töröm a fejem. egy kis segítséget kérnék tőletek. legutóbb inteltől 300as procim volt így teljesen le vagyok maradva, viszont most sok jót hallottam, és ezért cserélném a x2 4600+ és dfi konfigom valamilyen ilyen technikára. a proci több mint való hogy Intel Core 2 Duo E6850 lenne, viszont az alaplaphoz teljes mértékben hüle vagyok. asus-t mondják hogy jobb mint az msi, (msi-t szerettem, nem volt vele bajom), ezért kötöttem itt ki. mondták hogy 1333as legyen, ezért néztem a p5k-t., vagy valamelyik +betüs változatát
lényeg hogy stabil lenne, általában nem tuningolok, de ha lehet huzni gond nélkül szivesen kipróbálnám. másik kérdésem hogy melyik jobb: az intel, vagy a nforce készlet? eddig csak nforce-om volt. köszönöm előre is
600 eredeti filmes dvdm eladó. ha valakit érdekel lista irjon nyugodtan. Falusi üdülésre vágysz? Falusi izek, programok Kelet-magyaroszág szép vidékein. www.csekevendeghaz.hu

Sziasztok!
Kíváncsi lennék arra, hogy akinek P5KC-je van annak kb. mekkora volt a max. fsb.?
Mert sokan azt mondják, hogy a p5kc is lazán viszi az 500fsb-t, ezért is kérdezem tőletek hogy aki próbálta annak viszi-e? Ha a lapok nagy többsége különösebb noszogatás nélkül viszi, akkor tuti hogy ilyet veszek! 
8800GT, E6850, Maximus II Formula, 2x2Gb Dominator, WD Raptor 74Gb, 2xHD501LJ, FSP BSII 500W, TR U120Extreme, CM CM-690

500 easy ha a procid birja
extrém tuninggal eddig a legtöbbet sztem én hoztam ki belőle (csak szerényen
) 630fsb -> [link]

Csak tessék lássék, a videó önnmagáért beszél...lehet utánozni...
[link]
remélem tetszeni fog...
Valaki megmondaná hogy mi a 2 között az eltérés? (p5k deluxe vs. p5k premium)
Thx... 
i don't know, but i need energy

gyerek az nagyon pro
nézegeti a pll-t miaz miaz, á hagyjuk alapon ![;]](/dl/s/v1.gif)

Kár ,hogy a számolás is nehezére esik 

ÜDV!..
Azt szeretném kééérdeznííí, hoogy ezek a lapok bíírják az 500as FSB-t??
Tudom, hogy ez példányfüggő is, de mégis..Mert elvileg a P5B E-Plus a PH.-s teszt szerint igen, viszont P5K-t is ajánlottak...de sztem akkor már P5KC...Elöre is köki..

C2Q-val is és C2D-vel is

na megnéztem. így 500on be se bootol vista. (minden maxon bebootol de primetól elszáll)
**Intel Core i7 2600k - 4.8Ghz + Noctua NH-D14* *Asus P8Z68-V Gen3* *8Gb Crorsai Vengeance LP* *ESI Maya44* *EVGA Geforce 560 GTX* *Dell 2405FPW* *Intel X25-M 80 Gb* *WD VelociRaptor 300 Gb* *5.5 TB NAS* *Chieftec 750W**

Kösz Achi az egyértelmű válaszod! 
Ha akarsz segíthetsz ramot is választani! 
TWIN2X2048-6400C4D Dominator 800 CL4 vagy
A-DATA Extrem Edition 1066+ CL5 vagy
Crucial Ballistix Tracer 1066
Nem tudok dönteni, hogy melyik érné meg igazán 
Ja, és remélem, hogy a 6850-es bírni fogja az iramot! 
[Szerkesztve]
8800GT, E6850, Maximus II Formula, 2x2Gb Dominator, WD Raptor 74Gb, 2xHD501LJ, FSP BSII 500W, TR U120Extreme, CM CM-690

nincsmit 
Crucial Ballistix Tracer 1066
egyértelmü
az egyik legjobb DDR2 ram, 1200 CL5 2.2v (alapfesz) körül viszi 

hát igen.. akkor sajna le kell mondanod ezzel a procival a rendszer 500fsb-n való hajtásáról 
Csak így érdeklődés szintjén: kinem mennyit érne egy Premium? 

irj nyugdijas-nak privi-t
de a fórum nem hirdetőtábla he ![;]](/dl/s/v1.gif)
Tudom csak érdeklődés...
Nyugdíjassal beszéltem nemrég, nem fog megkockáztatni egy ASUS-t.

ezt a megfogalmazást
amugy szegény per pill azt se tudja fiu vagy lány, olyan lap mizériában szenved ![;]](/dl/s/v1.gif)
ASUS EZ Flash 2-vel lehet visszatenni régebbi BIOS-t vagy csak az ASUS Update képes erre?

én anno probáltam p5b szériánál, az nem engedte, hogy azóta javitották-e nem tudom, de update tuti megcsinálja..
ja 3ghz 125% oc..... 
deluxeban 1.80 ig lehet pll-t osztani?
fincsi. van ilyen mod p5k-hoz?.
Keldor papa erről tudnék mesélni.... update se engedi ez flash meg főleg nem.ha mindenáron downgradelni akarsz az egy durva művelet lesz....
[Szerkesztve]
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

Asus update tudja ha beállítod neki az opciókban
[Szerkesztve]

Jah, páka+skill

és tényleg !!

Mac Mini (2011)

menyi az anyi? jöhet priviben
Mac Mini (2011)

Most mivan?
Későre jár 

csak rácsodálkoztam hogy ezt igy is lehet én meg dos alól frissitettem mert nem volt jó az uj beta bios.
Mac Mini (2011)

Jóhogy vazze. De még hogy mennyire szenved 
Reméljük talán most találtam gyógyirt 
[Szerkesztve]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."